פדרמן בישראל היום

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: פדרמן בישראל היום

הודעהעל ידי שחף » 25 אפריל 2012, 16:07

מישהו שעובד איתי העלה תאוריית קונספירציה מעניינת: פדרמן, לטענתו, לא אדם טיפש ולא יוצא באמירות כאלה סתם. אובראדוביץ' טען באחד הראיונות שנערכו איתו לאחרונה שהיה שמח לבוא למכבי, והוא מסיים חוזה בקיץ. פדרמן חושב להיפטר מבלאט בשביל אובראדוביץ', ולכן אמר את הדברים האלה כדי שבלאט יבטל את החתימה על החוזה החדש. לתאוריה הזאת יש חור אחד קטן: השכר של אובראדוביץ' כפול מזה של בלאט ועולה יותר מכל שחקן של מכבי היום(ביורו אגב). מעבר לזה שאני לא רואה את אובראדוביץ' מגיע לקבוצה שהתקציב שלה הוא בדיחה ביחס לקבוצות הצמרת באירופה.
שחף

הודעהעל ידי NY boy » 25 אפריל 2012, 16:09

אם השכר של אוברדוביץ הוא כפול מזה של בלאט אז הוא בעצם כמעט אותו הדבר. להזכירך בלאט ישראלי שמשלם מס כפול, בעוד על זר (גם מאמן) משלמים חצי מזה.
NY boy

הודעהעל ידי קודי » 25 אפריל 2012, 16:11

שחף כתב:מישהו שעובד איתי העלה תאוריית קונספירציה מעניינת: פדרמן, לטענתו, לא אדם טיפש ולא יוצא באמירות כאלה סתם. אובראדוביץ' טען באחד הראיונות שנערכו איתו לאחרונה שהיה שמח לבוא למכבי, והוא מסיים חוזה בקיץ. פדרמן חושב להיפטר מבלאט בשביל אובראדוביץ', ולכן אמר את הדברים האלה כדי שבלאט יבטל את החתימה על החוזה החדש. לתאוריה הזאת יש חור אחד קטן: השכר של אובראדוביץ' כפול מזה של בלאט ועולה יותר מכל שחקן של מכבי היום(ביורו אגב). מעבר לזה שאני לא רואה את אובראדוביץ' מגיע לקבוצה שהתקציב שלה הוא בדיחה ביחס לקבוצות הצמרת באירופה.

יש עוד חור אחד "קטן" בתאוריה הזו: אובראדוביץ מחליט הכל בקבוצות שלו והוא בטח לא יתן לפדרמן, ובוודאי לא לילדים ולנכדים שלו, להתערב לו במשהו או אפילו לייעץ לו מה לעשות. אין שום סיכוי שפדרמן, שמתערב מהבוקר עד הערב בהחתמות שחקנים ובעוד נושאים מקצועיים, יביא מישהו כזה. הוא יעדיף איזה דרוקר או יס מן אחר.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי חנו'ש » 25 אפריל 2012, 16:12

יוסי22 כתב:מפה ועד תיאוריות על ההנהלה בכללותה ועל גורמים עלומי שם ... במקום להפעיל את הראש הבריא ולהבין שמדובר בניסיון תפל של וואלה לחגוג על הסיפור שהוא לא ממש סיפור , לצערם מאז ימי כץ העליזים אין להם לכלוך אמיתי על מכבי חוץ מקשקושים של גרינוולד שמתנפצים להם בפנים פעם אחר פעם .

ובכלל מה יותר טוב מקצת בלאגן במכבי לפני האירוע האחרון הרלוונטי השנה ( הפיינל קופל המוחרם והעלוב לא רלוונטי) .

בוא נאמר שאם אתה יודע שהתקשורת רק מחפשת חצי מילה כדי לחגוג, למה לתת להם תחמושת??
איפה היה השכל של פדרמן כשהוא נתן את הראיון העלוב הזה, בלי שום חשיבות אם אתה או מישהו מהאוהדים כאן מסכים עם דבריו?

