המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
yarinsaky כתב:לא כל כך מבין את המונח קונסנזוס לחיוב ולשלילה, על כל שחקן יש כאן וויכוח על התכונות החיוביות והשליליות שלו, מאליהו דרך בלו ועד אוחיון.
האם אתה טוען שסך תכונותיו, גם הטובות וגם השליליות יוצרות שחקן מספיק טוב כדי שיהיה חלק מכבי ? אני לא אסתור זאת , כי לא התנגדתי קטגורית לשובו .
רק טענתי שלא כל אוהד היה רוצה בהכרח בשובו, כי לא מדובר כאן על השיבה השנייה של פארקר למכבי של 2003 . רק בפורום הזה אני מכיר שניים שלושה שלא מתלהבים, בינהם ארמדילו .
והשידרוג שלו לעומת בורשטיין של היום הוא באמת משמעותי, יכול להית שלא הייתי ברור מספיק.
felix_r כתב:ואו! איזה בלגן ברוסיה.
ג'ורדי הודיע כי מהעונה הבאה הקבוצות הרוסיות יקבלו מקומות ביורוליג וביורוקאפ על פי המקום שיתפסו בליגת VTB.
בכך הוא בעצם מחסל את אליפות רוסיה (PBL).
הקבוצות הליטאיות יקבלו מקומות בגביעי אירופה בצורה מעורבת, גם על פי VTB וגם על פי האליפות המקומית (משהו כמו אדריאטית והליגות המקומיות)
felix_r כתב:ואו! איזה בלגן ברוסיה.
ג'ורדי הודיע כי מהעונה הבאה הקבוצות הרוסיות יקבלו מקומות ביורוליג וביורוקאפ על פי המקום שיתפסו בליגת VTB.
הקבוצות הליטאיות יקבלו מקומות בגביעי אירופה בצורה מעורבת, גם על פי VTB וגם על פי האליפות המקומית (משהו כמו אדריאטית והליגות המקומיות)
חנו'ש כתב:felix_r כתב:ואו! איזה בלגן ברוסיה.
למה הוא עושה את זה??
חנו'ש כתב:תודה על ההסבר פליקס.
אבל זה לא קצת בעייתי בהתחשב בזה שהVTB מוכרעת בצורת גביע והיא באה להחליף ליגה אמיתית.
אי אפשר היה גם לתת מקומות לזוכי ה-VTB וגם ואלופת הליגה הרוסית (ואולי גם סגניתה)??
felix_r כתב:חנו'ש כתב:תודה על ההסבר פליקס.
אבל זה לא קצת בעייתי בהתחשב בזה שהVTB מוכרעת בצורת גביע והיא באה להחליף ליגה אמיתית.
אי אפשר היה גם לתת מקומות לזוכי ה-VTB וגם ואלופת הליגה הרוסית (ואולי גם סגניתה)??
אני אגיד לך את האמת, בנתים יש כל מיני ידיעות סוטרות, וקשה לדעת מה אמיתי ומה ניחוש של עתונאים. לכן אני חושש מלתת פה אינפורמציה שגויה.
לגבי השאלה שלך. גם ככה 7-8 הקבוצות הכי טובות ברוסיה ישחקו ב VTB , אז מה זה משנה? חוץ מזה, יש ידיעות ש ה VTB תורחב למשהו כמו 18-20 קבוצות משתתפות.
לפי מה שאני מבין, ה VTB עומדת להפוך לליגה האיזורית הכי טובה אחרי היורוליג.
rc4991 כתב:felix_r כתב:חנו'ש כתב:תודה על ההסבר פליקס.
אני אגיד לך את האמת, בנתים יש כל מיני ידיעות סוטרות, וקשה לדעת מה אמיתי ומה ניחוש של עתונאים. לכן אני חושש מלתת פה אינפורמציה שגויה.
לגבי השאלה שלך. גם ככה 7-8 הקבוצות הכי טובות ברוסיה ישחקו ב VTB , אז מה זה משנה? חוץ מזה, יש ידיעות ש ה VTB תורחב למשהו כמו 18-20 קבוצות משתתפות.
לפי מה שאני מבין, ה VTB עומדת להפוך לליגה האיזורית הכי טובה אחרי היורוליג.
היא בהחלט ליגה חזקה,ממש רציתי שמכבי תלך לשם במקום האדריאטית
felix_r כתב:לדעתי הדרך לפיה מודדים את הלפרין היא לא נכונה.
אז הוא טוב בדברים מסוימים וטוב פחות בדברים אחרים, זה לא משנה בכלל.
למה זה לא משנה? כי הוא שחקן ישראלי. ולא רק ישראלי, אלא השחקן הישראלי הטוב ביותר כיום (אם לא לוקחים את כספי בחשבון).
