מכבי ת"א הודיעה רשמית על הקפאת הפיצול

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מכבי ת

הודעהעל ידי jol9 » 25 אוגוסט 2018, 11:42

זה שיש להם זכויות עבר, זה ברור.
אבל כל מהלך ומהלך של המועדון הזה בשנים האחרונות מראה דברים שונים ממה שאתה כותב.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yellowaura » 25 אוגוסט 2018, 12:04

jol9 כתב:זה שיש להם זכויות עבר, זה ברור.
אבל כל מהלך ומהלך של המועדון הזה בשנים האחרונות מראה דברים שונים ממה שאתה כותב.

לא בורח מזה..מספר עונות אחרונות היו זוועתיות עם פאניקה ורכבת חילופים. לא התמודדו עם רף הציפיות שהם בעצמם קבעו...זה טבעי והיה ברור לי לפחות שמתישהו זה יגיע. רק חשבתי שיתמודדו יותר טוב עם הלחץ.
שנה אחרונה לדעתי לא הייתה נפילה מבחינת התנהלות..הייתה בינונית עם גרף שיפור לשנים האחרונות..

עכשיו שרף הציפיות ירד נתחיל לראות התאוששות לדעתי. בנוסף צריך להתחשב בקונטקסט כיום יש הבנה שהרבה יותר קשה לעשות את מה שעשו בעבר מכמה סיבות:

1. הנ.ב.א התחזק וגדל ומושך אמריקאים סבירים שבעבר מכבי הצליחה להביא (למרות שהשפיע על כל אירופה לדעתי הרבה יותר על מכבי)
2. שינוי בשיטת היורוליג- הגדילה את הפער לטובת הקבוצות החזקות והעמידות ביבשת. יותר משחקים ברמה הגבוהה פחות מקום להפתעות והתחכמויות, יתרון לסגלים עמוקים.
3. קבוצות אירופאיות כמו ריאל מדריד, צסקא, פנרבחצה התחילו לבסס מסורת, אין יותר רכבת של שחקנים. יש המשכיות וניסיון. כבר לא פראייריות שמשקיעות סכומי עתק בשינויים כל שנה, פיתוח ציפיות והתנפצות.

מכבי מאוד הושפעה בעבר מלחץ אוהדים ולא לטובה...צריך לבקר אבל צריך קצת יותר סבלנות והבנה. מקווה להתחלה של הסתגלות והתייצבות.
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
PF- אנתוני גיל*, כספי, כהן
SF- קאליניץ'*, בראיינט*, זוסמן
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

הודעהעל ידי jol9 » 25 אוגוסט 2018, 12:22

הנקודה היא שמכבי לוקה גם מבחינה תקציבית וגם מבחינה התנהלותית.
זה לא סתם מה שקרה בשנים האחרונות.

הדבר היחיד שבו ההנהלה של מכבי מצליחה יחסית, זה להמשיך ולמכור מוצר פגום במחיר גבוה, אבל גם לזה יש תאריך תפוגה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי שמואל1 » 25 אוגוסט 2018, 12:38

רועי כהן פתח במתקפה בטוויטר נגד מכבי.
סדרת ציוצים תחת ההשטאג #מכביחוזרתבה, להלן כמה מהציוצים:

אז בהודעה של מכבי מציינים כי המציאות השתנתה ועכשיו לא יהיה חוק רוסי בעונה הבאה ויש שישה זרים. צודקים. רק חבל שדקה אחרי שהדברים הללו הוחלטו, מישהו במכבי דאג לתדרך עיתונאים בצורה מאסיבית שגם השינויים האלו לא ישנו את "החלטת המועדון"
#מכביחוזרתבה

מסתמן: גם העונה מכבי תשתתף בפרויקט ONE TEAM של היורוליג
#מכביחוזרתבה

"זה לא איום ולא בלון ניסוי. ההחלטה היא סופית, אין כאן מקום למו"מ. זה מסר לכל קבוצה שרוצה להצליח באירופה"

