אשכול אירופה: חדשות, החתמות, תוצאות משחקים וכו'

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אשכול אירופה: חדשות, החתמות, תוצאות משחקים וכו'

הודעהעל ידי yarinsaky » 15 אפריל 2012, 14:31

לא כל כך מבין את המונח קונסנזוס לחיוב ולשלילה, על כל שחקן יש כאן וויכוח על התכונות החיוביות והשליליות שלו, מאליהו דרך בלו ועד אוחיון.
האם אתה טוען שסך תכונותיו, גם הטובות וגם השליליות יוצרות שחקן מספיק טוב כדי שיהיה חלק מכבי ? אני לא אסתור זאת , כי לא התנגדתי קטגורית לשובו .
רק טענתי שלא כל אוהד היה רוצה בהכרח בשובו, כי לא מדובר כאן על השיבה השנייה של פארקר למכבי של 2003 . רק בפורום הזה אני מכיר שניים שלושה שלא מתלהבים, בינהם ארמדילו .
והשידרוג שלו לעומת בורשטיין של היום הוא באמת משמעותי, יכול להית שלא הייתי ברור מספיק.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 15 אפריל 2012, 14:43

yarinsaky כתב:לא כל כך מבין את המונח קונסנזוס לחיוב ולשלילה, על כל שחקן יש כאן וויכוח על התכונות החיוביות והשליליות שלו, מאליהו דרך בלו ועד אוחיון.
האם אתה טוען שסך תכונותיו, גם הטובות וגם השליליות יוצרות שחקן מספיק טוב כדי שיהיה חלק מכבי ? אני לא אסתור זאת , כי לא התנגדתי קטגורית לשובו .
רק טענתי שלא כל אוהד היה רוצה בהכרח בשובו, כי לא מדובר כאן על השיבה השנייה של פארקר למכבי של 2003 . רק בפורום הזה אני מכיר שניים שלושה שלא מתלהבים, בינהם ארמדילו .
והשידרוג שלו לעומת בורשטיין של היום הוא באמת משמעותי, יכול להית שלא הייתי ברור מספיק.

זה נכון ואני עדיין באותה דעה למרות העונה שהייתה לו..
גם לאמפה נתן עונת אולסטאר ביורוקאפ לפני שנה ואני לא ראיתי מישהו שקרא לחזרה שלו..וכן אני יודעת שהלפרין ישראלי אבל אני נשארתי בדעתי שהרמה הכי מתאימה לו היא יורוקאפ..
מה שהכי מפריע לי בהלפרין זה שברור לי שהוא לא יהיה שם בשביל מכבי ברגעים שבאמת צריך אותו אבל הוא כן ייקח ממכבי לפחות 800 אלף ברוטו(וזה כשאני מ-מ-ש אופטימית)..מספיק לי ישראלי אחד שלוקח המון כסף מהקופה ולא נמצא שם ברגעים המכריעים..לא רוצה עוד אחד..
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 15 אפריל 2012, 15:58

לדעתי הדרך לפיה מודדים את הלפרין היא לא נכונה.
אז הוא טוב בדברים מסוימים וטוב פחות בדברים אחרים, זה לא משנה בכלל.
למה זה לא משנה? כי הוא שחקן ישראלי. ולא רק ישראלי, אלא השחקן הישראלי הטוב ביותר כיום (אם לא לוקחים את כספי בחשבון).
כל עוד אנחנו משחקים בקופליג, בה יש חובה עלינו לשתף הרבה מאוד ישראלים, אנחנו חייבים את השחקנים הישראלים הכי טובים שיש.

זה הכל.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי felix_r » 15 אפריל 2012, 16:24

ואו! איזה בלגן ברוסיה.
ג'ורדי הודיע כי מהעונה הבאה הקבוצות הרוסיות יקבלו מקומות ביורוליג וביורוקאפ על פי המקום שיתפסו בליגת VTB.
בכך הוא בעצם מחסל את אליפות רוסיה (PBL).

הקבוצות הליטאיות יקבלו מקומות בגביעי אירופה בצורה מעורבת, גם על פי VTB וגם על פי האליפות המקומית (משהו כמו אדריאטית והליגות המקומיות)
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי rc4991 » 15 אפריל 2012, 16:59

felix_r כתב:ואו! איזה בלגן ברוסיה.
ג'ורדי הודיע כי מהעונה הבאה הקבוצות הרוסיות יקבלו מקומות ביורוליג וביורוקאפ על פי המקום שיתפסו בליגת VTB.

