פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
05 יולי 2018, 22:58
פארגו צריך להישאר נקודה , זה שחקן ששינה מומנטום מקבוצה על הפנים לקבוצה אלופה , עם כל לאור כל ההישגים בשנים האחרונות אני לא הייתי מזלזל גם באליפות מקומית ועושה הכל להשאיר שחקן ששינה לי את הקבוצה מקצה לקצה , הוא צריך להיות במכבי עוד לפניי ווילבקין .
05 יולי 2018, 23:01
מקאדו 3 כתב:פארגו צריך להישאר נקודה , זה שחקן ששינה מומנטום מקבוצה על הפנים לקבוצה אלופה , עם כל לאור כל ההישגים בשנים האחרונות אני לא הייתי מזלזל גם באליפות מקומית ועושה הכל להשאיר שחקן ששינה לי את הקבוצה מקצה לקצה , הוא צריך להיות במכבי עוד לפניי ווילבקין .
הוא צריך להיות במכבי אבל לא להרוויח מיליון דולר במכבי.
05 יולי 2018, 23:03
מקאדו 3 כתב:פארגו צריך להישאר נקודה , זה שחקן ששינה מומנטום מקבוצה על הפנים לקבוצה אלופה , עם כל לאור כל ההישגים בשנים האחרונות אני לא הייתי מזלזל גם באליפות מקומית ועושה הכל להשאיר שחקן ששינה לי את הקבוצה מקצה לקצה , הוא צריך להיות במכבי עוד לפניי ווילבקין .
מבחינת השחקן עצמו גם אני חושב שהוא חייב להישאר אבל מיליון זה קצת יותר מדי בשבילו, בכל מקרה גם אם יישאר במיליון זה לא שזה מאוד יכעיס אותי או לדעתי תהייה טעות ענקית, פשוט זה מחיר קצת יותר מדי גבוה לפארגו .
05 יולי 2018, 23:05
moring1 כתב:מקאדו 3 כתב:פארגו צריך להישאר נקודה , זה שחקן ששינה מומנטום מקבוצה על הפנים לקבוצה אלופה , עם כל לאור כל ההישגים בשנים האחרונות אני לא הייתי מזלזל גם באליפות מקומית ועושה הכל להשאיר שחקן ששינה לי את הקבוצה מקצה לקצה , הוא צריך להיות במכבי עוד לפניי ווילבקין .
הוא צריך להיות במכבי אבל לא להרוויח מיליון דולר במכבי.
למה לא ? זה סכום לא כזה מופרך לשחקן כזה גם בגילו , הוא רכז שיודע לעשות הכל כמעט ואסור למחוק את ההשפעה שלו על סיום העונה ועל השחקנים שלידו , זה לא שייש בשוק שחקנים טובים ממנו במחיר מציאה .
05 יולי 2018, 23:06
מי שרוצה קצת סיבות לאופטימיות ולא סומך על המידע בפורום:
https://basketball.eurobasket.com/team/ ... 159?Page=1
05 יולי 2018, 23:08
פארגו מעולם לא היה צריך לעזוב, נקודה.
05 יולי 2018, 23:13
כל אחד יכול לערוך את זה
אין שום הבדל בין זה ובין ויקיפדיה
05 יולי 2018, 23:39
אתמול הוא היה ברוסטר של אפס,
Sent from my iPhone using Tapatalk
06 יולי 2018, 02:54
עדיין כלום!
06 יולי 2018, 06:49
הסוכן שלו אמר שהוא יהיה צהוב בוודאות , כמה חרטה כבר זה יכול להיות?
06 יולי 2018, 06:51
גל גל כתב:הסוכן שלו אמר שהוא יהיה צהוב בוודאות , כמה חרטה כבר זה יכול להיות?
לחץ על אנדולו לדעתי אם לא למה הוא לא חותם ?
06 יולי 2018, 07:24
מקאדו 3 כתב:גל גל כתב:הסוכן שלו אמר שהוא יהיה צהוב בוודאות , כמה חרטה כבר זה יכול להיות?
אולי באמת מחכים לבדיקות הרפואיות?
06 יולי 2018, 07:32
גל גל כתב:מקאדו 3 כתב:גל גל כתב:הסוכן שלו אמר שהוא יהיה צהוב בוודאות , כמה חרטה כבר זה יכול להיות?
אולי באמת מחכים לבדיקות הרפואיות?
די נו , איזה בדיקות הוא כבר עובר ומה הםשונות מכל שחקן שמוחתם שזה לוקח כל כך הרבה , לדעתי הוא מעדיף להישאר בטורקיה רק שעדיין אין הסכמה על ביי אאוט או שדרושאפקה מערימה קשיים בכוונה כי מעדיפה שהוא לא ישחק בקבוצה טורקית , בסוף הוא יחתום שם ככה נראה לי , כשייש סחבת אז כנראה אחד הצדדים לא סגור על עצמו ובמקרה הזה זה כנראה לא מכבי .
06 יולי 2018, 08:47
יום שישי זה ההיום של ההחתמות, כולם יודעים את זה . מצפה לראות את וולבקין היום בצהוב אחרי פוטושופ באתר של מכבי.
06 יולי 2018, 12:06
נחשו מי עוד פעם מועמד ? דווייט באייקס...
( בוואלה ספורט מדווחים לא זכור לי שהם כל-כך אמינים אבל עדיין מצחיק לראות את השם שלו עולה עוד פעם )
וטוענים שם גם שוולבקין בדרך ונשארו כמה פרטים קטנים לסגור עם דרושפקה
06 יולי 2018, 12:12
לכל הלחוצים על וילבקין- השחקן חתום במכבי, ההכרזה עלולה להיות רק בעוד כ-10 ימים בגלל סעיף שחרור בחוזה הקודם שלו. זה מה שהצלחתי להבין...עניין טכני בלבד. באייקס אכן מועמד לאור הקשיים וחוסר ההחלטיות של פארגו שכל יום קם על צד אחר.
06 יולי 2018, 12:14
זה ידוע אגב שדרושים 5 ימים בשביל לבצע בדיקות רפואיות. מכבי גם ידועה כקבוצה שמחתימה רק שחקנים בריאים וכשירים ב100%.
06 יולי 2018, 12:14
איך הוא ? שחקן טוב ?
06 יולי 2018, 12:16
באייקס מועמד בכל קיץ כבר איזה 4 שנים בערך...
לא מבין מה קורה בגזרת הישראלים, מכבי שכחה לגמרי שעדיין קיים החוק רוסי עונה הבאה?
06 יולי 2018, 12:16
MTA2311 כתב:זה ידוע אגב שדרושים 5 ימים בשביל לבצע בדיקות רפואיות. מכבי גם ידועה כקבוצה שמחתימה רק שחקנים בריאים וכשירים ב100%.
זה רק כי לא מצליחים לפתוח את הPDF