פדרמן פותח את הפה בראיון שלם והאחריות מבחינתך נופלת אך ורק על התקשורת? פדרמן יוצא לגמרי נקי בעיניך??
התקשורת כאן פשוט עושה את עבודתה שהיא לנפח כל עכבר להר, היא לא עושה את זה מהיום ולא מאתמול, אבל האשמה על מי שהתחיל את כל העסק היא כל כולה על פדרמן!!
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי rc4991 » 25 אפריל 2012, 16:12

שחף כתב:מישהו שעובד איתי העלה תאוריית קונספירציה מעניינת: פדרמן, לטענתו, לא אדם טיפש ולא יוצא באמירות כאלה סתם. אובראדוביץ' טען באחד הראיונות שנערכו איתו לאחרונה שהיה שמח לבוא למכבי, והוא מסיים חוזה בקיץ. פדרמן חושב להיפטר מבלאט בשביל אובראדוביץ', ולכן אמר את הדברים האלה כדי שבלאט יבטל את החתימה על החוזה החדש. לתאוריה הזאת יש חור אחד קטן: השכר של אובראדוביץ' כפול מזה של בלאט ועולה יותר מכל שחקן של מכבי היום(ביורו אגב). מעבר לזה שאני לא רואה את אובראדוביץ' מגיע לקבוצה שהתקציב שלה הוא בדיחה ביחס לקבוצות הצמרת באירופה.

גם אני חשבתי על זה אבל זה נראה יותר מדי הזוי
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי שחף » 25 אפריל 2012, 16:18

לא ממש מדויק. בלאט מחזיק בחוזה על סך משהו כמו 650 אלף דולר לעונה אם אני לא טועה. אחרי מיסוי זה מגיע ל-925 אלף דולר. אובראדוביץ' עולה לפאו 1.1 מיליון יורו. נניח שהיה מקבל כאן חוזה של מיליון יורו לעונה, אחרי מיסוי זה מגיע ל-1.25 מיליון יורו שהם 1.650 מיליון דולר. אפילו עם פיני שהרוויח מיליון דולר לעונה מכבי לא הגיעה לעלות כזאת.
שחף

הודעהעל ידי קודי » 25 אפריל 2012, 16:24

האמת היא שכל הסיפור הזה הוציא לי לגמרי את החשק מפיינל פור האדריאטית ולמרות שיש לי כרטיסים שקניתי בלא מעט כסף, אני מתלבט בכלל אם ללכת. אם זו הקבוצה של פדרמן ומותר לו לעשות מה שבא לו אז שיביא את המשפחה שלו לעודד.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי שחף » 25 אפריל 2012, 16:26

קודי כתב:

יש עוד חור אחד "קטן" בתאוריה הזו: אובראדוביץ מחליט הכל בקבוצות שלו והוא בטח לא יתן לפדרמן, ובוודאי לא לילדים ולנכדים שלו, להתערב לו במשהו או אפילו לייעץ לו מה לעשות. אין שום סיכוי שפדרמן, שמתערב מהבוקר עד הערב בהחתמות שחקנים ובעוד נושאים מקצועיים, יביא מישהו כזה. הוא יעדיף איזה דרוקר או יס מן אחר.

נו יובל, עם כל הקשקשת שההנהלה מתערבת בנושאים מקצועיים(אני לא אומר שזה לא קורה בכלל) איזה שחקן הוחתם בשנתיים האחרונות נגד דעתו של בלאט? הסיפור הזה קצת מצוץ מהאצבע ומגיע מכל מיני גרינוולדים למיניהם. שחקן שדייויד לא רצה(שאראס) לא הגיע לפה למרות הרצון של ההנהלה לראות אותו. ככה שעם כל חוסר החיבה להנהלה הסיפור הזה הוא בעיקר תחמושת של שונאי מכבי. ההנהלה כן תקעה לבלאט מקל בגלגלים עם האדריאטית, אבל זה לא בדיוק החלטה שהיא מקצועית. מכבי אגב ממשיכה לנהל מו''מ עם הנדריקס חביבו של בלאט ולהתעקש עליו. אני בהחלט די סולד מהראיון של פדרמן ומחוקי המיליון דולר לשחקן המטופשים שלו שהופכים אותנו לקבוצה עם סיכוי עלוב לקחת תואר אירופאי(ומי שחושב שמה שהיה בשנה שעברה יחזור על עצמו עוד פעם חי בלה לה לנד לדעתי... עד שפדרמן לא יחליט שהוא מוציא כסף על זרים ראויים אנחנו לא ניקח שוב את היורוליג), אבל זה באמת מוגזם.
שחף

הודעהעל ידי EulGam05 » 25 אפריל 2012, 16:26

יוסי22 כתב:זה מדהים אותי איך מקשקוש של תת עיתונאי כבר מנפחים פה תיאוריות שלמות על ההנהלה .

