המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
jol9 כתב:זה שיש להם זכויות עבר, זה ברור.
אבל כל מהלך ומהלך של המועדון הזה בשנים האחרונות מראה דברים שונים ממה שאתה כותב.
אז בהודעה של מכבי מציינים כי המציאות השתנתה ועכשיו לא יהיה חוק רוסי בעונה הבאה ויש שישה זרים. צודקים. רק חבל שדקה אחרי שהדברים הללו הוחלטו, מישהו במכבי דאג לתדרך עיתונאים בצורה מאסיבית שגם השינויים האלו לא ישנו את "החלטת המועדון"
#מכביחוזרתבה
מסתמן: גם העונה מכבי תשתתף בפרויקט ONE TEAM של היורוליג
#מכביחוזרתבה
"זה לא איום ולא בלון ניסוי. ההחלטה היא סופית, אין כאן מקום למו"מ. זה מסר לכל קבוצה שרוצה להצליח באירופה"
- דיוויד פדרמן, 8 באפריל 2018. כרוניקה של שקר ידוע מראש #מכביחוזרתבה
לכל מי שהביקורת על מכבי ת"א אינה נוחה לו וקורא לנו "לשחרר". תפקיד התקשורת הוא לסקר ולבקר. מכבי הלכה עד הסוף על הפיצול, אנחנו סיקרנו, ועכשיו אנו מבקרים. כך פועלת תקשורת, והיא פועלת כך למען הציבור, כדי שלא ישקרו לו וכדי שלמונחים כמו "אמת" ו"אמינות" תהיה משמעות
#מכביחוזרתבה
מקאדו 3 כתב:את הביקורת ההנהלה הזאת הרוויחה ביושר ובצדק ולא רק בגלל פייק הפיצול , רק מה רועי כהן הוא שונא מכבי ידוע שנהנה מאוד לעקוץ וללעוג לה בכל הזדמנות , הוא אוהד הפועל מגדל ידוע ומוכר אז אני לא בטוח שהאובססיביות שלו במקרה הזה תמימה לחלוטין גם אם חלק ממה שהוא כותב נכון .
MTA2311 כתב:מקאדו 3 כתב:את הביקורת ההנהלה הזאת הרוויחה ביושר ובצדק ולא רק בגלל פייק הפיצול , רק מה רועי כהן הוא שונא מכבי ידוע שנהנה מאוד לעקוץ וללעוג לה בכל הזדמנות , הוא אוהד הפועל מגדל ידוע ומוכר אז אני לא בטוח שהאובססיביות שלו במקרה הזה תמימה לחלוטין גם אם חלק ממה שהוא כותב נכון .
אם ההנהלה לא הייתה נותנת לו תחמושת לא היה לו על מה לעקוץ וללעוג, שיבואו בטענות לעצמם
שועל כתב:זה התחום שהוא מסקר, איזה עוד אירועים משמעותיים (ביחס לענף בארץ) ואבסורדיים התרחשו בו לאחרונה?
לגיטימי לגמרי, וזו ביקורת אובייקטיבית לגמרי.
מקאדו 3 כתב:שועל כתב:זה התחום שהוא מסקר, איזה עוד אירועים משמעותיים (ביחס לענף בארץ) ואבסורדיים התרחשו בו לאחרונה?
לגיטימי לגמרי, וזו ביקורת אובייקטיבית לגמרי.
חחחח אובייקטיבית זה בטוח לא , לגיטימי ? כן אבל בטח לא בכזו אובססיביות , זה כמו אמנון אברמוביץ והביקורת האובייקטיבית שלו על ביבי ...
האיש הוא רב מבקרים כשזה נוגע למכבי , תזכור את זה כי עוד נצטרך לסבול את הביקורות ה ' אובייקטיביות ' שלו הרבה מאוד .
מקאדו 3 כתב:MTA2311 כתב:מקאדו 3 כתב:את הביקורת ההנהלה הזאת הרוויחה ביושר ובצדק ולא רק בגלל פייק הפיצול , רק מה רועי כהן הוא שונא מכבי ידוע שנהנה מאוד לעקוץ וללעוג לה בכל הזדמנות , הוא אוהד הפועל מגדל ידוע ומוכר אז אני לא בטוח שהאובססיביות שלו במקרה הזה תמימה לחלוטין גם אם חלק ממה שהוא כותב נכון .
אם ההנהלה לא הייתה נותנת לו תחמושת לא היה לו על מה לעקוץ וללעוג, שיבואו בטענות לעצמם
ברור שההנהלה המצחיקה משחקת לאנשים כאלה לידיים ובמו ידיה הפכה את מכבי בהרבה מובנים לבדיחה , רק שלדעתי האובססיביות הזו של אדון כהן קצת מוזרה ומצחיקה , האיש אם אני לא טועה היה שנים כתב בערוצים ובמקומונים הירושלמים וידוע ( תשאל את אוהדי ירושלים ) כאוהד מגדל בנק יהב .
נראה לי שהכתב האדום מתעסק ביתר אובססיביות בפיצול שלא היה במכבי , תראה את הטוויטר שלו ממש מלחמה הולכת שם .
