ת'רד המלפפונים - הצעת ענק לסלוקאס

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ת'רד המלפפונים

הודעהעל ידי Assaf M » 10 יוני 2019, 10:54

נכון, אך יש הבדל בין רצוי למצוי. זה בסדר שרוצים, אבל יש תקציב ולמכבי יש תקציב מוגבל לעמדה הזו. אני לא רואה איך מכבי משלמת לרכז יותר ממיליון- מיליון וחצי דולר. סלוקאס, תאודוסיץ׳ הם שחקנים של שני מיליון דולר לפחות. גם דילייני דורש 2 מיליון דולר.
Assaf M

הודעהעל ידי Rampel » 10 יוני 2019, 10:56

MM3 כתב:
Rampel כתב:
Jack55 כתב:
Rampel כתב:הקשר ל-2K זו האמירה שלא אומרים לא לתאודוסיץ'. כשבקו האחורי יחד איתו יהיה את ווילבקין והוא עולה באזור ה-1.5-2 מיליון דולר, אז זה לא רק שאפשר, צריך להגיד לא לתענוג. והוא אכן תענוג, כבודו של תיאודוסיץ' במקומו מונח, אבל הוא לא מתאים למה שמתקיים אצלנו.

ואם כבר מדברים על מה שמתקיים אצלנו, אז יש לנו כבר MVP יורוקאפ ששותה מהתקציב יותר ממה שהוא שווה, אז אני אענה לגופו של עניין - לא חושב שצריך פה את סיקמה, לא בגלל זה ולא בגלל היכולת שלו להשלים את הקו הקדמי.

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

הכל תלוי בשכר, ברור שמעל למיליון וחצי זה כבר מוגזם, ושאפילו מכבי מודעים לכך שהם לא יכולים להוציא סכומים כאלה .
בנוגע לסיקמה, רק העלתי אותו כאופציה, אני גם לא הכי התלהבתי ממנו העונה, אפשר למצוא טובים ממנו עם ניסיון יורוליג .
שוב, יותר מהשכר שינגס חזק בתקציב (והוא ינגס), זה חוסר ההתאמה לקו האחורי שנבנה, שתיצור מסננת הגנתית. תיאודוסיץ'-ווילבקין-וולטרס זו שלישיה שתראה הרבה דקות ביחד ולחוד והשומר הטוב בחבורה הוא וולטרס.. וזה בעייתי בלשון המעטה.

אם בטופ רכזים של הפנטזי יש את וונאמייקר (בטוח בכלל שהוא חוזר לאירופה ? ) מילוש ודילייני . וונאמייקר הכי מתאים אבל נראה לי שמבחינת השוק הוא גם יהיה הכי מבוקש מה שיקשה על מכבי להתחרות עליו.
התקפית מילוש הכי מתאים אבל מסכים שהגנתית זה יכול להיות בעייתי עם זאת ברמה השיווקית וכלכלית זה הצעד הכי נכון של ההנהלה, זה שם שמוכר מינויים ומביא ספונסרים.
מהשלושה ברמת המחיר והסגנון דילייני נראה לי הכי ריאלי, למרות שבהרגשה שלי הוא קצת כמו ווילבקין (אולי משופר). אבל אין ספק ששילוב שלהם זה כוח אש רציני מהקו האחורי.

לא רואה סיבה שמילוש ווילבקין וולטרס יראו פרקט באותו זמן אז אין בכלל מה להתייחס לאופציה הזאת אם היא מתאימה או לא .. וולטרס אם באמת יוחתם בסוף אמור לעלות מהספסל .. לא יפתיע אותי אם יהיה בסוף הרכז הפותח שלנו וכל השמות האחרים יחתמו בקבוצות יורוליג.

כל הפואנטה בהבאת שני מובילי כדור היא שרוצים אותם ליד סקוטי.

