כדורסל ישראלי 18/19 - V1

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: כדורסל ישראלי V7 - גביע וווינר

הודעהעל ידי אחדשיודע » 02 אוקטובר 2018, 22:01

MTA2311 כתב:אשאל בפעם האלף, מה הפסדנו מזה שלא רצנו לשלם עליו ביי אאוט של 200 אלף דולר לפני שהוא שיחק שנייה כדורסל מקצועני?

מצד אחד 200 אלף דולר בייאאוט (ואני בטוח שהיה אפשר לעשות יותר עם הדרישה הזאת), מצד שני הוא יושב על משכורת חייל - אז זה איכשהו היה מתאזן. אני לגמרי העדפתי שמכבי תביא שחקן כמו קולשוב (שהוא קצת יותר בשל ומוכן מבחינת הגיל) ותיתן לשחקן צעיר יותר כמו זוסמן להתפתח במקום אחר.
אחדשיודע

הודעהעל ידי שמואל1 » 02 אוקטובר 2018, 22:03

מדהים מה שראשון עשתה ב 24 השעות האחרונות. שאפו.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי שועל » 02 אוקטובר 2018, 22:06

שמואל1 כתב:מדהים מה שראשון עשתה ב 24 השעות האחרונות. שאפו.

בעיקר הניצחון האחרון :D
ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את מחלקות ההנהלה והסקאוטינג
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי Rampel » 02 אוקטובר 2018, 22:10

אחדשיודע כתב:
MTA2311 כתב:אשאל בפעם האלף, מה הפסדנו מזה שלא רצנו לשלם עליו ביי אאוט של 200 אלף דולר לפני שהוא שיחק שנייה כדורסל מקצועני?

מצד אחד 200 אלף דולר בייאאוט (ואני בטוח שהיה אפשר לעשות יותר עם הדרישה הזאת), מצד שני הוא יושב על משכורת חייל - אז זה איכשהו היה מתאזן. אני לגמרי העדפתי שמכבי תביא שחקן כמו קולשוב (שהוא קצת יותר בשל ומוכן מבחינת הגיל) ותיתן לשחקן צעיר יותר כמו זוסמן להתפתח במקום אחר.
מצד אחד אני מסכים איתך. לזוס גם יש תקרה גבוהה יותר שספק אם הוא יצליח לממש במכבי. מצד שני, גם זוסמן על משכורת חייל. זה לא היה מתאזן, זה עדיין היה פער של 200 אלף דולר.

Sent from my SM-G955F using Tapatalk
סמל אישי של המשתמש
Rampel

הודעהעל ידי ShiriV » 02 אוקטובר 2018, 22:11

אוקי אז עכשיו אני עוברת מפירגון בכאילו לירושלים לפירגון (לא בכאילו) לראשון. אין עוררין על כך שהם הקבוצה בכושר הכי טוב כרגע מבין כל הקבוצות בארץ וזכייה בגביע הזה תגיע להם.
מחליקה על מדבקה
סמל אישי של המשתמש
ShiriV

הודעהעל ידי אחדשיודע » 02 אוקטובר 2018, 22:16

Rampel כתב:
אחדשיודע כתב:

מצד אחד אני מסכים איתך. לזוס גם יש תקרה גבוהה יותר שספק אם הוא יצליח לממש במכבי. מצד שני, גם זוסמן על משכורת חייל. זה לא היה מתאזן, זה עדיין היה פער של 200 אלף דולר.

לא אמרתי שזה היה מתאזן עם המשכורת של זוסמן, אלא עם השווי של השחקן. לא היית צריך לשלם משכורת מגוכחת של שחקן ישראל + בייאאוט מגוחך, אלא רק בייאאוט מגוחך (וגם זה היה אפשר לפתור/להוריד עם השאלת זוסמן לראשל"צ לדוגמה).
אחדשיודע

הודעהעל ידי jol9 » 02 אוקטובר 2018, 22:22

למכבי יש שני שחקנים מאוד צעירים ומאוד מסקרנים בסגל. לא חושב שהיה הבדל גדול אם קולשוב היה מגיע במקום אחד מהם.