שמואל1 כתב:דווקא מאז שהוא מונה לראש דסק הכדורסל של ערוץ הספורט, אני חושב שהסיקור שלו כלפי מכבי יחסית היה הוגן.
ספציפי במקרה הזה, מכבי שיחקה לידיים שלו - הוא צדק לכל אורך הדרך, וגלדסטון ניסה לפגוע באמינות של הדיווחים שלו בכך שתייג אותם כ"פייק ניוז".
המתקפה שרועי כהן עושה עכשיו על מכבי היא מוצדקת לחלוטין. הם פגעו באמינות שלו ככתב- והוא מחזיר להם באותו מטבע.
אחדשיודע כתב:ברור, בעינייך גם אין בעיה עקרונית שהתחילו את בניית הקבוצה עם 4 זרים משלימים (בנוסף לישראלים, שגם הם בסופו של יום משלימים) והשאירו את כל ההחתמות היקרות לסוף. כן, בכלל לא התנהלות חובבנית, עושים פה עוול לפדרמנים.
yellowaura כתב:וואו הגזמתם..
לדעתי סה"כ ניסו לקדם יוזמה שתוביל את המועדון להצלחה באירופה ואולי תפעיל לחץ לשינוי החוקים בליגה.
בפועל ככל שהזמן עבר ראו שזה לא עובד וכמו כל חברה מצליחה בלעו את כבודם לטובת האינטרס הכלכלי...
yellowaura כתב:המבנה של היורוליג השתנה משמעותית וזה מכריח את הקבוצה גם להשתנות ולחפש פתרונות יצירתיים מבניים. להישאר במקום זה ללכת אחורה.
המציאות מכריחה אותנו לעשות שינוי..ולצערנו רוב השינויים לא מצליחים..כן בדיוק כמו סטארטאפים.
yellowaura כתב:נעשו טעויות בשנים האחרונות אבל בדיוק כמו ינקלה שחר בחיפה אני חושב שצריך לתת תמיכה להנהלה שכל כולה רוצה בטובת המועדון, הוכיחה את עצמה בעבר ביג טיים (הותיקים) ומוכנה להשקיע כספים וזמן..
פדרמן, רקנטי, מזרחי ושות הם אלו שיצרו את הפרנצ'ייז המצליח הזה. בלעדיהם לא היה פורום צהבת..
yellowaura כתב:2. שינוי בשיטת היורוליג- הגדילה את הפער לטובת הקבוצות החזקות והעמידות ביבשת. יותר משחקים ברמה הגבוהה פחות מקום להפתעות והתחכמויות, יתרון לסגלים עמוקים.
toja27 כתב:אחדשיודע כתב:ברור, בעינייך גם אין בעיה עקרונית שהתחילו את בניית הקבוצה עם 4 זרים משלימים (בנוסף לישראלים, שגם הם בסופו של יום משלימים) והשאירו את כל ההחתמות היקרות לסוף. כן, בכלל לא התנהלות חובבנית, עושים פה עוול לפדרמנים.
אין קשר בין שני הנושאים. גם לא הצדקתי את העובדה שהם התעקשו על לפרסם הודעה מטעה בתקשורת על החלטה "שעדיין עומדת בעינה".
אבל זה גם היה ברור מלכתחילה( לפחות היה ניתן לנחש ) שלא תהיה מכבי א' ולא ב'. הרעיון הזה לא הגיוני מכל כיוון שמסתכלים עליו בהקשר למכבי של התקופה. מכבי לא תשקיע כסף על שחקנים שישחקו רק בליגה כשיכולים להשקיע את הכסף הזה בחיזוק הסגל ליורוליג. היא גם לא תיתן למכבי א לכאורה לשחק רק במסגרת אחת( וכן כאילו בדקו את רעיון הvtb לדקה, אבל רק בכאילו, ראינו את מידת הרצינות והרצון שלהם להצטרף לליגה הזאת...) וכו'.
לכן זה תמוה בעיני שאתה מאמין לזה.
מקאדו 3 כתב:MTA2311 כתב:מקאדו 3 כתב:את הביקורת ההנהלה הזאת הרוויחה ביושר ובצדק ולא רק בגלל פייק הפיצול , רק מה רועי כהן הוא שונא מכבי ידוע שנהנה מאוד לעקוץ וללעוג לה בכל הזדמנות , הוא אוהד הפועל מגדל ידוע ומוכר אז אני לא בטוח שהאובססיביות שלו במקרה הזה תמימה לחלוטין גם אם חלק ממה שהוא כותב נכון .
ברור שההנהלה המצחיקה משחקת לאנשים כאלה לידיים ובמו ידיה הפכה את מכבי בהרבה מובנים לבדיחה , רק שלדעתי האובססיביות הזו של אדון כהן קצת מוזרה ומצחיקה , האיש אם אני לא טועה היה שנים כתב בערוצים ובמקומונים הירושלמים וידוע ( תשאל את אוהדי ירושלים ) כאוהד מגדל בנק יהב .
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־17 אורחים