10 אפריל 2012, 06:51
felix_r כתב:שמואל1 כתב:LIAV10 כתב:Holiday_Armadillo כתב:![]()
איך הגעת למצב שאת עוקבת אחרי שחקנים ממכללה כ"כ לא מוכרת?
מרקט לא מכללה כזאת לא מוכרת..דוויין ווייד יצא משם..
עדיין..
איך בנאדם יכול לעקוב אחרי כ"כ הרבה ליגות, כ"כ הרבי ארצות, כ"כ הרבה מחוזות?
זה בלתי אפשרי..
לא בני אדם- עכברי כדורסל. ככה זה נקרא וזה מה שאנחנו.
יש לך תעודה של עכבר כדורסל?
10 אפריל 2012, 07:04
LIAV10 כתב:שמואל1 כתב:LIAV10 כתב:Holiday_Armadillo כתב:![]()
איך הגעת למצב שאת עוקבת אחרי שחקנים ממכללה כ"כ לא מוכרת?
מרקט לא מכללה כזאת לא מוכרת..דוויין ווייד יצא משם..
עדיין..
איך בנאדם יכול לעקוב אחרי כ"כ הרבה ליגות, כ"כ הרבי ארצות, כ"כ הרבה מחוזות?
זה בלתי אפשרי..
לא בני אדם- עכברי כדורסל. ככה זה נקרא וזה מה שאנחנו.
אם משרד החינוך היה מפנה לי קצת זמן מי יודע, אולי גם אני הייתי מגיע לצפייה במכללות..
10 אפריל 2012, 07:10
10 אפריל 2012, 07:40
Allan Turing כתב:אפשר לדעת מה כולם מתלהבים פה ממאריץ? במה הוא יותר טוב מסופו, הנדריקס, או אפילו ג'יימס?
השחקן הזה אובר-רייטד בטירוף.
10 אפריל 2012, 08:03
yellowaura כתב:Allan Turing כתב:אפשר לדעת מה כולם מתלהבים פה ממאריץ? במה הוא יותר טוב מסופו, הנדריקס, או אפילו ג'יימס?
שהוא היה בפרטיזן הוא היה שחקן קשוח מאוד. הוא ורוברטס העמידו קו קדמי אגרסיבי וטוב.
היום יש לך צל של שחקן מפעם
10 אפריל 2012, 08:10
10 אפריל 2012, 08:15
yellowaura כתב:בלאט התראיין ושלח עקיצה לראשי מכבי: "בלי שחקנים גדולים צריך המשכיות".
אני חושב שהמסר די ברור וזה לא ההמשכיות.
בלאט כבר טען שהסדרה הוכרעה על ידי דיאמנטידיס. אני די מסכים (הייתי מוסיף את באטיסט).
ועוד לחשוב שעופר שלח טען במשחק האחרון שדיאמנטידיס משחק רע ונראה מתי אוברדוביץ יחליף אותו (מה נסגר אם שלח ??)
בכל מקרה אתה לא יכול להגיע לאף מקום בלי שחקן גדול.
אם שנה הבאה אין את בלו בכלל זאת תהיה אבדה קשה כי התקווה תלך איתו בהרבה מאוד משחקים שצריך בהם ג'וקר.
מבחינתי מכבי חייבת ללכת על שחקן גדול ווינר מוכח... תראו מה ספאנוליס עשה באולימפיאקוס שנבנתה כמעט אך ורק על הכישרון שלו.
לורבק, ספאנוליס, מקאלב... וכו' מכבי חייבת לפחות לנסות ללכת על אחד מהשחקנים בקאליבר הזה.
10 אפריל 2012, 08:33
yzafrir כתב:yellowaura כתב:Allan Turing כתב:אפשר לדעת מה כולם מתלהבים פה ממאריץ? במה הוא יותר טוב מסופו, הנדריקס, או אפילו ג'יימס?
שהוא היה בפרטיזן הוא היה שחקן קשוח מאוד. הוא ורוברטס העמידו קו קדמי אגרסיבי וטוב.
היום יש לך צל של שחקן מפעם
בו נגיד שאם אנחנו מדברים על מאריץ' או שארמאנדיני כמחליפים לסופו אז המצב שלנו טוב כי שניהם אופציות טובות ( אם כי אני יותר בצד של שרמאנדיני..)
את האטשמייר הייתי מביא כסנטר מחליף במקום הנדריקס (שאם לא החולשה של סופו העונה , היה נשאר סנטר מחליף במכבי גם העונה...)
קוו של שרמאנדיני והאטש' בעמדה 5 כשמילאן וליאור ואולי גם בלו אם ישאר בעמדה 4 נראה לי מספיק טוב....
10 אפריל 2012, 08:38
orelzor כתב:rc4991 כתב:שמואל1 כתב:לא יודע אם ציינו את זה כבר בפורום,
אבל היום בידיעות אחרונות נאמר ששאראס הביע נכונות לחזור למכבי בעונה הבאה.
לא שווה למכבי להביא אותו בלי קשר ליכולות שלו כי בלאט לא יתן לו לשחק בדיוק כמו שהוא עושה לפאפאלוקאס
לא חושב שזה המצב, בלאט לא נותן לפאפאס לשחק לא בגלל היכולות שלו לפי מה שאני רואה.
לפי דעתי דיוויד בלאט כמו רובוט ורוצה שהוא יהיה היחיד שנותן "תרגילים" וכו ומנהל את המשחק והוא מתעצבן מזה שפאפאס מדבר כל שנייה עם השחקנים ונותן להם הוראות לפי מה שאני חושב.
באמת.
