כדורסל ישראלי 18/19 - V1

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: כדורסל ישראלי V7 - גביע וווינר

הודעהעל ידי ankram » 03 אוקטובר 2018, 15:03

my man כתב:https://twitter.com/oyelloyell/status/1047196704028672001?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1047196704028672001&ref_url=http%3A%2F%2Fwww.sport5.co.il%2Fdayevents.aspx%3FFolderID%3D5374%26docID%3D293305%26lang%3DHE

מהגדולים..

הבחור רוח רעננה בים של שחקני כדורסל יבשים.

Sent from my iPhone using Tapatalk
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי אחדשיודע » 03 אוקטובר 2018, 15:06

ankram כתב:
אחדשיודע כתב:
jol9 כתב:למכבי יש שני שחקנים מאוד צעירים ומאוד מסקרנים בסגל. לא חושב שהיה הבדל גדול אם קולשוב היה מגיע במקום אחד מהם.

בסופו של דבר הוא צריך לשחק הרבה יותר ממה שהוא יוכל במכבי, ולכן כמו כל שחקן צעיר אחר (שלא עונה לשם עודד קטש), זאת
לא האופציה האידיאלית להתפתח.
אני כן מקווה לראות שהלחץ מההפסד לראשון ואולי מהפסדים נוספים שיבואו בתחילת העונה, לא יימנעו ממכבי להשקיע בשניים האלה
ובלפתח אותם.

זה לא העניין. אני כן חושב שמכבי הייתה נהנית מהפירות של קולשוב יותר מאשר של זוסמן במהלך העונה הקרובה, אבל אני חושב שבעיקר בשביל זוסמן - היה עדיף שמכבי תשאיל אותו העונה. קולשוב שיחק מספר שנים במכללות, ואת ההתפתחות שלו כשחקן צעיר הוא כבר עשה פחות או יותר. זוסמן נמצא בחיתולים של ההתפתחות הזאת, ואני לא חושב שמכבי זה המקום הנכון בשביל שחקן כמוהו. חוץ מזה שזוסמן הרבה יותר מעניין אותי בטווח הארוך מאשר קולשוב, והייתי מעדיף "לפגוע" בהתפתחות של קולשוב לצורך העניין ולא בזו שלו.

על איזה פירות אתה מדבר? משהו בכלל ידע מה קולשוב שווה באיזו שהיא ליגה מלבד המכללות שהוא שיחק בה? ועוד שמים מולו את זוסמן , MVP של אליפות העתודה , שחקן חמשייה בנבחרת הבוגרת , שחקן בית , אחרי עונת פריצה לא רעה בכלל , מה ההשוואה בכלל? לוקח את זוסמן בכל מקום בכל מצב , אתה יודע כמה שחקני מכללות היו פה והתגלו כפלופ? (הלו שיינפלד...) , 2 משחקים בינוניים שלו (כן מלבד המחצית הראשונה אמש ושלשות ייאוש שפוגעות בתקרה ונוחתות) כבר הפכו אותו ליותר טוב מזוסמן?

אה. לא ידעת מה קולשוב שווה, אבל כן ידעת מה זוסמן יוכל לתרום למכבי העונה? על סמך טורניר של שחקנים עד גיל 20? הבנתי. אז בוא אני אספר לך משהו... גם קולשוב שיחק בנבחרות ישראל הצעירות, ובין היתר היה מי שזכה לראות אותו באוניברסיאדה עם הנבחרת האולימפית (כנראה שאתה ספציפית לא). ולמי שעקב, היה מושג כלשהו לגבי הרמה שלו ביחס לשחקנים ישראלים אחרים. וכן, שחקן בן 23 אחרי קריירת מכללות די טובה (אין לי מושג איך דחפת לפה את שיינפלד), בשל יותר לקבוצת כדורסל כמו מכבי ת"א. דיברתי פה על העניין הזה עוד לפני ששוחק משחק הכנה אחד, אז אל תבלבל לי את המוח על משחק כזה או אחר של קולשוב/זוסמן.
אחדשיודע

הודעהעל ידי אחדשיודע » 03 אוקטובר 2018, 15:12

החציל האצטקי כתב:בינתיים, שקולשוב ימשיך להשליך שלשות בראשון. זה טוב לכדורסל הישראלי. כמו שטוב שזוסמן ואבדיה ישחקו במכבי.

