המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
התנין 2 כתב:אני מאוד מקווה שזוסמן לא יתפקד כל העונה על תקן זה שמקבל כדור על קשת השלוש כשהוא פנוי ופה ושם יקלע את זה, אחרת היה עדיף שהיה מושאל לקבוצה אחרת.
שחקן ישראלי עם יכולות באמת גבוהות שיכול וצריך להיות הפנים של הקבוצה בשנים הבאות ולא כסותם חורים.
jol9 כתב:התנין 2 כתב:אני מאוד מקווה שזוסמן לא יתפקד כל העונה על תקן זה שמקבל כדור על קשת השלוש כשהוא פנוי ופה ושם יקלע את זה, אחרת היה עדיף שהיה מושאל לקבוצה אחרת.
שחקן ישראלי עם יכולות באמת גבוהות שיכול וצריך להיות הפנים של הקבוצה בשנים הבאות ולא כסותם חורים.
אני לא בטוח שאני מסכים.
הדבר היחיד שזוסמן מראה כרגע שהוא עושה ברמה טובה ביורוליג בצד ההתקפי, זה לשים צ'אקות מבחוץ.
והאמת, זה לא כזה מעט. שארפ ובלו עשו מזה קריירה מופלאה.
בסגל הנוכחי מסתמן שמכבי יהיו חייבים קלעי שלשות אמינים של 40-45%. רול, זוסמן, דיבה, כהן וקלויארו הם המועמדים הכי טבעיים
לפתוח את הרחבות לחדירות של פארגו וווילבקין ולמשחק הפנים של בלאק ואובראיינט.
זוסמן בעיני יכול להיות הקלעי היציב ביותר, ואם יצליח לזרוק 3-4 שלשות למשחק, אז זה יהיה מעולה.
Rampel כתב:לדעתי יש כאן הפרזה ביכולות של זוס.
אחלה שהוא רוצה, הוא לא יכול להיות רכז ולדעתי הוא לא מתאים אפילו להיות פוינט פורוורד וזה משום שראיית המשחק שלו לא טובה מספיק וזה בא לידי ביטוי גם בהתקפה וגם בהגנה שלו. הגגות שהוא שם על שחקן שנמוך ממנו ב-10 ס"מ לא עושים עלי רושם, בטח לא כשקוראים לו אלכסיי שבד וברור שהוא הולך לסל. הוא לא מרוכז מספיק ולא זז מספיק טוב בהגנת החילופים. אחרי רול, הוא הבא שמפחיד אותי עם ההירדמויות שלו שראינו גם שנה שעברה. עד שהוא מזהה מהלך כבר מזמן חתכו אותו והוא לא רלוונטי.
הוא פשוט צריך לשאוף להפוך לסווינגמן, כי זה מה שהוא. הוא שחקן משלים, עם ארסנל מאוד מוגבל והוא יתרום רק אם הוא יהיה מרוכז מספיק. תקרת הזכוכית שלו היא בגדול 3&D (שזה גם מה שראינו אתמול), אבל הוא צריך לעבוד על זה.
אם יש לנו ישראלי שיכול להפוך לפוינט פורוורד זה דני אבדיה, שכמות הכשרון שלו היא בלתי נתפסת. זה שחקן שחייבים לקדם והוא יכול לתת תרומה ב-3 עמדות לדעתי. הייתי רוצה לראות אותו מקבל דקות ב-3 ושיהיה שחקן רוטציה ברמה של זוס. שילכו עם מי שיהיה טוב מביניהם. לתחושתי ברוב המקרים זה יהיה אבדיה.
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
felix_r כתב:Rampel כתב:לדעתי יש כאן הפרזה ביכולות של זוס.
אחלה שהוא רוצה, הוא לא יכול להיות רכז ולדעתי הוא לא מתאים אפילו להיות פוינט פורוורד וזה משום שראיית המשחק שלו לא טובה מספיק וזה בא לידי ביטוי גם בהתקפה וגם בהגנה שלו. הגגות שהוא שם על שחקן שנמוך ממנו ב-10 ס"מ לא עושים עלי רושם, בטח לא כשקוראים לו אלכסיי שבד וברור שהוא הולך לסל. הוא לא מרוכז מספיק ולא זז מספיק טוב בהגנת החילופים. אחרי רול, הוא הבא שמפחיד אותי עם ההירדמויות שלו שראינו גם שנה שעברה. עד שהוא מזהה מהלך כבר מזמן חתכו אותו והוא לא רלוונטי.
הוא פשוט צריך לשאוף להפוך לסווינגמן, כי זה מה שהוא. הוא שחקן משלים, עם ארסנל מאוד מוגבל והוא יתרום רק אם הוא יהיה מרוכז מספיק. תקרת הזכוכית שלו היא בגדול 3&D (שזה גם מה שראינו אתמול), אבל הוא צריך לעבוד על זה.
אם יש לנו ישראלי שיכול להפוך לפוינט פורוורד זה דני אבדיה, שכמות הכשרון שלו היא בלתי נתפסת. זה שחקן שחייבים לקדם והוא יכול לתת תרומה ב-3 עמדות לדעתי. הייתי רוצה לראות אותו מקבל דקות ב-3 ושיהיה שחקן רוטציה ברמה של זוס. שילכו עם מי שיהיה טוב מביניהם. לתחושתי ברוב המקרים זה יהיה אבדיה.
