כדורסל ישראלי 18/19 - V1

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: כדורסל ישראלי V7 - סטודמאייר בירושלים

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 26 ספטמבר 2018, 22:17

Asf כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
עונת הבכורה של עירוני נס ציונה באירופה תימשך לפחות עוד שני משחקים. הקבוצה של נדב זילברשטיין הביסה 76:100 בחוץ את סודרטאליה השבדית במשחק הגומלין אחרי שניצחה בהפרש של חמש נקודות במשחק הראשון ותתמודד מול קלוז' הרומנית על מקום בשלב הבתים

קלעו לנס ציונה: גלאדנס 22, 7 ריבאונדים, 3 חסימות דן 18, 7 ריבאונדים, ו-6 אסיסטים, קוק 13, ברנדוויין 12, גוט 11, בראון-רמירז 9 ו-11 אסיסטים, פיטשון 7, דואו 6 ו-9 ריבאונדים וסולומון 2. הרבו לסודרטאליה: ביזאצה 17 ומגאריטי 15 ו-11 ריבאונדים

יותר גרועה מיוני עם הטניס.

לא חייבים להגזים עם אמירות כאלה (שפוגעות בכולנו) רק בשביל הפואנטה
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי toja27 » 26 ספטמבר 2018, 22:28

Rampel כתב:צביקה שרף עכשיו על ההעדרות של קולשוב בגלל הקורס הצבאי: "הוא התקשר אליי בוכה 3 פעמים... מנעתי ממנו לברוח משם".

עכשיו אין מה להגן עליו יותר. וצביקה טמבל.. להגיד דבר כזה בטלוויזיה מול כולם.. אני במקום קצין הקורס לא מוציא אותו יותר בכלל.

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

רציני? שים את עצמך בנעליים שלו..נראה אותך לא מתוסכל.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי Rampel » 26 ספטמבר 2018, 22:31

toja27 כתב:
Rampel כתב:צביקה שרף עכשיו על ההעדרות של קולשוב בגלל הקורס הצבאי: "הוא התקשר אליי בוכה 3 פעמים... מנעתי ממנו לברוח משם".

עכשיו אין מה להגן עליו יותר. וצביקה טמבל.. להגיד דבר כזה בטלוויזיה מול כולם.. אני במקום קצין הקורס לא מוציא אותו יותר בכלל.

מתוסכל? כן. מאיים לברוח ועושה בלאגן? עכשיו שישאר כל הקורס.

סמל אישי של המשתמש
Rampel

הודעהעל ידי שועל » 26 ספטמבר 2018, 22:32

:bored
ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את מחלקות ההנהלה והסקאוטינג
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי toja27 » 26 ספטמבר 2018, 22:39

Rampel כתב:
toja27 כתב:

אתה מדבר כמו המפקדים בצבא, "עושה ככה? עכשיו אני אדפוק אותך" ..בחיית בחור צעיר בשיא פריחתו ובשלב קריטי של הקריירה, שצריך לעשות איזה קורס צבאי שכנראה לא יתרום לאף אחד במערכת הצבאית , פאקינג ביג דיל. קצת בכה למאמן שלו .
אותי מעניין אם הוא היה שחקנה של מכבי אם רובכם הייתם מזדהים כל כך עם צהל.
ואני מדבר בתור אחד שעשה 3 שנים בשירות קרבי.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי Rampel » 26 ספטמבר 2018, 23:05

toja27 כתב:
Rampel כתב:
toja27 כתב:

אתה מדבר כמו המפקדים בצבא, "עושה ככה? עכשיו אני אדפוק אותך" ..בחיית בחור צעיר בשיא פריחתו ובשלב קריטי של הקריירה, שצריך לעשות איזה קורס צבאי שכנראה לא יתרום לאף אחד במערכת הצבאית , פאקינג ביג דיל. קצת בכה למאמן שלו .

