ת'רד המלפפונים V5

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ת'רד המלפפונים V5

הודעהעל ידי אנטוניו » 18 אוגוסט 2018, 09:52

cannon כתב:קנון הראשון שאמר שבלאק סגור.
לגבי הסמול מטורונטו, בודקים את אלפונזו אבל הוא לא יגיע אם ריי לא יעבור. היתה אופטימיות שריי יושאל לפני כמה ימים אבל זה לא קרה עדיין. את זה לא כתבתי שסגרו אז מי שמזלזל בידיעות שלי שיעבור הלאה ולא יקרא. גם ככה מתחיל להימאס מהגנון הזה פה. אסף לא כותב פה כבר, רוני נעלם, אז חפשו את הסקופ הבא אצל רועי מרום חברים.

אתה יודע שבדרך כלל אני מחזיק ממך (בקטע של יש לך מקורות היודעים איזה שחקנים בפנקס של מכבי),ושאתה תורם המון לעניין בפורום.
אבל השנה הייתה לך הודעה בסגנון "מישהו שאני לא בטוח באמינותו מסר לי שמכבי במשא ומתן עם סנטר לבן" .
לא מתאים לך
סמל אישי של המשתמש
אנטוניו

הודעהעל ידי מקאדו 3 » 18 אוגוסט 2018, 10:44

אנטוניו כתב:
לגבי הסמול מטורונטו, בודקים את אלפונזו אבל הוא לא יגיע אם ריי לא יעבור. היתה אופטימיות שריי יושאל לפני כמה ימים אבל זה לא קרה עדיין. את זה לא כתבתי שסגרו אז מי שמזלזל בידיעות שלי שיעבור הלאה ולא יקרא. גם ככה מתחיל להימאס מהגנון הזה פה. אסף לא כותב פה כבר, רוני נעלם, אז חפשו את הסקופ הבא אצל רועי מרום חברים.

אתה יודע שבדרך כלל אני מחזיק ממך (בקטע של יש לך מקורות היודעים איזה שחקנים בפנקס של מכבי),ושאתה תורם המון לעניין בפורום.
אבל השנה הייתה לך הודעה בסגנון "מישהו שאני לא בטוח באמינותו מסר לי שמכבי במשא ומתן עם סנטר לבן" .
לא מתאים לך

מי שישמע כל הכתבים המוכרים וזה לא טועים לפעמים , לקחת הודעה אחת שלו שבא הוא טעה בשהביל להוכיח שנכשל זה ממש קטנוני וילדותי .

הבחור משתף מידע לפעמים טועה והרבה פעמים דווקא המידע שלו מתברר כמדויק , אני מתקשה להבין מה אנשים רוצים ממנו , ככה תבריחו את כולם מפה גם ככה הרבה אנשים בורחים מפה בגלל יחס מתנשא ומשפיל שהם קיבלו פה , צפריר וקודי וייש עוד הרבה שהיו כותבים בולטים פה שברחו בגלל הדברים האלה ואני אומר את זה בוודאות כי דיברתי איתם ושאלתי אותם .

אם מישהו כותב בצורה לא נאותה משפיל ומתנשא , מקלל , עובר על חוקי הפורום וזה אז סבבה לבקר אותו ואפילו להשעות אותו , אבל מי שמשתף מידע שייש לו מדויק יותר או פחות ( זה לא מטמטיקה ) מיוזמתו למה הוא צריך לקבל פה יחס כזה זה ממש לא מובן לי .

נ.ב אני לא מדבר דווקא עליך אנטוניו .
תמונה
מקאדו 3

הודעהעל ידי jol9 » 18 אוגוסט 2018, 11:30

אין שום בעיה שבא מישהו עם מקורות ואומר משהו כמו - "על פי מה שידוע לי, מכבי נמצאת במו"מ עם שחקן X".

הבעיה מתחילה בשני דברים:
1. טיזינג: כשמישהו בא ואומר "מכבי במו"מ עם שם גדול". זאת לא באמת ידיעה חדשותית, זה מכניס את הפורום לתזזית,
מפתח דיוני סרק סתמיים וגורר גם הרבה תגובות נגד (מוצדקות בעיניי).
2. מלחמת הקרדיטים "אני הייתי הראשון" וכד'. זה לא פורום חדשותי. אנחנו לא נמצאים במלחמת סקופים, וזה לא מטרת הפורום, וחלק גדול מההודעות האלה מוכוונות לקהל מאוד מסויים שגם מגיב אליהן, ובעיניי זה מוריד את הרמה.

