המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שחף כתב:מישהו שעובד איתי העלה תאוריית קונספירציה מעניינת: פדרמן, לטענתו, לא אדם טיפש ולא יוצא באמירות כאלה סתם. אובראדוביץ' טען באחד הראיונות שנערכו איתו לאחרונה שהיה שמח לבוא למכבי, והוא מסיים חוזה בקיץ. פדרמן חושב להיפטר מבלאט בשביל אובראדוביץ', ולכן אמר את הדברים האלה כדי שבלאט יבטל את החתימה על החוזה החדש. לתאוריה הזאת יש חור אחד קטן: השכר של אובראדוביץ' כפול מזה של בלאט ועולה יותר מכל שחקן של מכבי היום(ביורו אגב). מעבר לזה שאני לא רואה את אובראדוביץ' מגיע לקבוצה שהתקציב שלה הוא בדיחה ביחס לקבוצות הצמרת באירופה.
יוסי22 כתב:מפה ועד תיאוריות על ההנהלה בכללותה ועל גורמים עלומי שם ... במקום להפעיל את הראש הבריא ולהבין שמדובר בניסיון תפל של וואלה לחגוג על הסיפור שהוא לא ממש סיפור , לצערם מאז ימי כץ העליזים אין להם לכלוך אמיתי על מכבי חוץ מקשקושים של גרינוולד שמתנפצים להם בפנים פעם אחר פעם .
ובכלל מה יותר טוב מקצת בלאגן במכבי לפני האירוע האחרון הרלוונטי השנה ( הפיינל קופל המוחרם והעלוב לא רלוונטי) .
שחף כתב:מישהו שעובד איתי העלה תאוריית קונספירציה מעניינת: פדרמן, לטענתו, לא אדם טיפש ולא יוצא באמירות כאלה סתם. אובראדוביץ' טען באחד הראיונות שנערכו איתו לאחרונה שהיה שמח לבוא למכבי, והוא מסיים חוזה בקיץ. פדרמן חושב להיפטר מבלאט בשביל אובראדוביץ', ולכן אמר את הדברים האלה כדי שבלאט יבטל את החתימה על החוזה החדש. לתאוריה הזאת יש חור אחד קטן: השכר של אובראדוביץ' כפול מזה של בלאט ועולה יותר מכל שחקן של מכבי היום(ביורו אגב). מעבר לזה שאני לא רואה את אובראדוביץ' מגיע לקבוצה שהתקציב שלה הוא בדיחה ביחס לקבוצות הצמרת באירופה.
קודי כתב:שחף כתב:מישהו שעובד איתי העלה תאוריית קונספירציה מעניינת: פדרמן, לטענתו, לא אדם טיפש ולא יוצא באמירות כאלה סתם. אובראדוביץ' טען באחד הראיונות שנערכו איתו לאחרונה שהיה שמח לבוא למכבי, והוא מסיים חוזה בקיץ. פדרמן חושב להיפטר מבלאט בשביל אובראדוביץ', ולכן אמר את הדברים האלה כדי שבלאט יבטל את החתימה על החוזה החדש. לתאוריה הזאת יש חור אחד קטן: השכר של אובראדוביץ' כפול מזה של בלאט ועולה יותר מכל שחקן של מכבי היום(ביורו אגב). מעבר לזה שאני לא רואה את אובראדוביץ' מגיע לקבוצה שהתקציב שלה הוא בדיחה ביחס לקבוצות הצמרת באירופה.
יש עוד חור אחד "קטן" בתאוריה הזו: אובראדוביץ מחליט הכל בקבוצות שלו והוא בטח לא יתן לפדרמן, ובוודאי לא לילדים ולנכדים שלו, להתערב לו במשהו או אפילו לייעץ לו מה לעשות. אין שום סיכוי שפדרמן, שמתערב מהבוקר עד הערב בהחתמות שחקנים ובעוד נושאים מקצועיים, יביא מישהו כזה. הוא יעדיף איזה דרוקר או יס מן אחר.
יוסי22 כתב:זה מדהים אותי איך מקשקוש של תת עיתונאי כבר מנפחים פה תיאוריות שלמות על ההנהלה .
יש בעיתיות גדולה עם הראיון של פדרמן בפומביות שלו לצד בעייתיות בהתנהלות של בלאט מול שחקן כמו פאפס שלא קיבל את הכבוד הראוי לו , שימוש ממש לא חכם בסופו בסדרה מול פאו שלא איפשר לו להיכנס למשחק גם כשהוא כבר לא קיבל עבירות (ואצלו העבירות הן גם פועל יוצא מהתסכול של הדקות הרבות בלי שהא רואה כדור אחד לרפואה במקום רלוונטי) וספסול ממש לא מוצדק של אליהו ביותר מידי משחקים .