אתה בעיקר מדבר בהתנשאות של חייל קרבי על תפקידי ג'וב. אני מדבר כמו המפקדים בצבא כי אני מפקד בצבא. ואני לא אומר את מה שאני אומר בקטע של "הוא עשה X, עכשיו אני אדפוק אותו", אלא כי אני מבין את המשמעות של בריחה שלו מהקורס. הוא פוגע ככה בקורס כולו. זה תקציב, זה ארגון וזו פגיעה באנשים אחרים שעוברים את אותו הקורס וכנראה שבניגוד אליו גם צריכים אותו. אז כן, אם הוא מאיים לברוח מהקורס ואני קצין הקורס אני שם עליו אלף עיניים.

עד לפני האמירות של שרף יצאתי להגנתו של הבחור. בסה"כ נפל קורבן לפשלה של איזשהו גורם (עדיין יכול להיות שהוא אותו הגורם). אני לגמרי יכול להבין את התסכול, אבל התגובה שלו היא של "אם אני נדפק, אני אדפוק את כולכם". למה מה קרה? שב בשקט! אתה לא הראשון ולא האחרון שיפגע מהמערכת. כמו שאור אמר, וולקאם טו דה קלאב כפרה.

סמל אישי של המשתמש
Rampel

הודעהעל ידי toja27 » 26 ספטמבר 2018, 23:14

Rampel כתב:
toja27 כתב:
Rampel כתב:
toja27 כתב:

אתה בעיקר מדבר בהתנשאות של חייל קרבי על תפקידי ג'וב. אני מדבר כמו המפקדים בצבא כי אני מפקד בצבא. ואני לא אומר את מה שאני אומר בקטע של "הוא עשה X, עכשיו אני אדפוק אותו", אלא כי אני מבין את המשמעות של בריחה שלו מהקורס. הוא פוגע ככה בקורס כולו. זה תקציב, זה ארגון וזו פגיעה באנשים אחרים שעוברים את אותו הקורס וכנראה שבניגוד אליו גם צריכים אותו. אז כן, אם הוא מאיים לברוח מהקורס ואני קצין הקורס אני שם עליו אלף עיניים.

עד לפני האמירות של שרף יצאתי להגנתו של הבחור. בסה"כ נפל קורבן לפשלה של איזשהו גורם (עדיין יכול להיות שהוא אותו הגורם). אני לגמרי יכול להבין את התסכול, אבל התגובה שלו היא של "אם אני נדפק, אני אדפוק את כולכם". למה מה קרה? שב בשקט! אתה לא הראשון ולא האחרון שיפגע מהמערכת. כמו שאור אמר, וולקאם טו דה קלאב כפרה.

חה חה אז אתה באמת מפקד בצבא? :laugh1
שאף אחד לא יתווכח עם החושים שלי כאן יותר מהיום.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי toja27 » 26 ספטמבר 2018, 23:29

Rampel ברוח טובה אחי.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי Rampel » 26 ספטמבר 2018, 23:32

חחחחח הכל טוב אחי :)

סמל אישי של המשתמש
Rampel

Re: כדורסל ישראלי V7 - סטודמאייר? נס ציונה

הודעהעל ידי BIG sofo » 27 ספטמבר 2018, 00:26

אסף מתוק רשם:
הזר החדש דקוואן קוק הצטרף לאימונים וצפוי לרשום דקות בכורה בהרכב.

מה?!?!?! הוא גם שם תמונה של קוק מנס ציונה
חולון תפגוש את הפועל ב"ש, קוק צפוי לערוך בכורה

http://www.one.co.il/Article/18-19/2,98 ... tml?ref=hp
נערך לאחרונה על ידי BIG sofo בתאריך 27 ספטמבר 2018, 00:27, נערך פעם אחת בסך הכל.
BIG sofo

הודעהעל ידי BIG sofo » 27 ספטמבר 2018, 00:26

BIG sofo כתב:אסף מתוק רשם:
הזר החדש דקוואן קוק הצטרף לאימונים וצפוי לרשום דקות בכורה בהרכב.

