מלפפונים חדשים ושינויים בסגל - מחפשים מחליף לאידסון

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מלפפונים חדשים ושינויים בסגל - לנדסברג מתקרב

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 30 מאי 2011, 16:19

oriya כתב:דווקא ממה שראיתי במשחקים נגד חיפה , לנדסברג שחקן דיי אגואיסט

יש לו 2.4 אסיסטים למשחק בעונה הסידרה..זה לא קצת לסמול פורוורד\קלעי

אבל לנדסברג סובל מתסמונת שממנה סובלים כל השחקנים הטובים שנמצאים בקבוצה שלא לרמה שלהם..הוא משתגע לפעמים ולוקח על עצמו יותר מדי כי הוא מרגיש שהוא יכול לעשות את הדברים יותר טוב משחקנים אחרים(פרקינס עשה את זה בחיפה ופארגו עשה את זה בגליל)..

הוא התחיל את העונה חרא אבל סיים אותה מעולה,גם מבחינת קליעה וגם מבחינת יכולת הגנתית..הוא בול שחקן שבלאט יאהב..כי אפשר לעצב אותו בגלל שהוא רוצה להצליח
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

Re: מלפפונים חדשים ושינויים בסגל - ג'יימס סגר במכבי

הודעהעל ידי yzafrir » 30 מאי 2011, 16:43

חביב אורנג'ד כתב:תראה, אם עוברים לליגה של 12 קבוצות, אז ריכוז של ישראלים במכבי, רק יגדיל ויעצים את הפער בינה לבין שאר הקבוצות.
לגבי בורשטיין, לדעתי סתם חבל לזרוק 600 אלף דולר לפח. דריק יכול לעשות בדיוק את אותה עבודה (ואפילו טוב יותר) בפחות כסף.

להגדיל ולהעצים את הפער משאר הקבוצות תמיד צריך להיות השאיפה שלנו כמו שהשאיפה של שאר הקבוצות היא לצמצם את הפער....בדיוק בגלל זה אני מעדיף שהישראלים הכי טובים יהיו במכבי כולל שחקנים צעירים מבטיחים כדוגמאת לאנדסברג ושייר שעוד שנתיים שלוש יכולים להיות הישראלים המובילים בקבוצה...

מסכים לגבי טל וגם אני הייתי מעדיף שהוא לא יהיה בקבוצה בגלל שמקצועית הוא לא תורם , אבל הוא חתום לשנתיים ולפי מה שהבנתי השחקנים מאוד אוהבים אותו והוא גם סוג של לידר על הקווים לכן זה לא יהיה מכובד לשחרר אותו ועדיף שיחמם את הספסל בליגה עד סיום החוזה .
לגבי שארפ , הבנתי שהמהלך עם אבי אבן כבר די סגור ושארפ רק צריך להכריז על פרישה....

לגבי לאנדסברג , זה שהוא לא שחקן חופשי זה יתרון למכבי לעומת קבוצות בחול שרוצות אותו , בגלל שלחיפה ומכבי יש אינטרסים משותפים כמו השאלת שחקנים ממכבי לחיפה וכו' ולכן יתנו עדיפות ברורה למכבי .
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 30 מאי 2011, 16:50

שאלה קטנה-''המהלך עם אבי אבן כבר די סגור''..איזה מהלך?
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי Mta_atic » 30 מאי 2011, 16:52

Holiday_Armadillo כתב:שאלה קטנה-''המהלך עם אבי אבן כבר די סגור''..איזה מהלך?

פרשיתו מתפקיד עוזר מאמן שני וכניסתו לתפקיד חדש במחלקת הסקאוטינג.
ראי בכתבה:
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 00577.html
סמל אישי של המשתמש
Mta_atic
חבר כבוד

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 30 מאי 2011, 16:55

חשבתי שכבר ניסו פעם מחלקת סקאוטינג במכבי(עם גוט)וזה לא הלך..למה שהפעם זה יעבוד?
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי חנו'ש » 30 מאי 2011, 16:58

misha כתב:בספורט 5 אומרים שגם אתלטיק בילבאו רוצה את לנדסברג ומדברים על מחלוקת בין בלאט להנהלה סביב גודל הסגל:

http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 00797.html

לפי הכתבה, בילבאו הולכת לשחק ביורליג עונה הבאה. מדובר על המוקדמות או ישר לשלב הבתים? והאם זה יהיה במקום קבוצה ספרדית אחרת או בנוסף? כי אז זה כבר יגיע ל-6 ספרדיות במפעל, קצת מוגזם לא?
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי yzafrir » 30 מאי 2011, 17:13

Holiday_Armadillo כתב:חשבתי שכבר ניסו פעם מחלקת סקאוטינג במכבי(עם גוט)וזה לא הלך..למה שהפעם זה יעבוד?

