יורוליג, מח' 2: מכבי ת"א נגד צסק"א, שלישי 21:00, ספורט 5

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: יורוליג, מח' 2: מכבי ת

הודעהעל ידי Jack55 » 16 אוקטובר 2018, 23:29

תמונה
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Jack55

הודעהעל ידי יוסי22 » 16 אוקטובר 2018, 23:29

מסכים .

לגמרי לא דואג לגביו , אבל בינתיים הוא לא שם .

יותר חשוב שיחזרו פארגו וריי ויתנו עומק בעמדות הגארד , שם מכבי נופלת כרגע .
יוסי22

הודעהעל ידי jay » 16 אוקטובר 2018, 23:31

את בלאק הייתי מחתים ל-3 שנים ב-1-2 מיליון דולר לעונה (גיל 26-29). הסיכויים שלנו לתפוס 5 עם שילוב כזה של גיל, ניסיון, אייקיו, אופי, אתלטיות, קבוצתיות ויכולת אישית שואפים לאפס, שלא לומר אפסיים.

אתם מפספסים את הקטע של קלויארו. ברור שהוא לא ייקלע 100% מהשדה ויידפוק 20 נקודות במשחק. רחוק מזה. אבל הוא חכם, אגרסיבי, לא מפסיק לנוע, מסוכן מכל מקום ומאוד קבוצתי, ובשני צידי המגרש(!). הוא מושלם ליד שחקנים שצריך לשחק עליהם כמו ווילבקין, פארגו (בלעכס), בלאק, אובריינט. אבי אבן כבוד.

זוס עלה כיתה. משחק כמו אלוף אירופה כשהוא מתעלל בדה קולו ובקלייבורן, רץ את המגרש ומסיים עם מסירות חכמות. מאוד מאוד מעודד להמשך הדרך. ועדיין לא הייתי זורק את קיין לשום מקום, אבל יש מצב שהייתי לוקח את הרישיון הזה שהוא קיבל לזרוק שלשות (למרות שהוא עשה איזה 50%[?] בליגה שנה שעברה שציפיתי שיחלחלו לאירופה השנה לפחות בקטנה).

הרבע השלישי היה לא פחות ממדהים, שטף התקפי שאני לא זוכר ממכבי אולי קרוב לעשור. בטוח שמאז 2014.

החשק חזר.

וזין על פארגו.
סמל אישי של המשתמש
jay

הודעהעל ידי toja27 » 16 אוקטובר 2018, 23:33

MTA2311 כתב:
יוסי22 כתב:
MTA2311 כתב:
toja27 כתב:טיוס לא יכול ממש להיות טוב כשהוא בקושי משחק, צריך להיות הוגנים כאן.

כל עוד בלאק משחק כמו שהוא משחק, ובמשך כל כך הרבה דקות באופן יציב, אין סיבה שטיוס ישחק יותר.

זה אף פעם לא מזיק שיש לך שני גבוהים ברמה גבוהה , הבעיה היא שטיוס עוד לא הגיע לעונה הזו משום מה .

לא יודע, לא מדאיג אותי. זה שחקן שתמיד יהיה שם כשתצטרך. הוא תמיד מתניע לאט, ותמיד עולות תהיות לגבי החשק שלו.

הציפייה היא שיתן 15 דקות יעילות ביורוליג, ויהיה שם כשבלאק יכנס לבעיית עבירות או יהיה ביום פחות טוב. אין הרבה סנטרים מחליפים טובים ממנו ביורוליג. אם בכלל.

זהו, שאני לא חושב שראינו את טיוס עד כה משחק בנסיבות האלו. תמיד היה הסנטר שמשחק הכי הרבה דקות בעמדה שלו. לא בטוח שיהיה שם כשנצטרך אותו. בעיני דרוש כאן תיקון.
סמל אישי של המשתמש
toja27

Re: יורוליג, מח' 2: מכבי ת"א נגד צסק"א, שלישי 21:00, ספורט 5

הודעהעל ידי MTA2311 » 16 אוקטובר 2018, 23:35

toja27 כתב:
MTA2311 כתב:
יוסי22 כתב:
MTA2311 כתב:
toja27 כתב:טיוס לא יכול ממש להיות טוב כשהוא בקושי משחק, צריך להיות הוגנים כאן.

כל עוד בלאק משחק כמו שהוא משחק, ובמשך כל כך הרבה דקות באופן יציב, אין סיבה שטיוס ישחק יותר.

זה אף פעם לא מזיק שיש לך שני גבוהים ברמה גבוהה , הבעיה היא שטיוס עוד לא הגיע לעונה הזו משום מה .