מפה ועד תיאוריות על ההנהלה בכללותה ועל גורמים עלומי שם ... במקום להפעיל את הראש הבריא ולהבין שמדובר בניסיון תפל של וואלה לחגוג על הסיפור שהוא לא ממש סיפור , לצערם מאז ימי כץ העליזים אין להם לכלוך אמיתי על מכבי חוץ מקשקושים של גרינוולד שמתנפצים להם בפנים פעם אחר פעם .
ובכלל מה יותר טוב מקצת בלאגן במכבי לפני האירוע האחרון הרלוונטי השנה ( הפיינל קופל המוחרם והעלוב לא רלוונטי) .
לגבי בלאט הוא בהחלט הצליח בשנתיים האחרונות שלו במכבי והוא ראוי להמשיך אבל בעיני אם עזיבה שלו אומרת שסופו ישאר , שמאצ'באן יחזור ושאליהו יחזור להיות רלוונטי אני לא בטוח שאני אצטער אם הוא יעזוב , הוא פשוט הולך יותר מידי רחוק עם חוסר הכישרון ואז רוצה קרדיט (מוצדק ברמה מסוימת ) על ניסים ופלאות שהוא עושה עם סגל לא מספיק מוכשר ... הבעיה היא שיש לו חלק לא קטן בחוסר הכישרון בהרכב שמשחק בפועל בקבוצה.
קודי כתב:האמת היא שכל הסיפור הזה הוציא לי לגמרי את החשק מפיינל פור האדריאטית ולמרות שיש לי כרטיסים שקניתי בלא מעט כסף, אני מתלבט בכלל אם ללכת. אם זו הקבוצה של פדרמן ומותר לו לעשות מה שבא לו אז שיביא את המשפחה שלו לעודד.
קודי כתב:felix_r כתב:LIAV10 כתב:פדרמן החוצפן מעביר ביקורת על האימון של בלאט? על כמה דקות הוא משתף את מי?
חוצפן! שיאמן הוא את מכבי, נראה מה יקרה..
סלח לי, אבל הטענה שלך ממש מפגרת![]()
נגיד והזמנת שיפוצניק להחליף לך ריצוף בבית. השיפוצניק עשה עבודה רעה, כל הריצוף עקום. אז אתה בא אליו בטענות, והשיפוצניק עונה לך: איזה חוצפן אתה! איך אתה מעז לבקר את עבודתי? בוא נראה אותך מרצף בעצמך!
צודק, בלאט באמת עשה עבודה נוראית בשנתיים האחרונות... (האם אתה בטוח שאתה שפוי???)
felix_r כתב:קודי כתב:felix_r כתב:LIAV10 כתב:פדרמן החוצפן מעביר ביקורת על האימון של בלאט? על כמה דקות הוא משתף את מי?
נגיד והזמנת שיפוצניק להחליף לך ריצוף בבית. השיפוצניק עשה עבודה רעה, כל הריצוף עקום. אז אתה בא אליו בטענות, והשיפוצניק עונה לך: איזה חוצפן אתה! איך אתה מעז לבקר את עבודתי? בוא נראה אותך מרצף בעצמך!
צודק, בלאט באמת עשה עבודה נוראית בשנתיים האחרונות... (האם אתה בטוח שאתה שפוי???)
ואיפה ראית שאמרתי דבר כזה? אתה הוזה?
שחף כתב:לא ממש מדויק. בלאט מחזיק בחוזה על סך משהו כמו 650 אלף דולר לעונה אם אני לא טועה. אחרי מיסוי זה מגיע ל-925 אלף דולר. אובראדוביץ' עולה לפאו 1.1 מיליון יורו. נניח שהיה מקבל כאן חוזה של מיליון יורו לעונה, אחרי מיסוי זה מגיע ל-1.25 מיליון יורו שהם 1.650 מיליון דולר. אפילו עם פיני שהרוויח מיליון דולר לעונה מכבי לא הגיעה לעלות כזאת.
קודי כתב:felix_r כתב:קודי כתב:felix_r כתב:LIAV10 כתב:פדרמן החוצפן מעביר ביקורת על האימון של בלאט? על כמה דקות הוא משתף את מי?
ואיפה ראית שאמרתי דבר כזה? אתה הוזה?
אתה מדבר על שיפוצניק שעושה עבודה נוראית וכל הרצפה עקומה. כן, בלאט באמת עושה עבודה נוראית, נכון?!
felix_r כתב:LIAV10 כתב:פדרמן החוצפן מעביר ביקורת על האימון של בלאט? על כמה דקות הוא משתף את מי?
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־24 אורחים