בקדנציה השנייה זה לא כלכך הלך , אבל הוא עבד במכבי עוד לפני שעזב לרוסיה עם בלאט , בתקופת השושלת....התפקיד הזה כולל לא רק מעקב אחר שחקנים אלא גם מעקב אחר היריבות והכנת הדוחות עליהם..זה תפקיד מאוד חשוב בקבוצה וחוסך כאב ראש מהמאמנים
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי קובי » 31 מאי 2011, 06:57

ג'ף רוזן, בעליה של מכבי חיפה, התייחס לדיווח בוואלה! ספורט על ההתעניינות של מכבי בשחקנה: "מכבי חיפה תיבנה סביב סילבן לנדסברג, החתום לעונה הבאה, ואין לנו כוונה לשחררו".

http://sports.walla.co.il/?w=/7/1828285
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי עפר » 31 מאי 2011, 07:28

קובי כתב:ג'ף רוזן, בעליה של מכבי חיפה, התייחס לדיווח בוואלה! ספורט על ההתעניינות של מכבי בשחקנה: "מכבי חיפה תיבנה סביב סילבן לנדסברג, החתום לעונה הבאה, ואין לנו כוונה לשחררו".

http://sports.walla.co.il/?w=/7/1828285

להלן העובדות:
1. לנסברג חתום לשנה ולא ל 5 שנים כך שלא מדובר בהשקעה לטווח הרחוק.
2. רוזן הוא איש עסקים.
3. רוזן לא מעוניין להשקיע הרבה כסף בחיפה השנה.

המסקנה שלי היא- רוזן מנסה להעלות את מחיר השחרור של לנסברג.
אין לרוזן יותר די מה להציע- מכבי המתינה שנה לשון ג"ימס ולא שילמה לאקוניס שקל.
האם רוזן רוצה להיות כמו אקוניס? להערכתי לא.
רוזן יודע שבכל מקרה אחרי שנה לנסברג לא יישאר בחיפה אלא ישאף להתקדם ואם הוא יקשה יותר די על מכבי הוא יקבל אותו סכום שקיבל אקוניס כלומר כלום.
לנסברג בהחלט שחקן טוב אבל אם רוזן יתעקש על מחיר בשמיים מכבי יקחו שחקן אחר לדוגמא יוגב אוחיון ועוד שנה לנסברג יגיע בחינם.
לנסברג לא שחקן מפתח אלא שחקן משלים טוב ואפשר בשקט להמתין שנה.
מכבי ורוזן יודעים את זה מצויין.
עפר

הודעהעל ידי yzafrir » 31 מאי 2011, 07:49

לאנדסברג יהיה חתום במכבי עוד העונה , כמו שאמרת רוזן מנסה להשיג עיסקה טובה אבל יש לו אינטרס לשתף פעלוה עם מכבי והוא יתן לה עדיפות בגלל האפשרות לקבל ממנה שחקנים בהשאלה....
אגב , מה אתם אומרים , כדיר ובורשטיין תמורת לאנדסברג ? אם לא בורשטיין תמיד אפשר לתת להם את פוט.....
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 31 מאי 2011, 11:35

yzafrir כתב:לאנדסברג יהיה חתום במכבי עוד העונה , כמו שאמרת רוזן מנסה להשיג עיסקה טובה אבל יש לו אינטרס לשתף פעלוה עם מכבי והוא יתן לה עדיפות בגלל האפשרות לקבל ממנה שחקנים בהשאלה....
אגב , מה אתם אומרים , כדיר ובורשטיין תמורת לאנדסברג ? אם לא בורשטיין תמיד אפשר לתת להם את פוט.....