יש במשפט הזה ניגודים.
אם זה טוב לכדורסל הישראלי ששחקן צעיר כמו קולשוב ישחק במקום אחר ממכבי, למה זה טוב לכדורסל הישראלי שזוסמן ואבדיה כן ישחקו אצל מכבי? מילא אבדיה, שהוא עוד בגיל תיכון וניחן בחוצפה, אבל זוסמן? לכדורסל הישראלי וספציפית לזוסמן, כנראה שהיה עדיף שיתפתח במקום אחר (ועל הדרך יקבל את מה שהוא רוצה - הזדמנות להוביל התקפות מידי פעם ולשפר את השליטה שלו בכדור). אני לגמרי חושב שהיה עדיף שהשניים (זוסמן וקולשוב) היו מחליפים קבוצה לעונה הקרובה. בעיקר בשביל זוסמן, אבל גם טיפה בשביל מכבי (אם כי זה לא הסיפור בעיניי).
אחדשיודע

הודעהעל ידי ankram » 03 אוקטובר 2018, 15:32

אחדשיודע כתב:
ankram כתב:
אחדשיודע כתב:
jol9 כתב:למכבי יש שני שחקנים מאוד צעירים ומאוד מסקרנים בסגל. לא חושב שהיה הבדל גדול אם קולשוב היה מגיע במקום אחד מהם.

בסופו של דבר הוא צריך לשחק הרבה יותר ממה שהוא יוכל במכבי, ולכן כמו כל שחקן צעיר אחר (שלא עונה לשם עודד קטש), זאת
אני כן מקווה לראות שהלחץ מההפסד לראשון ואולי מהפסדים נוספים שיבואו בתחילת העונה, לא יימנעו ממכבי להשקיע בשניים האלה
ובלפתח אותם.

זה לא העניין. אני כן חושב שמכבי הייתה נהנית מהפירות של קולשוב יותר מאשר של זוסמן במהלך העונה הקרובה, אבל אני חושב שבעיקר בשביל זוסמן - היה עדיף שמכבי תשאיל אותו העונה. קולשוב שיחק מספר שנים במכללות, ואת ההתפתחות שלו כשחקן צעיר הוא כבר עשה פחות או יותר. זוסמן נמצא בחיתולים של ההתפתחות הזאת, ואני לא חושב שמכבי זה המקום הנכון בשביל שחקן כמוהו. חוץ מזה שזוסמן הרבה יותר מעניין אותי בטווח הארוך מאשר קולשוב, והייתי מעדיף "לפגוע" בהתפתחות של קולשוב לצורך העניין ולא בזו שלו.

על איזה פירות אתה מדבר? משהו בכלל ידע מה קולשוב שווה באיזו שהיא ליגה מלבד המכללות שהוא שיחק בה? ועוד שמים מולו את זוסמן , MVP של אליפות העתודה , שחקן חמשייה בנבחרת הבוגרת , שחקן בית , אחרי עונת פריצה לא רעה בכלל , מה ההשוואה בכלל? לוקח את זוסמן בכל מקום בכל מצב , אתה יודע כמה שחקני מכללות היו פה והתגלו כפלופ? (הלו שיינפלד...) , 2 משחקים בינוניים שלו (כן מלבד המחצית הראשונה אמש ושלשות ייאוש שפוגעות בתקרה ונוחתות) כבר הפכו אותו ליותר טוב מזוסמן?