שני הדברים האלה עשויים לגרום למצב, שבו גם ידיעות מהסוג התקין, זוכות לחוסר אמון והקנטות.

דבר אחרון שמפריע לי באופן אישי, אבל זה באמת לא משהו מחייב, זה שאותם אנשים ספציפיים הם לא באמת חלק אינטגרלי מהפורום.
הם באים רק בקיץ, או כשיש דיוני מלפפונים במהלך העונה. זאת זכותם כמובן.
לצורך העניין, הסבלנות עם מישהו כמו חציל, שיבוא ויזרוק איזה משהו ללא כיסוי, תהיה הרבה הרבה יותר גדולה, מאשר עם מישהו כמו אסף, ונראה לי שברור לכולם למה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי מקאדו 3 » 18 אוגוסט 2018, 11:52

jol9 כתב:אין שום בעיה שבא מישהו עם מקורות ואומר משהו כמו - "על פי מה שידוע לי, מכבי נמצאת במו"מ עם שחקן X".

הבעיה מתחילה בשני דברים:
1. טיזינג: כשמישהו בא ואומר "מכבי במו"מ עם שם גדול". זאת לא באמת ידיעה חדשותית, זה מכניס את הפורום לתזזית,
2. מלחמת הקרדיטים "אני הייתי הראשון" וכד'. זה לא פורום חדשותי. אנחנו לא נמצאים במלחמת סקופים, וזה לא מטרת הפורום, וחלק גדול מההודעות האלה מוכוונות לקהל מאוד מסויים שגם מגיב אליהן, ובעיניי זה מוריד את הרמה.

שני הדברים האלה עשויים לגרום למצב, שבו גם ידיעות מהסוג התקין, זוכות לחוסר אמון והקנטות.

דבר אחרון שמפריע לי באופן אישי, אבל זה באמת לא משהו מחייב, זה שאותם אנשים ספציפיים הם לא באמת חלק אינטגרלי מהפורום.
לצורך העניין, הסבלנות עם מישהו כמו חציל, שיבוא ויזרוק איזה משהו ללא כיסוי, תהיה הרבה הרבה יותר גדולה, מאשר עם מישהו כמו אסף, ונראה לי שברור לכולם למה.

לגבי החלק האחרון של הדברים אני דיי מסכים איתך , ישנם כמה וכמה כאלה שמופיעים רק בעונת המלפפונים ונעלמים מיד כשהיא נסגרת וזה אותם שמות כל קייץ וגם אותי זה מעצבן ,מה גם שחלקם ממש נודניקים עם אותו משפט כל הזמן , אבל אני לא חושב שעם קנון זה המצב .

אני גם לא רואה מה הבעיה שהפורום ניהיה תזזיתי , גם ככה הוא לא מה שהיה ואם הדברים האלה מעירים אותו קצת וגורמים לאנשים להכנס לוויכוחים ודיונים ארוכים מה רע בזה ? לא בשביל זה קיים הפורום הזה ? גם בשביל דיונים תאורטיים ? סתם החלפת דעות ?

ובקשר לזה שזה עלול לגרום למצב של חוסר אמון והקנטות זה לא כל כך משנה מה טיב הידיעה ואם בסופו של דבר התבררה כנכונה או כשטות , אותם אנשים שאוהבים להתנשא ולזלזל באחרים עושים וימשיכו לעשות את זה תמיד , בדיוק כמו שאותם אנשים מופיעים כל קייץ ונעלמים , ככה ייש את אלה שתמיד יזלזלו ויעליבו אחרים .

אם כבר זה נראה שייש קבוצה מסוימת שמנסה לכפות פה איך ועל מה יתנהלו הדיונים , על מי מותר ללעוג ועל מי אסור מתי מותר לאנוס את הפורום בטונות של שטויות שמענינות רק אותם ורק הם מבינים , אני חושב שזה שהרבה כותבים בולטים פה נעלמו זה בעיה הרבה יותר גדולה מאלה שמביאים ידיעות בקייץ שלפעמים נכונו ולפעמים לא .
תמונה
מקאדו 3

הודעהעל ידי toja27 » 18 אוגוסט 2018, 12:46

מקאדו 3 כתב:
אנטוניו כתב:

לא מתאים לך

מי שישמע כל הכתבים המוכרים וזה לא טועים לפעמים , לקחת הודעה אחת שלו שבא הוא טעה בשהביל להוכיח שנכשל זה ממש קטנוני וילדותי .

