אשכול אירופה: חדשות, החתמות, תוצאות משחקים וכו'

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אשכול אירופה: חדשות, החתמות, תוצאות משחקים וכו'

הודעהעל ידי שחף » 15 אפריל 2012, 19:25

jol9 כתב:
felix_r כתב:לדעתי הדרך לפיה מודדים את הלפרין היא לא נכונה.
אז הוא טוב בדברים מסוימים וטוב פחות בדברים אחרים, זה לא משנה בכלל.
למה זה לא משנה? כי הוא שחקן ישראלי. ולא רק ישראלי, אלא השחקן הישראלי הטוב ביותר כיום (אם לא לוקחים את כספי בחשבון).
כל עוד אנחנו משחקים בקופליג, בה יש חובה עלינו לשתף הרבה מאוד ישראלים, אנחנו חייבים את השחקנים הישראלים הכי טובים שיש.

זה הכל.

מעבר לזה הוא גם שחקן טוב מאוד, שלא יצטרך זמן התאקלמות, ולא חתול בשק.
לדעתי הוא יותר טוב ממרבית השחקנים שמרוויחים 400-500K דולר באירופה בעמדות הגארד, וגם מול רוב השחקנים שמרוויחים את הסכום הזה בתוספת מיסים
שהוא אמור לקבל, אין לו במה להתבייש.

ירין, אני בהחלט טוען שהוא שחקן מספיק טוב למכבי. אין ספק בכלל.

כרמל, דבר ראשון הוא יודע גם לתת דברים בדקות מכריעות, וגם עשה את זה במכבי. זה לא הצד החזק שלו, ובשביל זה יש גם שחקנים אחרים.

לא הייתי משלם להלפרין סכומים של זר. כמו שכרמל רשמה, יש לנו כבר ישראלי אחד שטוב בעיקר מול ורסאץ' ודומותיה, למה להחתים עוד אחד כזה? בסוף ניתקע פה עם דרווין קיצ'ן בתור שחקן חמישייה כי מכבי שוב תבנה קבוצה לרוחב. אני ממש לא חושב שאנחנו חייבים את הלפרין, מצטער. אולי אם בלו יפרוש, אבל בוודאי לא ביותר כסף. רק לדמיין מה היה קורה אלמלא בעיות המיסוי שלו. היינו נתקעים איתו בחמישייה במקום עם לאנגפורד ומכבי הייתה עפה בטופ 16 אם לא יותר גרוע מזה. כנראה שגם היינו מפסידים את הגביע כי זה לא משחקים מהסוג שהלפרין מופיע אליו בדרך כלל.
שחף

הודעהעל ידי חנו'ש » 15 אפריל 2012, 19:29

מס על ישראלים הוא לא 50%??
איך משכורת נטו של 400 אלף מכפילה את עצמך כשמחשבים אותה בברוטו??
ממתי המס עלה ל-100%??
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 15 אפריל 2012, 19:31

שחף כתב:
jol9 כתב:
למה זה לא משנה? כי הוא שחקן ישראלי. ולא רק ישראלי, אלא השחקן הישראלי הטוב ביותר כיום (אם לא לוקחים את כספי בחשבון).
כל עוד אנחנו משחקים בקופליג, בה יש חובה עלינו לשתף הרבה מאוד ישראלים, אנחנו חייבים את השחקנים הישראלים הכי טובים שיש.

זה הכל.

לדעתי הוא יותר טוב ממרבית השחקנים שמרוויחים 400-500K דולר באירופה בעמדות הגארד, וגם מול רוב השחקנים שמרוויחים את הסכום הזה בתוספת מיסים

כרמל, דבר ראשון הוא יודע גם לתת דברים בדקות מכריעות, וגם עשה את זה במכבי. זה לא הצד החזק שלו, ובשביל זה יש גם שחקנים אחרים.

לא הייתי משלם להלפרין סכומים של זר. כמו שכרמל רשמה, יש לנו כבר ישראלי אחד שטוב בעיקר מול ורסאץ' ודומותיה, למה להחתים עוד אחד כזה? בסוף ניתקע פה עם דרווין קיצ'ן בתור שחקן חמישייה כי מכבי שוב תבנה קבוצה לרוחב. אני ממש לא חושב שאנחנו חייבים את הלפרין, מצטער. אולי אם בלו יפרוש, אבל בוודאי לא ביותר כסף. רק לדמיין מה היה קורה אלמלא בעיות המיסוי שלו. היינו נתקעים איתו בחמישייה במקום עם לאנגפורד ומכבי הייתה עפה בטופ 16 אם לא יותר גרוע מזה. כנראה שגם היינו מפסידים את הגביע כי זה לא משחקים מהסוג שהלפרין מופיע אליו בדרך כלל.