אה. לא ידעת מה קולשוב שווה, אבל כן ידעת מה זוסמן יוכל לתרום למכבי העונה? על סמך טורניר של שחקנים עד גיל 20? הבנתי. אז בוא אני אספר לך משהו... גם קולשוב שיחק בנבחרות ישראל הצעירות, ובין היתר היה מי שזכה לראות אותו באוניברסיאדה עם הנבחרת האולימפית (כנראה שאתה ספציפית לא). ולמי שעקב, היה מושג כלשהו לגבי הרמה שלו ביחס לשחקנים ישראלים אחרים. וכן, שחקן בן 23 אחרי קריירת מכללות די טובה (אין לי מושג איך דחפת לפה את שיינפלד), בשל יותר לקבוצת כדורסל כמו מכבי ת"א. דיברתי פה על העניין הזה עוד לפני ששוחק משחק הכנה אחד, אז אל תבלבל לי את המוח על משחק כזה או אחר של קולשוב/זוסמן.

כן , ממה שראיתי את זוסמן שלא רק שיחק בטורניר של עד 20 , אלא גם הוביל את הנבחרת לזכייה ועל הדרך גם לקח את תואר MVP הטורניר , תואר שלפניו זכו כמה וכמה מהשחקנים היותר טובים ביורוליג לאחר מכן , מלבד זאת שחקן חמשייה של נבחרת ישראל , ואפילו על הדרך שחקן בית של המועדון , הנחה סבירה לחלוטין שכבר השנה יוכל לתרום , לא חושב שקרייריית המכללות של איגור מרשימה ביחס לקרייריית מכללות של שחקנים ישראלים כאלו ואחרים שדובר עליהם רבות , הגיעו לארץ ופשוט נעלמו. יותר מזה , לא מדובר בשחקן ישראלי שהופיע וכיכב בליגה שלנו טרם מעברו למכללות , כמו שפר והנפלד , אלא על בחור שבגיל מאד צעיר עבר לתיכון בארה"ב ומשם הגיע למכללה , שהכדורסל הישראל וגם האירופאי , די זר לו. אז כן , בשקלול כל הנתונים הללו , אני בהחלט חושב שזוסמן במכבי השנה , עדיף על קולשוב השנה.
נראה איך הוא עובר עונה אחת בליגה , ואז אפשר להחליט , מקווה בשבילו שההייפ סביבו אינו מוגזם.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי אחדשיודע » 03 אוקטובר 2018, 15:47

ankram כתב:
אחדשיודע כתב:
ankram כתב:
אחדשיודע כתב:

ובלפתח אותם.

כן , ממה שראיתי את זוסמן שלא רק שיחק בטורניר של עד 20 , אלא גם הוביל את הנבחרת לזכייה ועל הדרך גם לקח את תואר MVP הטורניר , תואר שלפניו זכו כמה וכמה מהשחקנים היותר טובים ביורוליג לאחר מכן , מלבד זאת שחקן חמשייה של נבחרת ישראל , ואפילו על הדרך שחקן בית של המועדון , הנחה סבירה לחלוטין שכבר השנה יוכל לתרום , לא חושב שקרייריית המכללות של איגור מרשימה ביחס לקרייריית מכללות של שחקנים ישראלים כאלו ואחרים שדובר עליהם רבות , הגיעו לארץ ופשוט נעלמו. יותר מזה , לא מדובר בשחקן ישראלי שהופיע וכיכב בליגה שלנו טרם מעברו למכללות , כמו שפר והנפלד , אלא על בחור שבגיל מאד צעיר עבר לתיכון בארה"ב ומשם הגיע למכללה , שהכדורסל הישראל וגם האירופאי , די זר לו. אז כן , בשקלול כל הנתונים הללו , אני בהחלט חושב שזוסמן במכבי השנה , עדיף על קולשוב השנה.
נראה איך הוא עובר עונה אחת בליגה , ואז אפשר להחליט , מקווה בשבילו שההייפ סביבו אינו מוגזם.