לא יודע, לא מדאיג אותי. זה שחקן שתמיד יהיה שם כשתצטרך. הוא תמיד מתניע לאט, ותמיד עולות תהיות לגבי החשק שלו.

הציפייה היא שיתן 15 דקות יעילות ביורוליג, ויהיה שם כשבלאק יכנס לבעיית עבירות או יהיה ביום פחות טוב. אין הרבה סנטרים מחליפים טובים ממנו ביורוליג. אם בכלל.

זהו, שאני לא חושב שראינו את טיוס עד כה משחק בנסיבות האלו. תמיד היה הסנטר שמשחק הכי הרבה דקות בעמדה שלו. לא בטוח שיהיה שם כשנצטרך אותו. בעיני דרוש כאן תיקון.

מאמין שביום חמישי יקבל הרבה יותר דקות
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי אחדשיודע » 16 אוקטובר 2018, 23:39

לא יודע אם אתם זוכרים, אבל ב-13/14 טיוס התחיל כסנטר שלישי שבקושי רואה מגרש.
אחדשיודע

הודעהעל ידי toja27 » 16 אוקטובר 2018, 23:39

jay כתב:את בלאק הייתי מחתים ל-3 שנים ב-1-2 מיליון דולר לעונה (גיל 26-29). הסיכויים שלנו לתפוס 5 עם שילוב כזה של גיל, ניסיון, אייקיו, אופי, אתלטיות, קבוצתיות ויכולת אישית שואפים לאפס, שלא לומר אפסיים.

אתם מפספסים את הקטע של קלויארו. ברור שהוא לא ייקלע 100% מהשדה ויידפוק 20 נקודות במשחק. רחוק מזה. אבל הוא חכם, אגרסיבי, לא מפסיק לנוע, מסוכן מכל מקום ומאוד קבוצתי, ובשני צידי המגרש(!). הוא מושלם ליד שחקנים שצריך לשחק עליהם כמו ווילבקין, פארגו (בלעכס), בלאק, אובריינט. אבי אבן כבוד.

זוס עלה כיתה. משחק כמו אלוף אירופה כשהוא מתעלל בדה קולו ובקלייבורן, רץ את המגרש ומסיים עם מסירות חכמות. מאוד מאוד מעודד להמשך הדרך. ועדיין לא הייתי זורק את קיין לשום מקום, אבל יש מצב שהייתי לוקח את הרישיון הזה שהוא קיבל לזרוק שלשות (למרות שהוא עשה איזה 50%[?] בליגה שנה שעברה שציפיתי שיחלחלו לאירופה השנה לפחות בקטנה).

הרבע השלישי היה לא פחות ממדהים, שטף התקפי שאני לא זוכר ממכבי אולי קרוב לעשור. בטוח שמאז 2014.

החשק חזר.

וזין על פארגו.

באופן כללי, אני מנסע לדבר קלויארו כמה שפחות אבל דעתי עליו ידועה.
זוס היה טוב בהגנה , פחות בהתקפה אבל נראה לי שהמשחק הזה יתן לו ביטחון.
בלאק אכן היה נהדר. יופי של שחקן.
גם את רול אהבתי בהתקפה.
אבל חושב שיש לנו לא מעט בעיות- אובראיינט נראה כאילו לא רגיל לשחק במשחק תחרותי עד כה. קיין רע. ריי מיותר ופארגו פצוע ביחד עם העובדה שעוד לא יודעים איך השילוב שלו עם וולבקין יעבוד.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי toja27 » 16 אוקטובר 2018, 23:42

וולבקין אגב עם משחק פושר , לא הייתי אומר רע ממש אבל גם לא טוב. צריך לדעת איך לייעל את עצמו יותר בתשומת הלב המיוחדת שהוא מקבל.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי ~Box & 1~ » 16 אוקטובר 2018, 23:44

ממעט מאוד להגיב כאן לאחרונה אבל נכנסתי במיוחד כדי להגיד, דווקא עכשיו, שהפוטנציאל של אובראיינט פשוט מפחיד.
הכישרון אולי הכי מרשים שנחת במכבי בשנים האחרונות, מאוד מקווה שהלינץ' שהפרשנים עושים לו לא ישפיע על מישהו
ושיתנו לו את כל הזמן שבעולם כדי להתאקלם אצלנו. יש שחקנים שזקוקים ליותר זמן התאקלמות, הוא לגמרי שווה את זה.
שחקן בגובה כזה עם פוטנציאל כמו שלו רואים רק ברמות הגבוהות של האן בי איי.