בקיץ כשהלפרין עמד לחתום אבל עדיין היה את העניין של מס הכנסה אמרו לי בפירוש..''אם הלפרין חותם יגיע לפה שחקן זול, אם הלפרין לא חותם יגיע אוחיון ושחקן יותר יקר''..זה מה שהלפרין יגרום בסגל..הוא יקבל סכומים שיפגעו בשחקנים זרים יותר חשובים..הרי מכבי יכולה להגיע רחוק ביורוליג בלי הלפרין נכון? היא יכולה להגיע רחוק בפיינל פור עם הלפרין ושחקן זול שהגיע כתוצאה מהחוזה של הלפרין?
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי חנו'ש » 15 אפריל 2012, 19:31

שחף כתב:
jol9 כתב:

זה הכל.

חחח דווקא על יוגב אוחיון אנחנו צריכים להודות למס הכנסה, כי אם הלפרין היה מגיע העונה יוגב לא היה מגיע... :bigsmile3
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי MTA2311 » 15 אפריל 2012, 19:33

Holiday_Armadillo כתב:
MTA2311 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
MTA2311 כתב:ופניני שווה 800 אלף?
אז הוא לא שחקן קלאץ' מדופלם, אבל הוא ממש לא נעלם ברגעים המכריעים. השנאה אליו לא קשורה כהוא זה ליכולת שלו במאני טיים.
כרמל, מה הנדריקס עשה במאני טיים, בשנתיים שהוא פה? זה גורע מהאהבה שלך אליו?

יש הבדל בין לרצות ולא לעשות לבין לברוח מהמעמד..הנדריקס רצה ולא הצליח והלפרין בכל הזדמנות שהייתה לו(ואל תזכירו את היוצא מן הכלל של ריאל)ברח מהמעמד..
אני אמרתי שפניני שווה 800K? למה אתה מכניס לי מילים לפה? אמרתי שלשחקן שלא מגיע למעמדים הגדולים לא מגיע גם לקבל משכורת יותר מאלה שכן מגיעים למעמדים הגדולים..
למה לליאור מגיע לקבל 750K שהוא דופק 28 נקודות נגד ורסאץ' ולא עושה כלום ברמות הגבוהות באמת? לא..אז לא משלמים מעל מליון ברוטו לשחקן שטוב במשחקים של קבוצות ברמה של ורסאץ'..

קודם כל, לא הכנסתי לך מילים לפה. העובדה היא שפניני מקבל 800 אלף, כמו שהלפרין צפוי לקבל, ועל זה את לא אומרת כלום. אז שאלתי, אם לדעתך פניני שווה את הסכומים האלה.
לא ברור לי איך החלטת שהנדריקס רצה ויותם לא, מה הוא עשה אחרת מיותם?
יש היררכיה מסויימת בקבוצה, ולא יכול להיות שכולם יהיו אלה שמצפים מהם לקחת את הזריקה האחרונה, או לעשות את המהלך המכריע.

דבר ראשון, פניני מקבל 800K ברוטו וזה בהחלט מגיע לו כי יש לו ערך מוסף שהלפרין לא נתן וכנראה גם לעולם לא ייתן
דבר שני, חשבתי שהתכוונתי ל-800K נטו
דבר שלישי, הסיכויים שהלפרין יבקש 800K ברוטו,AKA משכורת נטו של 400K הם קלושים וכמו שאמרתי הייתי אופטימית מאוד..הוא יבקש 550K-600K מינימום ולא מגיע לו לקבל יותר משחקן שנמצא במעמדים הגדולים..
היררכיה מתחילה ברגע שאתה מחתים את השחקן..אם החתמת שחקן על חוזה גדול אז מן הסתם שהוא לא הולך לסוף הספסל ומצופה ממנו לתפקד ברגעים האחרונים..רק לפני כמה ימים אמרת את אותו דבר על ליאור אז פתאום זה לא לגיטימי?
אם שחקן מגיע לקבוצה כשאתה יודע מראש שהוא לא יהיה שם ברגעים הגדולים(והלפרין לא יהיה)אז לא מגיע לו לקבל יותר כסף משחקן שכן יהיה שם רק בגלל שהוא ייתן משחקים טובים נגד ז'לגיריס,רומא וכו'..
זה גם לא שאלה של כמה אני חושבת שהוא צריך לקבל כי אני מלכתחילה לא חושבת שהוא צריך להיות פה..

