מכבי ת"א הודיעה רשמית על הקפאת הפיצול

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מכבי ת"א הודיעה רשמית על הקפאת החלטת הפיצול

הודעהעל ידי er79 » 24 אוגוסט 2018, 11:16

שוקינג
er79

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 24 אוגוסט 2018, 11:17

my man כתב:אנחנו אשכרה אוהדים את המועדון שהאנשים האלה מנהלים אותו..
פעם אמרתי שמכבי הייתה לפניהם ותהיה גם אחריהם אבל אני כבר לא בטוחה כמה החלק השני נכון
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

Re: מכבי ת

הודעהעל ידי אחדשיודע » 24 אוגוסט 2018, 11:22

Holiday_Armadillo כתב:
אחדשיודע כתב:הפעם זה היה אפילו בוטה יותר. בטח אם מוסיפים אליהם את ההחתמות של רול וקיין. יצא שהחתמת 4 זרים משלימים לפני שעברת לזרים המובילים של הקבוצה.
קלאסי מכבי

שוב, קלאסי קלאסי, הפעם זה היה הרבה הרבה יותר בוטה - בטח אחרי הכישלונות של השנים האחרונות. 4 משלימים זרים (בנוסף לישראלים) ורק אח"כ 4 הזרים המובילים והיקרים יותר? לא היה דבר כזה.

שמואל1 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
אחדשיודע כתב:
Holiday_Armadillo כתב:''הוקפאה ההחלטה מיום ה-8.4.2018''

זה המפתח פה לדעתי
פשוט שיקרו

אני לא חושב האמת ששיקרו, לפחות לא אלו שבאו עם הרעיון הזה. וההוכחה לכך מבחינתי היא ההחתמות של ריי וקלויארו בתחילת הקיץ. ההסבר היחידי שלי לטיימינג של ההחתמות הללו הוא ניסיון להכתיב את הדרך ולהוציא לפועל את המהלך הגאוני של מכבי ב' (בניגוד כנראה לדעה של מי מראשי המועדון). פשוט עוד מהלך יומרני (וכל אחד יכול לנחש של מי), בלי מחשבה אמיתית על ההשלכות. X רוצה ככה, Y רוצה אחרת - והקבוצה ואוהדיה צריכים לסבול. ככה פועלת מכבי היום.
הייתי מקבלת את ההסבר הזה אם לא היינו עושים את ההחתמות האלה כל קיץ לפני כל השחקנים המשמעותיים

מסכים. מכבי בנתה קבוצה ליורוליג, והשאירה את מכבי ב' לסוף (כי לא החליטו אם הם באמת רוצים מכבי ב').
דרך אגב, לא באמת היה קשה לבנות את מכבי ב', אפילו עכשיו. השחקנים הישראלים + 2-3 זרים זולים ב 100-150K.

ממש לא השאירו את מכבי ב' לסוף. צריך להיות תמים מאוד (/טיפש) כדי להאמין לזה.
רק מלהסתכל על הסכומים שהוצאו עד עכשיו בהשוואה לעונה שעברה, היה אפשר להבין שזהו זה. ואם היה להם מזומנים נוספים כפי שאתה טוען (בשביל מכבי ב'), הם היו הרי מביאים שחקנים יקרים יותר מריי וקלויארו או מוסיפים עכשיו שחקן נוסף לסגל.

אגב, מכבי ב', כפי שהם הציגו במצגת, זה לא רק עוד X שחקנים. זה עוד צוות אימון, עוד מאמן כושר, עוד רופא, עוד פיזיותרפיסט וכ'ו וכ'ו. חוץ מזה, שלא חסרים 2+3 זרים, אלא לפחות 4 - כפי שהם בעצמם הציגו. וגם אם היית מחתים עוד 4 זרים, עדיין היו חסרים לך ישראלים - שרובם בשלב הזה תפוסים. מדובר בסכום כסף רציני, שספק אם מלכתחילה היו עומדים בו - וסביר להניח שהבינו את זה מוקדם מאוד. אם כי לא מוקדם מספיק.
נערך לאחרונה על ידי אחדשיודע בתאריך 24 אוגוסט 2018, 11:26, נערך 2 פעמים בסך הכל.
אחדשיודע

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 24 אוגוסט 2018, 11:23

הרעיון הזה יכול להיות רלוונטי אם מכבי תשחק ביורוליג של 20 קבוצות ו2 משחקים בשבוע.
כרגע, עם לו״ז המשחקים היחסית סטנדרטי והעובדה שבכל ליגה מקבילה ניאלץ לרשום ישראלים- הוא פשוט לא ישים.

סה״כ, ההד התקשורתי שהמהלך הזה עשה היה גדול מספיק כדי לשחק עליו בכל הדיונים העתידיים מול הכדורסל והכדורסלן הישראלי הכושלים.

