Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:ופניני שווה 800 אלף?
אז הוא לא שחקן קלאץ' מדופלם, אבל הוא ממש לא נעלם ברגעים המכריעים. השנאה אליו לא קשורה כהוא זה ליכולת שלו במאני טיים.
כרמל, מה הנדריקס עשה במאני טיים, בשנתיים שהוא פה? זה גורע מהאהבה שלך אליו?
יש הבדל בין לרצות ולא לעשות לבין לברוח מהמעמד..הנדריקס רצה ולא הצליח והלפרין בכל הזדמנות שהייתה לו(ואל תזכירו את היוצא מן הכלל של ריאל)ברח מהמעמד..
אני אמרתי שפניני שווה 800K? למה אתה מכניס לי מילים לפה? אמרתי שלשחקן שלא מגיע למעמדים הגדולים לא מגיע גם לקבל משכורת יותר מאלה שכן מגיעים למעמדים הגדולים..
למה לליאור מגיע לקבל 750K שהוא דופק 28 נקודות נגד ורסאץ' ולא עושה כלום ברמות הגבוהות באמת? לא..אז לא משלמים מעל מליון ברוטו לשחקן שטוב במשחקים של קבוצות ברמה של ורסאץ'..
קודם כל, לא הכנסתי לך מילים לפה. העובדה היא שפניני מקבל 800 אלף, כמו שהלפרין צפוי לקבל, ועל זה את לא אומרת כלום. אז שאלתי, אם לדעתך פניני שווה את הסכומים האלה.
לא ברור לי איך החלטת שהנדריקס רצה ויותם לא, מה הוא עשה אחרת מיותם?
יש היררכיה מסויימת בקבוצה, ולא יכול להיות שכולם יהיו אלה שמצפים מהם לקחת את הזריקה האחרונה, או לעשות את המהלך המכריע.
דבר ראשון, פניני מקבל 800K ברוטו וזה בהחלט מגיע לו כי יש לו ערך מוסף שהלפרין לא נתן וכנראה גם לעולם לא ייתן
דבר שני, חשבתי שהתכוונתי ל-800K נטו
דבר שלישי, הסיכויים שהלפרין יבקש 800K ברוטו,AKA משכורת נטו של 400K הם קלושים וכמו שאמרתי הייתי אופטימית מאוד..הוא יבקש 550K-600K מינימום ולא מגיע לו לקבל יותר משחקן שנמצא במעמדים הגדולים..
היררכיה מתחילה ברגע שאתה מחתים את השחקן..אם החתמת שחקן על חוזה גדול אז מן הסתם שהוא לא הולך לסוף הספסל ומצופה ממנו לתפקד ברגעים האחרונים..רק לפני כמה ימים אמרת את אותו דבר על ליאור אז פתאום זה לא לגיטימי?
אם שחקן מגיע לקבוצה כשאתה יודע מראש שהוא לא יהיה שם ברגעים הגדולים(והלפרין לא יהיה)אז לא מגיע לו לקבל יותר כסף משחקן שכן יהיה שם רק בגלל שהוא ייתן משחקים טובים נגד ז'לגיריס,רומא וכו'..
זה גם לא שאלה של כמה אני חושבת שהוא צריך לקבל כי אני מלכתחילה לא חושבת שהוא צריך להיות פה..
כשדיברתם על כמה יותם יקבל דיברתם על ברוטו, אין סיבה שלא נעשה את ההשוואה לפניני.
פניני ד"א, בעונה נפלאה עד עכשיו, אין ספק שהערך המוסף שלו בא לידי ביטוי בכל משחק העונה. גם העונה הקודמת שלו הייתה מצויינת, זה לא שהוא נתן 3 משחקים טובים בסוף העונה, וכולם כבר הכתירו אותו כשחקן על(בדומה לסמית, שהוא אחד מהשחקנים הכי אפורים שהגיעו למכבי, ולמרות זאת, 3 משחקים טובים השכיחו את כל מה שהיה העונה).
אף אחד לא יודע כמה הוא ידרוש, אני זוכר שבקיץ הוא סיכם על 400 אלף לעונה.
לפי מה שאת אומרת, זה או לייבש שחקן על הספסל, או שהוא שהוא יעשה את המהלך האחרון במשחק. אין באמצע. לא יכול להיות ששחקן, נמצא על המגרש בדקות האחרונות, תורם, אבל לא לוקח את הזריקה האחרונה? מי יודע שהוא לא יתפקד? אל תציגי את זה כעובדה, זאת דעתך בלבד.
תסתכלי על המספרים של יותם מהעונה האחרונה שלו במכבי, כולל מה הוא עשה נגד הקבוצות הגדולות, ותגידי לי אם אפשר להשוות את זה לליאור(שגם ירוויח פי 2 ממנו).