כשדיברתם על כמה יותם יקבל דיברתם על ברוטו, אין סיבה שלא נעשה את ההשוואה לפניני.
פניני ד"א, בעונה נפלאה עד עכשיו, אין ספק שהערך המוסף שלו בא לידי ביטוי בכל משחק העונה. גם העונה הקודמת שלו הייתה מצויינת, זה לא שהוא נתן 3 משחקים טובים בסוף העונה, וכולם כבר הכתירו אותו כשחקן על(בדומה לסמית, שהוא אחד מהשחקנים הכי אפורים שהגיעו למכבי, ולמרות זאת, 3 משחקים טובים השכיחו את כל מה שהיה העונה).
אף אחד לא יודע כמה הוא ידרוש, אני זוכר שבקיץ הוא סיכם על 400 אלף לעונה.
לפי מה שאת אומרת, זה או לייבש שחקן על הספסל, או שהוא שהוא יעשה את המהלך האחרון במשחק. אין באמצע. לא יכול להיות ששחקן, נמצא על המגרש בדקות האחרונות, תורם, אבל לא לוקח את הזריקה האחרונה? מי יודע שהוא לא יתפקד? אל תציגי את זה כעובדה, זאת דעתך בלבד.
תסתכלי על המספרים של יותם מהעונה האחרונה שלו במכבי, כולל מה הוא עשה נגד הקבוצות הגדולות, ותגידי לי אם אפשר להשוות את זה לליאור(שגם ירוויח פי 2 ממנו).
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 15 אפריל 2012, 19:36

לפי מה שאת אומרת, זה או לייבש שחקן על הספסל, או שהוא שהוא יעשה את המהלך האחרון במשחק. אין באמצע. לא יכול להיות ששחקן, נמצא על המגרש בדקות האחרונות, תורם, אבל לא לוקח את הזריקה האחרונה? מי יודע שהוא לא יתפקד? אל תציגי את זה כעובדה, זאת דעתך בלבד.

שוב אתה מכניס לי מילים לפה..זה התחביב שלך להיום?
יש הבדל בין לקחת את הזריקה האחרונה לבין לברוח מאחריות..להלפרין יש רקורד יפה בנתון השני..
מה שאמרתי זה שאני לא מצפה משחקן שמקבל 200K נטו שיהיה על המגרש בדקות המכריעות וישפיע, אני כן מצפה משחקן שמקבל הכי הרבה בישראלים(חוץ מליאור)שיהיה שם בדקות המכריעות וישפיע לטובה..הלפרין לא שחקן כזה..
ותעשה טובה אור אל תתחיל איתי בטונים לא יפים..אין שום צורך בזה..אני הצגתי את דעתי ואמרתי מראש ''אין שום דבר שתוכלו להגיד שישנה את דעתי''..אתם בוחרים להתווכח איתי מה אתם רוצים בדיוק? אמרתי מראש שלא תשנו את דעתי אז למה?
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 15 אפריל 2012, 20:04

גם באשכול הזה אתם ממשיכים את הוויכוח?

חברים, זהו אשכול החדשות.
אנא מכם, תעברו לאשכול מתאים
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי jol9 » 15 אפריל 2012, 20:42

Holiday_Armadillo כתב:
jol9 כתב:

זה הכל.

אם הצד הזחק שלו זה לא להיות שם ברגעים המכריעים אז הוא לא צריך לקבל משכורת יותר גדולה מאלה שכן נמצאים שם ברגעים מכריעים..שום דבר שתגידו לא יוכל לשנות את דעתי..

אם תשאירי בקבוצה רק את אלה שמתפקדים ברגעים המכריעים, אז רוב הסיכויים שלא תגיעי לשם בכלל כי נפסיד הרבה יותר מוקדם.
אפשר לחשוב שכל השחקנים במכבי מאז ומעולם היו שחקני קלאץ' גדולים ושיותם הוא הצ'וקר הכי גדול בהיסטוריה. כאילו הוא לא זה ששם את השלשה הגדולה ההיא
במדריד שהעלתה את מכבי לפיינל פור.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 15 אפריל 2012, 20:46

yarinsaky כתב:מה זה הרים וגבעות אצלך ? במושגים של מכבי הלפרין עשוי לקבל מה שרכז זר בכיר צריך לקבל, אולי אפילו יותר. 400 אלף דולר, נניח, זה 700 אלף דולר במושגים של זר בגלל הפרשי מס וכדומה.
כמה מכבי משלמת לרכזים זרים בשנים האחרונות ? הרבה יותר ?
הבעייה שמכבי מוציאה יותר מדי על שחקנים משלימים ופחות מדי על כוכבים, שוב נבנה לרוחב ונשלם חצי משכר השחקנים על ישראלים.