10 אפריל 2012, 08:40
10 אפריל 2012, 08:43
10 אפריל 2012, 09:26
אתה תתעסק בטריגו.. אחת המטרות הסמויות שלי בפורום היא להכניס אותך לפקולטה במתמטיקה...
10 אפריל 2012, 09:50
LIAV10 כתב:אתה תתעסק בטריגו.. אחת המטרות הסמויות שלי בפורום היא להכניס אותך לפקולטה במתמטיקה...
דווקא מתמטיקה?
המקצוע שאני הכי גרוע בו שהוא גם המקצוע השנוא עלי..
לחשוב שעד לפני כמה שנים היה לי 100 במקצוע המגעיל הזה..
10 אפריל 2012, 09:59
מי שהיה על הכוונת של מכבי ת"א בחודש האחרון הוא הסנטר של קאנטו האיטלקית, גיאורגי שרמנדיני בן ה- 23 (2.16 מ'). בקבוצה ניהלו מו"מ עם השחקן ועם סוכנו, שאף הגיע למשחק ההצלבה האחרון באתונה ושוחח עם ראשי הקבוצה, אך בשלב הזה השחקן נפצע, כשבנוסף גם הוא דורש סכומים הגבוהים ממה שבקבוצה מוכנים לתת, ולכן כרגע המו"מ הוקפא.
10 אפריל 2012, 10:06
Holiday_Armadillo כתב:Chen כתב:בואו נשמור בנתיים על פרופיל נמוך,אם אין כסף להשאיר את לנגפורד או את הנדריקס אז איך יהיה כסף לפארמר?
מה דעתכם באמת על דומיניק ג'יימס? שחקן לא יקר, השאלה אם הוא מספיק טוב...
התלהבתי כשהעלו אותו פה כמועמד והתאכזבתי כשבסוף הגיע מאלט..
הוא חתם בפרטיזן באמצע העונה ומעמיד ממוצעים די יפים בליגה האדריאטית..
15.4 נקודות
49.2% ל-2
47.6% מחוץ לקשת
4 אסיסטים
1.1 חטיפות
אני מעדיפה את ההימור עליו מאשר להביא את פרקינס..אם נותנים לי את האפשרות לבחור..
10 אפריל 2012, 10:08
חנו'ש כתב:http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4214554,00.htmlמי שהיה על הכוונת של מכבי ת"א בחודש האחרון הוא הסנטר של קאנטו האיטלקית, גיאורגי שרמנדיני בן ה- 23 (2.16 מ'). בקבוצה ניהלו מו"מ עם השחקן ועם סוכנו, שאף הגיע למשחק ההצלבה האחרון באתונה ושוחח עם ראשי הקבוצה, אך בשלב הזה השחקן נפצע, כשבנוסף גם הוא דורש סכומים הגבוהים ממה שבקבוצה מוכנים לתת, ולכן כרגע המו"מ הוקפא.
מעניין לשמוע שהמו"מ כבר נהיה רציני רק שחבל שכרגיל "אין כסף".
אגב, מישהו שמע שהשחקן נפצע? מתי זה קרה??
10 אפריל 2012, 10:17
חנו'ש כתב:http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4214554,00.htmlמי שהיה על הכוונת של מכבי ת"א בחודש האחרון הוא הסנטר של קאנטו האיטלקית, גיאורגי שרמנדיני בן ה- 23 (2.16 מ'). בקבוצה ניהלו מו"מ עם השחקן ועם סוכנו, שאף הגיע למשחק ההצלבה האחרון באתונה ושוחח עם ראשי הקבוצה, אך בשלב הזה השחקן נפצע, כשבנוסף גם הוא דורש סכומים הגבוהים ממה שבקבוצה מוכנים לתת, ולכן כרגע המו"מ הוקפא.
10 אפריל 2012, 10:20
rc4991 כתב:חנו'ש כתב:http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4214554,00.htmlמי שהיה על הכוונת של מכבי ת"א בחודש האחרון הוא הסנטר של קאנטו האיטלקית, גיאורגי שרמנדיני בן ה- 23 (2.16 מ'). בקבוצה ניהלו מו"מ עם השחקן ועם סוכנו, שאף הגיע למשחק ההצלבה האחרון באתונה ושוחח עם ראשי הקבוצה, אך בשלב הזה השחקן נפצע, כשבנוסף גם הוא דורש סכומים הגבוהים ממה שבקבוצה מוכנים לתת, ולכן כרגע המו"מ הוקפא.
כל שנותר הוא לקוות שהנדריקס יעזוב כבר ואז למכבי יתפנה הרבה כסף
10 אפריל 2012, 10:37
jol9 כתב:rc4991 כתב:חנו'ש כתב:http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4214554,00.htmlמי שהיה על הכוונת של מכבי ת"א בחודש האחרון הוא הסנטר של קאנטו האיטלקית, גיאורגי שרמנדיני בן ה- 23 (2.16 מ'). בקבוצה ניהלו מו"מ עם השחקן ועם סוכנו, שאף הגיע למשחק ההצלבה האחרון באתונה ושוחח עם ראשי הקבוצה, אך בשלב הזה השחקן נפצע, כשבנוסף גם הוא דורש סכומים הגבוהים ממה שבקבוצה מוכנים לתת, ולכן כרגע המו"מ הוקפא.
כל שנותר הוא לקוות שהנדריקס יעזוב כבר ואז למכבי יתפנה הרבה כסף
כן. זה בטוח יהיה טוב. גם הנדריקס יעזוב, גם לא יחתימו את לאנגפורד כי תבוא קבוצה שתיתן לו קצת יותר, ובסוף נישאר עם איזה נחה בתור סנטר מוביל.
יהיה שמח.
10 אפריל 2012, 10:46