בסופו של דבר הוא צריך לשחק הרבה יותר ממה שהוא יוכל במכבי, ולכן כמו כל שחקן צעיר אחר (שלא עונה לשם עודד קטש), זאת
לא האופציה האידיאלית להתפתח.
אני כן מקווה לראות שהלחץ מההפסד לראשון ואולי מהפסדים נוספים שיבואו בתחילת העונה, לא יימנעו ממכבי להשקיע בשניים האלה
ובלפתח אותם.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

Re: כדורסל מאירופה V7

הודעהעל ידי Rampel » 02 אוקטובר 2018, 22:23

אחדשיודע כתב:
Rampel כתב:
אחדשיודע כתב:

לא אמרתי שזה היה מתאזן עם המשכורת של זוסמן, אלא עם השווי של השחקן. לא היית צריך לשלם משכורת מגוכחת של שחקן ישראל + בייאאוט מגוחך, אלא רק בייאאוט מגוחך (וגם זה היה אפשר לפתור/להוריד עם השאלת זוסמן לראשל"צ לדוגמה).
אז אני לגמרי מסכים איתך. זה בדיוק מה שרשמתי פה הקיץ, שחילוף בין זוסמן לקולשוב היה מוציא את כל הצדדים מורווחים.

סמל אישי של המשתמש
Rampel

הודעהעל ידי אחדשיודע » 02 אוקטובר 2018, 22:28

jol9 כתב:למכבי יש שני שחקנים מאוד צעירים ומאוד מסקרנים בסגל. לא חושב שהיה הבדל גדול אם קולשוב היה מגיע במקום אחד מהם.

בסופו של דבר הוא צריך לשחק הרבה יותר ממה שהוא יוכל במכבי, ולכן כמו כל שחקן צעיר אחר (שלא עונה לשם עודד קטש), זאת
אני כן מקווה לראות שהלחץ מההפסד לראשון ואולי מהפסדים נוספים שיבואו בתחילת העונה, לא יימנעו ממכבי להשקיע בשניים האלה
ובלפתח אותם.

זה לא העניין. אני כן חושב שמכבי הייתה נהנית מהפירות של קולשוב יותר מאשר של זוסמן במהלך העונה הקרובה, אבל אני חושב שבעיקר בשביל זוסמן - היה עדיף שמכבי תשאיל אותו העונה. קולשוב שיחק מספר שנים במכללות, ואת ההתפתחות שלו כשחקן צעיר הוא כבר עשה פחות או יותר. זוסמן נמצא בחיתולים של ההתפתחות הזאת, ואני לא חושב שמכבי זה המקום הנכון בשביל שחקן כמוהו. חוץ מזה שזוסמן הרבה יותר מעניין אותי בטווח הארוך מאשר קולשוב, והייתי מעדיף "לפגוע" בהתפתחות של קולשוב לצורך העניין ולא בזו שלו.
אחדשיודע

הודעהעל ידי Weems13 » 02 אוקטובר 2018, 22:30

Jack55 כתב:
toja27 כתב:
Jack55 כתב:קיצר עשינו טעות שלא הבאנו אותו העונה .
עונה הבאה הוא סתם יהיה הרבה יותר יקר .

אני כבר לא יודע איך שחקנים ישראלים יראו כשהם יגיעו למכבי תאמין לי.

באמת שאתה צודק אבל אם נשווה לדוגמה בין מקרה משעור לבין מקרה קולשוב כמעט ברור שקולשוב יותר יצליח במכבי בעיקר בגלל שיש לו קליעה ושאין לו בעיית פציעות .
אני חושב שבלי קשר לקליעה שלו יש לו מחויבות למשחק ואפשר לראות את זה גם באיך שהוא נלחם על הכדורים ואיך שהוא אפקטיבי בריבאונד וכו' .