לא משנה מי הרכז שיגיע, הוא ו-וולטרס הולכים לראות באזור ה-20 דקות בממוצע כל אחד וזה לא יהיה על חשבון הדקות של סקוטי, ככה שבהרבה מאוד דקות שניים מהם יהיו יחד על הפרקט. זה אומר שאם הרכז הראשון לא נותן הגנה סבירה לפחות, הופכת את הקו האחורי לפריץ ברוב הזמן. זו הייתה הכוונה שלי.

סמל אישי של המשתמש
Rampel

הודעהעל ידי MM3 » 10 יוני 2019, 11:04

Assaf M כתב:נכון, אך יש הבדל בין רצוי למצוי. זה בסדר שרוצים, אבל יש תקציב ולמכבי יש תקציב מוגבל לעמדה הזו. אני לא רואה איך מכבי משלמת לרכז יותר ממיליון- מיליון וחצי דולר. סלוקאס, תאודוסיץ׳ הם שחקנים של שני מיליון דולר לפחות. גם דילייני דורש 2 מיליון דולר.

יש למכבי תקציב אבל הכל נבחן לגופו של שחקן .. תביא שחקן כמו כספי או תאודוסיץ׳ אתה מחזיר את ההשקעה במקומות אחרים .. זה שם שמביא מנויים וספונסרים ויוצר באז סביב הקבוצה. שחקן כמו דילייני שהוא יכול להיות מצוין לא מעורר רעש ולכן לא רואה סיכוי שמכבי ישלמו לו 2 מיליון דולר.
האמת שאני גם לא רואה מישהו שמשלם לו את הסכומים האלה ..שתי האופציות היחידות שקופצות לי לראש זה חימקי וברצלונה ..
MM3

הודעהעל ידי Blondjam » 10 יוני 2019, 11:46

Assaf M כתב:נכון, אך יש הבדל בין רצוי למצוי. זה בסדר שרוצים, אבל יש תקציב ולמכבי יש תקציב מוגבל לעמדה הזו. אני לא רואה איך מכבי משלמת לרכז יותר ממיליון- מיליון וחצי דולר. סלוקאס, תאודוסיץ׳ הם שחקנים של שני מיליון דולר לפחות. גם דילייני דורש 2 מיליון דולר.
וונמייקר גם שחקן שמבקש סכומים כאלו.נקווה שלא ניתקע עם יוביץ כרכז ראשון

Sent from my Redmi 6A using Tapatalk
Blondjam

הודעהעל ידי 0ved1212 » 10 יוני 2019, 12:06

תומא הרטל מבקש 1.2
וגם אותו לא רוצים
ונראה גם מה קורה עם נדוביץ שהמניה שלו בירידה חזקה
0ved1212

הודעהעל ידי cifkcv » 10 יוני 2019, 12:32

נדוביץ יכול להיות 'סטיל' טוב, הוא מרוויח במילאנו 900 אלף או משהו כזה אז אפשר להביא אותו בחוזה דומה, כאמור המניה קצת בירידה, אבל היכולת לגמרי שם.
אם נרוויח את נדוביץ של מלאגה זה יהיה שיחוק רציני ובכך גם נשמור כסף לחיזוק בעמדות אחרות.
cifkcv

הודעהעל ידי Blondjam » 10 יוני 2019, 12:33

cifkcv כתב:נדוביץ יכול להיות 'סטיל' טוב, הוא מרוויח במילאנו 900 אלף או משהו כזה אז אפשר להביא אותו בחוזה דומה, כאמור המניה קצת בירידה, אבל היכולת לגמרי שם.
אם נרוויח את נדוביץ של מלאגה זה יהיה שיחוק רציני ובכך גם נשמור כסף לחיזוק בעמדות אחרות.
נדוביץ לא רכז

Blondjam

הודעהעל ידי felix_r » 10 יוני 2019, 13:09

Blondjam כתב:
cifkcv כתב:נדוביץ יכול להיות 'סטיל' טוב, הוא מרוויח במילאנו 900 אלף או משהו כזה אז אפשר להביא אותו בחוזה דומה, כאמור המניה קצת בירידה, אבל היכולת לגמרי שם.
נדוביץ לא רכז

