ליגת ווינר, מח' 5: גלבוע גליל נגד מכבי ת"א, שני 20:00, 5STARS

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ליגת ווינר, מח' 5: גלבוע גליל נגד מכבי ת"א, שני 20:00, 5

הודעהעל ידי שמואל1 » 05 נובמבר 2018, 23:13

אחלה ילד נתנאל ארצי.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

Re: ליגת ווינר, מח' 5: גלבוע גליל נגד מכבי ת

הודעהעל ידי yanay21 » 05 נובמבר 2018, 23:20

מזל ששכחתי מהמשחק הזה
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הודעהעל ידי felix_r » 05 נובמבר 2018, 23:22

Jack55 כתב:תמונה

מצחיק שלכל שחקני החמישיה הפותחת יש לה פלוס/מינוס שלילי. מה שמצביע על כך, שספאחיה טעה מאוד עם החמישיה.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי felix_r » 05 נובמבר 2018, 23:23

שמואל1 כתב:אחלה ילד נתנאל ארצי.

שמחתי שהשנה בית הלחמי לקח אותו לגליל, כי הוא סתם איבד שנה, אחרי שהיה מצוין בנבחרת העתודה עם תמיר בלאט
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

ליגת ווינר, מח' 5: גלבוע גליל נגד מכבי ת"א, שני 20:00, 5STAR

הודעהעל ידי TAYO » 05 נובמבר 2018, 23:26

felix_r כתב:

מצחיק שלכל שחקני החמישיה הפותחת יש לה פלוס/מינוס שלילי. מה שמצביע על כך, שספאחיה טעה מאוד עם החמישיה.

אין בעיה לפתוח עם חמישייה ולגלות שזה לא זה. יש בעיה עם לתת לאחד כמו רול כמעט 30 דקות בערב כזה כאשר ההגנה של אבדייה הרבה יותר טובה. אם מכבי ב׳ אז כמו שצריך.

Sent from my iPhone using Tapatalk
סמל אישי של המשתמש
TAYO

הודעהעל ידי felix_r » 05 נובמבר 2018, 23:35

TAYO כתב:
felix_r כתב:

אין בעיה לפתוח עם חמישייה ולגלות שזה לא זה. יש בעיה עם לתת לאחד כמו רול כמעט 30 דקות בערב כזה כאשר ההגנה של אבדייה הרבה יותר טובה. אם מכבי ב׳ אז כמו שצריך.

הבעיה היא שאתה צריך לפתוח על ההתחלה עם אותם השחקנים שהכי צמאים לדקות משחק. צעירים, שרוצים להוכיח את עצמם! למה לא לפתוח עם זוסמן ואבדיה על ההתחלה? למה?

זה לא משחק חוץ בברצלונה! זה משחק בגלבוע, שם גם כן משחקים לא מעט שחקנים ישראלים צעירים. אז למה לא זוסמן ואבדיה?
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי Jack55 » 05 נובמבר 2018, 23:40

נבן ספאחיה אמר בסיום: "הכל בסדר, הפסדנו. היריבה היה טובה יותר והחמישיייה שלנו לא קלעה. אנחנו משלמים על הסגל הקצר שלנו במשחקים האחרונים. כשאתה עייף, אתה לא יכול להגיב. היו גם טעויות של הסקאוטים שלנו. לא שיחקנו את המשחק הטוב ביותר שלנו, אבל נמשיך".

תמונה
סמל אישי של המשתמש
Jack55

הודעהעל ידי felix_r » 05 נובמבר 2018, 23:59

Jack55 כתב:
נבן ספאחיה אמר בסיום: "הכל בסדר, הפסדנו. היריבה היה טובה יותר והחמישיייה שלנו לא קלעה. אנחנו משלמים על הסגל הקצר שלנו במשחקים האחרונים. כשאתה עייף, אתה לא יכול להגיב. היו גם טעויות של הסקאוטים שלנו. לא שיחקנו את המשחק הטוב ביותר שלנו, אבל נמשיך".