מה?!?!?! הוא גם שם תמונה של קוק מנס ציונה
חולון תפגוש את הפועל ב"ש, קוק צפוי לערוך בכורה

http://www.one.co.il/Article/18-19/2,98 ... tml?ref=hp

קוק עבר מנס ציונה לחולון?!
BIG sofo

הודעהעל ידי felix_r » 27 ספטמבר 2018, 00:38

קוק שיחק היום במדי נס ציונה ביורופקאפ, אז אולי זו טעות בשם
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי felix_r » 27 ספטמבר 2018, 00:44

כנראה הכוונה היא ל-דקוואן ג'ונס ולא דקוואן קוק
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי arie85 » 27 ספטמבר 2018, 01:13

יש דילים לרומניה? ;)
arie85

הודעהעל ידי BIG sofo » 27 ספטמבר 2018, 01:17

felix_r כתב:קוק שיחק היום במדי נס ציונה ביורופקאפ, אז אולי זו טעות בשם

הנה הוא תיקן את זה...
מסתבר שהוא עדיין קורא בצהבת...גם אם לא מגיב...
BIG sofo

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 27 ספטמבר 2018, 01:20

arie85 כתב:יש דילים לרומניה? ;)

רומניה זה לא מקום שמצריך דילים
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי arie85 » 27 ספטמבר 2018, 01:28

Holiday_Armadillo כתב:
arie85 כתב:יש דילים לרומניה? ;)

רומניה זה לא מקום שמצריך דילים

למשחק...... רק למשחק :dance3
arie85

הודעהעל ידי התנין 2 » 27 ספטמבר 2018, 07:43

Rampel כתב:
התנין 2 כתב:
Ran222 כתב:
התנין 2 כתב:אני בטוח שהיעדרותו מהבסיס של חייל שהוא במקרה ספורטאי, ושנתפר עבורו תפקיד שקר כלשהו, לערב אחד שבו מתקיים משחק לא היה פוגע בחוסן הביטחוני של מדינת ישראל.

זה טיעון דמגוגי, אפשר גם לומר שהיעדרותו ממשחק בטורניר קדם העונה של שחקן בן 21 לא יפגע בקריירה שלו.

אין סימטריה בין הצדדים. צה"ל לא ירגיש בכלל את היעדרותו וכל הסירוב הזה נובע מרצון להראות למי יש יותר גדול. לעומת זאת, אמנם זה לא משחק קריטי לקריירה שלו אבל עדיין בשלב הזה של הקריירה חשוב שיראה כמה שיותר דקות משחק, חוץ מזה שזו גם אחלה פלטפורמה להראות מה הוא שווה.

א. צה"ל ירגיש בהיעדרותו - שניים מהתנאים לקיום וסגירת קורס בצבא הם אחוז ההשתתפות של כל משתתף (לפחות 80% מהזמן) ואחוז המשתתפים בכל נקודת זמן (משתנה בין קורס לקורס) - אלו בטח חלק מהשיקולים לא לשחרר אותו.

ב. את הטענה שהשלב הזה הוא שלב קריטי בקריירה שלו צה"ל מבין ועושה מעל ומעבר בשביל להתחשב בו ביום יום. זו לא טענה נכונה בשביל לשחרר אותו למשחק.
הטענה הנכונה שראשון וקולשוב יכלו לתת היא שמדובר במשחק נוקאאוט והפסד יפגע בקבוצה בצורה כזו או אחרת.. וגם אז צה"ל לא גוף מטומטם, מבינים יפה מאוד שמדובר רק בגביע ווינר וזה לא שלראשון יש סיכויים גבוהים לזכייה.

מי ישמע, איזה תפקיד חשוב כבר עתיד להיות לו שאי אפשר היה לוותר לו על כמה שעות. בנוסף, מי ישמע הוא לא יכול היה להשלים את החוסר אח"כ. אני הייתי משלים הרצאות באוניברסיטה בלי בעיה, ויודע איך קורסים נראים בצבא הדבילי והלא מקצועי הזה - קשקוש בלבוש שניתן להשלמה תוך זמן קצר.