אני בעד.
מבחינתי, גם כדיר, גם בורשטיין וגם פוט תרומת לאנדסברג.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי rc4991 » 31 מאי 2011, 14:27

מישהו יודע מה עם קארול?
לפני חודש פורסם שהוא במשא ומתן עם ריאל ושמעונינות בו גם קאחה, ברצלונה, מלאגה וולנסיה רצו אותו אך מאז לא שמעתי משהו חדש למרות שכבר לפני שבוע הוא סיים חוזה.
הייתי נורא רוצה לראות אותו במכבי מפני שהוא ישפר מאוד את הקו האחורי של מכבי בגלל שהוא אחד הקלעים הטובים באירופה אם לא הטוב שבהם.
תחשבו על מצב שהוא חותם ומכבי משחקת מדי פעם עם הרכב שכולל את פארגו,קארול,פניני,בלו וסופו חמישייה כזאת תיהיה חמישייה התקפית מעולה משום שיהיה קשה מאוד להגנה לעצור אותם בגלל שיהיו חייבים להיצמד לפארגו כי יש לו יכולות אחד על אחד ענקיות וקליעה טובה
לסופו כי הוא שחקן שטוחן בצבע ואת קארול פניני ובלו בגלל הקליעה הנהדרת שלהם(במיוחד לשלוש)וכך במידה וההגנה תתרכז בפארגו או סופו(שבדר"כ הגנה אישית לא תעצור אותם) יהיו קלעים מצויינים שיקלעו מיד כשלא ישמרו עליהם
ובמידה וההגנה תשמור אישית פארגו וסופו ינצלו את היתרונות שלהם.
אגב גם איזורית לא תעזור להם כי ידוע שאזורית לא אפקטיבית ואף מזיקה כשיש קלעים מצויינים.
מה אתם חושבים?
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי itai7 » 31 מאי 2011, 15:51

קארול הוא סוליסט, במשחקים שראיתי הוא לא מסתכל על אף אחד ויורה בלי לחשוב, קלע נטו, לא ריב' ולא אס' באספקטים שלו

עדיף שחקן אחר
itai7

הודעהעל ידי rc4991 » 31 מאי 2011, 16:01

יש לך 2 סיבות לא לדאוג מזה:
1.הוא זורק שם הרבה בגלל שהוא הכוכב של הקבוצה ולפעמים הכוכב חושב שהוא צריך לסחוב את הקבוצה על גבו אך במכבי יהיה חלק מקבוצה גדולה ולא הכוכב
2.אני מאמין שבלאט ילמד אותו עוד דברים חוץ מקליעה(אגב יש לו גם איזה שניים ומשהו אסיסטים אם אני לא טועה)
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 31 מאי 2011, 16:02

itai7 כתב:קארול הוא סוליסט, במשחקים שראיתי הוא לא מסתכל על אף אחד ויורה בלי לחשוב, קלע נטו, לא ריב' ולא אס' באספקטים שלו

עדיף שחקן אחר

שוב,כמו לנדסברג,השאלה היא האם הוא ככה בגלל שהוא בקבוצה קטנה והוא יודע שהוא השחקן הכי טוב שלהם(וזה נכון)אבל זה לא אומר שהוא לא יכול להתאים את עצמו למשחק קבוצתי בקבוצה גדולה יותר,או שהוא באמת פשוט סוליסט ויישאר ככה בכל מקום שהוא יהיה..
אני בשנים עברו הייתי מפקפקת בהרבה החתמות ושמות של מועמדים,בשנתיים האחרונות אני פשוט אומרת שגם אם אני לא מבינה את ההחתמה אני מסכימה איתה כי זה מה שבלאט רוצה ואני סומכת על בלאט בעיניים עצומות..ואם בלאט רוצה את קארול(ולפי האתרים הוא רוצה),אז צריך לסמוך עליו
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 31 מאי 2011, 16:04

Holiday_Armadillo כתב:
itai7 כתב:קארול הוא סוליסט, במשחקים שראיתי הוא לא מסתכל על אף אחד ויורה בלי לחשוב, קלע נטו, לא ריב' ולא אס' באספקטים שלו