סקאוטים? סקואטים יכלו לטעות רק בנוגע לנתנאל ארצי, שעד היום לא קלע בשום משחק יותר משלשה 1 ואילו היום קלע 4/4 לשלוש.

[מצד שני, הוא קלע שלשה בכל אחד משלושת המשחקים האחרונים לפני מכבי, מה שאומר שהוא יודע לקלוע שלשות]
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי TAYO » 06 נובמבר 2018, 00:01

felix_r כתב:
TAYO כתב:
felix_r כתב:

הבעיה היא שאתה צריך לפתוח על ההתחלה עם אותם השחקנים שהכי צמאים לדקות משחק. צעירים, שרוצים להוכיח את עצמם! למה לא לפתוח עם זוסמן ואבדיה על ההתחלה? למה?

זה לא משחק חוץ בברצלונה! זה משחק בגלבוע, שם גם כן משחקים לא מעט שחקנים ישראלים צעירים. אז למה לא זוסמן ואבדיה?

אתה מתפרץ לדלת פתוחה. אני רק אקח את התהייה שלך צעד אחד קדימה - מה עושים פה רול וקיין אם הם לא יתרון ביורוליג ולא יתרון בליגה?

סמל אישי של המשתמש
TAYO

הודעהעל ידי אדם » 06 נובמבר 2018, 00:08

אני אוהב את כל הקטע של האוהדים פה והפרשנים והחגיגות הכל כך הזויות ורחוקות מהמציאות.
בית בלחמי מאמן טוב או לא אין קשר לניצחון היום כל מטאטא קלע מכל חור ומעל כל ממוצע שאי פעם יהיה להם.
סבבה ספאחיה לא מאמן ,ההנהלה בעיתית הסגל בעיתי הכל נכון אבל צריך גם להיות לפעמים אמיתים וכנים ולא לעוות את המציאות ולקפוץ על הגל כי זה קל וכי זה מתישב בדיוק ומתחבר.
ההפסד היום לא קשור לשום תוכנית משחק ולשום איכות של מאמן.
1בא קראפלך וכל מיני ארצי וכלומניקים שבמשך העונה קולעים סל למשחק במקרה הטוב ופתאום נראים כמו קלי תומפסון וחבורתו.
בחיכם מתי קראפלך וארצי יקלעו שוב ככה ?,שבוע הבא נראה את גליל בבלאגן וכל מיני שחקנים חוזרים למימדים שלהם ואז נדבר.
גם הזרים שלהם הפציצו אז סבבה זה ידוע שנגד מכבי כל קבוצה באה באקסטרה גם ביורוליג כן גם שם באים נגד מכבי באקסטרה ובזון ורוצים לתת הצגה.
בנוסף הדבר הכי עיקרי וכאילו עובר מתחת לשולחן וכאילו לא קריטי ,מכבי ללא 3 שחקני הרכב ,3 הכוכבים שלה שלושת השחקנים הכי חשובים שלה ,המוציאי לפועל המיצרי נקודות וכאילו כלום ,כל סגל כל קבוצה ללא 3 שחקנים כאלה מתפרקת.
תוציאו את גוס וספאלוניס תוציאו את דה קולו ורודריגס ועוד ונראה את כל הקבוצות הללו וכל הדיבורים על מערכת כושר וכל החרטות.
כן ספאחיה רע מאוד ההנהלה לא טובה וצריכה שינוי אבל יש לפעמים חוסר מזל וחוסר מזל נקי ואמיתי בלי קשר לכלום.
תדעו להפריד תדעו להיות כנים תדעו להראות את המציאות גם אם לא מתאימה לאגנדה ולתאוריה שלכם.
אני לא באתי והמצאתי דברים זה הכל עובדות .
אדם