יש קבוצה מלהיבה השנה. כזו שכיף לראות גם אם היה כתוב על המשחק הזה הפסד במרבית המשחק (היתה תחושה שצסק"א
פשוט הילוך אחד מעלינו). כשהפוטנציאל בקבוצה יתחבר אין לי ספק שנתקרב מאוד לרמה של הרוסים.

רק סבלנות (שוב, במיוחד עם ג'וני).

נ.ב
מאוהב בטאריק. כמה נשמה הוא מביא למגרש. איך אני אוהב שחקנים כאלה.
~Box & 1~

הודעהעל ידי jay » 16 אוקטובר 2018, 23:47

ווילבקין שיחק הגנה מדהימה, ויחד עם השיפוט הכי לא ביתי שזכור לי בערך אי פעם התוצאה היא 5 עברות.

בהתקפה הוא בעיקר פתח רע.

לטעמי היה לו משחק טוב - הקבוצה נראית אחרת לגמרי איתו, וזה משהו שחששתי שלא יהיה לו כרכז מוביל, וזה סופר מעודד אותי להמשך.

זין על פארגו כבר אמרתי?
סמל אישי של המשתמש
jay

הודעהעל ידי jay » 16 אוקטובר 2018, 23:54

toja27 כתב:
jay כתב:את בלאק הייתי מחתים ל-3 שנים ב-1-2 מיליון דולר לעונה (גיל 26-29). הסיכויים שלנו לתפוס 5 עם שילוב כזה של גיל, ניסיון, אייקיו, אופי, אתלטיות, קבוצתיות ויכולת אישית שואפים לאפס, שלא לומר אפסיים.

החשק חזר.

וזין על פארגו.

גם את רול אהבתי בהתקפה.
אבל חושב שיש לנו לא מעט בעיות- אובראיינט נראה כאילו לא רגיל לשחק במשחק תחרותי עד כה. קיין רע. ריי מיותר ופארגו פצוע ביחד עם העובדה שעוד לא יודעים איך השילוב שלו עם וולבקין יעבוד.

אתה אוהב את קלויארו כי אתה מבין כדורסל ואתה לא בענייני שמות ורקורד..

רול פנטסטי אבל לא יקבל פה קרדיט.
הוא לא אומר להוביל את מכבי, והוא לא אשם שרק עכשיו יש סביבו שחקנים איכותיים ומסוכנים באמת.
הבעיה שלו זה הגנה ואי היכולת לשחק הרבה דקות.
להערכתי צריך מאוד להגביל את הדקות שלו ונקבל ממנו דקות הרבה יותר איכותיות, גם בהגנה.

אובראיינט אחד השנואים. ניצל ע"י פארגו, ששנוא קצת יותר.
סמל אישי של המשתמש
jay

הודעהעל ידי גל גל » 16 אוקטובר 2018, 23:56

דרך אגב ספאחיה היה בסדר היום

לדעתי הוא איחר ברבע הרביעי ב דקה וחצי שתיים והיה צריך לשחק עם בלאק ולא טיוס

אם וילבקין לא יוצא ב5 אי אפשר לדעת איך היה נגמר או אפילו אם קלואירו היה נותן את ה 2 מהקו

זה היה סופר מאכזב כי באתי בלי ציפיות בכלל ובאמצע הרגיש שאפשר לעשות את זה אחרי השלשה ועבירה של אנגלו

דרך אגב דיבה לא לרמה הזאת
מכבי 2025
גראהם קלארק בלאט
נדוביץ,הנדס,דיבה
לאמב,בריסט,לביא
הורד,ליף,ריימן
באסי,סנטוס,סורקין
גל גל

הודעהעל ידי Jack55 » 16 אוקטובר 2018, 23:59

הדבר היחיד שמעצבן אותי עם ספאחיה זה שהוא לא נותן מספיק בראש לקיין, מאוד מקווה שאולי אחריי היום הוא יעשה לו שיחה קטנה באימון הבא ושיבין שהוא פשוט לא יכול לקחת את הזריקות האלה לשלוש .
בלי כל הזריקות האלה היה לו בסהכ משחק סביר, פשוט צריך להפסיק עם זה .
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Jack55

הודעהעל ידי ~Box & 1~ » 17 אוקטובר 2018, 00:01

jay כתב:אובראיינט אחד השנואים. ניצל ע"י פארגו, ששנוא קצת יותר.