- דיוויד פדרמן, 8 באפריל 2018. כרוניקה של שקר ידוע מראש #מכביחוזרתבה

לכל מי שהביקורת על מכבי ת"א אינה נוחה לו וקורא לנו "לשחרר". תפקיד התקשורת הוא לסקר ולבקר. מכבי הלכה עד הסוף על הפיצול, אנחנו סיקרנו, ועכשיו אנו מבקרים. כך פועלת תקשורת, והיא פועלת כך למען הציבור, כדי שלא ישקרו לו וכדי שלמונחים כמו "אמת" ו"אמינות" תהיה משמעות
#מכביחוזרתבה

https://twitter.com/hashtag/%D7%9E%D7%9 ... 4?src=hash
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי מקאדו 3 » 25 אוגוסט 2018, 14:03

את הביקורת ההנהלה הזאת הרוויחה ביושר ובצדק ולא רק בגלל פייק הפיצול , רק מה רועי כהן הוא שונא מכבי ידוע שנהנה מאוד לעקוץ וללעוג לה בכל הזדמנות , הוא אוהד הפועל מגדל ידוע ומוכר אז אני לא בטוח שהאובססיביות שלו במקרה הזה תמימה לחלוטין גם אם חלק ממה שהוא כותב נכון .
תמונה
מקאדו 3

Re: מכבי ת"א הודיעה רשמית על הקפאת הפיצול

הודעהעל ידי MTA2311 » 25 אוגוסט 2018, 14:06

מקאדו 3 כתב:את הביקורת ההנהלה הזאת הרוויחה ביושר ובצדק ולא רק בגלל פייק הפיצול , רק מה רועי כהן הוא שונא מכבי ידוע שנהנה מאוד לעקוץ וללעוג לה בכל הזדמנות , הוא אוהד הפועל מגדל ידוע ומוכר אז אני לא בטוח שהאובססיביות שלו במקרה הזה תמימה לחלוטין גם אם חלק ממה שהוא כותב נכון .

אם ההנהלה לא הייתה נותנת לו תחמושת לא היה לו על מה לעקוץ וללעוג, שיבואו בטענות לעצמם
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי מקאדו 3 » 25 אוגוסט 2018, 14:15

MTA2311 כתב:
מקאדו 3 כתב:את הביקורת ההנהלה הזאת הרוויחה ביושר ובצדק ולא רק בגלל פייק הפיצול , רק מה רועי כהן הוא שונא מכבי ידוע שנהנה מאוד לעקוץ וללעוג לה בכל הזדמנות , הוא אוהד הפועל מגדל ידוע ומוכר אז אני לא בטוח שהאובססיביות שלו במקרה הזה תמימה לחלוטין גם אם חלק ממה שהוא כותב נכון .

אם ההנהלה לא הייתה נותנת לו תחמושת לא היה לו על מה לעקוץ וללעוג, שיבואו בטענות לעצמם

ברור שההנהלה המצחיקה משחקת לאנשים כאלה לידיים ובמו ידיה הפכה את מכבי בהרבה מובנים לבדיחה , רק שלדעתי האובססיביות הזו של אדון כהן קצת מוזרה ומצחיקה , האיש אם אני לא טועה היה שנים כתב בערוצים ובמקומונים הירושלמים וידוע ( תשאל את אוהדי ירושלים ) כאוהד מגדל בנק יהב .

נראה לי שהכתב האדום מתעסק ביתר אובססיביות בפיצול שלא היה במכבי , תראה את הטוויטר שלו ממש מלחמה הולכת שם .
תמונה
מקאדו 3

הודעהעל ידי שועל » 25 אוגוסט 2018, 14:16

זה התחום שהוא מסקר, איזה עוד אירועים משמעותיים (ביחס לענף בארץ) ואבסורדיים התרחשו בו לאחרונה?

