toja27 כתב:Rampel כתב:toja27 כתב:Rampel כתב:צביקה שרף עכשיו על ההעדרות של קולשוב בגלל הקורס הצבאי: "הוא התקשר אליי בוכה 3 פעמים... מנעתי ממנו לברוח משם".
עכשיו אין מה להגן עליו יותר. וצביקה טמבל.. להגיד דבר כזה בטלוויזיה מול כולם.. אני במקום קצין הקורס לא מוציא אותו יותר בכלל.
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
רציני? שים את עצמך בנעליים שלו..נראה אותך לא מתוסכל.
מתוסכל? כן. מאיים לברוח ועושה בלאגן? עכשיו שישאר כל הקורס.
אתה מדבר כמו המפקדים בצבא, "עושה ככה? עכשיו אני אדפוק אותך" ..בחיית בחור צעיר בשיא פריחתו ובשלב קריטי של הקריירה, שצריך לעשות איזה קורס צבאי שכנראה לא יתרום לאף אחד במערכת הצבאית , פאקינג ביג דיל. קצת בכה למאמן שלו .
אותי מעניין אם הוא היה שחקנה של מכבי אם רובכם הייתם מזדהים כל כך עם צהל.
ואני מדבר בתור אחד שעשה 3 שנים בשירות קרבי.
אתה בעיקר מדבר בהתנשאות של חייל קרבי על תפקידי ג'וב. אני מדבר כמו המפקדים בצבא כי אני מפקד בצבא. ואני לא אומר את מה שאני אומר בקטע של "הוא עשה X, עכשיו אני אדפוק אותו", אלא כי אני מבין את המשמעות של בריחה שלו מהקורס. הוא פוגע ככה בקורס כולו. זה תקציב, זה ארגון וזו פגיעה באנשים אחרים שעוברים את אותו הקורס וכנראה שבניגוד אליו גם צריכים אותו. אז כן, אם הוא מאיים לברוח מהקורס ואני קצין הקורס אני שם עליו אלף עיניים.
עד לפני האמירות של שרף יצאתי להגנתו של הבחור. בסה"כ נפל קורבן לפשלה של איזשהו גורם (עדיין יכול להיות שהוא אותו הגורם). אני לגמרי יכול להבין את התסכול, אבל התגובה שלו היא של "אם אני נדפק, אני אדפוק את כולכם". למה מה קרה? שב בשקט! אתה לא הראשון ולא האחרון שיפגע מהמערכת. כמו שאור אמר, וולקאם טו דה קלאב כפרה.