פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

Re: ת'רד המלפפונים

18 יוני 2019, 11:06

יש לי טראומה מהשם הזה. עדיף שלא.

18 יוני 2019, 11:08

היום ב20:00 אשתף אתכם בכל מה שקורה מאחורי הקלעים בגזרת הרכש של מכבי ת״א
בלעדי כמובן לפורום צהבת (בו אני חבר למעלה מ12 שנים)
צפו להפתעות

18 יוני 2019, 11:10

Assaf M כתב:היום ב20:00 אשתף אתכם בכל מה שקורה מאחורי הקלעים בגזרת הרכש של מכבי ת״א
צפו להפתעות
טובות או רעות?

18 יוני 2019, 11:11

Assaf M כתב:היום ב20:00 אשתף אתכם בכל מה שקורה מאחורי הקלעים בגזרת הרכש של מכבי ת״א
צפו להפתעות
איזה טיזר אתה

Sent from my Redmi 6A using Tapatalk

18 יוני 2019, 12:46

האמת לא התגעגעתי לטיזרים האלה..

יש חדשות תעדכן..אין אז אין..

18 יוני 2019, 13:09

החציל האצטקי כתב:אם אלה הסכומים, כנראה שאפשר לדבר.
מניח שמכבי הציעו 650-700, ויכולים לעלות ל750-850, שזה כבר יותר קרוב למה שאנאדולו מציעים.
אם ג׳וני רוצה, הוא ימשיך. מכבי עושה את שלה מבחינתה.

רועי כהן מדבר על 840,000$ לעונה.

18 יוני 2019, 13:22

החציל האצטקי כתב:
מניח שמכבי הציעו 650-700, ויכולים לעלות ל750-850, שזה כבר יותר קרוב למה שאנאדולו מציעים.

אני חשבתי יותר לכיוון המיליון, גם 840K זה הרבה אבל אין מה לעשות זה המצב הנתון .
מעניין אם יחליט להישאר .

18 יוני 2019, 13:22

החציל האצטקי כתב:

לא שווה את המחיר. הוא לא ישתפר בשנה הבאה וגם ההגנה שלו קרובה ברמתה לזו של גייק כהן. אני מעדיף שיחסכו בעמדת הרכז ויביאו את וולדן וולטרס ובעמדה 4 יתנו בראש לריאל מדרידיות ויחתימו את דריק וויליאמס.

18 יוני 2019, 13:23

my man כתב:האמת לא התגעגעתי לטיזרים האלה..

דווקא כיף.

18 יוני 2019, 13:33

צפו להפתעות

למה כל כך מאוחר? אל תהיה לי כמו גדודי אז א דין אל קאסם שתמיד משחררים הודעות לקראת המהדורה של שמונה...

Sent from my iPhone using Tapatalk

18 יוני 2019, 13:50

TAYO כתב:
צפו להפתעות

למה כל כך מאוחר? אל תהיה לי כמו גדודי אז א דין אל קאסם שתמיד משחררים הודעות לקראת המהדורה של שמונה...

אסף מתוק הוא גדוד 601, לא גדוד אז א דין אל קאסם

18 יוני 2019, 13:50

my man כתב:האמת לא התגעגעתי לטיזרים האלה..

לגמרי צודק

18 יוני 2019, 13:54

שמוליק כתב:
החציל האצטקי כתב:

לא שווה את המחיר. הוא לא ישתפר בשנה הבאה וגם ההגנה שלו קרובה ברמתה לזו של גייק כהן. אני מעדיף שיחסכו בעמדת הרכז ויביאו את וולדן וולטרס ובעמדה 4 יתנו בראש לריאל מדרידיות ויחתימו את דריק וויליאמס.

כשתהיה יאניס ספרופולוס תעשה מה שאתה רוצה.
עד אז- יש אוטוריטה שעל פיה יישק דבר.

18 יוני 2019, 14:52

שמוליק כתב:
החציל האצטקי כתב:

ההגנה שלו בסדר גמור.

18 יוני 2019, 18:02

TAYO כתב:
בשלות כתב:חבל שאי אפשר לבטל את העסקה עם וולטרס ולהביא את וולדן במקום .

וולטרס שחקן יורוליג מוכח בכל זאת. אולי וולדן יהיה כזה ואולי לא. השאלה היא האם וולטרס באמת חתום כבר?