לגיטימי לגמרי, וזו ביקורת אובייקטיבית לגמרי.
ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את מחלקות ההנהלה והסקאוטינג
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי מקאדו 3 » 25 אוגוסט 2018, 14:21

שועל כתב:זה התחום שהוא מסקר, איזה עוד אירועים משמעותיים (ביחס לענף בארץ) ואבסורדיים התרחשו בו לאחרונה?

חחחח אובייקטיבית זה בטוח לא , לגיטימי ? כן אבל בטח לא בכזו אובססיביות , זה כמו אמנון אברמוביץ והביקורת האובייקטיבית שלו על ביבי ...

האיש הוא רב מבקרים כשזה נוגע למכבי , תזכור את זה כי עוד נצטרך לסבול את הביקורות ה ' אובייקטיביות ' שלו הרבה מאוד .
תמונה
מקאדו 3

הודעהעל ידי שועל » 25 אוגוסט 2018, 14:23

מקאדו 3 כתב:
שועל כתב:זה התחום שהוא מסקר, איזה עוד אירועים משמעותיים (ביחס לענף בארץ) ואבסורדיים התרחשו בו לאחרונה?

חחחח אובייקטיבית זה בטוח לא , לגיטימי ? כן אבל בטח לא בכזו אובססיביות , זה כמו אמנון אברמוביץ והביקורת האובייקטיבית שלו על ביבי ...

האיש הוא רב מבקרים כשזה נוגע למכבי , תזכור את זה כי עוד נצטרך לסבול את הביקורות ה ' אובייקטיביות ' שלו הרבה מאוד .

האובייקטיביות לא נפגמת כל זמן שהטיעונים ענייניים ומוצדקים, וכאלו הם הטיעונים שלו. לא רואה בזה שום דבר מוגזם. זה התחום שהוא מסקר וזה מה שאני מצפה ממנו.
ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את מחלקות ההנהלה והסקאוטינג
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי MTA2311 » 25 אוגוסט 2018, 14:25

מקאדו 3 כתב:
MTA2311 כתב:

ברור שההנהלה המצחיקה משחקת לאנשים כאלה לידיים ובמו ידיה הפכה את מכבי בהרבה מובנים לבדיחה , רק שלדעתי האובססיביות הזו של אדון כהן קצת מוזרה ומצחיקה , האיש אם אני לא טועה היה שנים כתב בערוצים ובמקומונים הירושלמים וידוע ( תשאל את אוהדי ירושלים ) כאוהד מגדל בנק יהב .

נראה לי שהכתב האדום מתעסק ביתר אובססיביות בפיצול שלא היה במכבי , תראה את הטוויטר שלו ממש מלחמה הולכת שם .

כן, הוא שנוא מאוד. אוהד ירושלים ידוע. הפסקתי לעקוב אחריו מזמן, זה היה כבר בלתי נסבל.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי שמואל1 » 25 אוגוסט 2018, 14:36

דווקא מאז שהוא מונה לראש דסק הכדורסל של ערוץ הספורט, אני חושב שהסיקור שלו כלפי מכבי יחסית היה הוגן.
ספציפי במקרה הזה, מכבי שיחקה לידיים שלו - הוא צדק לכל אורך הדרך, וגלדסטון ניסה לפגוע באמינות של הדיווחים שלו בכך שתייג אותם כ"פייק ניוז".
המתקפה שרועי כהן עושה עכשיו על מכבי היא מוצדקת לחלוטין. הם פגעו באמינות שלו ככתב- והוא מחזיר להם באותו מטבע.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 25 אוגוסט 2018, 15:13

שוב, הביקורת בסדר, אבל במקרה שלו היא בוודאי לא אובייקטיבית
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי ankram » 25 אוגוסט 2018, 15:48

שמואל1 כתב:דווקא מאז שהוא מונה לראש דסק הכדורסל של ערוץ הספורט, אני חושב שהסיקור שלו כלפי מכבי יחסית היה הוגן.
ספציפי במקרה הזה, מכבי שיחקה לידיים שלו - הוא צדק לכל אורך הדרך, וגלדסטון ניסה לפגוע באמינות של הדיווחים שלו בכך שתייג אותם כ"פייק ניוז".
המתקפה שרועי כהן עושה עכשיו על מכבי היא מוצדקת לחלוטין. הם פגעו באמינות שלו ככתב- והוא מחזיר להם באותו מטבע.