מהלך שאחוזי ההצלחה שלו מלכתחילה היו נמוכים, אבל טוב שלא הלכו ראש בקיר איתו, לפחות העונה.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי שועל » 24 אוגוסט 2018, 11:26

החציל האצטקי כתב:הרעיון הזה יכול להיות רלוונטי אם מכבי תשחק ביורוליג של 20 קבוצות ו2 משחקים בשבוע.
כרגע, עם לו״ז המשחקים היחסית סטנדרטי והעובדה שבכל ליגה מקבילה ניאלץ לרשום ישראלים- הוא פשוט לא ישים.

סה״כ, ההד התקשורתי שהמהלך הזה עשה היה גדול מספיק כדי לשחק עליו בכל הדיונים העתידיים מול הכדורסל והכדורסלן הישראלי הכושלים.

מהלך שאחוזי ההצלחה שלו מלכתחילה היו נמוכים, אבל טוב שלא הלכו ראש בקיר איתו, לפחות העונה.

אני חושב שבמצב כזה אין צורך להישאר בכלל בליגה הישראלית.

הרעיון של 2 קבוצות מטומטם מכל כיוון שנסתכל עליו.
ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את מחלקות ההנהלה והסקאוטינג
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי שמואל1 » 24 אוגוסט 2018, 11:26

שועל כתב:
שמואל1 כתב:
my man כתב:אנחנו אשכרה אוהדים את המועדון שהאנשים האלה מנהלים אותו..

עם הנהלה יותר טובה, מכבי הייתה נמצאת באופן קבוע בטופ האירופאי. אין מועדון עם הכנסות כמו מכבי.

זה עדיין תקף או שהם הצליחו להרוס את זה בצורה בלתי הפיכה בשנים האחרונות?
אני חושב שזה עדיין הפיך. אבל אני לא בטוח אם עוד כמה שנים של כשלונות.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

Re: מכבי ת"א הודיעה רשמית על הקפאת הפיצול

הודעהעל ידי MTA2311 » 24 אוגוסט 2018, 11:50

הם באמת מאמינים שהם יכולים להתחמק מכל דבר. עונות איומות עם קבלת החלטות ברמה הנמוכה ביותר, שקרים לתקשורת, שקרים לקהל, זלזול באינטיליגנציה של כולם מסביב, מסיבות עיתונאים מביכות...

ומה שהכי עצוב זה שהם צודקים. יש פה קהל טיפש מספיק בשביל להמשיך לתמוך בהם. עונה-שתיים של חרם מנויים מאורגן וכל הטינופת הזאת בחוץ, אבל הקהל הטיפש בעולם ימשיך לקנות מנוי עונה אחרי עונה.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי שמואל1 » 24 אוגוסט 2018, 11:53

סוף ידוע מראש: כך התקפלה מכבי ת"א

ההבטחה של דייויד פדרמן ש"זה סופי", המאבק המשונה של שמעון מזרחי בנוגע לחוק הזר השישי והמחלוקות בקרב הבעלים שהובילו לגרירת ההחלטה. ההודעה על הקפאת הפיצול לא ממש מפתיעה, אבל פגעה באמינות. הצצה אל מאחורי הקלעים של הפארסה הצהובה

http://www.sport5.co.il/articles.aspx?F ... 03&lang=he
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי שמואל1 » 24 אוגוסט 2018, 11:56

שמואל1 כתב:סוף ידוע מראש: כך התקפלה מכבי ת"א

ההבטחה של דייויד פדרמן ש"זה סופי", המאבק המשונה של שמעון מזרחי בנוגע לחוק הזר השישי והמחלוקות בקרב הבעלים שהובילו לגרירת ההחלטה. ההודעה על הקפאת הפיצול לא ממש מפתיעה, אבל פגעה באמינות. הצצה אל מאחורי הקלעים של הפארסה הצהובה

ממליץ לכולם לקרוא את הכתבה הזאת של רועי כהן.
כתבה חזקה מאוד ונוקבת.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי my man » 24 אוגוסט 2018, 12:06

שמואל1 כתב:
שמואל1 כתב:סוף ידוע מראש: כך התקפלה מכבי ת"א

ממליץ לכולם לקרוא את הכתבה הזאת של רועי כהן.
כתבה חזקה מאוד ונוקבת.

נוקבת היא לא..
הוא פשוט שם מראה..