מה הקשר בין העובדה שזוסמן שחקן בית ושהוא היה ה-MVP של טורניר נבחרות עד גיל 20 (שחלק מהכישרונות הגדולים באירופה הבריזו ממנו) לבין המוכנות/בשלות שלו לקבוצה (המנטלית והמקצועית) כמו מכבי? שיהיה ברור, אני מחזיק מהכישרון שלו הרבה יותר מאשר זה של קולשוב לצורך העניין. אבל צריך להבין - במכבי הוא לא יקבל את הבמה ואת הסבלנות (לא מהקהל ולא מהמועדון) שהוא היה מקבל במקום כמו ראשל"צ/גליל, ולכן בעיניי היה עדיף בשבילו (וגם בשביל מכבי, לטווח הארוך) להיות מושאל העונה. הסיבה הזאת בלבד הייתה מצדיקה את החתמת קולשוב והשאלת זוסמן.

ואני אתקן אותך - הקריירה של קולשוב במכללות מרשימה יותר משל רוב השחקנים הישראלים/יהודים שהתגלו פה כפלופים (להוציא אולי את ג'ון שייר, שעבר פציעה בעין לפני שהגיע) ב-20 שנה האחרונות. ממליץ לך לבדוק. בקנה מידה ישראלי, מדובר בשחקן טוב.
נערך לאחרונה על ידי אחדשיודע בתאריך 03 אוקטובר 2018, 17:18, נערך פעם אחת בסך הכל.
אחדשיודע

הודעהעל ידי ankram » 03 אוקטובר 2018, 16:03

מה הקשר בין העובדה שזוסמן שחקן בית ושהוא היה ה-MVP של טורניר נבחרות עד גיל 20 (שחלק מהכישרונות הגדולים באירופה הבריזו ממנו) לבין המוכנות/בשלות שלו לקבוצה (המנטלית והמקצועית) כמו מכבי? שיהיה ברור, אני מחזיק מהכישרון שלו הרבה יותר מאשר זה של קולשוב לצורך העניין. אבל צריך להבין - במכבי הוא לא יקבל את הבמה ואת הסלבנות (לא מהקהל ולא מהמועדון) שהוא היה מקבל במקום כמו ראשל"צ, ולכן בעיניי היה עדיף בשבילו (וגם בשביל מכבי, בטווח הארוך) להיות מושאל העונה. ורק בשביל זה, קולשוב היה אחלה מילוי מקום.
אחדשיודע הודעות: 10915הצטרף: ב' מאי 25, 2015 12:32
am

ראשית , זוסמן כבר עבר עונה אחת במכבי , תחת אותו מאמן , זה לכשעצמו כבר נותן לו איזו שהוא ייתרון על פני קולשוב (דברת על בשלות) וכן , עצם העובדה שהוא שחקן בית , דווקא עוזרת לו, אני לא יודע מי כן הופיע בטורנירי הנבחרות שקולשוב שיחק בהם , ייתכן והיו הברזות או לא , בדומה לזוסמן , אני לא חושב שזה העיקר , אם כבר , אז זוסמן שותף ל 2 נבחרות עתודה , אחת זכתה במדליית כסף השנייה בזהב , תחת 2 מאמנים שונים ורוסטר שונה , הנבחרות שקולשוב שותף בהם התנודדו בין דרג ב' למקומות דו ספרתיים ,האם זה אומר משהו? לא בטוח , אבל נקודה מעניינת.
לגבי הסבלנות והבמה במכבי , למה שלקולשוב יהיה קל יותר? אם כבר פחות , כי זה שחקן שהקהל ברובו של מכבי כלל לא מכיר , שטרם כדרר כדור אחד באיזושהיא מסגרת אירופאית , ליגה או מפעל אירופאי.
אני מאד מחבב את קולשוב , ומאחל לו שיצליח , ושיגיע אלינו , אבל זוסמן צעיר יותר , משופשף בכדורסל הישראלי והאירופאי יותר , מביא לשולחן לדעתי יותר דברים (הובלת כדור , קליעה , הגנה ברמה גבוהה , ריבאונד , אסיסטים) לפחות בשלב הזה של התפתחותו , יותר מאשר קולשוב.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי אחדשיודע » 03 אוקטובר 2018, 16:16