והוא גם פציע מאוד.
העונה שיחק רק 15 משחקי יורוליג מתוך 30 (הליגה הרגילה)
בעונה לפני כן החסיר 6 משחקי יורוליג
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי Jack55 » 10 יוני 2019, 13:10

שני חסרונות עיקריים :
1. הוא לא רכז אמיתי, אני אישית הייתי מעדיף שיחתימו קודם כל מנהל משחק רציני שיוריד את הלחץ והאחריות הזאת מווילבקין .
2. הקטע של הפציעות, הוא פספס חצי עונה ומפחיד להמר עליו גם אם המחיר שלו ירד משמעותית (לסביבות ה700) .
כן אפשר להשאיר אותו כאופציה, אבל לדעתי כדאי קודם כל לבדוק סופית את כל הרכזים באמת .
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Jack55

הודעהעל ידי Jack55 » 10 יוני 2019, 13:12

בוא, זה עדיין הרבה מאוד כסף, אולי עם הצעה טובה של 1.3 בערך וונאמייקר יסכים לחתום כאן? אולי אפילו מיליון וחצי...
בכל מקרה אם מוכנים להשקיע יותר ממיליון זה כבר טוב, לי אישית שני הדברים הכי חשובים ברכז הם שקודם כל יהיה באמת מנהל משחק (יוריד את האחריות מווילבקין) ושיהיה שומר טוב .
שוב וונאמייקר נראלי האופציה הכי טובה בשוק .
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Jack55

הודעהעל ידי SirCharles » 10 יוני 2019, 17:04

אישית הייתי מעדיף שיחתימו מישהו כמו מילר-מקינטייר, שהוא מגן אתלטי ופיזי ומוסר טוב ויגיע במחיר הרבה יותר נוח מכוכבים כמו תאודושיץ או דילייני אבל יתאים יותר לצד סקוטי ויאפשר להשקיע כסף בעמדות הפורוורד.
SirCharles

הודעהעל ידי SirCharles » 10 יוני 2019, 17:09

Blondjam כתב:
Jack55 כתב:
A.Parker כתב:תיאודוסיץ' שחקן מלהיב מאוד, רכז על, אבל חיבור שלו עם סקוטי זו התאבדות הגנתית שתוביל לכישלון. לסור שחקן נחמד, אבל אני לא מתלהב ממנו ומעדיף שחקן בעל תכונות שונות מבלאק.

לדעתי אתה לא יכול להגיד לא לשחק כמו תיאודוסיץ, הצוות המקצועי יהיה מודע לבעיות ההגנה במצב כזה ואני בטוח שידעו איך לעטוף את שאר הקו האחורי בעוד 2 גארדים הגנתיים טובים, כי במצב של תיאודוסיץ אתה לא צריך להשקיע בעוד גארדים מוכשרים .
וולטרס שומר סביר, ווילבקין שומר סביר+, וזוסמן שומר טוב מאוד, המצב לא יהיה כזה נוראי לדעתי .

בנוגע ללסור אני מסכים שהוא סנטר שדומה לבלאק, אבל אם יביאו 4 עם תכונות ויכולות שונות מבלאק, זה יכול להיות בסדר .

אגב מה עם סיקמה מאלבה, מה אומרים עליו?
בדיוק חשבתי על סיקמה היום.נמצא בשיא הקריירה אבל לא סגור על מידת התאמתו ליורוליג

למה אי אפשר לוותר על תאודושיץ? קודם כל אני די משוכנע שהוא עבר את השיא וראו את זה גם בכמות הפציעות שעברו עליו בnba. שנית, אתה כל הזמן טוען שסקוטי נכשל ברגעים המכריעים העונה, אבל שוכח שתאודושיץ נחשב במשך שנים לאחד הלוזרים הגדולים ביבשת.

