החציל האצטקי כתב:Jack55 כתב:Ran222 כתב:Jack55 כתב:קיצר עשינו טעות שלא הבאנו אותו העונה .
עונה הבאה הוא סתם יהיה הרבה יותר יקר .
לא. קולשוב צריך דקות משחק בשלב הזה של הקריירה
במכבי (כמו שנאמר כאן לפניי) הוא היה מקבל חצי מהדקות בליגה, ורבע מהזריקות.
עדיף לקנות ביותר כסף שחקן יותר בשל אחרי שנה עם דקות משמעותיות , מאשר לקנות אותו בזול אבל לסיטואציה שלא תועיל ל2 הצדדים
רשמתי בדיוק את מה שאמרת בהודעה האחרונה בת'רד האחרון .
אתה צודק בתכלס ושחשבתי על זה שוב פעם זה היה נראה לי יותר עדיף שישחק שנה בקבוצה כמו ראשון ואז להביא אות לפה .
כמו שגל גל רשם בעונה הבאה הייתי מביא אותו ועוד זר במקומו של רול שגם ככה שואב 600 אלף מהתקציב .
בכל מקרה רול לא ימשיך איתנו בעונה הבאה (גם בגלל החוזה וגם בגלל הגיל) ונראלי שקולשוב יכול להיות אחלה תוספת לסגל שתחפה על החיסרון של רול בקטע של הקליעה .
אם נצליח לשמור על השלד של דיבה, זוסמן, אבדיה, טיוס וכהן ונוסיף לזה עוד 2 ישראלים (ביניהם קולשוב), זה באמת יהיה מושלם .
עם כל הכבוד לאיגור קולשוב, בשנה הבאה אני מקווה לראות כאן את עמרי כספי...
נראה מה קורה עם היורוליג, כמה משחקים משחקים, כמה קבוצות מעמידים (מכבי ב׳?) וכו׳.
בינתיים, שקולשוב ימשיך להשליך שלשות בראשון. זה טוב לכדורסל הישראלי. כמו שטוב שזוסמן ואבדיה ישחקו במכבי.
ברור שכספי בעונה הבאה אמור להיות העדיפות הראשונה של מכבי, אין ספק .
אבל השאלה אם הוא בכלל ירצה לחזור לאירופה ולא להמשיך בNBA, אם העונה לא ילך לו בממפיס וכבר נראה סימנים יותר ברורים שהוא מיצה את הNBA אז צריך ללכת עליו חזק .
אם אתה מביא אותו זה כאילו יש לך ישראלי שהוא ברמה של זר והוא יוכל לתת הרבה דקות בעמדה 3 (ואין באירופה הרבה שחקנים טובים ומוכחים לעמדה 3 שמכבי יכולה להביא)
בכל מקרה למכבי בעונה הבאה לדעתי ישתחרר יותר כסף גם בגלל שיסיימו לשלם סופית את כל הפיצויים וגם בגלל שנפטר מהחוזה של רול למשל אז נוכל להשקיע סכום יפה מאוד בכספי, אבל כמו שכבר אמרתי הכל תלוי אם הוא בכלל יהיה מעוניין לחזור לפה .