ankram כתב:ראשית , זוסמן כבר עבר עונה אחת במכבי , תחת אותו מאמן , זה לכשעצמו כבר נותן לו איזו שהוא ייתרון על פני קולשוב (דברת על בשלות) וכן , עצם העובדה שהוא שחקן בית , דווקא עוזרת לו, אני לא יודע מי כן הופיע בטורנירי הנבחרות שקולשוב שיחק בהם , ייתכן והיו הברזות או לא , בדומה לזוסמן , אני לא חושב שזה העיקר , אם כבר , אז זוסמן שותף ל 2 נבחרות עתודה , אחת זכתה במדליית כסף השנייה בזהב , תחת 2 מאמנים שונים ורוסטר שונה , הנבחרות שקולשוב שותף בהם התנודדו בין דרג ב' למקומות דו ספרתיים ,האם זה אומר משהו? לא בטוח , אבל נקודה מעניינת.
לגבי הסבלנות והבמה במכבי , למה שלקולשוב יהיה קל יותר? אם כבר פחות , כי זה שחקן שהקהל ברובו של מכבי כלל לא מכיר , שטרם כדרר כדור אחד באיזושהיא מסגרת אירופאית , ליגה או מפעל אירופאי.
אני מאד מחבב את קולשוב , ומאחל לו שיצליח , ושיגיע אלינו , אבל זוסמן צעיר יותר , משופשף בכדורסל הישראלי והאירופאי יותר , מביא לשולחן לדעתי יותר דברים (הובלת כדור , קליעה , הגנה ברמה גבוהה , ריבאונד , אסיסטים) לפחות בשלב הזה של התפתחותו , יותר מאשר קולשוב.

אתה זורק לאוויר דברים לא קשורים. איך זה שזוסמן ישב על הספסל במכבי בעונה שעברה (עם כל הכבוד ל-13 דקות בממוצע בליגה) הפך אותו לשחקן בשל? אתה באמת מתקשה להבין את ההבדל בין שחקן בן 20 שבקושי שיחק בשנה האחרונה, לבין שחקן בן 23 ששיחק קריירת מכללות שלמה כשחקן משמעותי בקבוצה שלו? אתה יכול לטעון עד כמה שאתה רוצה שזוסמן כיכב בטורניר נבחרות עד גיל 20, זה לא משפר בשום דבר את טיעון שלך לגבי הבשלות שלו בהשוואה לזאת של שחקן כמו קולשוב.

אף אחד לא אמר שלקולשוב יהיה יותר קל במכבי (למרות שאני די בטוח שהיה יכול להביא למכבי יותר בעונה הקרובה, גם אם במעט). נאמר שבשביל זוסמן היה עדיף אם היה מושאל העונה (בטח ובטח אחרי שהגיע למסקנה הזאת בעצמו), וגם בשביל מכבי (בטווח הארוך - לקבל שחקן שעשה התקדמות משמעותית יותר). וכמו שאמרתי כבר 7 פעמים, מה שקולשוב יכול להביא העונה לעומת מה שזוסמן יכול להביא - זה לא הסיפור פה בעיניי. זה העניין השולי של הסיפור.

