המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:יוסי22 כתב:MTA2311 כתב:toja27 כתב:טיוס לא יכול ממש להיות טוב כשהוא בקושי משחק, צריך להיות הוגנים כאן.
כל עוד בלאק משחק כמו שהוא משחק, ובמשך כל כך הרבה דקות באופן יציב, אין סיבה שטיוס ישחק יותר.
זה אף פעם לא מזיק שיש לך שני גבוהים ברמה גבוהה , הבעיה היא שטיוס עוד לא הגיע לעונה הזו משום מה .
לא יודע, לא מדאיג אותי. זה שחקן שתמיד יהיה שם כשתצטרך. הוא תמיד מתניע לאט, ותמיד עולות תהיות לגבי החשק שלו.
הציפייה היא שיתן 15 דקות יעילות ביורוליג, ויהיה שם כשבלאק יכנס לבעיית עבירות או יהיה ביום פחות טוב. אין הרבה סנטרים מחליפים טובים ממנו ביורוליג. אם בכלל.
toja27 כתב:MTA2311 כתב:יוסי22 כתב:MTA2311 כתב:toja27 כתב:טיוס לא יכול ממש להיות טוב כשהוא בקושי משחק, צריך להיות הוגנים כאן.
כל עוד בלאק משחק כמו שהוא משחק, ובמשך כל כך הרבה דקות באופן יציב, אין סיבה שטיוס ישחק יותר.
זה אף פעם לא מזיק שיש לך שני גבוהים ברמה גבוהה , הבעיה היא שטיוס עוד לא הגיע לעונה הזו משום מה .
לא יודע, לא מדאיג אותי. זה שחקן שתמיד יהיה שם כשתצטרך. הוא תמיד מתניע לאט, ותמיד עולות תהיות לגבי החשק שלו.
הציפייה היא שיתן 15 דקות יעילות ביורוליג, ויהיה שם כשבלאק יכנס לבעיית עבירות או יהיה ביום פחות טוב. אין הרבה סנטרים מחליפים טובים ממנו ביורוליג. אם בכלל.
זהו, שאני לא חושב שראינו את טיוס עד כה משחק בנסיבות האלו. תמיד היה הסנטר שמשחק הכי הרבה דקות בעמדה שלו. לא בטוח שיהיה שם כשנצטרך אותו. בעיני דרוש כאן תיקון.
jay כתב:את בלאק הייתי מחתים ל-3 שנים ב-1-2 מיליון דולר לעונה (גיל 26-29). הסיכויים שלנו לתפוס 5 עם שילוב כזה של גיל, ניסיון, אייקיו, אופי, אתלטיות, קבוצתיות ויכולת אישית שואפים לאפס, שלא לומר אפסיים.
אתם מפספסים את הקטע של קלויארו. ברור שהוא לא ייקלע 100% מהשדה ויידפוק 20 נקודות במשחק. רחוק מזה. אבל הוא חכם, אגרסיבי, לא מפסיק לנוע, מסוכן מכל מקום ומאוד קבוצתי, ובשני צידי המגרש(!). הוא מושלם ליד שחקנים שצריך לשחק עליהם כמו ווילבקין, פארגו (בלעכס), בלאק, אובריינט. אבי אבן כבוד.
זוס עלה כיתה. משחק כמו אלוף אירופה כשהוא מתעלל בדה קולו ובקלייבורן, רץ את המגרש ומסיים עם מסירות חכמות. מאוד מאוד מעודד להמשך הדרך. ועדיין לא הייתי זורק את קיין לשום מקום, אבל יש מצב שהייתי לוקח את הרישיון הזה שהוא קיבל לזרוק שלשות (למרות שהוא עשה איזה 50%[?] בליגה שנה שעברה שציפיתי שיחלחלו לאירופה השנה לפחות בקטנה).
הרבע השלישי היה לא פחות ממדהים, שטף התקפי שאני לא זוכר ממכבי אולי קרוב לעשור. בטוח שמאז 2014.
החשק חזר.
וזין על פארגו.
toja27 כתב:jay כתב:את בלאק הייתי מחתים ל-3 שנים ב-1-2 מיליון דולר לעונה (גיל 26-29). הסיכויים שלנו לתפוס 5 עם שילוב כזה של גיל, ניסיון, אייקיו, אופי, אתלטיות, קבוצתיות ויכולת אישית שואפים לאפס, שלא לומר אפסיים.
אתם מפספסים את הקטע של קלויארו. ברור שהוא לא ייקלע 100% מהשדה ויידפוק 20 נקודות במשחק. רחוק מזה. אבל הוא חכם, אגרסיבי, לא מפסיק לנוע, מסוכן מכל מקום ומאוד קבוצתי, ובשני צידי המגרש(!). הוא מושלם ליד שחקנים שצריך לשחק עליהם כמו ווילבקין, פארגו (בלעכס), בלאק, אובריינט. אבי אבן כבוד.