לגבי סיקמה, גם אני חושש לגבי מידת ההתאמה שלו ליורוליג (לפי תקדים ניק קיינר מדלי) אבל לזכותו יאמר שלמרות שלא שיחק עדיין ביורוליג הוא כן הופיע בליגות חזקות (הספרדית והגרמנית) ותמיד הגיע לשלבים המכריעים ביורוקאפ, וחוץ מזה אני אוהב שחקני דבק אינטליגנטים מסוגו (הבדל של שמיים וארץ בינו לבין אובריינט בbbiq).

ועוד משהו לגבי ההגנה של הקו האחורי - לא ראיתי מספיק מוולטרס בשביל להעריך את ההגנה שלו אבל הוא לא מהיר או אתלטי ויש לו ידיים קצרות אז אני מעריך שהוא יתקשה גם מול גארדים זריזים בעמדה 1 וגם מול גארדים פיזיים וגבוהים בעמדה 2. ווילבקין ממש לא סביר +. פה ושם הוא מתאמץ וחוטף מסירות, אבל הוא לא לוחץ טוב, יותר מדי פעמים נתקע בחסימות או פשוט נותן לשחקן שלו לעבור אותו בלי חסימה, ובעיקר הוא לא מספיק פיזי בשביל לשמור על גארדים גדולים אז הוא לא יכול לשחק לצד רכז קלאסי אלא צריך לצידו גארד גבוה שגם יוביל כדור וגם ישמור על הגארד הגדול בצד השני.
לגבי זוסמן, הוא שומר סביר ויש לו פוטנציאל להיות סטופר אבל הוא עדיין רחוק משם. לא מספיק פיזי ולא מזיז רגליים מספיק מהר ונותן שיעברו אותו יותר מדי פעמים.
בקיצור בהרכב שרשמת יש רק גארד אחד שהוא מעל לסביר בהגנה.
נערך לאחרונה על ידי SirCharles בתאריך 10 יוני 2019, 17:48, נערך פעם אחת בסך הכל.
SirCharles

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 10 יוני 2019, 17:45

אני לא רואה את סיקמה הופך לכוח אמיתי ביורוליג.
הוא שחקן מדהים ברמות הנמוכות, ואני מסכים שיוכל להיות דבק נהדר ליד שחקנים מסויימים, אבל אני לא רואה איפה הוא מתיישב בתוך קבוצה כמו מכבי.
אם הייתי צסק״א, הייתי לוקח אותו על הבלטה של אלק פיטרס בלי לחשוב יותר מדי. ליד דרדס כמו בלאק ועם שחקנים מוגבלים התקפית מסביב, זה פחות יעבוד.

הוא שחקן מצויין, פשוט לא מתאים למה שבונים כאן.
בהנחה הלא ברורה שבונים כאן משהו בכלל.

מתי בלאק חותם?
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי Jack55 » 10 יוני 2019, 18:15

SirCharles כתב:
Blondjam כתב:
Jack55 כתב:
A.Parker כתב:תיאודוסיץ' שחקן מלהיב מאוד, רכז על, אבל חיבור שלו עם סקוטי זו התאבדות הגנתית שתוביל לכישלון. לסור שחקן נחמד, אבל אני לא מתלהב ממנו ומעדיף שחקן בעל תכונות שונות מבלאק.

לדעתי אתה לא יכול להגיד לא לשחק כמו תיאודוסיץ, הצוות המקצועי יהיה מודע לבעיות ההגנה במצב כזה ואני בטוח שידעו איך לעטוף את שאר הקו האחורי בעוד 2 גארדים הגנתיים טובים, כי במצב של תיאודוסיץ אתה לא צריך להשקיע בעוד גארדים מוכשרים .
וולטרס שומר סביר, ווילבקין שומר סביר+, וזוסמן שומר טוב מאוד, המצב לא יהיה כזה נוראי לדעתי .

בנוגע ללסור אני מסכים שהוא סנטר שדומה לבלאק, אבל אם יביאו 4 עם תכונות ויכולות שונות מבלאק, זה יכול להיות בסדר .