* לגבי הנבחרות הצעירות - באופן כללי, ברוב הטורנירים של נבחרות העתודה (עד גיל 20), לא מעט כישרונות אירופיים בכירים מבריזים. אם זה בשביל מחנות בארה"ב, מנוחה או סיבה אחרת. זו גם אחת הסברות שלי לכך שנבחרות העתודה של ישראל מצליחות יותר מאחרות. ספציפית לגבי זוסמן - אז תדע שלפני נבחרת העתודה, הוא ירד דרג עם נבחרת הנוער (ביחד עם אלו שזכה איתם הקיץ באליפות אירופה).
אחדשיודע

הודעהעל ידי ankram » 03 אוקטובר 2018, 16:36

אחדשיודע כתב:
ankram כתב:ראשית , זוסמן כבר עבר עונה אחת במכבי , תחת אותו מאמן , זה לכשעצמו כבר נותן לו איזו שהוא ייתרון על פני קולשוב (דברת על בשלות) וכן , עצם העובדה שהוא שחקן בית , דווקא עוזרת לו, אני לא יודע מי כן הופיע בטורנירי הנבחרות שקולשוב שיחק בהם , ייתכן והיו הברזות או לא , בדומה לזוסמן , אני לא חושב שזה העיקר , אם כבר , אז זוסמן שותף ל 2 נבחרות עתודה , אחת זכתה במדליית כסף השנייה בזהב , תחת 2 מאמנים שונים ורוסטר שונה , הנבחרות שקולשוב שותף בהם התנודדו בין דרג ב' למקומות דו ספרתיים ,האם זה אומר משהו? לא בטוח , אבל נקודה מעניינת.

אתה זורק לאוויר דברים לא קשורים. איך זה שזוסמן ישב על הספסל במכבי בעונה שעברה (עם כל הכבוד ל-13 דקות בממוצע בליגה) הפך אותו לשחקן בשל? אתה באמת מתקשה להבין את ההבדל בין שחקן בן 20 שבקושי שיחק בשנה האחרונה, לבין שחקן בן 23 ששיחק קריירת מכללות שלמה כשחקן משמעותי בקבוצה שלו? אתה יכול לטעון עד כמה שאתה רוצה שזוסמן כיכב בטורניר נבחרות עד גיל 20, זה לא משפר בשום דבר את טיעון שלך לגבי הבשלות שלו בהשוואה לזאת של שחקן כמו קולשוב.

אף אחד לא אמר שלקולשוב יהיה יותר קל במכבי (למרות שאני די בטוח שהיה יכול להביא למכבי יותר בעונה הקרובה, גם אם במעט). נאמר שבשביל זוסמן היה עדיף אם היה מושאל העונה (בטח ובטח אחרי שהגיע למסקנה הזאת בעצמו), וגם בשביל מכבי (בטווח הארוך - לקבל שחקן שעשה התקדמות משמעותית יותר). וכמו שאמרתי כבר 7 פעמים, מה שקולשוב יכול להביא העונה לעומת מה שזוסמן יכול להביא - זה לא הסיפור פה בעיניי. זה העניין השולי של הסיפור.

אפשר להסכים שלא נסכים לא חייבים להסכים על הכל, רק ברשותך הבהרה קצרה לגבי "שחקן בן 23 ששיחק קריירת מכללות שלמה כשחקן משמעותי בקבוצה שלו" , מדובר ב 3 מכללות שונות , את הראשונה והדי שולית עזב עקב מיעוט דקות ולא שיחק שנה עקב חוקי מעבר מכללה בארה"ב , אז עבר למכללת רייס מכללה דיי קטנה עשה בה מספרים יפים, ואז עזב לפלורידה שהיא מכללה טובה ושיחק בה שנה אחת , מילא היה בפלורידה 3\4 שנים והיה שם שחקן משמעותי , אבל זה לא המקרה , אזי מבחינת בשלות כפי שציינתי , לא חושב שלקולשוב יש איזה ייתרון על זוסמן מהבחינה הזאת , הגם הבדל 3 השנים בניהם.
y
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי אחדשיודע » 03 אוקטובר 2018, 16:47