סלח לי, אבל קשה להתייחס לפוסט שלך ברצינות, כאשר הנתונים בו מצוצים מהאצבע. אלכסי שבד לא נמוך מזוסמן ב 10 ס"מ. לידיעתך, הגובה של שבד הוא 198 ס"מ (על פי אתר היורוליג) והגובה של זוסמן 200 ס"מ על פי אותו האתר. כמעט אותו גובה... גם הזילזול שלך ביכולות של שבד הוא בכלל לא מובן אם לומר זאת בעדינות. להזכירך, השחקן הכי יקר ביורוליג, מלך הסלים של היורוליג בעונה החולפת, מלך הסלים של אליפות אירופה האחרונה. שחקן שעושה נקודות בכל דרך אפשרית ולא רק "ברור שהוא הולך לסל".
עכשיו ננסה לחזור לזוסמן. אז ככה. גם אם גארד הוא לא רכז טבעי, הוא עדיין יכול להשאר להיות גארד ולא פורווארד. נכון, זוסמן לא מפגין איזו יכולת מדהימה של ניהול משחק. הוא עדיין יכול להיות קומבו-גארד מצליח. בדיוק כמו שבורשטיין היה. זוסמן יכול להיות מה שהוא רוצה.
ג'מצ'י הוא באמת המודל הכי טוב שזוס צריך לשאוף אליו לדעתי.jol9 כתב:זה שיש שחקנים בגובה 200 שיכולים להוביל כדור, זה ברור. זה לא אומר שגם זוסמן צריך לשאוף לזה.
לצורך הדוגמא, דורון ג'מצ'י, היה מוביל כדור כמו שאני הייתי מוביל כדור, והוא גם היה בגובה הזה בערך, ועדיין היה אחד השחקנים
הגדולים ביותר, כי הוא שיכלל את מה שידע לעשות הכי טוב לרמה של טופ אירופאי (שלא נאמר עולמי).
לזוסמן יש אחלה ידית. למה שלא יתמקד בזה ובאיך הוא הופך להיות דומה יותר לבלו ולא לפאפאלוקאס, כי זה הרבה יותר רחוק מהסט סקיל
הטבעי שלו.
Rampel כתב:ג'מצ'י הוא באמת המודל הכי טוב שזוס צריך לשאוף אליו לדעתי.jol9 כתב:זה שיש שחקנים בגובה 200 שיכולים להוביל כדור, זה ברור. זה לא אומר שגם זוסמן צריך לשאוף לזה.
לצורך הדוגמא, דורון ג'מצ'י, היה מוביל כדור כמו שאני הייתי מוביל כדור, והוא גם היה בגובה הזה בערך, ועדיין היה אחד השחקנים
הגדולים ביותר, כי הוא שיכלל את מה שידע לעשות הכי טוב לרמה של טופ אירופאי (שלא נאמר עולמי).
לזוסמן יש אחלה ידית. למה שלא יתמקד בזה ובאיך הוא הופך להיות דומה יותר לבלו ולא לפאפאלוקאס, כי זה הרבה יותר רחוק מהסט סקיל
הטבעי שלו.
cifkcv כתב:זוס במודל צריך לשאוף להיות בורשטיין.
גל גל כתב:משהו חשוב שראינו
בלאק יכול לשחק בעמדה 4 די בהצלחה ההגנה והריבאונד איתו ועם טיוס באותו הרכב היו מעולות
יחד עם פארגו וילבקין וזוס
הרכב הגנתי נפלא
באמת מעניין לראות כבר את השילוב בין אובראיינט לבלאק. עצוב שנגמרה ההכנה והם עוד לא שיחקו ביחד פעם אחת..TAYO כתב:גל גל כתב:משהו חשוב שראינו
בלאק יכול לשחק בעמדה 4 די בהצלחה ההגנה והריבאונד איתו ועם טיוס באותו הרכב היו מעולות
יחד עם פארגו וילבקין וזוס
הרכב הגנתי נפלא
צודק, אחת הטענות המוקדמות שלי זה שאם בלאק יצליח לשמור בצורה יעילה ב-4, אובריינט יסתדר יופי בעמדה 5 בהגנה, כתגובה לבעייתיות בכבדות היחסית של אובריינט בהגנה.
Sent from my iPhone using Tapatalk
שחקן שלהיות אולאראונד זה ב-DNA שלו, לא עומד רוב המשחק בפינה ומחכה לכדורים. יש לו פוטנציאל להיות אחלה של 3&D.toja27 כתב:אני חושב שהוא יכול להיות אול אראונד סקונד גארד, זה נמצא אצלו בdna בהתרשמות שלי. אבל הוא צריך לשפר את הכדרור והפיזיות, בעצם כל דבר שקשור לאספקט החדירה. הקליעה וקבלת החלטות כן כבר נמצאות שם.
משתמשים הגולשים בפורום זה: עידן ו־20 אורחים