אבל אולי השנה הזאת בראשון רק תעשה לו טוב שקצת יתאקלם בליגה שלנו בקבוצה כמו ראשון ואז בעונה הבאה יבוא יותר חזק למכבי .
הבעיה היחידה היא שמן הסתם הוא יעלה יותר כסף .

למה שהוא יעלה יותר כסף? הקיץ אם היו מחתימים אותו היו צריכים גם לשלם בייאאוט די שמן לראשון. שנה הבאה אם אינני טועה נגמר לו החוזה. אז איך הגעת למסקנה שהוא יעלה יותר כסף?
If it's 10, try to make it 20...
Weems13

הודעהעל ידי אחדשיודע » 02 אוקטובר 2018, 22:31

קולשוב חתם לשנתיים בראשון (עם אופציית יציאה לאירופה או ל-NBA), לא לעונה.
אחדשיודע

הודעהעל ידי Jack55 » 02 אוקטובר 2018, 22:32

Weems13 כתב:
Jack55 כתב:
toja27 כתב:

באמת שאתה צודק אבל אם נשווה לדוגמה בין מקרה משעור לבין מקרה קולשוב כמעט ברור שקולשוב יותר יצליח במכבי בעיקר בגלל שיש לו קליעה ושאין לו בעיית פציעות .
אני חושב שבלי קשר לקליעה שלו יש לו מחויבות למשחק ואפשר לראות את זה גם באיך שהוא נלחם על הכדורים ואיך שהוא אפקטיבי בריבאונד וכו' .

אבל אולי השנה הזאת בראשון רק תעשה לו טוב שקצת יתאקלם בליגה שלנו בקבוצה כמו ראשון ואז בעונה הבאה יבוא יותר חזק למכבי .

למה שהוא יעלה יותר כסף? הקיץ אם היו מחתימים אותו היו צריכים גם לשלם בייאאוט די שמן לראשון. שנה הבאה אם אינני טועה נגמר לו החוזה. אז איך הגעת למסקנה שהוא יעלה יותר כסף?

גם כי הביקוש עליו יהיה יותר גבוה מבחינת הקבוצות בארץ (או אולי אפילו מאירופה לך תדע איזה עונה הוא יתן בראשון) ובעיקר כי החוזה שלו לא נגמר בעונה הבאה .
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Jack55

הודעהעל ידי MM3 » 03 אוקטובר 2018, 01:06

Jack55 כתב:
Weems13 כתב:
Jack55 כתב:
toja27 כתב:

גם כי הביקוש עליו יהיה יותר גבוה מבחינת הקבוצות בארץ (או אולי אפילו מאירופה לך תדע איזה עונה הוא יתן בראשון) ובעיקר כי החוזה שלו לא נגמר בעונה הבאה .

אני לא יודע מה אתם רוצים בינתיים זוס קיבל דקות מה יקרה בעתיד אף אחד לא יודע. כרגע עם כל ההתלהבות מקולשוב לא רואה מה הוא נותן שנמרוד לוי לא נותן או נתן באשדוד עונה שעברה. וברור שהוא לא היה שווה 200 אלף לפני שהוא שיחק משחק מקצועני אחד . אגב גם ריי לא אבל זה סיפור אחר. ולגבי המחיר זה עניין של שוק .. ובעידן פוסט אורי אלון אין באמת מי שיזרוק את המחירים של הישראלים למעלה בצורה מוגזמת .
MM3

הודעהעל ידי ankram » 03 אוקטובר 2018, 09:42

ShiriV כתב:אוקי אז עכשיו אני עוברת מפירגון בכאילו לירושלים לפירגון (לא בכאילו) לראשון. אין עוררין על כך שהם הקבוצה בכושר הכי טוב כרגע מבין כל הקבוצות בארץ וזכייה בגביע הזה תגיע להם.