ירין, מכבי הביאה את ווישנייבסקי באיזה 700-800K. האם הוא טוב יותר מהלפרין?

מכבי לא תביא רכז זר יקר בכל מקרה, אלא אם כן לאנגפורד יעזוב. בכל מצב, הלפרין הוא שחקן שמתאים למכבי.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 15 אפריל 2012, 20:46

חימקי ניצחה את ולנסיה 77-68 ולקחה את אליפות היורוקאפ ובנוסף הבטיחה את השתתפותה ביורוליג בעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 15 אפריל 2012, 20:49

rc4991 כתב:חימקי ניצחה את ולנסיה 77-68 ולקחה את אליפות היורוקאפ ובנוסף הבטיחה את השתתפותה ביורוליג בעונה הבאה

כן, ונאנדו דה קולו (שסוכנו דוחף אותו פה כל הזמן) היה חלש מאוד, כרגיל במשחקים החשובים באמת.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי jol9 » 15 אפריל 2012, 20:50

rc4991 כתב:חימקי ניצחה את ולנסיה 77-68 ולקחה את אליפות היורוקאפ ובנוסף הבטיחה את השתתפותה ביורוליג בעונה הבאה

פליקס, 1 מתוך 3.... לא משהו :bigsmile3
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 15 אפריל 2012, 20:52

jol9 כתב:

אתה מדבר על התחזית שלי?
כן, ממש לא פגעתי :laugh1
אבל האמת שאני לא ממש עוקב אחרי "מה זה יול"ב קאפ?", ככה שיחסי הכוחות היו ידועים לי באופן מעורפל :grin
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי jol9 » 15 אפריל 2012, 21:02

felix_r כתב:
jol9 כתב:

אתה מדבר על התחזית שלי?
כן, ממש לא פגעתי :laugh1
אבל האמת שאני לא ממש עוקב אחרי "מה זה יול"ב קאפ?", ככה שיחסי הכוחות היו ידועים לי באופן מעורפל :grin

זה בסדר...
תכלס, זה פיינל פור, ודי קשה לחזות. מה שכן, ברור שלקבוצה הביתית של המפעל, יש סיכויים טובים יותר לזכות.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי Euro_Basket » 15 אפריל 2012, 23:06

חנו'ש כתב:מס על ישראלים הוא לא 50%??
איך משכורת נטו של 400 אלף מכפילה את עצמך כשמחשבים אותה בברוטו??
ממתי המס עלה ל-100%??

משכורת נטו = משכורת ברוטו בניכוי מס הכנסה.
כלומר, משלמים מס על הברוטו, לא על הנטו.
אם שחקן ישראלי דורש 500,000 נטו לעונה, הקבוצה שלו צריכה לשלם מיליון דולר (שממנו מופחת 50%) וזה מבלי להיכנס לכל ענייני הביטוחים למיניהם.
סמל אישי של המשתמש
Euro_Basket

הודעהעל ידי felix_r » 15 אפריל 2012, 23:32

חנו'ש! את ממש מאכזבת אותי היום :blush1
כל כך הרבה זמן בפורום הזה ועוד לא קיבלת הסמכה של יועצת מס? :o

:laugh2
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי yzafrir » 16 אפריל 2012, 05:32

שנה שעברה הלפרין סגר עם מכבי על 485 נטו , וסביר שזה גם המחיר שהוא יסגור העונה . האם הוא שווה את זה ? לאור המחירים של הישראלים האחרים במכבי אז כן אבל באופן כללי בגלל עניין המס וחוקי הקופליג , המחירים של הישראלים קפצו כך שאין הרבה ברירה .
החוקים של קופל נועדו גם למטרה הזאת .
ברור שאם מכבי הייתה יכולה לבנות סגל רק של זרים אז הוא היה זול יותר וגם איכותי יותר אבל מה לעשות שזה לא אפשרי וחייבים ישראלים בסגל , ולא סתם ישראלים אלא את האיכותיים ביותר והלפרין הוא כזה.

אגב וויז קיבל במכבי 850K נטו שזה קצת מעל מליון ברוטו
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי חנו'ש » 16 אפריל 2012, 09:27

felix_r כתב:חנו'ש! את ממש מאכזבת אותי היום :blush1