כל עוד אנחנו משחקים בקופליג, בה יש חובה עלינו לשתף הרבה מאוד ישראלים, אנחנו חייבים את השחקנים הישראלים הכי טובים שיש.
זה הכל.
jol9 כתב:felix_r כתב:לדעתי הדרך לפיה מודדים את הלפרין היא לא נכונה.
אז הוא טוב בדברים מסוימים וטוב פחות בדברים אחרים, זה לא משנה בכלל.
למה זה לא משנה? כי הוא שחקן ישראלי. ולא רק ישראלי, אלא השחקן הישראלי הטוב ביותר כיום (אם לא לוקחים את כספי בחשבון).
כל עוד אנחנו משחקים בקופליג, בה יש חובה עלינו לשתף הרבה מאוד ישראלים, אנחנו חייבים את השחקנים הישראלים הכי טובים שיש.
זה הכל.
מעבר לזה הוא גם שחקן טוב מאוד, שלא יצטרך זמן התאקלמות, ולא חתול בשק.
לדעתי הוא יותר טוב ממרבית השחקנים שמרוויחים 400-500K דולר באירופה בעמדות הגארד, וגם מול רוב השחקנים שמרוויחים את הסכום הזה בתוספת מיסים
שהוא אמור לקבל, אין לו במה להתבייש.
ירין, אני בהחלט טוען שהוא שחקן מספיק טוב למכבי. אין ספק בכלל.
כרמל, דבר ראשון הוא יודע גם לתת דברים בדקות מכריעות, וגם עשה את זה במכבי. זה לא הצד החזק שלו, ובשביל זה יש גם שחקנים אחרים.
MTA2311 כתב:ופניני שווה 800 אלף?
אז הוא לא שחקן קלאץ' מדופלם, אבל הוא ממש לא נעלם ברגעים המכריעים. השנאה אליו לא קשורה כהוא זה ליכולת שלו במאני טיים.
כרמל, מה הנדריקס עשה במאני טיים, בשנתיים שהוא פה? זה גורע מהאהבה שלך אליו?
MTA2311 כתב:ופניני שווה 800 אלף?
אז הוא לא שחקן קלאץ' מדופלם, אבל הוא ממש לא נעלם ברגעים המכריעים. השנאה אליו לא קשורה כהוא זה ליכולת שלו במאני טיים.
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:ופניני שווה 800 אלף?
יש הבדל בין לרצות ולא לעשות לבין לברוח מהמעמד..הנדריקס רצה ולא הצליח והלפרין בכל הזדמנות שהייתה לו(ואל תזכירו את היוצא מן הכלל של ריאל)ברח מהמעמד..
אני אמרתי שפניני שווה 800K? למה אתה מכניס לי מילים לפה? אמרתי שלשחקן שלא מגיע למעמדים הגדולים לא מגיע גם לקבל משכורת יותר מאלה שכן מגיעים למעמדים הגדולים..
למה לליאור מגיע לקבל 750K שהוא דופק 28 נקודות נגד ורסאץ' ולא עושה כלום ברמות הגבוהות באמת? לא..אז לא משלמים מעל מליון ברוטו לשחקן שטוב במשחקים של קבוצות ברמה של ורסאץ'..
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:ופניני שווה 800 אלף?
יש הבדל בין לרצות ולא לעשות לבין לברוח מהמעמד..הנדריקס רצה ולא הצליח והלפרין בכל הזדמנות שהייתה לו(ואל תזכירו את היוצא מן הכלל של ריאל)ברח מהמעמד..
אני אמרתי שפניני שווה 800K? למה אתה מכניס לי מילים לפה? אמרתי שלשחקן שלא מגיע למעמדים הגדולים לא מגיע גם לקבל משכורת יותר מאלה שכן מגיעים למעמדים הגדולים..
למה לליאור מגיע לקבל 750K שהוא דופק 28 נקודות נגד ורסאץ' ולא עושה כלום ברמות הגבוהות באמת? לא..אז לא משלמים מעל מליון ברוטו לשחקן שטוב במשחקים של קבוצות ברמה של ורסאץ'..
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:ופניני שווה 800 אלף?
קודם כל, לא הכנסתי לך מילים לפה. העובדה היא שפניני מקבל 800 אלף, כמו שהלפרין צפוי לקבל, ועל זה את לא אומרת כלום. אז שאלתי, אם לדעתך פניני שווה את הסכומים האלה.
לא ברור לי איך החלטת שהנדריקס רצה ויותם לא, מה הוא עשה אחרת מיותם?
יש היררכיה מסויימת בקבוצה, ולא יכול להיות שכולם יהיו אלה שמצפים מהם לקחת את הזריקה האחרונה, או לעשות את המהלך המכריע.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], מרסר, שמוליק ו־29 אורחים