ת'רד המלפפונים V4

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ת'רד המלפפונים V4

הודעהעל ידי MTA2311 » 26 יולי 2019, 21:36

אפשר לא לרצות אותו ועדיין לחשוב שמותר לו לעשות מה שצריך בשביל להוציא כל שקל שמגיע לו, או שהכל פה חייב להיות דיכוטומי כי זה יותר קל תפיסתית?
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי שמואל1 » 26 יולי 2019, 21:40

MTA2311 כתב:
שמואל1 כתב:
MTA2311 כתב:
jol9 כתב:
MTA2311 כתב:בושה וחרפה איך שחקן לא מוכן לוותר על כסף שמגיע לו לפי חוזה גועל נפש מי רוצה שחקן כל כך בעייתי שלא מוכן שיזרקו אותו מהקבוצה לפי החלטה של מאמן חדש ולא מוכן לוותר על כסף איכס

בגדול זה נכון, אבל אין שום סיבה לנהל את המאבק הזה בטוויטר

אח שלי אם היו מנחיתים לך מתכנת ("אני לא מתכנת אני מהנדס!!!!“) חדש על הראש, מפטרים אותך מהרגע להרגע ודורשים ממך לוותר על כסף, היית מנהל מאבק בכל פלטפורמה שהיית מצליח לגייס.

יש לו כוח והשפעה ברשתות החברתיות, המעסיק שלו השתין לו על הראש, אז הוא עושה מה שצריך בשביל לקבל לפחות את הכסף שמגיע לו.

אין לגיטימי מזה.
האמת שזו דוגמה לא טובה. בהייטק זה קורה כל הזמן. אפשר לתת לך התראה של חודש לפני פיטורים והחוזה הדדי אז אין שום כסף שמקבלים.

לא יודע על איזה חוזה אתה חתום, מדבר על מצב שיש לך חוזה, מפרים איתך את החוזה ולא משלמים לך את מה שמגיע לך. זאת הסיטואציה עם גיימס.
חוזה העסקה בהייטק הוא חוזה הדדי.
זה אומר שאתה יכול להתפטר בהתראה של חודש וגם להיות מפוטר בהתראה של חודש, ולא משלמים שום דבר מעבר לאותו החודש.
לכן אמרתי שהאנלוגיה שלך לא נכונה. חוזי העסקה בספורט שונים מהבחינה הזאת.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי cifkcv » 26 יולי 2019, 21:40

MTA2311 כתב:אפשר לא לרצות אותו ועדיין לחשוב שמותר לו לעשות מה שצריך בשביל להוציא כל שקל שמגיע לו, או שהכל פה חייב להיות דיכוטומי כי זה יותר קל תפיסתית?

דיכוטומי
cifkcv

הודעהעל ידי Blazergun » 26 יולי 2019, 21:46

Jack55 כתב:
Blazergun כתב:אני לא מבין למה אתם כל כך רוצים את מייק ג'יימס?

תאמרו לי, מה שהוא עושה עכשיו בטוויטר לא מדליק לכם כבר נורת אזהרה?

דיי כבר, אני מעדיף שיחתימו נגר מאשר את סוני ווימס 2.0 , אפילו הוא לא זיין את השכל לכל העולם ואשתו בטוויטר.

ועכשיו שאלה לי אלייך (ואני לא ממעריצי ג'יימס אבל עדיין) - לא מעט פה רוצים את דילייני, אז במה הוא יותר טוב מג'יימס?

הוא לא, ואפילו יותר גרוע כי אתה לא יודע איך הוא מבחינת משחק.

מצידי שאפילו יחתימו נגר, רק שלא יביאו את ג'יימס.

הייתה לנו אפשרות לפנות לג'רמי לין או כל פליט NBA אחר שלפחות ירצה לנסות להוכיח שהוא מתאים לרמות גבוהות.
סמל אישי של המשתמש
Blazergun

הודעהעל ידי Jack55 » 26 יולי 2019, 21:51

Blazergun כתב:
Jack55 כתב:

דיי כבר, אני מעדיף שיחתימו נגר מאשר את סוני ווימס 2.0 , אפילו הוא לא זיין את השכל לכל העולם ואשתו בטוויטר.

ועכשיו שאלה לי אלייך (ואני לא ממעריצי ג'יימס אבל עדיין) - לא מעט פה רוצים את דילייני, אז במה הוא יותר טוב מג'יימס?

הייתה לנו אפשרות לפנות לג'רמי לין או כל פליט NBA אחר שלפחות ירצה לנסות להוכיח שהוא מתאים לרמות גבוהות.