אגב מה עם סיקמה מאלבה, מה אומרים עליו?
בדיוק חשבתי על סיקמה היום.נמצא בשיא הקריירה אבל לא סגור על מידת התאמתו ליורוליג

למה אי אפשר לוותר על תאודושיץ? קודם כל אני די משוכנע שהוא עבר את השיא וראו את זה גם בכמות הפציעות שעברו עליו בnba. שנית, אתה כל הזמן טוען שסקוטי נכשל ברגעים המכריעים העונה, אבל שוכח שתאודושיץ נחשב במשך שנים לאחד הלוזרים הגדולים ביבשת.

לגבי סיקמה, גם אני חושש לגבי מידת ההתאמה שלו ליורוליג (לפי תקדים ניק קיינר מדלי) אבל לזכותו יאמר שלמרות שלא שיחק עדיין ביורוליג הוא כן הופיע בליגות חזקות (הספרדית והגרמנית) ותמיד הגיע לשלבים המכריעים ביורוקאפ, וחוץ מזה אני אוהב שחקני דבק אינטליגנטים מסוגו (הבדל של שמיים וארץ בינו לבין אובריינט בbbiq).

ועוד משהו לגבי ההגנה של הקו האחורי - לא ראיתי מספיק מוולטרס בשביל להעריך את ההגנה שלו אבל הוא לא מהיר או אתלטי ויש לו ידיים קצרות אז אני מעריך שהוא יתקשה גם מול גארדים זריזים בעמדה 1 וגם מול גארדים פיזיים וגבוהים בעמדה 2. ווילבקין ממש לא סביר +. פה ושם הוא מתאמץ וחוטף מסירות, אבל הוא לא לוחץ טוב, יותר מדי פעמים נתקע בחסימות או פשוט נותן לשחקן שלו לעבור אותו בלי חסימה, ובעיקר הוא לא מספיק פיזי בשביל לשמור על גארדים גדולים אז הוא לא יכול לשחק לצד רכז קלאסי אלא צריך לצידו גארד גבוה שגם יוביל כדור וגם ישמור על הגארד הגדול בצד השני.
לגבי זוסמן, הוא שומר סביר ויש לו פוטנציאל להיות סטופר אבל הוא עדיין רחוק משם. לא מספיק פיזי ולא מזיז רגליים מספיק מהר ונותן שיעברו אותו יותר מדי פעמים.
בקיצור בהרכב שרשמת יש רק גארד אחד שהוא מעל לסביר בהגנה.

שמע בנוגע לתיאודוסיץ', אין ספק שכאשר יחזור לאירופה הוא יהיה בין השחקנים הכי טובים פה, יש לו לפחות עוד שנה-שנתיים טובות מאוד לתת ברמות האלה .

אני גם לא עף על סיקמה, הוא שחקן טוב אבל הייתי מעדיף שה4 הפותח של מכבי יהיה אחד כזה שמוכח ברמות האלה ועם ניסיון יורוליג
אם אפשר לצמצמם כמה שיותר את כמות ההימורים בסגל, רצוי לעשות את זה .

בנוגע להגנה, לפי מה שכמה אוהדים של ז'לגיריס כתבו לי הוא שומר בינוני, ווילבקין לא שומר רע לדעתי לפחות ממה שראיתי השנה, ברור שהוא גם לא מדהים אבל לא רע .
זוסמן יכול לעשות קפיצת מדרגה מאוד משמעותית בקיץ הזה ולהפוך לשחקן קריטי ורציני ברוטציה של מכבי ובכלל לשחקן הגנה אפילו יותר מעולה .
ברור שהאידיאל הוא להחתים רכז בכיר שיהיה בעל יכולות הגנה טובות (וונאמייקר האופציה העדיפה עליי), נקווה שזה מה שיקרה .
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Jack55