מה אתה הסנגור שלו?

Sent from my iPhone using Tapatalk
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי toja27 » 25 אוגוסט 2018, 18:48

אחדשיודע כתב:ברור, בעינייך גם אין בעיה עקרונית שהתחילו את בניית הקבוצה עם 4 זרים משלימים (בנוסף לישראלים, שגם הם בסופו של יום משלימים) והשאירו את כל ההחתמות היקרות לסוף. כן, בכלל לא התנהלות חובבנית, עושים פה עוול לפדרמנים.

אין קשר בין שני הנושאים. גם לא הצדקתי את העובדה שהם התעקשו על לפרסם הודעה מטעה בתקשורת על החלטה "שעדיין עומדת בעינה".
אבל זה גם היה ברור מלכתחילה( לפחות היה ניתן לנחש ) שלא תהיה מכבי א' ולא ב'. הרעיון הזה לא הגיוני מכל כיוון שמסתכלים עליו בהקשר למכבי של התקופה. מכבי לא תשקיע כסף על שחקנים שישחקו רק בליגה כשיכולים להשקיע את הכסף הזה בחיזוק הסגל ליורוליג. היא גם לא תיתן למכבי א לכאורה לשחק רק במסגרת אחת( וכן כאילו בדקו את רעיון הvtb לדקה, אבל רק בכאילו, ראינו את מידת הרצינות והרצון שלהם להצטרף לליגה הזאת...) וכו'.
לכן זה תמוה בעיני שאתה מאמין לזה.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי toja27 » 25 אוגוסט 2018, 19:00

ואגב, גם את קנדריק ריי הביאו ליורוליג. כשאורן עמיאל מאמנו אמר להם " שיש לגביו שאלות ליורוליג" ( או משהו בסגנון- הביאו לכאן את הציטוט שלו) הם ענו לו "שאם לא היו לגביו שאלות העשירות כבר היו לוקחות אותו" , הדברים מן הסתם לא נאמרו בהקשר לליגה הישראלית אלא ליורוליג .
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי אחדשיודע » 25 אוגוסט 2018, 19:20

yellowaura כתב:וואו הגזמתם..
לדעתי סה"כ ניסו לקדם יוזמה שתוביל את המועדון להצלחה באירופה ואולי תפעיל לחץ לשינוי החוקים בליגה.
בפועל ככל שהזמן עבר ראו שזה לא עובד וכמו כל חברה מצליחה בלעו את כבודם לטובת האינטרס הכלכלי...

"הגזמתם"? מי? איפה? תצביע על הנקודות פה שיצאו מפרופורציה, שנדע איפה טעינו.
"ניסו" לקדם יוזמה זה יפה. בפועל, כבר שנים שמכבי היא גוף ניסויים, צעצוע שהבעלים הורישו לילדיהם. אם "הניסוי" האחרון היה יוצא לפועל ומביא את מכבי לתוצאות שהיא הורגלה אליהן מהעבר, הם היו מקבלים פידבקים חיוביים מכל עבר. אבל הפרויקט היומרני הזה נכשל עוד לפני שהתחיל, ובדרך גם פגע בתהליכי הבנייה של הקבוצה (לפחות לדעת חלקנו). אז איזה סיבה יש לנו לסנגר על אנשים שרק נכשלו ונכשלו בשנים האחרונות? כמו שהם ידעו לקבל בעבר מחמאות על ההצלחות שלהם (וכמובן להשתמש בפרסום שהם מקבלים כמנוף לעסקיהם הפרטיים), הם צריכים להתמודד עם ביקורות על כישלונות. ולצערי מכבי חוותה בעיקר כישלונות בשנים האחרונות, באשמתם הישירה. אף אחד לא מכריח אותם להישאר כבעלי הקבוצה, הם עושים זאת מרצון. לא חסרים רוכשים פוטנציאליים למועדון בסדר הגודל הזה.

