המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
cannon כתב:בישראל היום יעקב מאיר כותב בצורה חד משמעית שיאניס לא מעוניין בפארגו, רול, קלויארו ואובריינט. מאמין שהפעם גם יקשיבו למאמן ואלה לא ימשיכו...
Jack55 כתב:אם קיין באמת נשאר לצערי עם כל כמה שאני אוהב את קלויארו אני לא חושב שיש לו מקום, זה כבר יהיה יותר מדי שחקנים מוגבלים התקפית, אם קיין יישאר הוא לא יביא הרבה חוץ מהגנה וקצת האסל, ואולי יהיה עדיף לחזק את עמדה 3 עם פוורווד קצת יותר התקפי ופחות נגר, אולי אוסטין הולינס שיוכל לתת דקות בעמדות 2-3 בדיוק כמו קיין .
חציל רשון תומאס זה שחקן שהיית מהמר עליו בעמדה 4?החציל האצטקי כתב:Jack55 כתב:אם קיין באמת נשאר לצערי עם כל כמה שאני אוהב את קלויארו אני לא חושב שיש לו מקום, זה כבר יהיה יותר מדי שחקנים מוגבלים התקפית, אם קיין יישאר הוא לא יביא הרבה חוץ מהגנה וקצת האסל, ואולי יהיה עדיף לחזק את עמדה 3 עם פוורווד קצת יותר התקפי ופחות נגר, אולי אוסטין הולינס שיוכל לתת דקות בעמדות 2-3 בדיוק כמו קיין .
אם קיין נשאר, אני לא רואה סיבה לצרף עוד סווינגמן זר.
זוסמן, אבדיה, קיין וכספי (...) מכסים יפה את עמדה 3 ונותנים פתרונות מול כל המצ׳ אפים שמסתובבים בחוץ.
את ההשקעה צריך לעשות בעמדות 4-5.
Blondjam כתב:חציל רשון תומאס זה שחקן שהיית מהמר עליו בעמדה 4?החציל האצטקי כתב:Jack55 כתב:אם קיין באמת נשאר לצערי עם כל כמה שאני אוהב את קלויארו אני לא חושב שיש לו מקום, זה כבר יהיה יותר מדי שחקנים מוגבלים התקפית, אם קיין יישאר הוא לא יביא הרבה חוץ מהגנה וקצת האסל, ואולי יהיה עדיף לחזק את עמדה 3 עם פוורווד קצת יותר התקפי ופחות נגר, אולי אוסטין הולינס שיוכל לתת דקות בעמדות 2-3 בדיוק כמו קיין .
זוסמן, אבדיה, קיין וכספי (...) מכסים יפה את עמדה 3 ונותנים פתרונות מול כל המצ׳ אפים שמסתובבים בחוץ.
Sent from my Redmi 6A using Tapatalk
החציל האצטקי כתב:Jack55 כתב:אם קיין באמת נשאר לצערי עם כל כמה שאני אוהב את קלויארו אני לא חושב שיש לו מקום, זה כבר יהיה יותר מדי שחקנים מוגבלים התקפית, אם קיין יישאר הוא לא יביא הרבה חוץ מהגנה וקצת האסל, ואולי יהיה עדיף לחזק את עמדה 3 עם פוורווד קצת יותר התקפי ופחות נגר, אולי אוסטין הולינס שיוכל לתת דקות בעמדות 2-3 בדיוק כמו קיין .
החציל האצטקי כתב:Blondjam כתב:חציל רשון תומאס זה שחקן שהיית מהמר עליו בעמדה 4?החציל האצטקי כתב:Jack55 כתב:אם קיין באמת נשאר לצערי עם כל כמה שאני אוהב את קלויארו אני לא חושב שיש לו מקום, זה כבר יהיה יותר מדי שחקנים מוגבלים התקפית, אם קיין יישאר הוא לא יביא הרבה חוץ מהגנה וקצת האסל, ואולי יהיה עדיף לחזק את עמדה 3 עם פוורווד קצת יותר התקפי ופחות נגר, אולי אוסטין הולינס שיוכל לתת דקות בעמדות 2-3 בדיוק כמו קיין .
