yzafrir כתב:yellowaura כתב:Allan Turing כתב:אפשר לדעת מה כולם מתלהבים פה ממאריץ? במה הוא יותר טוב מסופו, הנדריקס, או אפילו ג'יימס?
השחקן הזה אובר-רייטד בטירוף.
שהוא היה בפרטיזן הוא היה שחקן קשוח מאוד. הוא ורוברטס העמידו קו קדמי אגרסיבי וטוב.
היום יש לך צל של שחקן מפעם
בו נגיד שאם אנחנו מדברים על מאריץ' או שארמאנדיני כמחליפים לסופו אז המצב שלנו טוב כי שניהם אופציות טובות ( אם כי אני יותר בצד של שרמאנדיני..)
את האטשמייר הייתי מביא כסנטר מחליף במקום הנדריקס (שאם לא החולשה של סופו העונה , היה נשאר סנטר מחליף במכבי גם העונה...)
קוו של שרמאנדיני והאטש' בעמדה 5 כשמילאן וליאור ואולי גם בלו אם ישאר בעמדה 4 נראה לי מספיק טוב....
מסכים בלי היסוס שעדיף שרמדיני. מצד שני אתה חייב מישהו שיוכל להתמודד מול הגבוהים של היריבה ואני לא בטוח שזה השחקן.
הוא רזה מדי ולא מספיק חזק להתמודד. אגב הוא מדורג במקום הראשון בחסימות שעשו כנגדו.
מצד שני הוא שחקן התקפה טוב בייחוד בסחיטת זריקות עונשין וקליעה. גם ראינו שהוא יודע למסור.
בכל מקרה אני חושב שזו לא בושה לנסות קודם ללכת על שחקן כמו לורבק... כוכב אמיתי בשני צידי המגרש. אם חושבים על פארמר אז עדיף תקציבית ללכת על כוכב יורוליג שייתן יותר ויעלה קצת יותר.
אני חושב שמכבי יכולה להתמודד שנה הבאה על שחקן גדול אחד בעמדה שהיא תבחר. המצב הכלכלי באירופה במעצמות הכדורסל: יוון, ספרד ואיטליה לא מזהיר.
מאמין ששנה הבאה המחירים יירדו. "שחקני העל" האירופאים יעלו פחות.
אגב דיוויד בלאט בראיון אחר אמר שלדעתו ההבדל בין הקבוצות הוא DD כך שאני מאמין שהוא מתייחס לכוכבי העל.
אני אוהב את ג'קסון ולפי דעתי הוא ופטריק בוורלי אלו 2 אופציות טובות לעמדת הרכז. בוורלי עשה השנה עונה מצוינת ברוסיה. אני חושב ששניהם חתומים על חוזה אבל שווה לברר אם ניתן להוציא אותם מהחוזה.
בעמדת הסנטר קשה לי לראות את מכבי מצליחה להתקדם בלי שחקן שאתה יודע שיש לו סיכוי טוב לעצור שרשרת של גבוהים חזקים. אני חושב שמכבי עוד יצאה בזול כי היום אין למכבי שום כלי בעולם שיכול לעצור בסדרה גבוהים כמו קרסטיץ' , לורבק...
בסופו של דבר אתה חייב שיהיה לך יתרון מסוים בעמדה אחת לפחות במגרש