הקבוצות הליטאיות יקבלו מקומות בגביעי אירופה בצורה מעורבת, גם על פי VTB וגם על פי האליפות המקומית (משהו כמו אדריאטית והליגות המקומיות)

דווקא אני חושב שזה יותר טוב להם כי ברוסיה רק האלופה(ואולי גם סגניתה עולות ליורוליג אבל בVTB יש הרבה רוסיות שיכולות להצליח
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי חנו'ש » 15 אפריל 2012, 17:07

למה הוא עושה את זה??
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי felix_r » 15 אפריל 2012, 17:32

חנו'ש כתב:

למה הוא עושה את זה??

תראי, היה שם הרבה בלגן בין ה VTB ל PBL. הם דיברו הרבה על איחוד, אבל זה נמשך הרבה זמן והם לא בדיוק הגיעו לעמק השווה.
לדעתי, ג'ורדי תמך בסוף דווקא ב VTB מכמה סיבות, לדוגמא:
1) זה פותר לו ישר הרבה בעיות עם כל מיני ליגות מזרח אירופיות שדורשות מקומות ביורוליג (או יורוקאפ), וככה הוא מוצא פתרון אחד מסודר (משהו בסגנון האדריאטית והאליפויות המקומיות של סרביה, קרואטיה וכו')
2) ל VTB יש קריטריונים יותר מחמירים. לדוגמא ספרטק-פרימורייה (מולדיווסטוק הרחוקה) לא יכולה להשתתף. וזה בדיוק מה יול"ב רוצה, שהקבוצות ממערב אירופה לא יצטרכו לטוס לקצה השני של רוסיה האסיאתית.
3) VTB היא ליגה יותר עשירה...
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי חנו'ש » 15 אפריל 2012, 17:38

תודה על ההסבר פליקס.
אבל זה לא קצת בעייתי בהתחשב בזה שהVTB מוכרעת בצורת גביע והיא באה להחליף ליגה אמיתית.
אי אפשר היה גם לתת מקומות לזוכי ה-VTB וגם ואלופת הליגה הרוסית (ואולי גם סגניתה)??
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי felix_r » 15 אפריל 2012, 17:45

חנו'ש כתב:תודה על ההסבר פליקס.
אבל זה לא קצת בעייתי בהתחשב בזה שהVTB מוכרעת בצורת גביע והיא באה להחליף ליגה אמיתית.
אי אפשר היה גם לתת מקומות לזוכי ה-VTB וגם ואלופת הליגה הרוסית (ואולי גם סגניתה)??

אני אגיד לך את האמת, בנתים יש כל מיני ידיעות סוטרות, וקשה לדעת מה אמיתי ומה ניחוש של עתונאים. לכן אני חושש מלתת פה אינפורמציה שגויה.

לגבי השאלה שלך. גם ככה 7-8 הקבוצות הכי טובות ברוסיה ישחקו ב VTB , אז מה זה משנה? חוץ מזה, יש ידיעות ש ה VTB תורחב למשהו כמו 18-20 קבוצות משתתפות.

לפי מה שאני מבין, ה VTB עומדת להפוך לליגה האיזורית הכי טובה אחרי היורוליג.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי rc4991 » 15 אפריל 2012, 17:48

felix_r כתב:

אני אגיד לך את האמת, בנתים יש כל מיני ידיעות סוטרות, וקשה לדעת מה אמיתי ומה ניחוש של עתונאים. לכן אני חושש מלתת פה אינפורמציה שגויה.

לגבי השאלה שלך. גם ככה 7-8 הקבוצות הכי טובות ברוסיה ישחקו ב VTB , אז מה זה משנה? חוץ מזה, יש ידיעות ש ה VTB תורחב למשהו כמו 18-20 קבוצות משתתפות.

היא בהחלט ליגה חזקה,ממש רציתי שמכבי תלך לשם במקום האדריאטית
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 15 אפריל 2012, 17:49

rc4991 כתב:
felix_r כתב:

היא בהחלט ליגה חזקה,ממש רציתי שמכבי תלך לשם במקום האדריאטית

אתה יודע מה? אולי זה פותח למכבי אפשרות חדשה, שתאפשר לה ללחוץ על קופליג.
נערך לאחרונה על ידי felix_r בתאריך 15 אפריל 2012, 18:35, נערך פעם אחת בסך הכל.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי jol9 » 15 אפריל 2012, 18:13

felix_r כתב:לדעתי הדרך לפיה מודדים את הלפרין היא לא נכונה.
למה זה לא משנה? כי הוא שחקן ישראלי. ולא רק ישראלי, אלא השחקן הישראלי הטוב ביותר כיום (אם לא לוקחים את כספי בחשבון).
כל עוד אנחנו משחקים בקופליג, בה יש חובה עלינו לשתף הרבה מאוד ישראלים, אנחנו חייבים את השחקנים הישראלים הכי טובים שיש.

