ת'רד המלפפונים - הצעת ענק לסלוקאס

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ת'רד המלפפונים

הודעהעל ידי גל גל » 15 יוני 2019, 23:27

במיוחד אם כספי מגיע...

לא יותר מ 800 אלף כמו על פארגו
מכבי 2025
גראהם קלארק בלאט
נדוביץ,הנדס,דיבה
לאמב,בריסט,לביא
הורד,ליף,ריימן
באסי,סנטוס,סורקין
גל גל

הודעהעל ידי קובי » 16 יוני 2019, 09:32

מעניין אם הימורים על פליטי NBA, סטייל אובראיינט ובלאק, יימשכו גם אחרי תקופת ספאחיה, או שנחזור לשמות בינוניים ומתחת לפנס מאירופה ומהליגה...
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי cannon » 16 יוני 2019, 09:48

בישראל היום יעקב מאיר כותב בצורה חד משמעית שיאניס לא מעוניין בפארגו, רול, קלויארו ואובריינט. מאמין שהפעם גם יקשיבו למאמן ואלה לא ימשיכו...
cannon

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 16 יוני 2019, 09:55

cannon כתב:בישראל היום יעקב מאיר כותב בצורה חד משמעית שיאניס לא מעוניין בפארגו, רול, קלויארו ואובריינט. מאמין שהפעם גם יקשיבו למאמן ואלה לא ימשיכו...

הגיוני.
אלה החלטות נכונות ומתבקשות, אם וכאשר.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי my man » 16 יוני 2019, 10:05

וקיין..תגידו לו שהוא שכח את קיין..
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי Jack55 » 16 יוני 2019, 10:12

אם קיין באמת נשאר לצערי עם כל כמה שאני אוהב את קלויארו אני לא חושב שיש לו מקום, זה כבר יהיה יותר מדי שחקנים מוגבלים התקפית, אם קיין יישאר הוא לא יביא הרבה חוץ מהגנה וקצת האסל, ואולי יהיה עדיף לחזק את עמדה 3 עם פוורווד קצת יותר התקפי ופחות נגר, אולי אוסטין הולינס שיוכל לתת דקות בעמדות 2-3 בדיוק כמו קיין .
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Jack55

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 16 יוני 2019, 10:36

Jack55 כתב:אם קיין באמת נשאר לצערי עם כל כמה שאני אוהב את קלויארו אני לא חושב שיש לו מקום, זה כבר יהיה יותר מדי שחקנים מוגבלים התקפית, אם קיין יישאר הוא לא יביא הרבה חוץ מהגנה וקצת האסל, ואולי יהיה עדיף לחזק את עמדה 3 עם פוורווד קצת יותר התקפי ופחות נגר, אולי אוסטין הולינס שיוכל לתת דקות בעמדות 2-3 בדיוק כמו קיין .

אם קיין נשאר, אני לא רואה סיבה לצרף עוד סווינגמן זר.
זוסמן, אבדיה, קיין וכספי (...) מכסים יפה את עמדה 3 ונותנים פתרונות מול כל המצ׳ אפים שמסתובבים בחוץ.

את ההשקעה צריך לעשות בעמדות 4-5.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי Blondjam » 16 יוני 2019, 10:38

החציל האצטקי כתב:
Jack55 כתב:אם קיין באמת נשאר לצערי עם כל כמה שאני אוהב את קלויארו אני לא חושב שיש לו מקום, זה כבר יהיה יותר מדי שחקנים מוגבלים התקפית, אם קיין יישאר הוא לא יביא הרבה חוץ מהגנה וקצת האסל, ואולי יהיה עדיף לחזק את עמדה 3 עם פוורווד קצת יותר התקפי ופחות נגר, אולי אוסטין הולינס שיוכל לתת דקות בעמדות 2-3 בדיוק כמו קיין .

זוסמן, אבדיה, קיין וכספי (...) מכסים יפה את עמדה 3 ונותנים פתרונות מול כל המצ׳ אפים שמסתובבים בחוץ.

חציל רשון תומאס זה שחקן שהיית מהמר עליו בעמדה 4?

Sent from my Redmi 6A using Tapatalk
Blondjam

הודעהעל ידי Rampel » 16 יוני 2019, 10:49

אם קיין נשאר הוא ה-2-3 המחליף. האמת שכשאני חושב על זה, אז הוא יכול להוביל כדור (בנגרות בלתי נסבלת, אבל יכול) ולתת הגנה. שזה מה שהיה קריטי מהשחקן הזה.. היה רצוי שזה יהיה שחקן של 3&D אבל.. טוב, מקווה שזו הנפילה היחידה של ספרופולוס הקיץ.

לדעתי כספי עדיין צריך להגיע לעמדה 3 ולתת דקות ב-4 במידת הצורך. הוא יהיה כוח מאוד משמעותי בעמדה 3 גם מבחינה התקפית וגם מבחינה הגנתית, מה שאומר שהזר הנוסף מעבר לרכז שצריך להשקיע בו הוא הזר בעמדה 4.