יש בעיתיות גדולה עם הראיון של פדרמן בפומביות שלו לצד בעייתיות בהתנהלות של בלאט מול שחקן כמו פאפס שלא קיבל את הכבוד הראוי לו , שימוש ממש לא חכם בסופו בסדרה מול פאו שלא איפשר לו להיכנס למשחק גם כשהוא כבר לא קיבל עבירות (ואצלו העבירות הן גם פועל יוצא מהתסכול של הדקות הרבות בלי שהא רואה כדור אחד לרפואה במקום רלוונטי) וספסול ממש לא מוצדק של אליהו ביותר מידי משחקים .

מפה ועד תיאוריות על ההנהלה בכללותה ועל גורמים עלומי שם ... במקום להפעיל את הראש הבריא ולהבין שמדובר בניסיון תפל של וואלה לחגוג על הסיפור שהוא לא ממש סיפור , לצערם מאז ימי כץ העליזים אין להם לכלוך אמיתי על מכבי חוץ מקשקושים של גרינוולד שמתנפצים להם בפנים פעם אחר פעם .

ובכלל מה יותר טוב מקצת בלאגן במכבי לפני האירוע האחרון הרלוונטי השנה ( הפיינל קופל המוחרם והעלוב לא רלוונטי) .

לגבי בלאט הוא בהחלט הצליח בשנתיים האחרונות שלו במכבי והוא ראוי להמשיך אבל בעיני אם עזיבה שלו אומרת שסופו ישאר , שמאצ'באן יחזור ושאליהו יחזור להיות רלוונטי אני לא בטוח שאני אצטער אם הוא יעזוב , הוא פשוט הולך יותר מידי רחוק עם חוסר הכישרון ואז רוצה קרדיט (מוצדק ברמה מסוימת ) על ניסים ופלאות שהוא עושה עם סגל לא מספיק מוכשר ... הבעיה היא שיש לו חלק לא קטן בחוסר הכישרון בהרכב שמשחק בפועל בקבוצה.

מה הכוונה באי נתינת כבוד ראוי לפאפאלוקאס? האם שחקן צריך לקבל דקות משחק עפ"י המוניטין שלו או עפ"י היכולת שלו על המגרש?

תקן אותי אם אני טועה אבל אתה לא היית זה שטען באשכול ה-NBA בתחילת העונה שבמקום שקובי יזרוק כל כך הרבה הלייקרס צריכים לשחק יותר על ביינום? הנה לך דוגמא של שחקן שקיבל קרדיט בגלל המעמד/מוניטין שלו למרות שתאכלס, עם איך שקובי וביינום נראו בתחילת העונה אז מבחינה מקצועית באמת היה עדיף ללייקרס שחלק מהזריקות שקובי לקח ילכו לביינום שהיה בכושר פנומנלי.

אני לא ממש רואה מה לא בסדר בהתנהלות כלפי פאפאלוקאס, הוא פשוט לא היה מספיק טוב העונה בדקות שקיבל בשביל שיצדיק יותר דקות משחק. לא בכדי ה-"+/-" שלו הוא הכי נמוך בקבוצה (-57 במצטבר) ואילו של אוחיון הוא הכי גבוהה (+88).
EulGam05

הודעהעל ידי LIAV10 » 25 אפריל 2012, 16:48

איך באלי שגולדאהר יקנה את חלקו של פדרמן במכבי..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 25 אפריל 2012, 16:57

ONE מצטרפים לחגיגה
http://www.one.co.il/Article/198816.html

יאללה, שכולם יגידו מה שהם רוצים וינסו להרוס אותנו..בסוף הכל יהיה בסדר וחג עצמאות שמח שיהיה לכולם :dance4
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 25 אפריל 2012, 17:12

קודי כתב:האמת היא שכל הסיפור הזה הוציא לי לגמרי את החשק מפיינל פור האדריאטית ולמרות שיש לי כרטיסים שקניתי בלא מעט כסף, אני מתלבט בכלל אם ללכת. אם זו הקבוצה של פדרמן ומותר לו לעשות מה שבא לו אז שיביא את המשפחה שלו לעודד.

בוא נקווה שזה יעבור תוך יום יומיים.
חשוב שמי שמגיע למשחק הזה כן יראה ויפגין תמיכה במאמן שלנו.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 25 אפריל 2012, 17:41

קודי כתב:
felix_r כתב:
LIAV10 כתב:פדרמן החוצפן מעביר ביקורת על האימון של בלאט? על כמה דקות הוא משתף את מי?
חוצפן! שיאמן הוא את מכבי, נראה מה יקרה..