תהיו סבלניים איתו ג'יי, כישרון פסיכי. עוד נהנה ממנו.
לא כל אחד מתאקלם מיד ובניגוד לערימת הגרוטאות שעברו אצלנו בשנים האחרונות יש בו משהו מיוחד.
~Box & 1~

הודעהעל ידי toja27 » 17 אוקטובר 2018, 00:04

jay כתב:
toja27 כתב:

החשק חזר.

וזין על פארגו.

גם את רול אהבתי בהתקפה.

אתה אוהב את קלויארו כי אתה מבין כדורסל ואתה לא בענייני שמות ורקורד..

רול פנטסטי אבל לא יקבל פה קרדיט.
הוא לא אומר להוביל את מכבי, והוא לא אשם שרק עכשיו יש סביבו שחקנים איכותיים ומסוכנים באמת.
הבעיה שלו זה הגנה ואי היכולת לשחק הרבה דקות.
להערכתי צריך מאוד להגביל את הדקות שלו ונקבל ממנו דקות הרבה יותר איכותיות, גם בהגנה.

אובראיינט אחד השנואים. ניצל ע"י פארגו, ששנוא קצת יותר.

אין לנו מספיק שחקנים בעמדות האלו ,כדי להגביל את הדקות של רול . זאת גם הבעיה עם להגביל את הדקות של קיין כשהוא נמצא במופע האימים שלו, בטח עם ריי שכנראה הוא נון פקטור ופארגו אהובך פצוע.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי Jack55 » 17 אוקטובר 2018, 00:15

ביום חמישי יש לנו הזדמנות להתפוצץ נגד בודוצ'נוסט, עם כל הכבוד מכבי הוכיחו לנו שהיא קבוצה ובודוצ'נוסט לא אמורה להוות איום בשום מצב, במיוחד אחריי שהפסידו לדרוש היום .
ניצחון בדו ספרתי יכול לתת אחלה כוח להמשך ואחריי זה כבר יש לנו את אולי ובארסה בחוץ .
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Jack55

הודעהעל ידי בשלות » 17 אוקטובר 2018, 00:18

הייתי במשחק, פספוס ענק, אבל אחלה של משחק.
חייבים לנצח את בודוצנוסט בחמישי ומשם להמשיך הלאה. לדעתי יש סיכוי טוב להפתיע את אולימפיאקוס וברצלונה בחוץ .
מכבי גם חייבים למצוא פתרון לבעיה עם פארגו. לא כלכך הבנתי למה הם מסתירים מה יש לו, אפשר לחשוב זה איזה סוד מדינה.
בשלות

הודעהעל ידי my man » 17 אוקטובר 2018, 00:19

בשלות כתב:הייתי במשחק, פספוס ענק, אבל אחלה של משחק.
חייבים לנצח את בודוצנוסט בחמישי ומשם להמשיך הלאה. לדעתי יש סיכוי טוב להפתיע את אולימפיאקוס וברצלונה בחוץ .
מכבי גם חייבים למצוא פתרון לבעיה עם פארגו. לא כלכך הבנתי למה הם מסתירים מה יש לו, אפשר לחשוב זה איזה סוד מדינה.

גבר בלאט הולך לתת לנו בראש..
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי jay » 17 אוקטובר 2018, 00:19

~Box & 1~ כתב:
jay כתב:אובראיינט אחד השנואים. ניצל ע"י פארגו, ששנוא קצת יותר.

תהיו סבלניים איתו ג'יי, כישרון פסיכי. עוד נהנה ממנו.
לא כל אחד מתאקלם מיד ובניגוד לערימת הגרוטאות שעברו אצלנו בשנים האחרונות יש בו משהו מיוחד.

זה נכון שיש שם טאץ' ויכולות הורדת כדור לריצפה וסקורינג, אבל ראיתי גם ילדים בליגה הישראלית חוטפים לו וחוסמים אותו. משפיל.

הבעיות שלו אחרות - תחנה אחרונה, איבודים, אייקיו נמוך. זה כאילו הוא לא מבין כדורסל בכלל.

לא אמרתי לחתוך, כי אני לא בקטע הזה באופן כללי, אבל בינתיים אחד השנואים. נראה.
סמל אישי של המשתמש
jay

הודעהעל ידי toja27 » 17 אוקטובר 2018, 00:23

בשלות כתב:הייתי במשחק, פספוס ענק, אבל אחלה של משחק.

מעניין עד מתי נשמע את המשפט הזה, כשנתחיל לנצח משחקים שהיינו אמורים להפסיד רק אז אדע שיש כאן משהו.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־17 אורחים