Sent from my SM-G955F using Tapatalk
סמל אישי של המשתמש
Rampel

הודעהעל ידי גל גל » 16 יוני 2019, 10:54

איפה למכבי בדיוק יהיה כסף
להביא את כספי
להשאיר את בלאק ב 1.4
וילבקין
רכז "בכיר "

לא יודע

אם כספי לא מגיע אז אולי באמת פאפניקולאו זה שם טוב. אני בטוח שספירופולוס מעוניין בו.
גם בהרבה פחות כסף אני מניח .
מכבי 2025
גראהם קלארק בלאט
נדוביץ,הנדס,דיבה
לאמב,בריסט,לביא
הורד,ליף,ריימן
באסי,סנטוס,סורקין
גל גל

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 16 יוני 2019, 11:01

Blondjam כתב:
החציל האצטקי כתב:

לא בטוח.
הוא אחלה שחקן, אבל הגודל שלו בעייתי. אני לא רואה איך הוא ובלאק מסתדרים ביחד דקות ארוכות.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי Jack55 » 16 יוני 2019, 11:10

החציל האצטקי כתב:

יש משהו במה שאתה אומר, אולי באמת עדיף במקום קלויארו איזה שחקן לעמדות 3-4 שיתן יותר גיוון ואופציות לקו הקדמי, אבל מה שכן הייתי רוצה שיהיה לו דגש התקפי, לא עוד נגר .
אבל שוב, אם קלויארו יישאר אני ממש לא אתבאס, בסך הכל הוא שחקן שאני מאוד אוהב, אבל ההישארות של קיין קצת מסבכת את העניינים, ואולי עדיף שחקן עם דגש יותר התקפי, מישהו שבאמת יהפוך את הקו הקדמי לרציני .
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Jack55

הודעהעל ידי Jack55 » 16 יוני 2019, 11:10

החציל האצטקי כתב:
Blondjam כתב:
החציל האצטקי כתב:

לא בטוח.
הוא אחלה שחקן, אבל הגודל שלו בעייתי. אני לא רואה איך הוא ובלאק מסתדרים ביחד דקות ארוכות.

דקארי ג'ונסון שדיברת עליו יכול להיות אופציה נחמדה .
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Jack55

הודעהעל ידי Jack55 » 16 יוני 2019, 11:11

גל גל כתב:איפה למכבי בדיוק יהיה כסף
להביא את כספי
להשאיר את בלאק ב 1.4
וילבקין
רכז "בכיר "

לא יודע

אם כספי לא מגיע אז אולי באמת פאפניקולאו זה שם טוב. אני בטוח שספירופולוס מעוניין בו.

אם כספי יגיע, אני חושב שאפשר לשכוח מכל הוונאמייקר והדייליני, הכסף שיישאר לרכז במצב כזה הוא בסביבות ה700-800 במקרה הטוב .
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Jack55

הודעהעל ידי MM3 » 16 יוני 2019, 11:17

גל גל כתב:איפה למכבי בדיוק יהיה כסף
להביא את כספי
להשאיר את בלאק ב 1.4
וילבקין
רכז "בכיר "

לא יודע

אם אני לא טועה מעלים את מחירי המנויים העונה בגלל שיש יותר משחקים .. אז זה מקור ראשון .. מהבית ..
ובאופן כללי אם אתה בונה קבוצה אטרקטיבית הרבה יותר קל להביא ספונספרים במיוחד אם אתה מביא מישהו כמו כספי שפונה ספציפית לקהל היעד של רוב הספונסרים האלה.

רק ב 2017 היה לך סגל של ווימס, גאודלוק , צירבס מקל , לנדסברג, פניני, מילר, דווין .. קיצר שרוצים אפשר ...
MM3

הודעהעל ידי er79 » 16 יוני 2019, 11:25

מחליא אותי ששחקן כמו קיין נשאר. זה אפילו לא מסוג השחקנים שצריך להתלבט לגביהם. פשוט שחקן התקפי המבחיל ביותר שנתקלתי בו בחיי והיו מבחילים רבים
er79

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 16 יוני 2019, 11:28

Jack55 כתב:יש משהו במה שאתה אומר, אולי באמת עדיף במקום קלויארו איזה שחקן לעמדות 3-4 שיתן יותר גיוון ואופציות לקו הקדמי, אבל מה שכן הייתי רוצה שיהיה לו דגש התקפי, לא עוד נגר .
אבל שוב, אם קלויארו יישאר אני ממש לא אתבאס, בסך הכל הוא שחקן שאני מאוד אוהב, אבל ההישארות של קיין קצת מסבכת את העניינים, ואולי עדיף שחקן עם דגש יותר התקפי, מישהו שבאמת יהפוך את הקו הקדמי לרציני .

