המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
פעם אמרתי שמכבי הייתה לפניהם ותהיה גם אחריהם אבל אני כבר לא בטוחה כמה החלק השני נכוןmy man כתב:אנחנו אשכרה אוהדים את המועדון שהאנשים האלה מנהלים אותו..
Holiday_Armadillo כתב:קלאסי מכביאחדשיודע כתב:הפעם זה היה אפילו בוטה יותר. בטח אם מוסיפים אליהם את ההחתמות של רול וקיין. יצא שהחתמת 4 זרים משלימים לפני שעברת לזרים המובילים של הקבוצה.
שמואל1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:הייתי מקבלת את ההסבר הזה אם לא היינו עושים את ההחתמות האלה כל קיץ לפני כל השחקנים המשמעותייםאחדשיודע כתב:Holiday_Armadillo כתב:''הוקפאה ההחלטה מיום ה-8.4.2018''
זה המפתח פה לדעתי
פשוט שיקרו
אני לא חושב האמת ששיקרו, לפחות לא אלו שבאו עם הרעיון הזה. וההוכחה לכך מבחינתי היא ההחתמות של ריי וקלויארו בתחילת הקיץ. ההסבר היחידי שלי לטיימינג של ההחתמות הללו הוא ניסיון להכתיב את הדרך ולהוציא לפועל את המהלך הגאוני של מכבי ב' (בניגוד כנראה לדעה של מי מראשי המועדון). פשוט עוד מהלך יומרני (וכל אחד יכול לנחש של מי), בלי מחשבה אמיתית על ההשלכות. X רוצה ככה, Y רוצה אחרת - והקבוצה ואוהדיה צריכים לסבול. ככה פועלת מכבי היום.
מסכים. מכבי בנתה קבוצה ליורוליג, והשאירה את מכבי ב' לסוף (כי לא החליטו אם הם באמת רוצים מכבי ב').
דרך אגב, לא באמת היה קשה לבנות את מכבי ב', אפילו עכשיו. השחקנים הישראלים + 2-3 זרים זולים ב 100-150K.
החציל האצטקי כתב:הרעיון הזה יכול להיות רלוונטי אם מכבי תשחק ביורוליג של 20 קבוצות ו2 משחקים בשבוע.
כרגע, עם לו״ז המשחקים היחסית סטנדרטי והעובדה שבכל ליגה מקבילה ניאלץ לרשום ישראלים- הוא פשוט לא ישים.
סה״כ, ההד התקשורתי שהמהלך הזה עשה היה גדול מספיק כדי לשחק עליו בכל הדיונים העתידיים מול הכדורסל והכדורסלן הישראלי הכושלים.
מהלך שאחוזי ההצלחה שלו מלכתחילה היו נמוכים, אבל טוב שלא הלכו ראש בקיר איתו, לפחות העונה.
אני חושב שזה עדיין הפיך. אבל אני לא בטוח אם עוד כמה שנים של כשלונות.שועל כתב:שמואל1 כתב:my man כתב:אנחנו אשכרה אוהדים את המועדון שהאנשים האלה מנהלים אותו..
עם הנהלה יותר טובה, מכבי הייתה נמצאת באופן קבוע בטופ האירופאי. אין מועדון עם הכנסות כמו מכבי.
זה עדיין תקף או שהם הצליחו להרוס את זה בצורה בלתי הפיכה בשנים האחרונות?
ממליץ לכולם לקרוא את הכתבה הזאת של רועי כהן.שמואל1 כתב:סוף ידוע מראש: כך התקפלה מכבי ת"א
ההבטחה של דייויד פדרמן ש"זה סופי", המאבק המשונה של שמעון מזרחי בנוגע לחוק הזר השישי והמחלוקות בקרב הבעלים שהובילו לגרירת ההחלטה. ההודעה על הקפאת הפיצול לא ממש מפתיעה, אבל פגעה באמינות. הצצה אל מאחורי הקלעים של הפארסה הצהובה
http://www.sport5.co.il/articles.aspx?F ... 03&lang=he
שמואל1 כתב:ממליץ לכולם לקרוא את הכתבה הזאת של רועי כהן.שמואל1 כתב:סוף ידוע מראש: כך התקפלה מכבי ת"א
ההבטחה של דייויד פדרמן ש"זה סופי", המאבק המשונה של שמעון מזרחי בנוגע לחוק הזר השישי והמחלוקות בקרב הבעלים שהובילו לגרירת ההחלטה. ההודעה על הקפאת הפיצול לא ממש מפתיעה, אבל פגעה באמינות. הצצה אל מאחורי הקלעים של הפארסה הצהובה
http://www.sport5.co.il/articles.aspx?F ... 03&lang=he
כתבה חזקה מאוד ונוקבת.
הם עדיין מפרסמים מבצעים על מנויים בכל חור אז אני בספק אם מכרו הכלmy man כתב:ת'כלס חיכו כמה ימים אחרי ההחתמה של בלאק שבטח הביאה עוד כמה לקנות מנוי ויצאו עם ההודעה..
בסה"כ כל החשש שלהם מהתחלה ועד הרגע הזה היה שלא יקנו את כל המנויים..
אני לא מבינה למה בארץ יש עדיין דברים כאלה כמו ''X אוהד שרוף של Y'' כשמדובר בכתבי ספורטמקאדו 3 כתב:מוכרח לציין שרועי כהן הוא אוהד ירושלים ידוע , בלי שום קשר אף פעם לא האמנתי לסיפור הפיצול ומראש זה היה מהלך של תחזיקו אותי וזהו .
Holiday_Armadillo כתב:הם עדיין מפרסמים מבצעים על מנויים בכל חור אז אני בספק אם מכרו הכלmy man כתב:ת'כלס חיכו כמה ימים אחרי ההחתמה של בלאק שבטח הביאה עוד כמה לקנות מנוי ויצאו עם ההודעה..
ברור, אבל משכו את זה כמה שיכלו כי כולם מבינים ששחקנים מתחילים לנחות וחסרים 10 שחקנים לצוות מקצועי שלםMTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:הם עדיין מפרסמים מבצעים על מנויים בכל חור אז אני בספק אם מכרו הכלmy man כתב:ת'כלס חיכו כמה ימים אחרי ההחתמה של בלאק שבטח הביאה עוד כמה לקנות מנוי ויצאו עם ההודעה..
ועדיין זה לא צירוף מקרים שמשכו עד סוף אוגוסט עם ההודעה. זה לא שמישהו מאמין שהם קיבלו את ההחלטה הזאת אתמול.
לא הייתה פה שום החלטה, הייתה פה בעיקר אי-אונותshayD כתב:מסגרות גדולות צריכות לדעת להודות בטעות לפני שהיא מתבצעת ככה שעם ההחלטה אני בסדר.
אני לא מרוצה מהדרך.
Holiday_Armadillo כתב:אני לא מבינה למה בארץ יש עדיין דברים כאלה כמו ''X אוהד שרוף של Y'' כשמדובר בכתבי ספורטמקאדו 3 כתב:מוכרח לציין שרועי כהן הוא אוהד ירושלים ידוע , בלי שום קשר אף פעם לא האמנתי לסיפור הפיצול ומראש זה היה מהלך של תחזיקו אותי וזהו .
זאת העבודה שלהם, הם לא כתבים בערוץ הבית של קבוצה מסויימת, את מי זה צריך לעניין את מי הם אוהדים, שיעשו את העבודה שלהם
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, felix_r, Google Adsense [Bot], liran ו־15 אורחים