הודעהעל ידי שועל » 06 נובמבר 2018, 00:08

הייתה לי תקווה שנפתיע את גלבוע

אה, ותודה לערוץ 5. שיעבירו גם את משחקי היורוליג לסטארט
נערך לאחרונה על ידי שועל בתאריך 06 נובמבר 2018, 00:12, נערך פעם אחת בסך הכל.
ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את מחלקות ההנהלה והסקאוטינג
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי Mmm » 06 נובמבר 2018, 00:11

אילולא שנכנסתי לפורום לא הייתי יודע שיש משחק....העונה כבר לא מעניינת עד שהקירח והחבר שלו הקרואטי יעופו
Mmm

הודעהעל ידי שועל » 06 נובמבר 2018, 00:13

Mmm כתב:אילולא שנכנסתי לפורום לא הייתי יודע שיש משחק....העונה כבר לא מעניינת עד שהקירח והחבר שלו הקרואטי יעופו

כה
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי אדם » 06 נובמבר 2018, 00:14

אם כל אהבה לזוסמן אני לא מבין מה אתם רואים ,שחקן חמוד מאוד לא בשל עדין לא מצליח להוביל כדור תחת לחץ ובכלל ליצר דריבל ולעבור שחקן.
יש לו זרועות ארוכות ומיצר פה ושם חטיפה או מהלך יפה אבל הרבה פעמים נרדם ומםספס ולוקחים אותו לסל בקלות וחודרים עליו בעזרת כח .
מחטיא וגם היום הרבה חדירות ולא יציב בקליעה אז סבבה נותן משחקים חמודים אבל ממש פרווה מינוס ורך מאוד וחיב לעבוד פיזית על מסה וגם על הנראות והנוכחות הגופנית.
הוא רך וחלש וזה ממש בעיה וצריך להיות אם רצח בעינים ורוע ולתת קונטרה שמכניסים לו מרפק או גוף ולהיות שם .
זה נחמד להבליט רק את הדברים הטובים ואת הניצוצות ולהעלים את הרוב שזה החסרונות והטעויות.
זה שקין רע לא אומר שאחר טוב,קין שחקן טוב אבל כבר שתי משחקי ליגה בא באפאטיות בחוסר חשק ועושה טובה.
אדם

הודעהעל ידי שועל » 06 נובמבר 2018, 00:16

נכון, זוסמן אוברייטד בטירוף, לא מהיום
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי felix_r » 06 נובמבר 2018, 00:16

TAYO כתב:
felix_r כתב:
TAYO כתב:
felix_r כתב:

אתה מתפרץ לדלת פתוחה. אני רק אקח את התהייה שלך צעד אחד קדימה - מה עושים פה רול וקיין אם הם לא יתרון ביורוליג ולא יתרון בליגה?

אני לא מסכים איתך לגבי רול וקיין. מה זה לא יתרון ביורוליג? יתרון על מה? ההגדרה הזאת לא מובנת לי בכלל. בכל מקרה, רול וקייו הם שחקני יורוליג לגיטימיים. לא כוכבים, אבל לא פחות טובים מאשר עוד 50 שחקני יורוליג אחרים שמשחקים שם.

ואם נחזור למשחק היום, אז כשאין לך אף רכז בריא בסגל, אתה חייב לשתף את שניהם שיעזרו בהובלת הכדור ובבניית ההתקפה, מה גם שהקו האחורי הוא במילא קצר מדי ללא פארגו וסקוטי.

אני רוצה גם להוסיף עוד משהו לתגובה הקודמת שלי: חמישה שחקנים עם ה +/- הכי גבוה במכבי, כווווולם שחקנים שעדיין רוצים להוכיח את עצמם: זוסמן, אובריינט, אבדיה, קלויארו ונימרוד לוי. הם רוצים להוכיח את עצמם, רוצים לשחק, והתוצאות בהתאם.

