פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

Re: כדורסל מאירופה V6

26 יולי 2018, 09:47

לארקין באפס. 1.8 מליון

26 יולי 2018, 09:58

er79 כתב:לארקין באפס. 1.8 מליון

בונים שם קבוצה מעניינת לדעתי יעשו הצלבה

26 יולי 2018, 09:59

החתמה מצוינת שלהם, שיחקו אותה .

Sent from my iPhone using Tapatalk

26 יולי 2018, 10:22

kfir כתב:

לדעתי יהיו המילאנו של שנה שעברה. פלייס לא מרשים אותי בשום אופן ובכלל לא ברור לי איך הכל יתחבר שם.

26 יולי 2018, 10:27

TAYO כתב:
kfir כתב:

לדעתי יהיו המילאנו של שנה שעברה. פלייס לא מרשים אותי בשום אופן ובכלל לא ברור לי איך הכל יתחבר שם.

בובואה ולארקין זה שילוב טוב הם מכירים אחד את השני מבאסקוניה תוסיף את גיימס אנדרסון יש לך אחלה קבוצה שמה

26 יולי 2018, 10:31

kfir כתב:
TAYO כתב:
kfir כתב:

בובואה ולארקין זה שילוב טוב הם מכירים אחד את השני מבאסקוניה תוסיף את גיימס אנדרסון יש לך אחלה קבוצה שמה

על הנייר. השאלה אם ההגנה הקבוצתית תתפקד והאם לא נראה שם בהתקפה בעיקר בידודים וניצול לקוי של הגבוהים... גם למאמן יש כאן משקל לא קטן.
בקיצור, לא הייתי זורק להם הצלבה רק בגלל לארקין ובובואה.

26 יולי 2018, 10:40

TAYO כתב:
kfir כתב:
TAYO כתב:
kfir כתב:

על הנייר. השאלה אם ההגנה הקבוצתית תתפקד והאם לא נראה שם בהתקפה בעיקר בידודים וניצול לקוי של הגבוהים... גם למאמן יש כאן משקל לא קטן.

אל תשכח שיש לך שם גם את דאנסטון יהיה מעניין מה הם יעשו אני מהמר הצלבה

26 יולי 2018, 10:49

kfir כתב:
TAYO כתב:
kfir כתב:
TAYO כתב:
kfir כתב:בונים שם קבוצה מעניינת לדעתי יעשו הצלבה

אל תשכח שיש לך שם גם את דאנסטון יהיה מעניין מה הם יעשו אני מהמר הצלבה

אני מהמר שפלייס נפצע אחרי המחזור השלישי, בובאה הולך עם הראש בקיר ומתסכל את דאנסטון שלא רואה את הכדור והמאמן מסתכסך עם לארקין על שיטת המשחק והתרומה שלו לניהול המשחק.

26 יולי 2018, 12:32

ג'ורדן המילטון בדרך לברשיה

26 יולי 2018, 12:36

החציל האצטקי כתב:פאל רשמית בקובאן.
הסוכן מצייץ.

Herman Manakyan @hmanakyan
Congratulations to Fusion Sports client @moustaphafall15 joining Eurocup finalist Lokomotiv Kuban on a 2-year deal. @hirantfusion

:crybaby

איזה באסה... השחקן שהכי רציתי שיחתום פה הקיץ.
טמבלים מכבי. יכלו להביא אותו יחסית בזול ובעונה הבאה הוא כבר יהיה יקר יותר ויצטרכו גם לשלם בייאאוט לרוסים.

26 יולי 2018, 12:52

er79 כתב:ג'ורדן המילטון בדרך לברשיה

טעות ענקית של מכבי. יכלו להביא אותו בנזיד עדשים. שחקן די שלם ובול מה שאנחנו צריכים והיה משאיר מספיק תקציב לסנטר.

26 יולי 2018, 13:00

SirCharles כתב:
החציל האצטקי כתב:פאל רשמית בקובאן.
הסוכן מצייץ.

Herman Manakyan @hmanakyan
Congratulations to Fusion Sports client @moustaphafall15 joining Eurocup finalist Lokomotiv Kuban on a 2-year deal. @hirantfusion

:crybaby

איזה באסה... השחקן שהכי רציתי שיחתום פה הקיץ.
טמבלים מכבי. יכלו להביא אותו יחסית בזול ובעונה הבאה הוא כבר יהיה יקר יותר ויצטרכו גם לשלם בייאאוט לרוסים.

מבחינתו, החלטה טובה. אחלה במה לשחק בה, גם אם לא יורוליג.
אמור להרכיב קו קדמי מפחיד עם JJ ג'ונסון.

מכבי חשבו שהוא עדיין לא מוכן, ולא התאים להם 5 קלאסי כשהם מחפשים 4.5.

26 יולי 2018, 13:14

cannon כתב:
er79 כתב:ג'ורדן המילטון בדרך לברשיה

טעות ענקית של מכבי. יכלו להביא אותו בנזיד עדשים. שחקן די שלם ובול מה שאנחנו צריכים והיה משאיר מספיק תקציב לסנטר.

מסכים מאד.

במיוחד שאם זה לא היה מצליח להתחבר, החוזה שלו לא היה מכביד בטירוף מבחינת השלמת משכורת לקבוצה שתיקח אותו

26 יולי 2018, 13:15

toja27 כתב:אולימפייקוס לא צריכה להיות מוזכרת כאן כמישהי שמכבי צריכה לנצח אותה. כשתגיעה העונה כמובן נראה מי נגד מי. יש להם סגל סולידי ומאוזן , יותר מאשר מכבי, אולי פחות כשרוני, אולי, אבל מאוזן יותר עם מאמן שעשה קריירה מסגלים כאלו.

דווקא מבחינת כישרון, איזה כישרון יש בדיוק במכבי חוץ מווילבקין ופארגו?

26 יולי 2018, 14:00

התנין 2 כתב:
toja27 כתב:אולימפייקוס לא צריכה להיות מוזכרת כאן כמישהי שמכבי צריכה לנצח אותה. כשתגיעה העונה כמובן נראה מי נגד מי. יש להם סגל סולידי ומאוזן , יותר מאשר מכבי, אולי פחות כשרוני, אולי, אבל מאוזן יותר עם מאמן שעשה קריירה מסגלים כאלו.

הסגל של מכבי עדיין לא גמור

26 יולי 2018, 14:51

דרק בראון ואפס כבר לא

26 יולי 2018, 15:34

דשון תומאס קרוב לפנא

26 יולי 2018, 15:53

פאו

26 יולי 2018, 16:09

התנין 2 כתב:

אמרתי נגיד שזאת נקודת ראייה אפשרית של מישהו שמסתכל מבחוץ שפארגו וולבקין הם שוברי שיוויון בתחום הזה, כי גם באולימפייקוס לא משחק איזה דה קולו נגיד(ספאנוליס מעבר לשיא) . אני עצמי בכלל לא בטוח שזה נכון.
ואכן יש עוד החתמה אחת לפחות.

26 יולי 2018, 16:26

Holiday_Armadillo כתב:פאו

אנחנו נצטער על זה
נושא נעול