Sent from my Redmi 6A using Tapatalk
לא בטוח.
הוא אחלה שחקן, אבל הגודל שלו בעייתי. אני לא רואה איך הוא ובלאק מסתדרים ביחד דקות ארוכות.
גל גל כתב:איפה למכבי בדיוק יהיה כסף
להביא את כספי
להשאיר את בלאק ב 1.4
וילבקין
רכז "בכיר "
לא יודע
אם כספי לא מגיע אז אולי באמת פאפניקולאו זה שם טוב. אני בטוח שספירופולוס מעוניין בו.
גם בהרבה פחות כסף אני מניח .
גל גל כתב:איפה למכבי בדיוק יהיה כסף
להביא את כספי
להשאיר את בלאק ב 1.4
וילבקין
רכז "בכיר "
לא יודע
אם כספי לא מגיע אז אולי באמת פאפניקולאו זה שם טוב. אני בטוח שספירופולוס מעוניין בו.
גם בהרבה פחות כסף אני מניח .
Jack55 כתב:יש משהו במה שאתה אומר, אולי באמת עדיף במקום קלויארו איזה שחקן לעמדות 3-4 שיתן יותר גיוון ואופציות לקו הקדמי, אבל מה שכן הייתי רוצה שיהיה לו דגש התקפי, לא עוד נגר .
אבל שוב, אם קלויארו יישאר אני ממש לא אתבאס, בסך הכל הוא שחקן שאני מאוד אוהב, אבל ההישארות של קיין קצת מסבכת את העניינים, ואולי עדיף שחקן עם דגש יותר התקפי, מישהו שבאמת יהפוך את הקו הקדמי לרציני .
החציל האצטקי כתב:Jack55 כתב:יש משהו במה שאתה אומר, אולי באמת עדיף במקום קלויארו איזה שחקן לעמדות 3-4 שיתן יותר גיוון ואופציות לקו הקדמי, אבל מה שכן הייתי רוצה שיהיה לו דגש התקפי, לא עוד נגר .
אבל שוב, אם קלויארו יישאר אני ממש לא אתבאס, בסך הכל הוא שחקן שאני מאוד אוהב, אבל ההישארות של קיין קצת מסבכת את העניינים, ואולי עדיף שחקן עם דגש יותר התקפי, מישהו שבאמת יהפוך את הקו הקדמי לרציני .
שחרר, שחרר, שחרר מקלויארו.
הוא הולך הביתה. הוא לא רלוונטי יותר בקבוצה הזאת.
אם כספי בא לפה- הוא השחקן שיביא אופציות ב3-4. אם לא כספי, אז יחפשו זר שיביא דברים דומים למה שמביא כספי.
דקארי ג׳ונסון שדיברתי עליו נכנס בהקשר של 5 מחליף לבלאק.
יש עוד אופציות לא רעות, אבל על סנטרים משלמים מחיר כבד בד״כ, ולא מספיק רק סייז אלא גם התאמה.
אני מניח שמכבי תשמח לסגור עניינים עם לסור אם הוא עוזב את מלאגה. הוא אמנם קטן אבל לא בוחל במגע.
הוא בסה״כ ייתן לה תחליף טוב למה שהביא טיוס בהגנה הקבוצתית, עם יכולת טובה יותר להחזיק את האיש שלו ברמה הפיזית בהגנה אישית.
אמרתי כבר שגם לאמארה יש מקום כאן מול החבר׳ה היותר מגודלים. אם יילכו על שני סנטרים ״קטנים״, החתמה שלו היא כמעט מתבקשת.
למכבי יש כסף.
לא יודע אם יש לה שני מיליון דולר לרכז, אבל יש לה מספיק כסף כדי להביא שחקן טוב.
קובי כתב:לכל משוועי כספי למיניהם - למה בדיוק אתם מצפים ממנו התקפית? פציעתית?
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], liran ו־12 אורחים