המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
er79 כתב:לארקין באפס. 1.8 מליון
kfir כתב:er79 כתב:לארקין באפס. 1.8 מליון
בונים שם קבוצה מעניינת לדעתי יעשו הצלבה
TAYO כתב:kfir כתב:er79 כתב:לארקין באפס. 1.8 מליון
לדעתי יהיו המילאנו של שנה שעברה. פלייס לא מרשים אותי בשום אופן ובכלל לא ברור לי איך הכל יתחבר שם.
kfir כתב:TAYO כתב:kfir כתב:er79 כתב:לארקין באפס. 1.8 מליון
לדעתי יהיו המילאנו של שנה שעברה. פלייס לא מרשים אותי בשום אופן ובכלל לא ברור לי איך הכל יתחבר שם.
בובואה ולארקין זה שילוב טוב הם מכירים אחד את השני מבאסקוניה תוסיף את גיימס אנדרסון יש לך אחלה קבוצה שמה
TAYO כתב:kfir כתב:TAYO כתב:kfir כתב:er79 כתב:לארקין באפס. 1.8 מליון
בובואה ולארקין זה שילוב טוב הם מכירים אחד את השני מבאסקוניה תוסיף את גיימס אנדרסון יש לך אחלה קבוצה שמה
על הנייר. השאלה אם ההגנה הקבוצתית תתפקד והאם לא נראה שם בהתקפה בעיקר בידודים וניצול לקוי של הגבוהים... גם למאמן יש כאן משקל לא קטן.
בקיצור, לא הייתי זורק להם הצלבה רק בגלל לארקין ובובואה.
kfir כתב:TAYO כתב:kfir כתב:TAYO כתב:kfir כתב:בונים שם קבוצה מעניינת לדעתי יעשו הצלבה
על הנייר. השאלה אם ההגנה הקבוצתית תתפקד והאם לא נראה שם בהתקפה בעיקר בידודים וניצול לקוי של הגבוהים... גם למאמן יש כאן משקל לא קטן.
בקיצור, לא הייתי זורק להם הצלבה רק בגלל לארקין ובובואה.
אל תשכח שיש לך שם גם את דאנסטון יהיה מעניין מה הם יעשו אני מהמר הצלבה
החציל האצטקי כתב:פאל רשמית בקובאן.
הסוכן מצייץ.
Herman Manakyan @hmanakyan
Congratulations to Fusion Sports client @moustaphafall15 joining Eurocup finalist Lokomotiv Kuban on a 2-year deal. @hirantfusion
er79 כתב:ג'ורדן המילטון בדרך לברשיה
SirCharles כתב:החציל האצטקי כתב:פאל רשמית בקובאן.
הסוכן מצייץ.
Herman Manakyan @hmanakyan
Congratulations to Fusion Sports client @moustaphafall15 joining Eurocup finalist Lokomotiv Kuban on a 2-year deal. @hirantfusion
איזה באסה... השחקן שהכי רציתי שיחתום פה הקיץ.
טמבלים מכבי. יכלו להביא אותו יחסית בזול ובעונה הבאה הוא כבר יהיה יקר יותר ויצטרכו גם לשלם בייאאוט לרוסים.
cannon כתב:er79 כתב:ג'ורדן המילטון בדרך לברשיה
טעות ענקית של מכבי. יכלו להביא אותו בנזיד עדשים. שחקן די שלם ובול מה שאנחנו צריכים והיה משאיר מספיק תקציב לסנטר.
toja27 כתב:אולימפייקוס לא צריכה להיות מוזכרת כאן כמישהי שמכבי צריכה לנצח אותה. כשתגיעה העונה כמובן נראה מי נגד מי. יש להם סגל סולידי ומאוזן , יותר מאשר מכבי, אולי פחות כשרוני, אולי, אבל מאוזן יותר עם מאמן שעשה קריירה מסגלים כאלו.
התנין 2 כתב:toja27 כתב:אולימפייקוס לא צריכה להיות מוזכרת כאן כמישהי שמכבי צריכה לנצח אותה. כשתגיעה העונה כמובן נראה מי נגד מי. יש להם סגל סולידי ומאוזן , יותר מאשר מכבי, אולי פחות כשרוני, אולי, אבל מאוזן יותר עם מאמן שעשה קריירה מסגלים כאלו.
דווקא מבחינת כישרון, איזה כישרון יש בדיוק במכבי חוץ מווילבקין ופארגו?
התנין 2 כתב:toja27 כתב:אולימפייקוס לא צריכה להיות מוזכרת כאן כמישהי שמכבי צריכה לנצח אותה. כשתגיעה העונה כמובן נראה מי נגד מי. יש להם סגל סולידי ומאוזן , יותר מאשר מכבי, אולי פחות כשרוני, אולי, אבל מאוזן יותר עם מאמן שעשה קריירה מסגלים כאלו.
דווקא מבחינת כישרון, איזה כישרון יש בדיוק במכבי חוץ מווילבקין ופארגו?
Holiday_Armadillo כתב:פאו
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־12 אורחים