זאת קבוצה של שרף , הם יפסידו לב"ש בגמר , רוצו לתחנות.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי ankram » 03 אוקטובר 2018, 09:48

אחדשיודע כתב:
jol9 כתב:למכבי יש שני שחקנים מאוד צעירים ומאוד מסקרנים בסגל. לא חושב שהיה הבדל גדול אם קולשוב היה מגיע במקום אחד מהם.

ובלפתח אותם.

זה לא העניין. אני כן חושב שמכבי הייתה נהנית מהפירות של קולשוב יותר מאשר של זוסמן במהלך העונה הקרובה, אבל אני חושב שבעיקר בשביל זוסמן - היה עדיף שמכבי תשאיל אותו העונה. קולשוב שיחק מספר שנים במכללות, ואת ההתפתחות שלו כשחקן צעיר הוא כבר עשה פחות או יותר. זוסמן נמצא בחיתולים של ההתפתחות הזאת, ואני לא חושב שמכבי זה המקום הנכון בשביל שחקן כמוהו. חוץ מזה שזוסמן הרבה יותר מעניין אותי בטווח הארוך מאשר קולשוב, והייתי מעדיף "לפגוע" בהתפתחות של קולשוב לצורך העניין ולא בזו שלו.

על איזה פירות אתה מדבר? משהו בכלל ידע מה קולשוב שווה באיזו שהיא ליגה מלבד המכללות שהוא שיחק בה? ועוד שמים מולו את זוסמן , MVP של אליפות העתודה , שחקן חמשייה בנבחרת הבוגרת , שחקן בית , אחרי עונת פריצה לא רעה בכלל , מה ההשוואה בכלל? לוקח את זוסמן בכל מקום בכל מצב , אתה יודע כמה שחקני מכללות היו פה והתגלו כפלופ? (הלו שיינפלד...) , 2 משחקים בינוניים שלו (כן מלבד המחצית הראשונה אמש ושלשות ייאוש שפוגעות בתקרה ונוחתות) כבר הפכו אותו ליותר טוב מזוסמן?
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 03 אוקטובר 2018, 11:33

Jack55 כתב:
Ran222 כתב:

לא. קולשוב צריך דקות משחק בשלב הזה של הקריירה

במכבי (כמו שנאמר כאן לפניי) הוא היה מקבל חצי מהדקות בליגה, ורבע מהזריקות.

עדיף לקנות ביותר כסף שחקן יותר בשל אחרי שנה עם דקות משמעותיות , מאשר לקנות אותו בזול אבל לסיטואציה שלא תועיל ל2 הצדדים

רשמתי בדיוק את מה שאמרת בהודעה האחרונה בת'רד האחרון .
אתה צודק בתכלס ושחשבתי על זה שוב פעם זה היה נראה לי יותר עדיף שישחק שנה בקבוצה כמו ראשון ואז להביא אות לפה .

כמו שגל גל רשם בעונה הבאה הייתי מביא אותו ועוד זר במקומו של רול שגם ככה שואב 600 אלף מהתקציב .
בכל מקרה רול לא ימשיך איתנו בעונה הבאה (גם בגלל החוזה וגם בגלל הגיל) ונראלי שקולשוב יכול להיות אחלה תוספת לסגל שתחפה על החיסרון של רול בקטע של הקליעה .
אם נצליח לשמור על השלד של דיבה, זוסמן, אבדיה, טיוס וכהן ונוסיף לזה עוד 2 ישראלים (ביניהם קולשוב), זה באמת יהיה מושלם .

עם כל הכבוד לאיגור קולשוב, בשנה הבאה אני מקווה לראות כאן את עמרי כספי...

