המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MM3 כתב:Rampel כתב:שוב, יותר מהשכר שינגס חזק בתקציב (והוא ינגס), זה חוסר ההתאמה לקו האחורי שנבנה, שתיצור מסננת הגנתית. תיאודוסיץ'-ווילבקין-וולטרס זו שלישיה שתראה הרבה דקות ביחד ולחוד והשומר הטוב בחבורה הוא וולטרס.. וזה בעייתי בלשון המעטה.Jack55 כתב:Rampel כתב:הקשר ל-2K זו האמירה שלא אומרים לא לתאודוסיץ'. כשבקו האחורי יחד איתו יהיה את ווילבקין והוא עולה באזור ה-1.5-2 מיליון דולר, אז זה לא רק שאפשר, צריך להגיד לא לתענוג. והוא אכן תענוג, כבודו של תיאודוסיץ' במקומו מונח, אבל הוא לא מתאים למה שמתקיים אצלנו.
ואם כבר מדברים על מה שמתקיים אצלנו, אז יש לנו כבר MVP יורוקאפ ששותה מהתקציב יותר ממה שהוא שווה, אז אני אענה לגופו של עניין - לא חושב שצריך פה את סיקמה, לא בגלל זה ולא בגלל היכולת שלו להשלים את הקו הקדמי.
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
הכל תלוי בשכר, ברור שמעל למיליון וחצי זה כבר מוגזם, ושאפילו מכבי מודעים לכך שהם לא יכולים להוציא סכומים כאלה .
בנוגע לסיקמה, רק העלתי אותו כאופציה, אני גם לא הכי התלהבתי ממנו העונה, אפשר למצוא טובים ממנו עם ניסיון יורוליג .
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
אם בטופ רכזים של הפנטזי יש את וונאמייקר (בטוח בכלל שהוא חוזר לאירופה ? ) מילוש ודילייני . וונאמייקר הכי מתאים אבל נראה לי שמבחינת השוק הוא גם יהיה הכי מבוקש מה שיקשה על מכבי להתחרות עליו.
התקפית מילוש הכי מתאים אבל מסכים שהגנתית זה יכול להיות בעייתי עם זאת ברמה השיווקית וכלכלית זה הצעד הכי נכון של ההנהלה, זה שם שמוכר מינויים ומביא ספונסרים.
מהשלושה ברמת המחיר והסגנון דילייני נראה לי הכי ריאלי, למרות שבהרגשה שלי הוא קצת כמו ווילבקין (אולי משופר). אבל אין ספק ששילוב שלהם זה כוח אש רציני מהקו האחורי.
לא רואה סיבה שמילוש ווילבקין וולטרס יראו פרקט באותו זמן אז אין בכלל מה להתייחס לאופציה הזאת אם היא מתאימה או לא .. וולטרס אם באמת יוחתם בסוף אמור לעלות מהספסל .. לא יפתיע אותי אם יהיה בסוף הרכז הפותח שלנו וכל השמות האחרים יחתמו בקבוצות יורוליג.
Assaf M כתב:נכון, אך יש הבדל בין רצוי למצוי. זה בסדר שרוצים, אבל יש תקציב ולמכבי יש תקציב מוגבל לעמדה הזו. אני לא רואה איך מכבי משלמת לרכז יותר ממיליון- מיליון וחצי דולר. סלוקאס, תאודוסיץ׳ הם שחקנים של שני מיליון דולר לפחות. גם דילייני דורש 2 מיליון דולר.
וונמייקר גם שחקן שמבקש סכומים כאלו.נקווה שלא ניתקע עם יוביץ כרכז ראשוןAssaf M כתב:נכון, אך יש הבדל בין רצוי למצוי. זה בסדר שרוצים, אבל יש תקציב ולמכבי יש תקציב מוגבל לעמדה הזו. אני לא רואה איך מכבי משלמת לרכז יותר ממיליון- מיליון וחצי דולר. סלוקאס, תאודוסיץ׳ הם שחקנים של שני מיליון דולר לפחות. גם דילייני דורש 2 מיליון דולר.