אנחנו לא באמת יכולים להתחרות על שחקן כמו לין כאשר הוא המטרה הראשית של צסקא, זה סיפור אבוד מראש.
אם נהייה מציאותיים, במכבי מחפשים שם חם וגדול (בנוסף לכספי) שיציל אותה מהקיץ המביך עד עכשיו ומכך שהיו לפחות 5 רכזים טובים מאוד בשוק שמכבי לא הצליחו לשים עליהם יד.
ג'יימס עכשיו פנוי והם ילכו עליו בכל הכוח, גם אם נאהב את זה וגם אם לא נאהב את זה, אם שנה שעברה שתי "ההפצצות" של הקיץ היו ווילבקין ובלאק, הם רוצים שהשנה הם יהיו ג'יימס וכספי.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Jack55

הודעהעל ידי yellowaura » 26 יולי 2019, 21:53

MTA2311 כתב:אפשר לא לרצות אותו ועדיין לחשוב שמותר לו לעשות מה שצריך בשביל להוציא כל שקל שמגיע לו, או שהכל פה חייב להיות דיכוטומי כי זה יותר קל תפיסתית?

מישהו אמר לך איך לחשוב?
שמעת כאן את כל המגוון..
יש כאן אנשים שרוצים אותו אבל מבקרים את הדרך שלו.
יש כאן אנשים כמוני שלא רוצים אותו וגם לא מסכימים שצריך להתנהג בצורה כזו.
ויש אותך שמסכים לדרך שהוא נאבק ולא רוצה אותו ספציפית בלי קשר..

הכול טוב
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
PF- אנתוני גיל*, כספי, כהן
SF- קאליניץ'*, בראיינט*, זוסמן
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

הודעהעל ידי Blazergun » 26 יולי 2019, 21:55

Jack55 כתב:
Blazergun כתב:
Jack55 כתב:

אנחנו לא באמת יכולים להתחרות על שחקן כמו לין כאשר הוא המטרה הראשית של צסקא, זה סיפור אבוד מראש.
אם נהייה מציאותיים, במכבי מחפשים שם חם וגדול (בנוסף לכספי) שיציל אותה מהקיץ המביך עד עכשיו ומכך שהיו לפחות 5 רכזים טובים מאוד בשוק שמכבי לא הצליחו לשים עליהם יד.
ג'יימס עכשיו פנוי והם ילכו עליו בכל הכוח, גם אם נאהב את זה וגם אם לא נאהב את זה, אם שנה שעברה שתי "ההפצצות" של הקיץ היו ווילבקין ובלאק, הם רוצים שהשנה הם יהיו ג'יימס וכספי.

ג'רמי לין כבר חודש + היה פנוי ולא היו שום דיבורים עליו מצד צסק"א באותם ימים, למכבי היה כל כך הרבה הזדמנויות לפחות לנסות...

היינו צריכים להחתים כבר את ג'ריאן גרנט או נאז מיטרו לונג, מעדיף אותם על כל הבררה שבאו מהליגה הסינית או שחקני קקה למיניהם שמלכלכים על המאמן והקבוצה שלהם בטוויטר.

בקיצור, שיהיה לנו בהצלחה.
סמל אישי של המשתמש
Blazergun

הודעהעל ידי cifkcv » 26 יולי 2019, 21:56

עזבו שטויות בואו נפתח נושא 'ציטוטים של שחקנים מהטוויטר' - כרמל יש אישור לזה?.. :D
cifkcv

הודעהעל ידי Adam » 26 יולי 2019, 22:01

אני מבין שההתנהלות של מכבי לאורך השנים האחרונות מתסכלת לא מעט אנשים כאן, ויוצא שרבים מעדיפים פשוט להתפשר על שם גדול. עם זאת, זה חבל שאנשים בוחרים פה להתפשר על מקרי קיצון כמו דילייני או מייק ג'יימס ורואים אותם בתור האופציות היחידות על המדף.
לשם השוואה בלבד- יוביץ' לדוגמה הוא שחקן הרבה (אבל הרבה) יותר מתאים לקבוצה מאשר שני האופציות שצוינו קודם. זה שחקן גבוה, פיזי, שומר לא רע, בעל אופי נוח שחושב קודם כל מסירה ואיך להפעיל את החברים שלו.
אמרתי את זה כאן בעבר ואני אגיד זאת שוב: יש לנו (כמעט) מספיק תותחים על הספינה. נשאר רק להביא לכאן את האחד שידע להפעיל אותם ולתקוף ספינות אחרות.
אנחנו לא צריכים שם גדול שיבוא למכבי לעשות עלינו סיבוב, יחפש אחרי כל משחק את הדף סטטיסטיקה לראות כמה נקודות הוא קלע וגם ירעיל לנו את חדר ההלבשה על הדרך.

