jol9 כתב:אין שום בעיה שבא מישהו עם מקורות ואומר משהו כמו - "על פי מה שידוע לי, מכבי נמצאת במו"מ עם שחקן X".
הבעיה מתחילה בשני דברים:
1. טיזינג: כשמישהו בא ואומר "מכבי במו"מ עם שם גדול". זאת לא באמת ידיעה חדשותית, זה מכניס את הפורום לתזזית,
מפתח דיוני סרק סתמיים וגורר גם הרבה תגובות נגד (מוצדקות בעיניי).
2. מלחמת הקרדיטים "אני הייתי הראשון" וכד'. זה לא פורום חדשותי. אנחנו לא נמצאים במלחמת סקופים, וזה לא מטרת הפורום, וחלק גדול מההודעות האלה מוכוונות לקהל מאוד מסויים שגם מגיב אליהן, ובעיניי זה מוריד את הרמה.
שני הדברים האלה עשויים לגרום למצב, שבו גם ידיעות מהסוג התקין, זוכות לחוסר אמון והקנטות.
דבר אחרון שמפריע לי באופן אישי, אבל זה באמת לא משהו מחייב, זה שאותם אנשים ספציפיים הם לא באמת חלק אינטגרלי מהפורום.
הם באים רק בקיץ, או כשיש דיוני מלפפונים במהלך העונה. זאת זכותם כמובן.
לצורך העניין, הסבלנות עם מישהו כמו חציל, שיבוא ויזרוק איזה משהו ללא כיסוי, תהיה הרבה הרבה יותר גדולה, מאשר עם מישהו כמו אסף, ונראה לי שברור לכולם למה.
לגבי החלק האחרון של הדברים אני דיי מסכים איתך , ישנם כמה וכמה כאלה שמופיעים רק בעונת המלפפונים ונעלמים מיד כשהיא נסגרת וזה אותם שמות כל קייץ וגם אותי זה מעצבן ,מה גם שחלקם ממש נודניקים עם אותו משפט כל הזמן , אבל אני לא חושב שעם קנון זה המצב .
אני גם לא רואה מה הבעיה שהפורום ניהיה תזזיתי , גם ככה הוא לא מה שהיה ואם הדברים האלה מעירים אותו קצת וגורמים לאנשים להכנס לוויכוחים ודיונים ארוכים מה רע בזה ? לא בשביל זה קיים הפורום הזה ? גם בשביל דיונים תאורטיים ? סתם החלפת דעות ?
ובקשר לזה שזה עלול לגרום למצב של חוסר אמון והקנטות זה לא כל כך משנה מה טיב הידיעה ואם בסופו של דבר התבררה כנכונה או כשטות , אותם אנשים שאוהבים להתנשא ולזלזל באחרים עושים וימשיכו לעשות את זה תמיד , בדיוק כמו שאותם אנשים מופיעים כל קייץ ונעלמים , ככה ייש את אלה שתמיד יזלזלו ויעליבו אחרים .
אם כבר זה נראה שייש קבוצה מסוימת שמנסה לכפות פה איך ועל מה יתנהלו הדיונים , על מי מותר ללעוג ועל מי אסור מתי מותר לאנוס את הפורום בטונות של שטויות שמענינות רק אותם ורק הם מבינים , אני חושב שזה שהרבה כותבים בולטים פה נעלמו זה בעיה הרבה יותר גדולה מאלה שמביאים ידיעות בקייץ שלפעמים נכונו ולפעמים לא .