הבחור משתף מידע לפעמים טועה והרבה פעמים דווקא המידע שלו מתברר כמדויק , אני מתקשה להבין מה אנשים רוצים ממנו , ככה תבריחו את כולם מפה גם ככה הרבה אנשים בורחים מפה בגלל יחס מתנשא ומשפיל שהם קיבלו פה , צפריר וקודי וייש עוד הרבה שהיו כותבים בולטים פה שברחו בגלל הדברים האלה ואני אומר את זה בוודאות כי דיברתי איתם ושאלתי אותם .

אם מישהו כותב בצורה לא נאותה משפיל ומתנשא , מקלל , עובר על חוקי הפורום וזה אז סבבה לבקר אותו ואפילו להשעות אותו , אבל מי שמשתף מידע שייש לו מדויק יותר או פחות ( זה לא מטמטיקה ) מיוזמתו למה הוא צריך לקבל פה יחס כזה זה ממש לא מובן לי .

נ.ב אני לא מדבר דווקא עליך אנטוניו .

אמיתי אני מתגעגע קצת לרוי ולצפריר( את קודי פחות הכרתי) ולאן רוני נעלם? והיה גם את ליאב..אשמח אם יחזרו
יחד עם זאת , יש כאן כמה חדשים וחברה צעירים שאני שמח מאוד שהם חלק מהפורום עכשיו.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי er79 » 18 אוגוסט 2018, 13:48

האמת שלא. Paxer89 צייץ את זה לפניך
er79

הודעהעל ידי MTA2311 » 18 אוגוסט 2018, 14:11

מקאדו 3 כתב:
jol9 כתב:אין שום בעיה שבא מישהו עם מקורות ואומר משהו כמו - "על פי מה שידוע לי, מכבי נמצאת במו"מ עם שחקן X".

הבעיה מתחילה בשני דברים:

לגבי החלק האחרון של הדברים אני דיי מסכים איתך , ישנם כמה וכמה כאלה שמופיעים רק בעונת המלפפונים ונעלמים מיד כשהיא נסגרת וזה אותם שמות כל קייץ וגם אותי זה מעצבן ,מה גם שחלקם ממש נודניקים עם אותו משפט כל הזמן , אבל אני לא חושב שעם קנון זה המצב .

אני גם לא רואה מה הבעיה שהפורום ניהיה תזזיתי , גם ככה הוא לא מה שהיה ואם הדברים האלה מעירים אותו קצת וגורמים לאנשים להכנס לוויכוחים ודיונים ארוכים מה רע בזה ? לא בשביל זה קיים הפורום הזה ? גם בשביל דיונים תאורטיים ? סתם החלפת דעות ?

ובקשר לזה שזה עלול לגרום למצב של חוסר אמון והקנטות זה לא כל כך משנה מה טיב הידיעה ואם בסופו של דבר התבררה כנכונה או כשטות , אותם אנשים שאוהבים להתנשא ולזלזל באחרים עושים וימשיכו לעשות את זה תמיד , בדיוק כמו שאותם אנשים מופיעים כל קייץ ונעלמים , ככה ייש את אלה שתמיד יזלזלו ויעליבו אחרים .

אם כבר זה נראה שייש קבוצה מסוימת שמנסה לכפות פה איך ועל מה יתנהלו הדיונים , על מי מותר ללעוג ועל מי אסור מתי מותר לאנוס את הפורום בטונות של שטויות שמענינות רק אותם ורק הם מבינים , אני חושב שזה שהרבה כותבים בולטים פה נעלמו זה בעיה הרבה יותר גדולה מאלה שמביאים ידיעות בקייץ שלפעמים נכונו ולפעמים לא .

90% מההודעות שלך בחודש האחרון היו עקיצות ציניות על עניין הגובה של השחקן ועל הכדורסל שהשתנה או לא השתנה.