זה ששחקן שיחק ביורוליג לא אומר שהוא נכנס לקטגוריה של ''שחקן יורוליג מוכח'' אחרת גם יוגב אוחיון היה שחקן יורוליג מוכח ואתה יודע מה, ככל הנראה היו לו פיקים יותר גבוהים ואיכותיים ביורוליג מלוולטרס

18 יוני 2019, 18:20

Holiday_Armadillo כתב:
TAYO כתב:

וולטרס שחקן יורוליג מוכח בכל זאת. אולי וולדן יהיה כזה ואולי לא. השאלה היא האם וולטרס באמת חתום כבר?

זה ששחקן שיחק ביורוליג לא אומר שהוא נכנס לקטגוריה של ''שחקן יורוליג מוכח'' אחרת גם יוגב אוחיון היה שחקן יורוליג מוכח ואתה יודע מה, ככל הנראה היו לו פיקים יותר גבוהים ואיכותיים ביורוליג מלוולטרס

אוחיון? בהחלט היה שחקן יורוליג מוכח, בדיוק כמו שצ׳יימברס היה שחקן נבא מוכח. חלאס דמגוגיה.

18 יוני 2019, 18:32

TAYO כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
TAYO כתב:

אוחיון? בהחלט היה שחקן יורוליג מוכח, בדיוק כמו שצ׳יימברס היה שחקן נבא מוכח. חלאס דמגוגיה.

לא הוא לא. שניהם לא.

18 יוני 2019, 18:37

אם אכן יגיע רכז ברמה גבוהה, וולטרס הופך להיות החתמת מצוינת כי לדעתי לפחות הוא אחת האופציות הכי טובות שיש לשוק האירופאי להציע כרכז מחליף מהספסל (במסגרת התקציב של מכבי כמובן) .
מנהל משחק טוב, מוסר מצוין, בעל ניסיון ביורוליג, לא מוגבל התקפית ויכול לייצר נקודות, שומר סביר וכל זה ב350K, מה צריך יותר מזה בשביל רכז מחליף?
אבל שוב, הרבה תלוי בהחתמה של הרכז הראשון, אם יביאו עוד איזה רכז בינוני (יוביץ' לצורך העניין) או הימור של איזה אמריקאי, פה תהייה בעיה, אבל אם יגיע וונאמייקר סתם לדוגמה או פליט NBA ברמה גבוהה זה לגמרי אחרת .

18 יוני 2019, 18:42

Jack55 כתב:אם אכן יגיע רכז ברמה גבוהה, וולטרס הופך להיות החתמת מצוינת כי לדעתי לפחות הוא אחת האופציות הכי טובות שיש לשוק האירופאי להציע כרכז מחליף מהספסל (במסגרת התקציב של מכבי כמובן) .
מנהל משחק טוב, מוסר מצוין, בעל ניסיון ביורוליג, לא מוגבל התקפית ויכול לייצר נקודות, שומר סביר וכל זה ב350K, מה צריך יותר מזה בשביל רכז מחליף?
אבל שוב, הרבה תלוי בהחתמה של הרכז הראשון, אם יביאו עוד איזה רכז בינוני (יוביץ' לצורך העניין) או הימור של איזה אמריקאי, פה תהייה בעיה, אבל אם יגיע וונאמייקר סתם לדוגמה או פליט NBA ברמה גבוהה זה לגמרי אחרת .

עדיין לא הבנתי אבל מה זה רכז מהשורה הראשונה.
רכז מהשורה הראשונה זה אחד כמו וונאמייקר, לא? אם לא יציעו לו הצעה מספיק טובה, אז כנראה שאף גארד ברמתו לא יגיע לכאן ):

18 יוני 2019, 18:53

עזיבתו של דה קולו את צסקא
רק מגבירה את התחרות על הכרזים הבכירים
צסקא ברצלונה מילנו פנר ריאל בסקוניה ואולי אפס
כולם נחלמים על שניים שלושה רכזים מהדרג הראשון ויציעו להם חוזים מפלצתיים
אין מצב שמכבי תוכל להתחרות בהם
היחידי שמכבי עוד יכולה לגנוב זה תאודוסיץ
אבל גם הוא לא יגיע
מה משאר רכז דרג שני או פליט nba
אין משהוא אחר
נושא נעול