נראה מה קורה עם היורוליג, כמה משחקים משחקים, כמה קבוצות מעמידים (מכבי ב׳?) וכו׳.
בינתיים, שקולשוב ימשיך להשליך שלשות בראשון. זה טוב לכדורסל הישראלי. כמו שטוב שזוסמן ואבדיה ישחקו במכבי.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי שמוליק » 03 אוקטובר 2018, 12:03

החציל האצטקי כתב:
Jack55 כתב:
Ran222 כתב:

עדיף לקנות ביותר כסף שחקן יותר בשל אחרי שנה עם דקות משמעותיות , מאשר לקנות אותו בזול אבל לסיטואציה שלא תועיל ל2 הצדדים

אתה צודק בתכלס ושחשבתי על זה שוב פעם זה היה נראה לי יותר עדיף שישחק שנה בקבוצה כמו ראשון ואז להביא אות לפה .

כמו שגל גל רשם בעונה הבאה הייתי מביא אותו ועוד זר במקומו של רול שגם ככה שואב 600 אלף מהתקציב .
בכל מקרה רול לא ימשיך איתנו בעונה הבאה (גם בגלל החוזה וגם בגלל הגיל) ונראלי שקולשוב יכול להיות אחלה תוספת לסגל שתחפה על החיסרון של רול בקטע של הקליעה .
אם נצליח לשמור על השלד של דיבה, זוסמן, אבדיה, טיוס וכהן ונוסיף לזה עוד 2 ישראלים (ביניהם קולשוב), זה באמת יהיה מושלם .

נראה מה קורה עם היורוליג, כמה משחקים משחקים, כמה קבוצות מעמידים (מכבי ב׳?) וכו׳.
בינתיים, שקולשוב ימשיך להשליך שלשות בראשון. זה טוב לכדורסל הישראלי. כמו שטוב שזוסמן ואבדיה ישחקו במכבי.

כשישנם שחקנים ישראלים טובים ומצוינים (קולושוב וכספי למשל) לא צריכים להביא שחקנים משלימים ב 600K.
פדרמן ורקנאטי קוברים את מכבי.
שיעופו כבר!!!!!!!!!!!!!!!!!!
שמוליק

הודעהעל ידי Jack55 » 03 אוקטובר 2018, 12:09

החציל האצטקי כתב:
Jack55 כתב:
Ran222 כתב:

ברור שכספי בעונה הבאה אמור להיות העדיפות הראשונה של מכבי, אין ספק .
אבל השאלה אם הוא בכלל ירצה לחזור לאירופה ולא להמשיך בNBA, אם העונה לא ילך לו בממפיס וכבר נראה סימנים יותר ברורים שהוא מיצה את הNBA אז צריך ללכת עליו חזק .
אם אתה מביא אותו זה כאילו יש לך ישראלי שהוא ברמה של זר והוא יוכל לתת הרבה דקות בעמדה 3 (ואין באירופה הרבה שחקנים טובים ומוכחים לעמדה 3 שמכבי יכולה להביא)

בכל מקרה למכבי בעונה הבאה לדעתי ישתחרר יותר כסף גם בגלל שיסיימו לשלם סופית את כל הפיצויים וגם בגלל שנפטר מהחוזה של רול למשל אז נוכל להשקיע סכום יפה מאוד בכספי, אבל כמו שכבר אמרתי הכל תלוי אם הוא בכלל יהיה מעוניין לחזור לפה .
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Jack55

הודעהעל ידי my man » 03 אוקטובר 2018, 12:11

"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי felix_r » 03 אוקטובר 2018, 12:20

my man כתב:https://twitter.com/oyelloyell/status/1047196704028672001?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1047196704028672001&ref_url=http%3A%2F%2Fwww.sport5.co.il%2Fdayevents.aspx%3FFolderID%3D5374%26docID%3D293305%26lang%3DHE

מהגדולים..

ראית את הקטע, שהשחקן רוברט דה נירו עומד על הבמה, מרים את הידיים ואומר: "פ** טראמפ!" ? הייתי רוצה גיף כזה עם צביקה, שמרים את הידיים ואומר: "פ** סרוסי!"
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: שמוליק ו־33 אורחים