תסתכל כל עצמך קודם גבר.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי מקאדו 3 » 18 אוגוסט 2018, 14:36

מה קשור עקיצות ? אם חשבתי שצריך שחקן גבוה יותר ואני עדיין חושב מה זה קשור לנושא ? או שסתם הגבת בשביל להגיב , ואגב ידעתי איכשהו שאתה הראשון שתקפוץ מעניין למה .
תמונה
מקאדו 3

הודעהעל ידי MTA2311 » 18 אוגוסט 2018, 14:43

אם מישהו אחר , אני לדוגמה, היה כותב את ההודעות שלך בטון שבהן הן נכתבו היית יודע יפה מאוד לדבר על התנשאות צינית.

עזוב, חלאס להיתמם. אתה יודע טוב מאוד באיזה טון נכתבו ההודעות האלה שלך. אבל יש דברים שלך מותר כנראה ולאחרים אסור. מעניין למה.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי MTA2311 » 18 אוגוסט 2018, 14:48

ולגבי עזיבות של משתמשים, אנשים כמו צפריר ייוסי עזבו כי כל תפיסת העולם בנוגע למכבי התרסקה והם כבר לא יכלו להגן עליה יותר. זה הכל.

השאר עזבו כי הרמה פה ירדה מאוד. אני יכול לנמק כמובן, אבל יאשימו אותי בהתעללות בילדים מתחת לגיל 16.

בכל מקרה, זה מרחב אינטרנטי חופשי, מי שלא יכול להתמודד עם זה שבפורום אוהדים העניינים קצת מתחממים לפעמים, עדיף שלא יהיה פה באמת.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי מקאדו 3 » 18 אוגוסט 2018, 15:22

MTA2311 כתב:ולגבי עזיבות של משתמשים, אנשים כמו צפריר ייוסי עזבו כי כל תפיסת העולם בנוגע למכבי התרסקה והם כבר לא יכלו להגן עליה יותר. זה הכל.

השאר עזבו כי הרמה פה ירדה מאוד. אני יכול לנמק כמובן, אבל יאשימו אותי בהתעללות בילדים מתחת לגיל 16.

בכל מקרה, זה מרחב אינטרנטי חופשי, מי שלא יכול להתמודד עם זה שבפורום אוהדים העניינים קצת מתחממים לפעמים, עדיף שלא יהיה פה באמת.

הרמה פה ירדה כי אנשים כאלה עזבו ולא להיפך עם חלק מהם דיברתי ובאמת שהיתה תקופה שאי אפשר היה להגיב פה בלי לקבל איזה תגובה מזלזלת ומתנשאת אז הם העדיפו לכתוב בסל ניוז או בכל מיני קבוצות בפייס ששם לכאורה הדיונים פחות אישיים ופוגענים.

אני לא באמת מבין איזה התנשאות ראית בתגובות שלי מה גם ששנים אני בדעה שקבוצה צריכה תמיד גבוה עם סייז וגם עכשיו אני חושב כך ,.

נ.ב באחד הדיונים כשהיה נדמה שבלאק לא יגיע הגבת לקנון שכתב שתזכרו מי הזכיר את בלאק ראשון ב' נזכור כפרה נזכור ' זה רק מראה שלא צריכים למהר ולזלזל גם אם זה ממש מדגדג .

בוא נסגור עניין לא בא לי לריב איתך , סה'כ מכבד אותך כאחד הכותבים הטובים פה .
תמונה
מקאדו 3

הודעהעל ידי MTA2311 » 18 אוגוסט 2018, 15:28

כנל
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 18 אוגוסט 2018, 16:56

שוב פעם חזרנו למלחמות הקרדיטים המטומטמות האלה? אותם אנשים שאומרים ''אני אמרתי ראשון'' היו גם אלה שבאו ואמרו ''אני טעיתי ראשון''? כי לא זכור לי
ותחסכו ממני את ה''הם עושים את זה מאהבה, הם לא חייבים להגיד כלום''
עבודות צדקה זה לא
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 18 אוגוסט 2018, 17:54

מקאדו 3 כתב:
MTA2311 כתב:ולגבי עזיבות של משתמשים, אנשים כמו צפריר ייוסי עזבו כי כל תפיסת העולם בנוגע למכבי התרסקה והם כבר לא יכלו להגן עליה יותר. זה הכל.

הרמה פה ירדה כי אנשים כאלה עזבו ולא להיפך עם חלק מהם דיברתי ובאמת שהיתה תקופה שאי אפשר היה להגיב פה בלי לקבל איזה תגובה מזלזלת ומתנשאת אז הם העדיפו לכתוב בסל ניוז או בכל מיני קבוצות בפייס ששם לכאורה הדיונים פחות אישיים ופוגענים.

