30 מאי 2011, 16:19
oriya כתב:דווקא ממה שראיתי במשחקים נגד חיפה , לנדסברג שחקן דיי אגואיסט
30 מאי 2011, 16:43
חביב אורנג'ד כתב:תראה, אם עוברים לליגה של 12 קבוצות, אז ריכוז של ישראלים במכבי, רק יגדיל ויעצים את הפער בינה לבין שאר הקבוצות.
לגבי בורשטיין, לדעתי סתם חבל לזרוק 600 אלף דולר לפח. דריק יכול לעשות בדיוק את אותה עבודה (ואפילו טוב יותר) בפחות כסף.
30 מאי 2011, 16:50
30 מאי 2011, 16:52
Holiday_Armadillo כתב:שאלה קטנה-''המהלך עם אבי אבן כבר די סגור''..איזה מהלך?
30 מאי 2011, 16:55
30 מאי 2011, 16:58
misha כתב:בספורט 5 אומרים שגם אתלטיק בילבאו רוצה את לנדסברג ומדברים על מחלוקת בין בלאט להנהלה סביב גודל הסגל:
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 00797.html
30 מאי 2011, 17:13
Holiday_Armadillo כתב:חשבתי שכבר ניסו פעם מחלקת סקאוטינג במכבי(עם גוט)וזה לא הלך..למה שהפעם זה יעבוד?
31 מאי 2011, 06:57
31 מאי 2011, 07:28
קובי כתב:ג'ף רוזן, בעליה של מכבי חיפה, התייחס לדיווח בוואלה! ספורט על ההתעניינות של מכבי בשחקנה: "מכבי חיפה תיבנה סביב סילבן לנדסברג, החתום לעונה הבאה, ואין לנו כוונה לשחררו".
http://sports.walla.co.il/?w=/7/1828285
31 מאי 2011, 07:49
31 מאי 2011, 11:35
yzafrir כתב:לאנדסברג יהיה חתום במכבי עוד העונה , כמו שאמרת רוזן מנסה להשיג עיסקה טובה אבל יש לו אינטרס לשתף פעלוה עם מכבי והוא יתן לה עדיפות בגלל האפשרות לקבל ממנה שחקנים בהשאלה....
אגב , מה אתם אומרים , כדיר ובורשטיין תמורת לאנדסברג ? אם לא בורשטיין תמיד אפשר לתת להם את פוט.....
31 מאי 2011, 14:27
31 מאי 2011, 15:51
31 מאי 2011, 16:01
31 מאי 2011, 16:02
itai7 כתב:קארול הוא סוליסט, במשחקים שראיתי הוא לא מסתכל על אף אחד ויורה בלי לחשוב, קלע נטו, לא ריב' ולא אס' באספקטים שלו
עדיף שחקן אחר
31 מאי 2011, 16:04
Holiday_Armadillo כתב:itai7 כתב:קארול הוא סוליסט, במשחקים שראיתי הוא לא מסתכל על אף אחד ויורה בלי לחשוב, קלע נטו, לא ריב' ולא אס' באספקטים שלו
עדיף שחקן אחר
שוב,כמו לנדסברג,השאלה היא האם הוא ככה בגלל שהוא בקבוצה קטנה והוא יודע שהוא השחקן הכי טוב שלהם(וזה נכון)אבל זה לא אומר שהוא לא יכול להתאים את עצמו למשחק קבוצתי בקבוצה גדולה יותר,או שהוא באמת פשוט סוליסט ויישאר ככה בכל מקום שהוא יהיה..
אני בשנים עברו הייתי מפקפקת בהרבה החתמות ושמות של מועמדים,בשנתיים האחרונות אני פשוט אומרת שגם אם אני לא מבינה את ההחתמה אני מסכימה איתה כי זה מה שבלאט רוצה ואני סומכת על בלאט בעיניים עצומות..ואם בלאט רוצה את קארול(ולפי האתרים הוא רוצה),אז צריך לסמוך עליו
31 מאי 2011, 16:26
חביב אורנג'ד כתב:yzafrir כתב:לאנדסברג יהיה חתום במכבי עוד העונה , כמו שאמרת רוזן מנסה להשיג עיסקה טובה אבל יש לו אינטרס לשתף פעלוה עם מכבי והוא יתן לה עדיפות בגלל האפשרות לקבל ממנה שחקנים בהשאלה....
אגב , מה אתם אומרים , כדיר ובורשטיין תמורת לאנדסברג ? אם לא בורשטיין תמיד אפשר לתת להם את פוט.....
אני בעד.
מבחינתי, גם כדיר, גם בורשטיין וגם פוט תרומת לאנדסברג.
31 מאי 2011, 17:07
Mta_atic כתב:חביב אורנג'ד כתב:yzafrir כתב:לאנדסברג יהיה חתום במכבי עוד העונה , כמו שאמרת רוזן מנסה להשיג עיסקה טובה אבל יש לו אינטרס לשתף פעלוה עם מכבי והוא יתן לה עדיפות בגלל האפשרות לקבל ממנה שחקנים בהשאלה....
אני בעד.
מבחינתי, גם כדיר, גם בורשטיין וגם פוט תרומת לאנדסברג.
חוץ מזה, מספיק עם האדרת שמו של "שמש העמים" סליבן לנדסברג.
כולה שחקן צעיר שהגיע מהמכללות למכבי חיפה, נתן חצי עונה טובה ופתאום
מציעים לתת שלושה שחקנים (אחד מהם הוא שחקן העונה שעברה בליגה והשני בעל עבר עשיר ברמות הכי גבוהות של אירופה) תמורתו.
מנפחים את הבלון שלו מהר מידי וחזק מידי כשכל הזמן סיפורי פרקינס, פארגו ומוריס מהדהדים בראש, בעוד סיפורים כמו חג'ג', לימונד, אלטון בראון, ג'יסון ויליאמס וטרי סימונס נשכחים.
אני רק אומר - אם זה יתפוצץ זה יהיה כואב.
31 מאי 2011, 17:23
Holiday_Armadillo כתב:אני לא יודעת אם יש איזשהו אידיוט(ואני מצטערת אם אידיוט מסויים ייעלב כשהוא יקרא את התגובה שלי)שמצפה מלנדסברג להיות ישראלי מוביל במכבי או לתרום יותר מדי כבר בשנה הראשונה שלו ובגיל שלו..
אבל אני חושבת שהמון משתמשים פה רואים בלנדסברג(ובצדק)כישראלי בכיר לעתיד,ואם עכשיו מכבי וקבוצה מספרד רוצות אותו(כביכול),אז מעדיפים שהוא יחתום כבר עכשיו במכבי מאשר שייתן עוד עונה טובה כמו שהוא נתן השנה,או אפילו יותר טובה ואז כבר הוא יעדיף ללכת לכסף יותר גדול(לא קבוצה יותר גדולה,פשוט כסף יותר גדול)ומכבי יפספסו שחקן שיכול לשחק במשבצת של ישראלי
31 מאי 2011, 17:27