הודעהעל ידי SirCharles » 10 יוני 2019, 18:34

החציל האצטקי כתב:אני לא רואה את סיקמה הופך לכוח אמיתי ביורוליג.
הוא שחקן מדהים ברמות הנמוכות, ואני מסכים שיוכל להיות דבק נהדר ליד שחקנים מסויימים, אבל אני לא רואה איפה הוא מתיישב בתוך קבוצה כמו מכבי.
אם הייתי צסק״א, הייתי לוקח אותו על הבלטה של אלק פיטרס בלי לחשוב יותר מדי. ליד דרדס כמו בלאק ועם שחקנים מוגבלים התקפית מסביב, זה פחות יעבוד.

הוא שחקן מצויין, פשוט לא מתאים למה שבונים כאן.
בהנחה הלא ברורה שבונים כאן משהו בכלל.

מתי בלאק חותם?

לבלאק הדרדס יש מוטת ידיים אדירה והוא אולי הביגמן הכי אתלטי ופיזי ביורוליג שזה מכפר על המחסור בסנטימטרים.
אני מודה שהייתי שמח לראות מאחוריו כבקאפ איזה סבן פוטר אבל יש מספיק קבוצות מצליחות עם סנטרים נמוכים שמחזיקים את ההגנה (צסקא, אפס).

לא הבנתי את ההערה לגבי סיקמה שזה לא יעבוד עם שחקנים מוגבלים מסביב. קודם כל רוב הסיכויים שבמכבי יהיו שחקנים יותר מוכשרים לידו מאשר באלבה, ודבר שני הוא שחקן חכם ומוסר מצוין שעושה בעצמו את השחקנים שלצידו טובים יותר.
אחת הבעיות העיקריות השנה במכבי היתה המחסור במוסרים טובים ושחקנים אינטלגנטים בכללי. אני חושב שהשחקנים שיצרו הכי הרבה מהלכים (סקוטי, אובריינט וקיין) היו גם הכי פחות אינטלגנטים בקבוצה. שחקן פנים שיודע למסור כמו סיקמה הוא נכס לכל קבוצה.

הנה 2 נתונים סטטיסטיים שמדגימים יפה את ההבדל בין סיקמה לאובריינט:
1) מתוך 65 משחקים של אובריינט העונה ב38 מהם הוא לא צבר חסימה או חטיפה (58%) ורק ב10 משחקים היו לו 2 חט'/חס' ומעלה.
סיקמה לעומתו ב58 מתוך 66 משחקים צבר חטיפה או חסימה (88%) ב38 משחקים צבר 2 חט'/חס' ומעלה וב22 משחקים צבר 3 ומעלה.
2) אובריינט מסר רק ב6 משחקים מעל 2 אס' (השיא שלו הוא 3) וב13 מש' לא מסר אף אסיסט. סיקמה לעומתו מסר אסיסט בכל משחק העונה ורק ב11 מש' מסר פחות מ3 אס'.
SirCharles

הודעהעל ידי cifkcv » 10 יוני 2019, 21:44

תכלס? משאיר רק את סקוטי ג'וני ובלאק מהזרים.
cifkcv

הודעהעל ידי שמואל1 » 10 יוני 2019, 23:53

טרול כלשהו בפורום תפוז טוען שמילוש תאודוסיץ' וקוזמינסקאס סגרו במכבי לשנתיים וההודעה הרשמית בסיום העונה.
99% שזה שקר מוחלט אבל לכו תדעו.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי my man » 10 יוני 2019, 23:54

די נו...פורום תפוז? ברצינות?
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 10 יוני 2019, 23:55

אני לא רואה את אמארה ממשיך בירושלים.
זה הזמן לקדם עניינים.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי שמואל1 » 10 יוני 2019, 23:55

my man כתב:די נו...פורום תפוז? ברצינות?

פעם היה שם את הגמד התשיעי שהיו לו סקופים לא רעים... היום לא נשאר שם כלום.
אני עדיין נוהג לדגום את הפורום הזה מידי פעם.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, משה ו־13 אורחים