זה הכל.

מעבר לזה הוא גם שחקן טוב מאוד, שלא יצטרך זמן התאקלמות, ולא חתול בשק.
לדעתי הוא יותר טוב ממרבית השחקנים שמרוויחים 400-500K דולר באירופה בעמדות הגארד, וגם מול רוב השחקנים שמרוויחים את הסכום הזה בתוספת מיסים
שהוא אמור לקבל, אין לו במה להתבייש.

ירין, אני בהחלט טוען שהוא שחקן מספיק טוב למכבי. אין ספק בכלל.

כרמל, דבר ראשון הוא יודע גם לתת דברים בדקות מכריעות, וגם עשה את זה במכבי. זה לא הצד החזק שלו, ובשביל זה יש גם שחקנים אחרים.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 15 אפריל 2012, 18:54

jol9 כתב:
felix_r כתב:לדעתי הדרך לפיה מודדים את הלפרין היא לא נכונה.

זה הכל.

מעבר לזה הוא גם שחקן טוב מאוד, שלא יצטרך זמן התאקלמות, ולא חתול בשק.
לדעתי הוא יותר טוב ממרבית השחקנים שמרוויחים 400-500K דולר באירופה בעמדות הגארד, וגם מול רוב השחקנים שמרוויחים את הסכום הזה בתוספת מיסים
שהוא אמור לקבל, אין לו במה להתבייש.

ירין, אני בהחלט טוען שהוא שחקן מספיק טוב למכבי. אין ספק בכלל.

כרמל, דבר ראשון הוא יודע גם לתת דברים בדקות מכריעות, וגם עשה את זה במכבי. זה לא הצד החזק שלו, ובשביל זה יש גם שחקנים אחרים.

אם הצד הזחק שלו זה לא להיות שם ברגעים המכריעים אז הוא לא צריך לקבל משכורת יותר גדולה מאלה שכן נמצאים שם ברגעים מכריעים..שום דבר שתגידו לא יוכל לשנות את דעתי..
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 15 אפריל 2012, 19:00

ופניני שווה 800 אלף?
אז הוא לא שחקן קלאץ' מדופלם, אבל הוא ממש לא נעלם ברגעים המכריעים. השנאה אליו לא קשורה כהוא זה ליכולת שלו במאני טיים.
כרמל, מה הנדריקס עשה במאני טיים, בשנתיים שהוא פה? זה גורע מהאהבה שלך אליו?
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 15 אפריל 2012, 19:07

MTA2311 כתב:ופניני שווה 800 אלף?
אז הוא לא שחקן קלאץ' מדופלם, אבל הוא ממש לא נעלם ברגעים המכריעים. השנאה אליו לא קשורה כהוא זה ליכולת שלו במאני טיים.

יש הבדל בין לרצות ולא לעשות לבין לברוח מהמעמד..הנדריקס רצה ולא הצליח והלפרין בכל הזדמנות שהייתה לו(ואל תזכירו את היוצא מן הכלל של ריאל)ברח מהמעמד..
אני אמרתי שפניני שווה 800K? למה אתה מכניס לי מילים לפה? אמרתי שלשחקן שלא מגיע למעמדים הגדולים לא מגיע גם לקבל משכורת יותר מאלה שכן מגיעים למעמדים הגדולים..
למה לליאור מגיע לקבל 750K שהוא דופק 28 נקודות נגד ורסאץ' ולא עושה כלום ברמות הגבוהות באמת? לא..אז לא משלמים מעל מליון ברוטו לשחקן שטוב במשחקים של קבוצות ברמה של ורסאץ'..
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי חנו'ש » 15 אפריל 2012, 19:08

ממתי פניני מרוויח 800 אלף?? :unsure
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי asafb96 » 15 אפריל 2012, 19:15

Holiday_Armadillo כתב:

יש הבדל בין לרצות ולא לעשות לבין לברוח מהמעמד..הנדריקס רצה ולא הצליח והלפרין בכל הזדמנות שהייתה לו(ואל תזכירו את היוצא מן הכלל של ריאל)ברח מהמעמד..
אני אמרתי שפניני שווה 800K? למה אתה מכניס לי מילים לפה? אמרתי שלשחקן שלא מגיע למעמדים הגדולים לא מגיע גם לקבל משכורת יותר מאלה שכן מגיעים למעמדים הגדולים..
למה לליאור מגיע לקבל 750K שהוא דופק 28 נקודות נגד ורסאץ' ולא עושה כלום ברמות הגבוהות באמת? לא..אז לא משלמים מעל מליון ברוטו לשחקן שטוב במשחקים של קבוצות ברמה של ורסאץ'..