שחרר, שחרר, שחרר מקלויארו.
הוא הולך הביתה. הוא לא רלוונטי יותר בקבוצה הזאת.

אם כספי בא לפה- הוא השחקן שיביא אופציות ב3-4. אם לא כספי, אז יחפשו זר שיביא דברים דומים למה שמביא כספי.

דקארי ג׳ונסון שדיברתי עליו נכנס בהקשר של 5 מחליף לבלאק.
יש עוד אופציות לא רעות, אבל על סנטרים משלמים מחיר כבד בד״כ, ולא מספיק רק סייז אלא גם התאמה.
אני מניח שמכבי תשמח לסגור עניינים עם לסור אם הוא עוזב את מלאגה. הוא אמנם קטן אבל לא בוחל במגע.
הוא בסה״כ ייתן לה תחליף טוב למה שהביא טיוס בהגנה הקבוצתית, עם יכולת טובה יותר להחזיק את האיש שלו ברמה הפיזית בהגנה אישית.
אמרתי כבר שגם לאמארה יש מקום כאן מול החבר׳ה היותר מגודלים. אם יילכו על שני סנטרים ״קטנים״, החתמה שלו היא כמעט מתבקשת.

למכבי יש כסף.
לא יודע אם יש לה שני מיליון דולר לרכז, אבל יש לה מספיק כסף כדי להביא שחקן טוב.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי קובי » 16 יוני 2019, 11:29

לכל משוועי כספי למיניהם - למה בדיוק אתם מצפים ממנו התקפית? פציעתית?
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי Jack55 » 16 יוני 2019, 11:42

החציל האצטקי כתב:
Jack55 כתב:יש משהו במה שאתה אומר, אולי באמת עדיף במקום קלויארו איזה שחקן לעמדות 3-4 שיתן יותר גיוון ואופציות לקו הקדמי, אבל מה שכן הייתי רוצה שיהיה לו דגש התקפי, לא עוד נגר .

שחרר, שחרר, שחרר מקלויארו.
הוא הולך הביתה. הוא לא רלוונטי יותר בקבוצה הזאת.

אם כספי בא לפה- הוא השחקן שיביא אופציות ב3-4. אם לא כספי, אז יחפשו זר שיביא דברים דומים למה שמביא כספי.

דקארי ג׳ונסון שדיברתי עליו נכנס בהקשר של 5 מחליף לבלאק.
יש עוד אופציות לא רעות, אבל על סנטרים משלמים מחיר כבד בד״כ, ולא מספיק רק סייז אלא גם התאמה.
אני מניח שמכבי תשמח לסגור עניינים עם לסור אם הוא עוזב את מלאגה. הוא אמנם קטן אבל לא בוחל במגע.
הוא בסה״כ ייתן לה תחליף טוב למה שהביא טיוס בהגנה הקבוצתית, עם יכולת טובה יותר להחזיק את האיש שלו ברמה הפיזית בהגנה אישית.
אמרתי כבר שגם לאמארה יש מקום כאן מול החבר׳ה היותר מגודלים. אם יילכו על שני סנטרים ״קטנים״, החתמה שלו היא כמעט מתבקשת.

למכבי יש כסף.
לא יודע אם יש לה שני מיליון דולר לרכז, אבל יש לה מספיק כסף כדי להביא שחקן טוב.

כן נראה שקלויארו הולך.
בכל מקרה אני מאחל לו בהצלחה בעונה הבאה, מעניין אם ימצא לו חוזה בקבוצת יורוליג .

בנוגע לעמדות הסנטרים, לסור זה באמת אחלה של אופציה גם עם ראייה לעתיד, שחקן צעיר עם פוטנציאל מעולה שיכול רק להתקדם משמעותית ביכולת שלו בשנים הקרובות, לדעתי חוזה לשנתיים מינימום זה מתבקש.
אמארה כסנטר שלישי לשניהם יכול להיות פצצה לדעתי, שיעלה לתת את ה8-10 דק' שלו ביורוליג ויביא את הסייז הזה שחסר לבלאק .
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Jack55

הודעהעל ידי MM3 » 16 יוני 2019, 13:39

קובי כתב:לכל משוועי כספי למיניהם - למה בדיוק אתם מצפים ממנו התקפית? פציעתית?

עם כל הפציעות שלו אף אחת מהן לא הייתה פציעה רצינית שאמורה להשפיע עליו. כמו למשל רצועות או גידים . הוא יכול לתת לך את מה שאובריאנט נתן לך באירופה רק ברמה יותר גבוהה . שלשות/ריבאונד/הגנה.
מסיבה לא ברור נוטים קצת לזלזל בכספי .. גם בגילו הוא צריך להיות בטופ 5 של הפורוורדים באירופה.

בלי שום קשר לא מאמין שהוא יגיע ..
MM3

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־13 אורחים