נדוביץ לא רכזcifkcv כתב:נדוביץ יכול להיות 'סטיל' טוב, הוא מרוויח במילאנו 900 אלף או משהו כזה אז אפשר להביא אותו בחוזה דומה, כאמור המניה קצת בירידה, אבל היכולת לגמרי שם.
אם נרוויח את נדוביץ של מלאגה זה יהיה שיחוק רציני ובכך גם נשמור כסף לחיזוק בעמדות אחרות.
Blondjam כתב:נדוביץ לא רכזcifkcv כתב:נדוביץ יכול להיות 'סטיל' טוב, הוא מרוויח במילאנו 900 אלף או משהו כזה אז אפשר להביא אותו בחוזה דומה, כאמור המניה קצת בירידה, אבל היכולת לגמרי שם.
אם נרוויח את נדוביץ של מלאגה זה יהיה שיחוק רציני ובכך גם נשמור כסף לחיזוק בעמדות אחרות.
Sent from my Redmi 6A using Tapatalk
cifkcv כתב:נדוביץ יכול להיות 'סטיל' טוב, הוא מרוויח במילאנו 900 אלף או משהו כזה אז אפשר להביא אותו בחוזה דומה, כאמור המניה קצת בירידה, אבל היכולת לגמרי שם.
Assaf M כתב:נכון, אך יש הבדל בין רצוי למצוי. זה בסדר שרוצים, אבל יש תקציב ולמכבי יש תקציב מוגבל לעמדה הזו. אני לא רואה איך מכבי משלמת לרכז יותר ממיליון- מיליון וחצי דולר. סלוקאס, תאודוסיץ׳ הם שחקנים של שני מיליון דולר לפחות. גם דילייני דורש 2 מיליון דולר.
Blondjam כתב:בדיוק חשבתי על סיקמה היום.נמצא בשיא הקריירה אבל לא סגור על מידת התאמתו ליורוליגJack55 כתב:A.Parker כתב:תיאודוסיץ' שחקן מלהיב מאוד, רכז על, אבל חיבור שלו עם סקוטי זו התאבדות הגנתית שתוביל לכישלון. לסור שחקן נחמד, אבל אני לא מתלהב ממנו ומעדיף שחקן בעל תכונות שונות מבלאק.
לדעתי אתה לא יכול להגיד לא לשחק כמו תיאודוסיץ, הצוות המקצועי יהיה מודע לבעיות ההגנה במצב כזה ואני בטוח שידעו איך לעטוף את שאר הקו האחורי בעוד 2 גארדים הגנתיים טובים, כי במצב של תיאודוסיץ אתה לא צריך להשקיע בעוד גארדים מוכשרים .
וולטרס שומר סביר, ווילבקין שומר סביר+, וזוסמן שומר טוב מאוד, המצב לא יהיה כזה נוראי לדעתי .
בנוגע ללסור אני מסכים שהוא סנטר שדומה לבלאק, אבל אם יביאו 4 עם תכונות ויכולות שונות מבלאק, זה יכול להיות בסדר .
אגב מה עם סיקמה מאלבה, מה אומרים עליו?
SirCharles כתב:Blondjam כתב:בדיוק חשבתי על סיקמה היום.נמצא בשיא הקריירה אבל לא סגור על מידת התאמתו ליורוליגJack55 כתב:A.Parker כתב:תיאודוסיץ' שחקן מלהיב מאוד, רכז על, אבל חיבור שלו עם סקוטי זו התאבדות הגנתית שתוביל לכישלון. לסור שחקן נחמד, אבל אני לא מתלהב ממנו ומעדיף שחקן בעל תכונות שונות מבלאק.
