המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Jack55 כתב:
שמואל1 כתב:אחלה ילד נתנאל ארצי.
felix_r כתב:Jack55 כתב:
מצחיק שלכל שחקני החמישיה הפותחת יש לה פלוס/מינוס שלילי. מה שמצביע על כך, שספאחיה טעה מאוד עם החמישיה.
TAYO כתב:felix_r כתב:Jack55 כתב:
מצחיק שלכל שחקני החמישיה הפותחת יש לה פלוס/מינוס שלילי. מה שמצביע על כך, שספאחיה טעה מאוד עם החמישיה.
אין בעיה לפתוח עם חמישייה ולגלות שזה לא זה. יש בעיה עם לתת לאחד כמו רול כמעט 30 דקות בערב כזה כאשר ההגנה של אבדייה הרבה יותר טובה. אם מכבי ב׳ אז כמו שצריך.
Sent from my iPhone using Tapatalk
נבן ספאחיה אמר בסיום: "הכל בסדר, הפסדנו. היריבה היה טובה יותר והחמישיייה שלנו לא קלעה. אנחנו משלמים על הסגל הקצר שלנו במשחקים האחרונים. כשאתה עייף, אתה לא יכול להגיב. היו גם טעויות של הסקאוטים שלנו. לא שיחקנו את המשחק הטוב ביותר שלנו, אבל נמשיך".
Jack55 כתב:נבן ספאחיה אמר בסיום: "הכל בסדר, הפסדנו. היריבה היה טובה יותר והחמישיייה שלנו לא קלעה. אנחנו משלמים על הסגל הקצר שלנו במשחקים האחרונים. כשאתה עייף, אתה לא יכול להגיב. היו גם טעויות של הסקאוטים שלנו. לא שיחקנו את המשחק הטוב ביותר שלנו, אבל נמשיך".
felix_r כתב:TAYO כתב:felix_r כתב:Jack55 כתב:
אין בעיה לפתוח עם חמישייה ולגלות שזה לא זה. יש בעיה עם לתת לאחד כמו רול כמעט 30 דקות בערב כזה כאשר ההגנה של אבדייה הרבה יותר טובה. אם מכבי ב׳ אז כמו שצריך.
הבעיה היא שאתה צריך לפתוח על ההתחלה עם אותם השחקנים שהכי צמאים לדקות משחק. צעירים, שרוצים להוכיח את עצמם! למה לא לפתוח עם זוסמן ואבדיה על ההתחלה? למה?
זה לא משחק חוץ בברצלונה! זה משחק בגלבוע, שם גם כן משחקים לא מעט שחקנים ישראלים צעירים. אז למה לא זוסמן ואבדיה?
Mmm כתב:אילולא שנכנסתי לפורום לא הייתי יודע שיש משחק....העונה כבר לא מעניינת עד שהקירח והחבר שלו הקרואטי יעופו
TAYO כתב:felix_r כתב:TAYO כתב:felix_r כתב:Jack55 כתב:
הבעיה היא שאתה צריך לפתוח על ההתחלה עם אותם השחקנים שהכי צמאים לדקות משחק. צעירים, שרוצים להוכיח את עצמם! למה לא לפתוח עם זוסמן ואבדיה על ההתחלה? למה?
זה לא משחק חוץ בברצלונה! זה משחק בגלבוע, שם גם כן משחקים לא מעט שחקנים ישראלים צעירים. אז למה לא זוסמן ואבדיה?
אתה מתפרץ לדלת פתוחה. אני רק אקח את התהייה שלך צעד אחד קדימה - מה עושים פה רול וקיין אם הם לא יתרון ביורוליג ולא יתרון בליגה?
felix_r כתב:TAYO כתב:felix_r כתב:TAYO כתב:felix_r כתב:
אתה מתפרץ לדלת פתוחה. אני רק אקח את התהייה שלך צעד אחד קדימה - מה עושים פה רול וקיין אם הם לא יתרון ביורוליג ולא יתרון בליגה?
אני לא מסכים איתך לגבי רול וקיין. מה זה לא יתרון ביורוליג? יתרון על מה? ההגדרה הזאת לא מובנת לי בכלל. בכל מקרה, רול וקייו הם שחקני יורוליג לגיטימיים. לא כוכבים, אבל לא פחות טובים מאשר עוד 50 שחקני יורוליג אחרים שמשחקים שם.
ואם נחזור למשחק היום, אז כשאין לך אף רכז בריא בסגל, אתה חייב לשתף את שניהם שיעזרו בהובלת הכדור ובבניית ההתקפה, מה גם שהקו האחורי הוא במילא קצר מדי ללא פארגו וסקוטי.
אני רוצה גם להוסיף עוד משהו לתגובה הקודמת שלי: חמישה שחקנים עם ה +/- הכי גבוה במכבי, כווווולם שחקנים שעדיין רוצים להוכיח את עצמם: זוסמן, אובריינט, אבדיה, קלויארו ונימרוד לוי. הם רוצים להוכיח את עצמם, רוצים לשחק, והתוצאות בהתאם.
אני לא מרבה לרדת על ספאחיה, אבל לפתוח עם שחקנים שלא ממש מעוניינים להזיע ולהשקיע, זו פשוט טיפשות לשמה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־19 אורחים