אני לא מרבה לרדת על ספאחיה, אבל לפתוח עם שחקנים שלא ממש מעוניינים להזיע ולהשקיע, זו פשוט טיפשות לשמה.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 06 נובמבר 2018, 00:23

זוסמן כמעט נראה כמו שחקן צעיר שידע בדיוק למה הוא מבקש להיות מושאל מקבוצה גדולה ולחוצה שעוברת תקופה רעה כמו מכבי לקבוצה יותר קטנה עם פחות לחץ שבה הוא יוכל לקבל תפקיד יותר משמעותי
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי TAYO » 06 נובמבר 2018, 00:30

felix_r כתב:
TAYO כתב:
felix_r כתב:
TAYO כתב:
felix_r כתב:

אני לא מסכים איתך לגבי רול וקיין. מה זה לא יתרון ביורוליג? יתרון על מה? ההגדרה הזאת לא מובנת לי בכלל. בכל מקרה, רול וקייו הם שחקני יורוליג לגיטימיים. לא כוכבים, אבל לא פחות טובים מאשר עוד 50 שחקני יורוליג אחרים שמשחקים שם.

ואם נחזור למשחק היום, אז כשאין לך אף רכז בריא בסגל, אתה חייב לשתף את שניהם שיעזרו בהובלת הכדור ובבניית ההתקפה, מה גם שהקו האחורי הוא במילא קצר מדי ללא פארגו וסקוטי.

אני רוצה גם להוסיף עוד משהו לתגובה הקודמת שלי: חמישה שחקנים עם ה +/- הכי גבוה במכבי, כווווולם שחקנים שעדיין רוצים להוכיח את עצמם: זוסמן, אובריינט, אבדיה, קלויארו ונימרוד לוי. הם רוצים להוכיח את עצמם, רוצים לשחק, והתוצאות בהתאם.

אני לא מרבה לרדת על ספאחיה, אבל לפתוח עם שחקנים שלא ממש מעוניינים להזיע ולהשקיע, זו פשוט טיפשות לשמה.

יתרון על שחקנים כמו זוסמן ואבדייה. אם רול תורם פחות בליגה אז בשביל מה הוא פה? בשביל היורוליג? אבל הוא לא מצליח לייצר יתרון מול שחקני ליגה אחרים ואפילו לא מול צעירים, אז תאכלס בשביל מה צריך גם אותו וגם את קיין? ואני לא מדבר בכלל על ריי.
הנקודה שלי היא שזוסמן צריך לקבל את העדיפות בליגה ושצריך להעיף גם את קיין וריי, וגם את רול ולהביא אחד כמו נדוביץ׳, או כל שחקן יורוליג מוכח אחר.

סמל אישי של המשתמש
TAYO

הודעהעל ידי Or0126 » 06 נובמבר 2018, 01:54

מסכים איתך במאה אחוז. הבחירה להחזיק גם את קיין וגם את רול העונה היא פשוט טעות. שניהם משחקים על עמדה זהה. שניהם שחקנים משלימים במקרה הטוב.
אחד לא יודע לקלוע ואחד לא יודע לשמור.
ורול עולה לנו כמעט כמו שחקן חמישיה לגיטימי.
בקיצור עד אחת מהבחירות הגאוניות של ההנהלה.

אגב אני באמת לא מבין למה אבדיה פה השנה...
רואים עליו שהוא עדין לא ברמה מבחינה פיזית או מנטלית
הוא היה יכול בקלות לקבל דקות כשחקן חמישיה אצל לחמי או
קבוצה סבירה אחרת בליגת העל ואולי עד שנה היה אפשר לדבר על להחזיר אותו.
ובקשר לזוסמן אני חושב שהוא ממש לא אובר רייטד הוא פשוט
צעיר. והוא בהחלט ברמה בשביל לשחק במכבי.
אין סיבה שהוא לא יקבל לפחות 25 דק כל משחק בליגה החלשה שלנו.
Or0126

הקודם

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: שמוליק ו־22 אורחים