לדעתי אתה לא יכול להגיד לא לשחק כמו תיאודוסיץ, הצוות המקצועי יהיה מודע לבעיות ההגנה במצב כזה ואני בטוח שידעו איך לעטוף את שאר הקו האחורי בעוד 2 גארדים הגנתיים טובים, כי במצב של תיאודוסיץ אתה לא צריך להשקיע בעוד גארדים מוכשרים .
וולטרס שומר סביר, ווילבקין שומר סביר+, וזוסמן שומר טוב מאוד, המצב לא יהיה כזה נוראי לדעתי .
בנוגע ללסור אני מסכים שהוא סנטר שדומה לבלאק, אבל אם יביאו 4 עם תכונות ויכולות שונות מבלאק, זה יכול להיות בסדר .
אגב מה עם סיקמה מאלבה, מה אומרים עליו?
למה אי אפשר לוותר על תאודושיץ? קודם כל אני די משוכנע שהוא עבר את השיא וראו את זה גם בכמות הפציעות שעברו עליו בnba. שנית, אתה כל הזמן טוען שסקוטי נכשל ברגעים המכריעים העונה, אבל שוכח שתאודושיץ נחשב במשך שנים לאחד הלוזרים הגדולים ביבשת.
לגבי סיקמה, גם אני חושש לגבי מידת ההתאמה שלו ליורוליג (לפי תקדים ניק קיינר מדלי) אבל לזכותו יאמר שלמרות שלא שיחק עדיין ביורוליג הוא כן הופיע בליגות חזקות (הספרדית והגרמנית) ותמיד הגיע לשלבים המכריעים ביורוקאפ, וחוץ מזה אני אוהב שחקני דבק אינטליגנטים מסוגו (הבדל של שמיים וארץ בינו לבין אובריינט בbbiq).
ועוד משהו לגבי ההגנה של הקו האחורי - לא ראיתי מספיק מוולטרס בשביל להעריך את ההגנה שלו אבל הוא לא מהיר או אתלטי ויש לו ידיים קצרות אז אני מעריך שהוא יתקשה גם מול גארדים זריזים בעמדה 1 וגם מול גארדים פיזיים וגבוהים בעמדה 2. ווילבקין ממש לא סביר +. פה ושם הוא מתאמץ וחוטף מסירות, אבל הוא לא לוחץ טוב, יותר מדי פעמים נתקע בחסימות או פשוט נותן לשחקן שלו לעבור אותו בלי חסימה, ובעיקר הוא לא מספיק פיזי בשביל לשמור על גארדים גדולים אז הוא לא יכול לשחק לצד רכז קלאסי אלא צריך לצידו גארד גבוה שגם יוביל כדור וגם ישמור על הגארד הגדול בצד השני.
לגבי זוסמן, הוא שומר סביר ויש לו פוטנציאל להיות סטופר אבל הוא עדיין רחוק משם. לא מספיק פיזי ולא מזיז רגליים מספיק מהר ונותן שיעברו אותו יותר מדי פעמים.
בקיצור בהרכב שרשמת יש רק גארד אחד שהוא מעל לסביר בהגנה.
החציל האצטקי כתב:אני לא רואה את סיקמה הופך לכוח אמיתי ביורוליג.
הוא שחקן מדהים ברמות הנמוכות, ואני מסכים שיוכל להיות דבק נהדר ליד שחקנים מסויימים, אבל אני לא רואה איפה הוא מתיישב בתוך קבוצה כמו מכבי.
אם הייתי צסק״א, הייתי לוקח אותו על הבלטה של אלק פיטרס בלי לחשוב יותר מדי. ליד דרדס כמו בלאק ועם שחקנים מוגבלים התקפית מסביב, זה פחות יעבוד.
הוא שחקן מצויין, פשוט לא מתאים למה שבונים כאן.
בהנחה הלא ברורה שבונים כאן משהו בכלל.
מתי בלאק חותם?
my man כתב:די נו...פורום תפוז? ברצינות?
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, felix_r, עידן ו־10 אורחים