er79 כתב:אני דווקא נוטה להסכים עם צרלס. הציוות הזה יכול להדאיג מבחינה הגנתית אם כי הם שומרים פחות רע מפרמאר ורוצסטי. שחקן כמו וונאמייקר או אפילו קארוסו ואדאמס הם פיט טוב יותר לווילבקין מפארגו. אבל לא אבכה אם יגידו לי ששניהם במכבי. מסכים עם חציל שבמקרה של ציוות כזה השחקן בעמדה 3 צריך להיות שחקן פיזי. משהו כמו האניקאט במקרה היקר או סנט רוס במקרה הזול יותר כי כסף כבר לא יישאר להם אם יביאו את ווילבקין ופארגו
אני מאמין שמצפים לראות התקדמות של דיאנדרה קיין בשנה הבאה.
אם במקרה של רול שמחנו לראות שהוא מביא למכבי את הדברים שהביא כל הקריירה, והתאקלם לרמה, במקרה של קיין קיבלנו ורסיה קצת חיוורת של הבחור.
הוא כן הראה שהוא שומר מצויין וריבאונדר מצויין גם ברמת יורוליג, אבל לא ראינו ממנו את הסקורר שהיה ברמות הנמוכות יותר, או כמויות גבוהות של אסיסטים וניהול משחק אחראי.
אני מאמין שעם הנסיון, נקבל ורסיה משופרת שלו, והוא ו-ווילבקין אמורים להסתדר מצויין אחד עם השני בעמדות 1 ו-2.
שוב, צריך 3 גדול פיזית שיכול להשלים אותם. אם אנחנו ממשיכים עם בולדן, אז העדיפות היא גם לשחקן התקפה טכני שיכול לייצר נקודות במגוון של דרכים (בפוסט, מכדרור, מבחוץ).
זו הסיבה שאני מאוד אוהב את ג׳ורדן המילטון, למרות הלקויות ההגנתיות שלו. במקרה של סנט-רוס והאניקאט אנחנו מדברים על שני שרוכים רזים.
יש גם את ראקים סאנדרס שנמצא בשוק ועל פניו יכול להתאים, אבל אני לא אוהב את הסגנון הסוליסטי שלו.