זוס עלה כיתה. משחק כמו אלוף אירופה כשהוא מתעלל בדה קולו ובקלייבורן, רץ את המגרש ומסיים עם מסירות חכמות. מאוד מאוד מעודד להמשך הדרך. ועדיין לא הייתי זורק את קיין לשום מקום, אבל יש מצב שהייתי לוקח את הרישיון הזה שהוא קיבל לזרוק שלשות (למרות שהוא עשה איזה 50%[?] בליגה שנה שעברה שציפיתי שיחלחלו לאירופה השנה לפחות בקטנה).
הרבע השלישי היה לא פחות ממדהים, שטף התקפי שאני לא זוכר ממכבי אולי קרוב לעשור. בטוח שמאז 2014.
החשק חזר.
וזין על פארגו.
באופן כללי, אני מנסע לדבר קלויארו כמה שפחות אבל דעתי עליו ידועה.
זוס היה טוב בהגנה , פחות בהתקפה אבל נראה לי שהמשחק הזה יתן לו ביטחון.
בלאק אכן היה נהדר. יופי של שחקן.
גם את רול אהבתי בהתקפה.
אבל חושב שיש לנו לא מעט בעיות- אובראיינט נראה כאילו לא רגיל לשחק במשחק תחרותי עד כה. קיין רע. ריי מיותר ופארגו פצוע ביחד עם העובדה שעוד לא יודעים איך השילוב שלו עם וולבקין יעבוד.
jay כתב:אובראיינט אחד השנואים. ניצל ע"י פארגו, ששנוא קצת יותר.
jay כתב:toja27 כתב:jay כתב:את בלאק הייתי מחתים ל-3 שנים ב-1-2 מיליון דולר לעונה (גיל 26-29). הסיכויים שלנו לתפוס 5 עם שילוב כזה של גיל, ניסיון, אייקיו, אופי, אתלטיות, קבוצתיות ויכולת אישית שואפים לאפס, שלא לומר אפסיים.
החשק חזר.
וזין על פארגו.
באופן כללי, אני מנסע לדבר קלויארו כמה שפחות אבל דעתי עליו ידועה.
זוס היה טוב בהגנה , פחות בהתקפה אבל נראה לי שהמשחק הזה יתן לו ביטחון.
בלאק אכן היה נהדר. יופי של שחקן.
גם את רול אהבתי בהתקפה.
אבל חושב שיש לנו לא מעט בעיות- אובראיינט נראה כאילו לא רגיל לשחק במשחק תחרותי עד כה. קיין רע. ריי מיותר ופארגו פצוע ביחד עם העובדה שעוד לא יודעים איך השילוב שלו עם וולבקין יעבוד.
אתה אוהב את קלויארו כי אתה מבין כדורסל ואתה לא בענייני שמות ורקורד..
רול פנטסטי אבל לא יקבל פה קרדיט.
הוא לא אומר להוביל את מכבי, והוא לא אשם שרק עכשיו יש סביבו שחקנים איכותיים ומסוכנים באמת.
הבעיה שלו זה הגנה ואי היכולת לשחק הרבה דקות.
להערכתי צריך מאוד להגביל את הדקות שלו ונקבל ממנו דקות הרבה יותר איכותיות, גם בהגנה.
אובראיינט אחד השנואים. ניצל ע"י פארגו, ששנוא קצת יותר.
בשלות כתב:הייתי במשחק, פספוס ענק, אבל אחלה של משחק.
חייבים לנצח את בודוצנוסט בחמישי ומשם להמשיך הלאה. לדעתי יש סיכוי טוב להפתיע את אולימפיאקוס וברצלונה בחוץ .
מכבי גם חייבים למצוא פתרון לבעיה עם פארגו. לא כלכך הבנתי למה הם מסתירים מה יש לו, אפשר לחשוב זה איזה סוד מדינה.
~Box & 1~ כתב:jay כתב:אובראיינט אחד השנואים. ניצל ע"י פארגו, ששנוא קצת יותר.
תהיו סבלניים איתו ג'יי, כישרון פסיכי. עוד נהנה ממנו.
לא כל אחד מתאקלם מיד ובניגוד לערימת הגרוטאות שעברו אצלנו בשנים האחרונות יש בו משהו מיוחד.
בשלות כתב:הייתי במשחק, פספוס ענק, אבל אחלה של משחק.
חייבים לנצח את בודוצנוסט בחמישי ומשם להמשיך הלאה. לדעתי יש סיכוי טוב להפתיע את אולימפיאקוס וברצלונה בחוץ .
מכבי גם חייבים למצוא פתרון לבעיה עם פארגו. לא כלכך הבנתי למה הם מסתירים מה יש לו, אפשר לחשוב זה איזה סוד מדינה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־13 אורחים