עדיף שחקן אחר

שוב,כמו לנדסברג,השאלה היא האם הוא ככה בגלל שהוא בקבוצה קטנה והוא יודע שהוא השחקן הכי טוב שלהם(וזה נכון)אבל זה לא אומר שהוא לא יכול להתאים את עצמו למשחק קבוצתי בקבוצה גדולה יותר,או שהוא באמת פשוט סוליסט ויישאר ככה בכל מקום שהוא יהיה..
אני בשנים עברו הייתי מפקפקת בהרבה החתמות ושמות של מועמדים,בשנתיים האחרונות אני פשוט אומרת שגם אם אני לא מבינה את ההחתמה אני מסכימה איתה כי זה מה שבלאט רוצה ואני סומכת על בלאט בעיניים עצומות..ואם בלאט רוצה את קארול(ולפי האתרים הוא רוצה),אז צריך לסמוך עליו

מחזק את דבריך
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי Mta_atic » 31 מאי 2011, 16:26

חביב אורנג'ד כתב:
yzafrir כתב:לאנדסברג יהיה חתום במכבי עוד העונה , כמו שאמרת רוזן מנסה להשיג עיסקה טובה אבל יש לו אינטרס לשתף פעלוה עם מכבי והוא יתן לה עדיפות בגלל האפשרות לקבל ממנה שחקנים בהשאלה....

אני בעד.

יש לי אלרגיה לתגובות מהסוג הזה.

עשית מהליגה שוק בשר וממכבי סוחרי שחקנים.
מעכשיו כל שחקן שסר חנו בעיני האוהדים יכלל בעסקת חבילה להחלפת שחקנים.

יופי של הצעה לתת אחד מהסמלים של מכבי תמורת שחקן שעוד לא קרע נעלים בליגה.

בכלל, אני עדיין לא מצליח להבין את היחס לשחקן כמו בורשטיין (למרות שגם אני מרשה לעצמי לבקר אותו לפעמים כמו כל שחקן אחר).
כאילו שדרק שארפ שיחק בשנים האחרונות, ועדיין הוא טאבו, ובצדק.
בורשטיין זה סמל, ובסמל לא נוגעים גם אם הוא לא משחק הכי טוב.
אפשר היה להתווכח על שאלות כמו האם להביא אותו בכלל לקבוצה.
אחרי שהבאת אותו - תכבד את החוזה ואת השחקן.

חוץ מזה, מספיק עם האדרת שמו של "שמש העמים" סליבן לנדסברג.
כולה שחקן צעיר שהגיע מהמכללות למכבי חיפה, נתן חצי עונה טובה ופתאום
מציעים לתת שלושה שחקנים (אחד מהם הוא שחקן העונה שעברה בליגה והשני בעל עבר עשיר ברמות הכי גבוהות של אירופה) תמורתו.
מנפחים את הבלון שלו מהר מידי וחזק מידי כשכל הזמן סיפורי פרקינס, פארגו ומוריס מהדהדים בראש, בעוד סיפורים כמו חג'ג', לימונד, אלטון בראון, ג'יסון ויליאמס וטרי סימונס נשכחים.
אני רק אומר - אם זה יתפוצץ זה יהיה כואב.
סמל אישי של המשתמש
Mta_atic
חבר כבוד

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 31 מאי 2011, 17:07

Mta_atic כתב:
חביב אורנג'ד כתב:

אני בעד.

חוץ מזה, מספיק עם האדרת שמו של "שמש העמים" סליבן לנדסברג.
כולה שחקן צעיר שהגיע מהמכללות למכבי חיפה, נתן חצי עונה טובה ופתאום
מציעים לתת שלושה שחקנים (אחד מהם הוא שחקן העונה שעברה בליגה והשני בעל עבר עשיר ברמות הכי גבוהות של אירופה) תמורתו.
מנפחים את הבלון שלו מהר מידי וחזק מידי כשכל הזמן סיפורי פרקינס, פארגו ומוריס מהדהדים בראש, בעוד סיפורים כמו חג'ג', לימונד, אלטון בראון, ג'יסון ויליאמס וטרי סימונס נשכחים.
אני רק אומר - אם זה יתפוצץ זה יהיה כואב.