אבל כמו שאור אמר שום מראה לא תעזור..
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי my man » 24 אוגוסט 2018, 12:39

ת'כלס חיכו כמה ימים אחרי ההחתמה של בלאק שבטח הביאה עוד כמה לקנות מנוי ויצאו עם ההודעה..
בסה"כ כל החשש שלהם מהתחלה ועד הרגע הזה היה שלא יקנו את כל המנויים..
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי Mmm » 24 אוגוסט 2018, 12:43

איזה הכנסות כבר יש למכבי שאתם אומרים שיש לה ככ הרבה?
Mmm

הודעהעל ידי מקאדו 3 » 24 אוגוסט 2018, 12:51

מוכרח לציין שרועי כהן הוא אוהד ירושלים ידוע , בלי שום קשר אף פעם לא האמנתי לסיפור הפיצול ומראש זה היה מהלך של תחזיקו אותי וזהו .
תמונה
מקאדו 3

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 24 אוגוסט 2018, 12:58

my man כתב:ת'כלס חיכו כמה ימים אחרי ההחתמה של בלאק שבטח הביאה עוד כמה לקנות מנוי ויצאו עם ההודעה..
הם עדיין מפרסמים מבצעים על מנויים בכל חור אז אני בספק אם מכרו הכל
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 24 אוגוסט 2018, 12:59

מקאדו 3 כתב:מוכרח לציין שרועי כהן הוא אוהד ירושלים ידוע , בלי שום קשר אף פעם לא האמנתי לסיפור הפיצול ומראש זה היה מהלך של תחזיקו אותי וזהו .
אני לא מבינה למה בארץ יש עדיין דברים כאלה כמו ''X אוהד שרוף של Y'' כשמדובר בכתבי ספורט

זאת העבודה שלהם, הם לא כתבים בערוץ הבית של קבוצה מסויימת, את מי זה צריך לעניין את מי הם אוהדים, שיעשו את העבודה שלהם
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 24 אוגוסט 2018, 13:00

Holiday_Armadillo כתב:
my man כתב:ת'כלס חיכו כמה ימים אחרי ההחתמה של בלאק שבטח הביאה עוד כמה לקנות מנוי ויצאו עם ההודעה..

ועדיין זה לא צירוף מקרים שמשכו עד סוף אוגוסט עם ההודעה. זה לא שמישהו מאמין שהם קיבלו את ההחלטה הזאת אתמול.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 24 אוגוסט 2018, 13:03

MTA2311 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

ועדיין זה לא צירוף מקרים שמשכו עד סוף אוגוסט עם ההודעה. זה לא שמישהו מאמין שהם קיבלו את ההחלטה הזאת אתמול.
ברור, אבל משכו את זה כמה שיכלו כי כולם מבינים ששחקנים מתחילים לנחות וחסרים 10 שחקנים לצוות מקצועי שלם
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי shayD » 24 אוגוסט 2018, 13:14

מסגרות גדולות צריכות לדעת להודות בטעות לפני שהיא מתבצעת ככה שעם ההחלטה אני בסדר.

אני לא מרוצה מהדרך.
למות או לכבוש את ההר.
סמל אישי של המשתמש
shayD

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 24 אוגוסט 2018, 13:15

shayD כתב:מסגרות גדולות צריכות לדעת להודות בטעות לפני שהיא מתבצעת ככה שעם ההחלטה אני בסדר.

אני לא מרוצה מהדרך.
לא הייתה פה שום החלטה, הייתה פה בעיקר אי-אונות
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי מקובי » 24 אוגוסט 2018, 13:15

Holiday_Armadillo כתב:
מקאדו 3 כתב:מוכרח לציין שרועי כהן הוא אוהד ירושלים ידוע , בלי שום קשר אף פעם לא האמנתי לסיפור הפיצול ומראש זה היה מהלך של תחזיקו אותי וזהו .
אני לא מבינה למה בארץ יש עדיין דברים כאלה כמו ''X אוהד שרוף של Y'' כשמדובר בכתבי ספורט

זאת העבודה שלהם, הם לא כתבים בערוץ הבית של קבוצה מסויימת, את מי זה צריך לעניין את מי הם אוהדים, שיעשו את העבודה שלהם

בכדורגל זה מאוד משמעותי.
את יכולה לראות את ההבדלים בין ב"ש למכבי.

ב,ש גומרת בתיקו ביתי נגד אפואל- כל הכבוד לקאמבק שהם עשו, הכל פתוח (אחרי שהם הודחו כולם דיברו על הפיספוס במשחק הראשון...אבל ההרגשה היתה שזה נגמר באהלן אהלן)
מכבי גומרת בתיקו 0 בחוץ- מכבי היתה צריכה לנצח, פיוניק קבוצה חלשה (והיו סיקורים שנשמעו כאילו הפסדנו, גם במשחק הבית שהצלחנו להעפיל).

בכדורסל זה פחות אבל עדיין, ברור שכתב שלא אוהב אותנו ירשום דברים בצורה אחרת מאשר כתב שאוהב אותנו (עד היום רפאל נאה נחשב ככתב בית בגלל שהוא לא פרסם דברים על מכבי)

ברור שברמת העדיפות- הם צריכים להיות אובייקטיביים. ברמת הת'כלס זה לא קורה.
מקובי

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508 ו־16 אורחים