המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
מקאדו 3 כתב:פארגו צריך להישאר נקודה , זה שחקן ששינה מומנטום מקבוצה על הפנים לקבוצה אלופה , עם כל לאור כל ההישגים בשנים האחרונות אני לא הייתי מזלזל גם באליפות מקומית ועושה הכל להשאיר שחקן ששינה לי את הקבוצה מקצה לקצה , הוא צריך להיות במכבי עוד לפניי ווילבקין .
מקאדו 3 כתב:פארגו צריך להישאר נקודה , זה שחקן ששינה מומנטום מקבוצה על הפנים לקבוצה אלופה , עם כל לאור כל ההישגים בשנים האחרונות אני לא הייתי מזלזל גם באליפות מקומית ועושה הכל להשאיר שחקן ששינה לי את הקבוצה מקצה לקצה , הוא צריך להיות במכבי עוד לפניי ווילבקין .
moring1 כתב:מקאדו 3 כתב:פארגו צריך להישאר נקודה , זה שחקן ששינה מומנטום מקבוצה על הפנים לקבוצה אלופה , עם כל לאור כל ההישגים בשנים האחרונות אני לא הייתי מזלזל גם באליפות מקומית ועושה הכל להשאיר שחקן ששינה לי את הקבוצה מקצה לקצה , הוא צריך להיות במכבי עוד לפניי ווילבקין .
הוא צריך להיות במכבי אבל לא להרוויח מיליון דולר במכבי.
cannon כתב:מי שרוצה קצת סיבות לאופטימיות ולא סומך על המידע בפורום:
https://basketball.eurobasket.com/team/ ... 159?Page=1
גל גל כתב:הסוכן שלו אמר שהוא יהיה צהוב בוודאות , כמה חרטה כבר זה יכול להיות?
מקאדו 3 כתב:גל גל כתב:הסוכן שלו אמר שהוא יהיה צהוב בוודאות , כמה חרטה כבר זה יכול להיות?
לחץ על אנדולו לדעתי אם לא למה הוא לא חותם ?
גל גל כתב:מקאדו 3 כתב:גל גל כתב:הסוכן שלו אמר שהוא יהיה צהוב בוודאות , כמה חרטה כבר זה יכול להיות?
לחץ על אנדולו לדעתי אם לא למה הוא לא חותם ?
אולי באמת מחכים לבדיקות הרפואיות?
MTA2311 כתב:זה ידוע אגב שדרושים 5 ימים בשביל לבצע בדיקות רפואיות. מכבי גם ידועה כקבוצה שמחתימה רק שחקנים בריאים וכשירים ב100%.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], עידן ו־57 אורחים