סתם ניסיון נוסף (ומוצלח) של צה"ל להוכיח כמה הוא ארגון דבילי וטיפש.
התנין 2

הודעהעל ידי Rampel » 27 ספטמבר 2018, 12:51

התנין 2 כתב:
Rampel כתב:
התנין 2 כתב:
Ran222 כתב:
התנין 2 כתב:אני בטוח שהיעדרותו מהבסיס של חייל שהוא במקרה ספורטאי, ושנתפר עבורו תפקיד שקר כלשהו, לערב אחד שבו מתקיים משחק לא היה פוגע בחוסן הביטחוני של מדינת ישראל.

זה טיעון דמגוגי, אפשר גם לומר שהיעדרותו ממשחק בטורניר קדם העונה של שחקן בן 21 לא יפגע בקריירה שלו.

אין סימטריה בין הצדדים. צה"ל לא ירגיש בכלל את היעדרותו וכל הסירוב הזה נובע מרצון להראות למי יש יותר גדול. לעומת זאת, אמנם זה לא משחק קריטי לקריירה שלו אבל עדיין בשלב הזה של הקריירה חשוב שיראה כמה שיותר דקות משחק, חוץ מזה שזו גם אחלה פלטפורמה להראות מה הוא שווה.

א. צה"ל ירגיש בהיעדרותו - שניים מהתנאים לקיום וסגירת קורס בצבא הם אחוז ההשתתפות של כל משתתף (לפחות 80% מהזמן) ואחוז המשתתפים בכל נקודת זמן (משתנה בין קורס לקורס) - אלו בטח חלק מהשיקולים לא לשחרר אותו.

ב. את הטענה שהשלב הזה הוא שלב קריטי בקריירה שלו צה"ל מבין ועושה מעל ומעבר בשביל להתחשב בו ביום יום. זו לא טענה נכונה בשביל לשחרר אותו למשחק.
הטענה הנכונה שראשון וקולשוב יכלו לתת היא שמדובר במשחק נוקאאוט והפסד יפגע בקבוצה בצורה כזו או אחרת.. וגם אז צה"ל לא גוף מטומטם, מבינים יפה מאוד שמדובר רק בגביע ווינר וזה לא שלראשון יש סיכויים גבוהים לזכייה.

מי ישמע, איזה תפקיד חשוב כבר עתיד להיות לו שאי אפשר היה לוותר לו על כמה שעות. בנוסף, מי ישמע הוא לא יכול היה להשלים את החוסר אח"כ. אני הייתי משלים הרצאות באוניברסיטה בלי בעיה, ויודע איך קורסים נראים בצבא הדבילי והלא מקצועי הזה - קשקוש בלבוש שניתן להשלמה תוך זמן קצר.

סתם ניסיון נוסף (ומוצלח) של צה"ל להוכיח כמה הוא ארגון דבילי וטיפש.

כרגע בעיקר נראה שאתה צריך להשלים את התגובות שלי. בשום מקום לא נרשם שהקורס הזה קשור למקצוע שלו בצבא. אם כבר להפך, אני רשמתי שאין סיבה שבחור שסגר תואר ראשון בניהול ספורט במכללות בארה"ב יבזבז את הזמן שלו בקורס כזה. אחרי הקורס הוא לא יהיה מורה חייל (המקצוע הזה גם סגור לנשים אאל"ט). זה קורס העשרה שסידרו לספורטאים - לצה"ל ממש לא איכפת אם הם יקחו מזה משהו או לא וממש לא מעניין אותו אם מישהו שנעדר השלים את החומר. כל מה שמעניין מהרגע שהקורס יצא לדרך היא שהוא יעבור בהצלחה מול כל הגורמים הבירוקרטיים. וכמו שרשמתי בתגובה שהגבת לה, זו בדיוק הסיבה לשיקולי היעדרויות ולא האם הוא ישלים את החומר או לא.

סמל אישי של המשתמש
Rampel

הודעהעל ידי התנין 2 » 27 ספטמבר 2018, 12:56

אם כך, צה"ל הוא גוף טיפש הרבה יותר ממה שחשבתי. ועדיין, קשה לי להגיד שזה מפתיע אותי.
התנין 2

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־16 אורחים