yellowaura כתב:המבנה של היורוליג השתנה משמעותית וזה מכריח את הקבוצה גם להשתנות ולחפש פתרונות יצירתיים מבניים. להישאר במקום זה ללכת אחורה.
המציאות מכריחה אותנו לעשות שינוי..ולצערנו רוב השינויים לא מצליחים..כן בדיוק כמו סטארטאפים.

סלח לי, אבל אין לי מושג על מה אתה מדבר. הלוואי שהם היו תקועים במקום. בזמן שהאחרים מתקדמים ומשקיעים סכומים גדולים מאוד בשביל זה, המועדון הזה רק הולך אחורה בשנים האחרונות - בטח בכל הקשור לאופן הניהול. אין פתרונות קסם, צריך להשקיע כסף ולהתנהל בצורה חכמה כדי להצליח בטווח הארוך (ולא באופן נקודתי). זה המתכון.

yellowaura כתב:נעשו טעויות בשנים האחרונות אבל בדיוק כמו ינקלה שחר בחיפה אני חושב שצריך לתת תמיכה להנהלה שכל כולה רוצה בטובת המועדון, הוכיחה את עצמה בעבר ביג טיים (הותיקים) ומוכנה להשקיע כספים וזמן..

פדרמן, רקנטי, מזרחי ושות הם אלו שיצרו את הפרנצ'ייז המצליח הזה. בלעדיהם לא היה פורום צהבת..

לשמעון כמובן מגיע קרדיט לא קטן על מה שהוא עשה בעבר עבור המועדון הזה (לא שזה רלוונטי במשהו לימינו אנו), אבל מה הקשר לעזאזל של פדרמן ורקאנטי? המותג של מכבי נוצר עוד לפני שהם לקחו בו חלק (כבעלים ומקבלי החלטות). מדובר בשני משקיעים שקפצו על גל ההצלחה (האחד אחרי גמר אליפות אירופה בשנת 2000 והשני אחרי גמר אליפות אירופה בשנת 2004) - לא יותר מזה. אם כבר, הם אחראים להרס המותג של מכבי ת"א בשנים האחרונות, שנים שבהם השליטה במועדון הועברה אליהם.

ולגבי יענקל'ה שחר - האיש איבד את זה לגמרי. לפעמים צריך להבין שמה שהיה טוב פעם, כבר לא טוב היום. אותו דבר לגבי שמעון, שבמילא השפעתו וכוחו במועדון קטנים בהרבה היום.

yellowaura כתב:2. שינוי בשיטת היורוליג- הגדילה את הפער לטובת הקבוצות החזקות והעמידות ביבשת. יותר משחקים ברמה הגבוהה פחות מקום להפתעות והתחכמויות, יתרון לסגלים עמוקים.

אני לא יודע אם אתה זוכר, אבל המפולת של מכבי התחילה עוד לפני כן. עונה לפני שהיורוליג הוקטן ל-16 קבוצות ועבר לשיטת ליגה כביכול, מכבי נכשלה לראשונה בתולדותיה להעפיל לשלב הטופ 16. אז התירוץ של שינוי השיטה לא רלוונטי. נטו ניהול כושל.
נערך לאחרונה על ידי אחדשיודע בתאריך 25 אוגוסט 2018, 21:07, נערך 2 פעמים בסך הכל.
אחדשיודע

הודעהעל ידי אחדשיודע » 25 אוגוסט 2018, 19:33

toja27 כתב:
אחדשיודע כתב:ברור, בעינייך גם אין בעיה עקרונית שהתחילו את בניית הקבוצה עם 4 זרים משלימים (בנוסף לישראלים, שגם הם בסופו של יום משלימים) והשאירו את כל ההחתמות היקרות לסוף. כן, בכלל לא התנהלות חובבנית, עושים פה עוול לפדרמנים.