אי אפשר לומר שהלפרין תמיד ברח. גם אתמול לדוגמא, בכל ההתקפות האחרונות הוא לקח את הכדור בספרטק. באמת לקח אחריות. זה לא הלך, ואין ספק שהלפרין הוא לא שחקן קלאץ' גדול. אבל זה לא שחקן שבאופן שיטתי בורח שמגיע המאני טיים (כי יוצא מהכלל אפשר לומר לא רק על ריאל, אלא גם על המעט פעמים שהוא כן לא תפקד בכלל. כי הרי, כמה פעמים כבר הוא הגיע למאני טיים וברח? זה לא שחקן שבאופן שיטתי בא למספר גבוה של משחקי קלאץ' ושוב ושוב ברח מאחריות). זה אומר שהוא שחקן קלאץ' טוב? לא. אבל הוא כן שחקן טוב. מבחינתי שבקלאץ יהיה על המגרש לאנגפורד, או אוחיון/פניני, אם לאנגפורד לא ימשיך. אין בכלל בעיה. זה לא שהולכים לבנות על הלפרין הרים וגבעות, והוא גם לא הולך לקבל הרים וגבעות
asafb96

הודעהעל ידי MTA2311 » 15 אפריל 2012, 19:16

Holiday_Armadillo כתב:

קודם כל, לא הכנסתי לך מילים לפה. העובדה היא שפניני מקבל 800 אלף, כמו שהלפרין צפוי לקבל, ועל זה את לא אומרת כלום. אז שאלתי, אם לדעתך פניני שווה את הסכומים האלה.
לא ברור לי איך החלטת שהנדריקס רצה ויותם לא, מה הוא עשה אחרת מיותם?
יש היררכיה מסויימת בקבוצה, ולא יכול להיות שכולם יהיו אלה שמצפים מהם לקחת את הזריקה האחרונה, או לעשות את המהלך המכריע.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי yarinsaky » 15 אפריל 2012, 19:18

מה זה הרים וגבעות אצלך ? במושגים של מכבי הלפרין עשוי לקבל מה שרכז זר בכיר צריך לקבל, אולי אפילו יותר. 400 אלף דולר, נניח, זה 700 אלף דולר במושגים של זר בגלל הפרשי מס וכדומה.
כמה מכבי משלמת לרכזים זרים בשנים האחרונות ? הרבה יותר ?
הבעייה שמכבי מוציאה יותר מדי על שחקנים משלימים ופחות מדי על כוכבים, שוב נבנה לרוחב ונשלם חצי משכר השחקנים על ישראלים.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 15 אפריל 2012, 19:21

MTA2311 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

קודם כל, לא הכנסתי לך מילים לפה. העובדה היא שפניני מקבל 800 אלף, כמו שהלפרין צפוי לקבל, ועל זה את לא אומרת כלום. אז שאלתי, אם לדעתך פניני שווה את הסכומים האלה.
לא ברור לי איך החלטת שהנדריקס רצה ויותם לא, מה הוא עשה אחרת מיותם?
יש היררכיה מסויימת בקבוצה, ולא יכול להיות שכולם יהיו אלה שמצפים מהם לקחת את הזריקה האחרונה, או לעשות את המהלך המכריע.

דבר ראשון, פניני מקבל 800K ברוטו וזה בהחלט מגיע לו כי יש לו ערך מוסף שהלפרין לא נתן וכנראה גם לעולם לא ייתן
דבר שני, חשבתי שהתכוונתי ל-800K נטו
דבר שלישי, הסיכויים שהלפרין יבקש 800K ברוטו,AKA משכורת נטו של 400K הם קלושים וכמו שאמרתי הייתי אופטימית מאוד..הוא יבקש 550K-600K מינימום ולא מגיע לו לקבל יותר משחקן שנמצא במעמדים הגדולים..
היררכיה מתחילה ברגע שאתה מחתים את השחקן..אם החתמת שחקן על חוזה גדול אז מן הסתם שהוא לא הולך לסוף הספסל ומצופה ממנו לתפקד ברגעים האחרונים..רק לפני כמה ימים אמרת את אותו דבר על ליאור אז פתאום זה לא לגיטימי?
אם שחקן מגיע לקבוצה כשאתה יודע מראש שהוא לא יהיה שם ברגעים הגדולים(והלפרין לא יהיה)אז לא מגיע לו לקבל יותר כסף משחקן שכן יהיה שם רק בגלל שהוא ייתן משחקים טובים נגד ז'לגיריס,רומא וכו'..
זה גם לא שאלה של כמה אני חושבת שהוא צריך לקבל כי אני מלכתחילה לא חושבת שהוא צריך להיות פה..
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], מרסר, שמוליק ו־28 אורחים