המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
טובות או רעות?Assaf M כתב:היום ב20:00 אשתף אתכם בכל מה שקורה מאחורי הקלעים בגזרת הרכש של מכבי ת״א
בלעדי כמובן לפורום צהבת (בו אני חבר למעלה מ12 שנים)
צפו להפתעות
איזה טיזר אתהAssaf M כתב:היום ב20:00 אשתף אתכם בכל מה שקורה מאחורי הקלעים בגזרת הרכש של מכבי ת״א
צפו להפתעות
החציל האצטקי כתב:אם אלה הסכומים, כנראה שאפשר לדבר.
מניח שמכבי הציעו 650-700, ויכולים לעלות ל750-850, שזה כבר יותר קרוב למה שאנאדולו מציעים.
אם ג׳וני רוצה, הוא ימשיך. מכבי עושה את שלה מבחינתה.
החציל האצטקי כתב:החציל האצטקי כתב:אם אלה הסכומים, כנראה שאפשר לדבר.
מניח שמכבי הציעו 650-700, ויכולים לעלות ל750-850, שזה כבר יותר קרוב למה שאנאדולו מציעים.
רועי כהן מדבר על 840,000$ לעונה.
החציל האצטקי כתב:החציל האצטקי כתב:אם אלה הסכומים, כנראה שאפשר לדבר.
my man כתב:האמת לא התגעגעתי לטיזרים האלה..
יש חדשות תעדכן..אין אז אין..
Assaf M כתב:היום ב20:00 אשתף אתכם בכל מה שקורה מאחורי הקלעים בגזרת הרכש של מכבי ת״א
צפו להפתעות
TAYO כתב:Assaf M כתב:היום ב20:00 אשתף אתכם בכל מה שקורה מאחורי הקלעים בגזרת הרכש של מכבי ת״א
צפו להפתעות
למה כל כך מאוחר? אל תהיה לי כמו גדודי אז א דין אל קאסם שתמיד משחררים הודעות לקראת המהדורה של שמונה...
my man כתב:האמת לא התגעגעתי לטיזרים האלה..
יש חדשות תעדכן..אין אז אין..
שמוליק כתב:החציל האצטקי כתב:החציל האצטקי כתב:אם אלה הסכומים, כנראה שאפשר לדבר.
לא שווה את המחיר. הוא לא ישתפר בשנה הבאה וגם ההגנה שלו קרובה ברמתה לזו של גייק כהן. אני מעדיף שיחסכו בעמדת הרכז ויביאו את וולדן וולטרס ובעמדה 4 יתנו בראש לריאל מדרידיות ויחתימו את דריק וויליאמס.
ההגנה שלו בסדר גמור.שמוליק כתב:החציל האצטקי כתב:החציל האצטקי כתב:אם אלה הסכומים, כנראה שאפשר לדבר.
לא שווה את המחיר. הוא לא ישתפר בשנה הבאה וגם ההגנה שלו קרובה ברמתה לזו של גייק כהן. אני מעדיף שיחסכו בעמדת הרכז ויביאו את וולדן וולטרס ובעמדה 4 יתנו בראש לריאל מדרידיות ויחתימו את דריק וויליאמס.
זה ששחקן שיחק ביורוליג לא אומר שהוא נכנס לקטגוריה של ''שחקן יורוליג מוכח'' אחרת גם יוגב אוחיון היה שחקן יורוליג מוכח ואתה יודע מה, ככל הנראה היו לו פיקים יותר גבוהים ואיכותיים ביורוליג מלוולטרסTAYO כתב:בשלות כתב:חבל שאי אפשר לבטל את העסקה עם וולטרס ולהביא את וולדן במקום .
וולטרס שחקן יורוליג מוכח בכל זאת. אולי וולדן יהיה כזה ואולי לא. השאלה היא האם וולטרס באמת חתום כבר?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Holiday_Armadillo כתב:זה ששחקן שיחק ביורוליג לא אומר שהוא נכנס לקטגוריה של ''שחקן יורוליג מוכח'' אחרת גם יוגב אוחיון היה שחקן יורוליג מוכח ואתה יודע מה, ככל הנראה היו לו פיקים יותר גבוהים ואיכותיים ביורוליג מלוולטרסTAYO כתב:בשלות כתב:חבל שאי אפשר לבטל את העסקה עם וולטרס ולהביא את וולדן במקום .
וולטרס שחקן יורוליג מוכח בכל זאת. אולי וולדן יהיה כזה ואולי לא. השאלה היא האם וולטרס באמת חתום כבר?
TAYO כתב:Holiday_Armadillo כתב:זה ששחקן שיחק ביורוליג לא אומר שהוא נכנס לקטגוריה של ''שחקן יורוליג מוכח'' אחרת גם יוגב אוחיון היה שחקן יורוליג מוכח ואתה יודע מה, ככל הנראה היו לו פיקים יותר גבוהים ואיכותיים ביורוליג מלוולטרסTAYO כתב:בשלות כתב:חבל שאי אפשר לבטל את העסקה עם וולטרס ולהביא את וולדן במקום .
אוחיון? בהחלט היה שחקן יורוליג מוכח, בדיוק כמו שצ׳יימברס היה שחקן נבא מוכח. חלאס דמגוגיה.
Jack55 כתב:אם אכן יגיע רכז ברמה גבוהה, וולטרס הופך להיות החתמת מצוינת כי לדעתי לפחות הוא אחת האופציות הכי טובות שיש לשוק האירופאי להציע כרכז מחליף מהספסל (במסגרת התקציב של מכבי כמובן) .
מנהל משחק טוב, מוסר מצוין, בעל ניסיון ביורוליג, לא מוגבל התקפית ויכול לייצר נקודות, שומר סביר וכל זה ב350K, מה צריך יותר מזה בשביל רכז מחליף?
אבל שוב, הרבה תלוי בהחתמה של הרכז הראשון, אם יביאו עוד איזה רכז בינוני (יוביץ' לצורך העניין) או הימור של איזה אמריקאי, פה תהייה בעיה, אבל אם יגיע וונאמייקר סתם לדוגמה או פליט NBA ברמה גבוהה זה לגמרי אחרת .
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], שמוליק ו־16 אורחים