סלח לי, אבל הטענה שלך ממש מפגרת :happy2

נגיד והזמנת שיפוצניק להחליף לך ריצוף בבית. השיפוצניק עשה עבודה רעה, כל הריצוף עקום. אז אתה בא אליו בטענות, והשיפוצניק עונה לך: איזה חוצפן אתה! איך אתה מעז לבקר את עבודתי? בוא נראה אותך מרצף בעצמך!

צודק, בלאט באמת עשה עבודה נוראית בשנתיים האחרונות... (האם אתה בטוח שאתה שפוי???)

ואיפה ראית שאמרתי דבר כזה? אתה הוזה?
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי LIAV10 » 25 אפריל 2012, 17:42

וואחד חור..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי קודי » 25 אפריל 2012, 17:43

felix_r כתב:
קודי כתב:
felix_r כתב:
LIAV10 כתב:פדרמן החוצפן מעביר ביקורת על האימון של בלאט? על כמה דקות הוא משתף את מי?

נגיד והזמנת שיפוצניק להחליף לך ריצוף בבית. השיפוצניק עשה עבודה רעה, כל הריצוף עקום. אז אתה בא אליו בטענות, והשיפוצניק עונה לך: איזה חוצפן אתה! איך אתה מעז לבקר את עבודתי? בוא נראה אותך מרצף בעצמך!

צודק, בלאט באמת עשה עבודה נוראית בשנתיים האחרונות... (האם אתה בטוח שאתה שפוי???)

אתה מדבר על שיפוצניק שעושה עבודה נוראית וכל הרצפה עקומה. כן, בלאט באמת עושה עבודה נוראית, נכון?!
קודי

הודעהעל ידי NY boy » 25 אפריל 2012, 17:46

שחף כתב:לא ממש מדויק. בלאט מחזיק בחוזה על סך משהו כמו 650 אלף דולר לעונה אם אני לא טועה. אחרי מיסוי זה מגיע ל-925 אלף דולר. אובראדוביץ' עולה לפאו 1.1 מיליון יורו. נניח שהיה מקבל כאן חוזה של מיליון יורו לעונה, אחרי מיסוי זה מגיע ל-1.25 מיליון יורו שהם 1.650 מיליון דולר. אפילו עם פיני שהרוויח מיליון דולר לעונה מכבי לא הגיעה לעלות כזאת.

החישוב שלך כמובן לא נכון. המס הוא 50% מהברוטו, זה אומר שהברוטו כפול מהנטו. אם בלאט מרוויח 650 נטו, הברוטו הוא 1.3 מיליון.
NY boy

הודעהעל ידי felix_r » 25 אפריל 2012, 17:46

קודי כתב:
felix_r כתב:
קודי כתב:
felix_r כתב:

אתה מדבר על שיפוצניק שעושה עבודה נוראית וכל הרצפה עקומה. כן, בלאט באמת עושה עבודה נוראית, נכון?!

אני מדבר לא על השיפוצניק אלא על בן אדם שמשלם לו על העבודה! מי שמשלם את המשכורת, זכותו לעביר ביקורת.
מה לא מובן בזה בדיוק? זה חדש לך? אתה בחיים שלך לא שילמת למישהו על עבודה/שירות ואז קבעת אם אתה מרוצה או לא?

חוץ מזה פדרמן לא אומר שבלאט עשה עבודה נוראה. יש משהו שפדרמן לא היה מרוצה והוא ציין את זה. זכותו.
נערך לאחרונה על ידי felix_r בתאריך 25 אפריל 2012, 17:50, נערך פעם אחת בסך הכל.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי שחף » 25 אפריל 2012, 17:49

רגע, אובראדוביץ'+דיאמנטידיס>בלאט+הנדריקס. לא?
חחחחחחח
חג שמח לכולנו :dance3
שחף

הודעהעל ידי LIAV10 » 25 אפריל 2012, 17:49

felix_r כתב:

השיפוצניק שלי הביא אותי לגמר הבית הכי יפה באירופה ובכלל לא עלה לי הרבה..
אני מבטיח לך שהייתי סותם את הפה..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי Mta_atic » 25 אפריל 2012, 17:51

בלאט השהה את החתימה במכבי
זה פשוט הולך ונהיה רע מיום ליום, וכל זה קורה בעיתוי ממש לא מתאים.
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 19666.html
סמל אישי של המשתמש
Mta_atic
חבר כבוד

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Jack55 ו־43 אורחים