אני לא יודעת אם יש איזשהו אידיוט(ואני מצטערת אם אידיוט מסויים ייעלב כשהוא יקרא את התגובה שלי)שמצפה מלנדסברג להיות ישראלי מוביל במכבי או לתרום יותר מדי כבר בשנה הראשונה שלו ובגיל שלו..
אבל אני חושבת שהמון משתמשים פה רואים בלנדסברג(ובצדק)כישראלי בכיר לעתיד,ואם עכשיו מכבי וקבוצה מספרד רוצות אותו(כביכול),אז מעדיפים שהוא יחתום כבר עכשיו במכבי מאשר שייתן עוד עונה טובה כמו שהוא נתן השנה,או אפילו יותר טובה ואז כבר הוא יעדיף ללכת לכסף יותר גדול(לא קבוצה יותר גדולה,פשוט כסף יותר גדול)ומכבי יפספסו שחקן שיכול לשחק במשבצת של ישראלי
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי Mta_atic » 31 מאי 2011, 17:23

Holiday_Armadillo כתב:אני לא יודעת אם יש איזשהו אידיוט(ואני מצטערת אם אידיוט מסויים ייעלב כשהוא יקרא את התגובה שלי)שמצפה מלנדסברג להיות ישראלי מוביל במכבי או לתרום יותר מדי כבר בשנה הראשונה שלו ובגיל שלו..
אבל אני חושבת שהמון משתמשים פה רואים בלנדסברג(ובצדק)כישראלי בכיר לעתיד,ואם עכשיו מכבי וקבוצה מספרד רוצות אותו(כביכול),אז מעדיפים שהוא יחתום כבר עכשיו במכבי מאשר שייתן עוד עונה טובה כמו שהוא נתן השנה,או אפילו יותר טובה ואז כבר הוא יעדיף ללכת לכסף יותר גדול(לא קבוצה יותר גדולה,פשוט כסף יותר גדול)ומכבי יפספסו שחקן שיכול לשחק במשבצת של ישראלי

א. יש כאלה שמצפים שאם יגיע שנה הבאה הוא יסחרר ליורוליג/אדריאטית/ליגה את הראש.
ב. אני לא אומר שום דבר על לנדסברג. בעיני הוא שחקן טוב (בלי יותר מידי סופרלטיבים). אם הוא יתאים למכבי - לא יודע.
ג. אם מביאים אותו - לא תמורת 3 שחקנים וגם לא שניים. אולי פוט/אלישי כדיר, וגם זה רק בגלל שיש יותר מידי שחקנים על עמדה 4.
ד. אם מישהו רוצה לבנות על לנדסברג לעתיד, אולי כדאי לו להעדיף שלא יגיע העונה - הקבוצה לא בדיוק מפורסמת בסבלנות שלה כלפי שחקנים צעירים/חדשים, ואחרי עונה מאכזבת לנדסברג יכול למצוא את עצמו בחוץ, עצוב וממורמר, כשכל מה שהיה צריך זה לתת לו טיפת זמן להמשיך להתפתח (ולא במכבי) כדי לבחון אם הוא באמת מתאים, ואם כן - אז לקבל אותו בסיטואציה הרבה יותר טובה.
סמל אישי של המשתמש
Mta_atic
חבר כבוד

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 31 מאי 2011, 17:27

א.מי שמצפה מלנדסברג לעשות דברים כאלה לא חי במציאות ובגלל אנשים כאלה מכבי לא הצליחו לייצר יציבות..כי היו ציפיות גדולות מדי ולא מציאותיות לפעמים ואז כשזה לא הלך אז צריך לפטר את כולם והוא אשם והוא אשם והוא אשם..זה לא אשמת הצוות המקצועי או השחקנים,זה אשמת ציפיות האוהדים לפעמים
ג.אני חושבת שצריך לתת אותו תמורת כדיר,פשוט בגלל שלכדיר אין מקום במכבי,לא עכשיו ולא עוד 4-5 שנים..פשוט כי הוא לא מספיק גבוה או מוכשר מספיק בשביל לשחק 4 באירופה..אני בכלל מקווה שהטרייד של השנה בין חיפה לגליל יפתח פה איזשהי תרבות טריידים שלפי דעתי תעשה רק טוב לליגה שלנו
ד.אני דווקא חושבת שהעונה זאת העונה המושלמת בשביל לנדסברג להגיע,כי בוודאות הוא ישחק בליגה הרבה יותר ממה שהוא היה משחק בכל עונה אחרת,בגלל 3 המסגרות שמכבי תשתתף בהן
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־10 אורחים