אין קשר בין שני הנושאים. גם לא הצדקתי את העובדה שהם התעקשו על לפרסם הודעה מטעה בתקשורת על החלטה "שעדיין עומדת בעינה".
אבל זה גם היה ברור מלכתחילה( לפחות היה ניתן לנחש ) שלא תהיה מכבי א' ולא ב'. הרעיון הזה לא הגיוני מכל כיוון שמסתכלים עליו בהקשר למכבי של התקופה. מכבי לא תשקיע כסף על שחקנים שישחקו רק בליגה כשיכולים להשקיע את הכסף הזה בחיזוק הסגל ליורוליג. היא גם לא תיתן למכבי א לכאורה לשחק רק במסגרת אחת( וכן כאילו בדקו את רעיון הvtb לדקה, אבל רק בכאילו, ראינו את מידת הרצינות והרצון שלהם להצטרף לליגה הזאת...) וכו'.
לכן זה תמוה בעיני שאתה מאמין לזה.

תמוה שאני מאמין למה? שדני וחבריו כיוונו להרפתקה הזאת ועצרו בעדם קצת לאחר שניסו ליישם אותה? מה תמוה בזה? חדש לך במועדון הזה מקבלי ההחלטות מושכים לכיוונים שונים ובסוף יוצאים עם תוצאה עקומה? זה כבר שנים ככה. אם בעבר (ומי יודע, אולי גם בהווה) X בחר את הרכז, Y בחר את הפורוורד ו-Z בחר את הסנטר... מה מופרך כל כך בתרחיש שהבן השובב ניסה להגשים את רעיונו היומרני, והפרויקט נעצר כשכולם הבינו את ההשלכות שלו? תמוה שיש פה אנשים שחושבים שהמועדון הזה מתנהל כשורה או בהיגיון. המועדון הזה מתנהל בחובבנות. כך או כך, להחתים 4 זרים משלימים לפני 4 הזרים הבכירים, ולא משנה מהם הסיבות והתירוצים לכך - לא חכם בעליל.
נערך לאחרונה על ידי אחדשיודע בתאריך 25 אוגוסט 2018, 21:44, נערך 2 פעמים בסך הכל.
אחדשיודע

הודעהעל ידי my man » 25 אוגוסט 2018, 20:23

שמישהו יספר לי מהם הדברים החיוביים שמכבי התקדמה בהם בשנים האחרונות?

מערך הכושר?
בניית צוות סקאוט?
תכנית אימונים משופרת?
בניית הסגל?
תקציב?
ואחרון חביב- דוברות הקבוצה?

כל נקודות הזכות שלהם מתגמדות לעומת כל הנ"ל שבהם לא רק שלא מתקדמים אלא הולכים הרבה אחורה..
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי אורי אלון » 26 אוגוסט 2018, 09:18

מקאדו 3 כתב:
MTA2311 כתב:

טוב נו, אם כבר שאלתם.

אוהד הפועל. שנים גם היה לו יוזר בצ'ה תחת השם broei או משהו דומה.

ועדיין, הביקורת לגמרי מוצדקת ולא שונה בהרבה ממה שחלק מהיוזרים פה כותבים אז על מה הטענות?

ההנהלה שלכם ירתה לעצמה ברגל. זה מסוג האיומים שאפשר להשמיע בדיוק פעם אחת.
מחר יקבלו חוק שמותר לשחק עם 2 זרים וקבוצות מתל אביב שהשם שלהן מתחיל ב-מ' יתחילו כל משחק במינוס 10 "בשביל הספורטיביות" ולא תוכלו לעשות כלום.
איך אמר הגאון קלינט איסטווד?
IF YOU HAVE TO SHOOT SHOOT DON'T TALK
אורי אלון

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־21 אורחים