אני לא באמת מבין איזה התנשאות ראית בתגובות שלי מה גם ששנים אני בדעה שקבוצה צריכה תמיד גבוה עם סייז וגם עכשיו אני חושב כך ,.

נ.ב באחד הדיונים כשהיה נדמה שבלאק לא יגיע הגבת לקנון שכתב שתזכרו מי הזכיר את בלאק ראשון ב' נזכור כפרה נזכור ' זה רק מראה שלא צריכים למהר ולזלזל גם אם זה ממש מדגדג .

בסופו של יום הכל יהיה הרבה יותר טוב, כשכולם יסכימו שאני הכותב הכי טוב פה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי מקאדו 3 » 18 אוגוסט 2018, 17:57

jol9 כתב:
מקאדו 3 כתב:

לא מסכים תפסיק להתנשא חחחחחחח .
תמונה
מקאדו 3

הודעהעל ידי jol9 » 18 אוגוסט 2018, 18:21

מקאדו 3 כתב:
jol9 כתב:
מקאדו 3 כתב:

לא מסכים תפסיק להתנשא חחחחחחח .

תמונה
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי Naor116 » 18 אוגוסט 2018, 20:30

החתמה מצויינת , אני חושב שאפשר לסגור את הבאסטה ולא צריך להביא לפה עוד סמול פורוורד , כבר יש ממילא עומס לא קטן בקבוצה
ווילבקין ריי
פארגו רול דיבא
קיין זוסמן אבדיה
אובראיינט קלויארו לוי
טיוס בלאק כהן
עמדות 2 3 4 עמוסות ביותר בשחקנים שאמורים לקבל דקות ולא להתייבש בספסל .
Naor116

הודעהעל ידי Bonbon » 18 אוגוסט 2018, 20:43

Naor116 כתב:החתמה מצויינת , אני חושב שאפשר לסגור את הבאסטה ולא צריך להביא לפה עוד סמול פורוורד , כבר יש ממילא עומס לא קטן בקבוצה
ווילבקין ריי
פארגו רול דיבא
קיין זוסמן אבדיה
אובראיינט קלויארו לוי
טיוס בלאק כהן

הבעיה מתחילה בזה שזוסמן ואבדיה רואים את עצמם כגארדים, ה-SF היחיד בסגל הוא רול, שלטעמי הוא יותר 2 מ-3.
אני חושב שחייב לשחרר את קנדריק ריי (ההחתמה שלו הייתה טעות עוד מההתחלה) ולהביא 3 אמיתי.
Bonbon

הודעהעל ידי BIG sofo » 18 אוגוסט 2018, 20:58

טאריק בלאק שחקן מצויין. יצא לי לראות אותו בלייב במדי הלייקרס.
לטעמי חסר זר נוסף במקום ריי לעמדה 2-3.
חייבים עוד שחקן שעמדה 2-3 עם יכולות 1 על 1 גבוהות.
BIG sofo

הודעהעל ידי Naor116 » 18 אוגוסט 2018, 21:01

Bonbon כתב:
Naor116 כתב:החתמה מצויינת , אני חושב שאפשר לסגור את הבאסטה ולא צריך להביא לפה עוד סמול פורוורד , כבר יש ממילא עומס לא קטן בקבוצה
ווילבקין ריי
פארגו רול דיבא
קיין זוסמן אבדיה
אובראיינט קלויארו לוי
טיוס בלאק כהן

הבעיה מתחילה בזה שזוסמן ואבדיה רואים את עצמם כגארדים, ה-SF היחיד בסגל הוא רול, שלטעמי הוא יותר 2 מ-3.
אני חושב שחייב לשחרר את קנדריק ריי (ההחתמה שלו הייתה טעות עוד מההתחלה) ולהביא 3 אמיתי.

בכדורסל נטול עמדות כמו היום אין סיבה לעשות את זה ,זוסמן ואבדיה יכולים להיחשב על הנייר כ3 ולהביא את הסקילסט של עמדה 2 , אם השחקן לא יסכים ל כך זאת סתם קטנוניות של השחקן
Naor116

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: A.Parker, Google [Bot] ו־19 אורחים