ankram כתב:אפשר להסכים שלא נסכים לא חייבים להסכים על הכל, רק ברשותך הבהרה קצרה לגבי "שחקן בן 23 ששיחק קריירת מכללות שלמה כשחקן משמעותי בקבוצה שלו" , מדובר ב 3 מכללות שונות , את הראשונה והדי שולית עזב עקב מיעוט דקות ולא שיחק שנה עקב חוקי מעבר מכללה בארה"ב , אז עבר למכללת רייס מכללה דיי קטנה עשה בה מספרים יפים, ואז עזב לפלורידה שהיא מכללה טובה ושיחק בה שנה אחת , מילא היה בפלורידה 3\4 שנים והיה שם שחקן משמעותי , אבל זה לא המקרה , אזי מבחינת בשלות כפי שציינתי , לא חושב שלקולשוב יש איזה ייתרון על זוסמן מהבחינה הזאת , הגם הבדל 3 השנים בניהם.

אתה אומר שאת המכללה "הראשונה והדי שולית עזב עקב מיעוט דקות"? אז רק כדי שתבין - סך הדקות שלו באוניברסיטת אריזונה סטייט (שהגיעה באותה עונה לטורניר ה-NCAA - כך שהיא לא שולית) שווה כמעט לסך הדקות של זוסמן בעונה שעברה בליגת הפח. אח"כ הוא שיחק 3 שנים נוספות במכללות, כשחקן משמעותי בקבוצות שלו - זו כבר קריירת מכללות מלאה, תרצה או לא. 4 שנים במכללות, 3 מהן כשחקן משמעותי שמקבל דקות מרובות ותפקיד חשוב. שים לרגע את הפוטנציאל בצד. מבחינה פיזית, מקצועית ומנטלית - קולשוב שחקן הרבה יותר בשל משחקן בן 20 שבקושי קיבל דקות בליגת הפח הישראלית בעונה החולפת. ושוב, זה החלק השולי בכל הסיפור הזה בעיניי.
אחדשיודע

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 03 אוקטובר 2018, 20:44

נס ציונה מנצחת במשחק הראשון את קלוז' 91-78

גלדנס עם 10 נקודות ו-13 ריבאונדים
טל דן עם 23 נקודות, 10 ריבאונדים, 6 אסיסטים ו-4 חטיפות
כריס דואו עם 26 נקודות (כולל 4 שלשות)
גארי בראון עם 7 ו-7
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 03 אוקטובר 2018, 20:47

Holiday_Armadillo כתב:נס ציונה מנצחת במשחק הראשון את קלוז' 91-78

גארי בראון עם 7 ו-7

תודה על העדכון!
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 03 אוקטובר 2018, 20:48

MTA2311 כתב:

גארי בראון עם 7 ו-7

תודה על העדכון!
אין בעד מה, נסיך
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 03 אוקטובר 2018, 20:51

המספרים של טל דן ביורופקאפ מרמזים על הרמה של המפעל
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי toja27 » 03 אוקטובר 2018, 21:49

דרך אגב, מישהו יודע מה עם גל מקל?
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי toja27 » 03 אוקטובר 2018, 21:51

Holiday_Armadillo כתב:
MTA2311 כתב:

גארי בראון עם 7 ו-7

תודה על העדכון!
אין בעד מה, נסיך

את הממי הלאומית.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי toja27 » 03 אוקטובר 2018, 22:24

כרמל בצחוק כמובן..לא לשלוח לי שוב מבול של הודעות זעם בפרטי.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי itai7 » 04 אוקטובר 2018, 20:56

אוי ואבוי, מה הביאו את האיב וליר האלה לשיר את התקווה בגמר :laugh3
itai7

הודעהעל ידי ankram » 04 אוקטובר 2018, 21:16

קשה לצפייה.

Sent from my iPhone using Tapatalk
סמל אישי של המשתמש
ankram