הקיץ הזה היה הקיץ הכי פורה מבחינת שחקנים חופשיים ב-NBA אולי בהיסטוריה. אם מכבי לא ישכילו להביא לכאן שחקן שיתאים לקבוצה עד תחילת העונה, זה יהיה פשוט ביזיון.
תמונה
מכבי תל אביב 23/24:
PG: בראון, בלאט
SG: בולדווין, דיברתולומאו, קליבלנד
SF: קולסון, מנקו, פניני
PF: ווב, סורקין, כהן
C: ניבו, ריברו
Adam

הודעהעל ידי SirCharles » 26 יולי 2019, 22:07

אם מכבי בכלל שוקלים את ג'יימס אז הם בטירוף מערכות שם. נראה שהם פשוט מתים כבר להביא את השם הגדול כדי שיגיעו המנויים היקרים (תרתי משמע) והם יוכלו להחתים עוד איזה שחקן זול ולסגור את הבאסטה על עוד קיץ עלוב.
SirCharles

הודעהעל ידי Rampel » 26 יולי 2019, 22:25

yellowaura כתב:
Adam כתב:אני חושב שהרוב כאן יודעים מה הדעה שלי לגבי ג'יימס. נראה לי שגם נתתי מספיק סיבות (כולל סרטון) למה הוא לא צריך להיות פה.
כל ההתנהגות שלו עכשיו בטוויטר רק מוכיחה לי את מה שחשבתי עליו קודם.
מדובר בשחקן נהדר בסה"כ. עם המון כישרון (בהתקפה) בכדורסל. ועם כל זה, הוא ההגדרה הפשוטה של "ילד קקה". כל הדיבורי טוויטר האלו פשוט לא מקצועיים. הוא ספורטאי וכדורסלן לפני הכל והוא פשוט מאכזב את המקצוע בהתנהגות הילדותית הזאת. בן אדם נטול מחויבות שרואה רק דולרים בעיניים.
אין ספק שזה מתסכל לקבל יחס כזה של "מגיע בחור חדש והוא זורק אותך", אך זה לא מצדיק את כל ההתנהלות שלו. הוא צריך להבין שהוא בחר מקצוע לא קל עם השלכות, בו אתה לפעמים למעלה ולפעמים למטה. ככה או ככה אתה עושה בסופו של דבר הרבה יותר כסף מאדם ממוצע.

אנשים פה פשוט עיוורים לשם גדול, ושוכחים שכל השמות הגדולים לא מביאים תארים. להזכיר לכם את מקרה סוני ווימס לפני כמה שנים?
מייק ג'יימס לא צריך להיות בכלל אופציה שמכבי חושבים עליה. אם באמת הוא מועמד רציני, וחס וחלילה אפילו יגיע לכאן בסופו של דבר- באמת שאפשר לסגור את העונה שלנו.

צודק בכל מילה.
אני יכול להרגיע אותך שראשי מכבי לא עיוורים ואין שום סיכוי בעולם שיגיע.

חלק מהאנשים שוכחים שזה לא משחק מחשב שאתה מכניס שחקן עם ממוצע 89 ומעלה את הדירוג של הקבוצה.

יש לי לא מעט ניסיון עם אנשים שעבדו איתי שיצרו מרמור וסכסכנות...זה אופי שמתפתח עם השנים. קל מאוד להיות שלילי וזה מדבק.
זה בקלות יכול להשמיד קבוצה.

ראשי מכבי החתימו בעונה שעברה את פארגו אחרי שנכנס בהם בטוויטר כי הוא לא אהב את ההצעה הראשונה שהוא קיבל בקיץ. אולי הם לא עיוורים, אבל זה לא עצר אותם מלהמשיך במו"מ וגם להחתים אותו בסופו של דבר בסכום שהיה מקובל עליו.

Sent from my SM-G955F using Tapatalk
סמל אישי של המשתמש
Rampel

הודעהעל ידי yellowaura » 26 יולי 2019, 22:28

Rampel כתב:
yellowaura כתב:
Adam כתב:אני חושב שהרוב כאן יודעים מה הדעה שלי לגבי ג'יימס. נראה לי שגם נתתי מספיק סיבות (כולל סרטון) למה הוא לא צריך להיות פה.
מדובר בשחקן נהדר בסה"כ. עם המון כישרון (בהתקפה) בכדורסל. ועם כל זה, הוא ההגדרה הפשוטה של "ילד קקה". כל הדיבורי טוויטר האלו פשוט לא מקצועיים. הוא ספורטאי וכדורסלן לפני הכל והוא פשוט מאכזב את המקצוע בהתנהגות הילדותית הזאת. בן אדם נטול מחויבות שרואה רק דולרים בעיניים.
אין ספק שזה מתסכל לקבל יחס כזה של "מגיע בחור חדש והוא זורק אותך", אך זה לא מצדיק את כל ההתנהלות שלו. הוא צריך להבין שהוא בחר מקצוע לא קל עם השלכות, בו אתה לפעמים למעלה ולפעמים למטה. ככה או ככה אתה עושה בסופו של דבר הרבה יותר כסף מאדם ממוצע.

אנשים פה פשוט עיוורים לשם גדול, ושוכחים שכל השמות הגדולים לא מביאים תארים. להזכיר לכם את מקרה סוני ווימס לפני כמה שנים?
מייק ג'יימס לא צריך להיות בכלל אופציה שמכבי חושבים עליה. אם באמת הוא מועמד רציני, וחס וחלילה אפילו יגיע לכאן בסופו של דבר- באמת שאפשר לסגור את העונה שלנו.

צודק בכל מילה.

חלק מהאנשים שוכחים שזה לא משחק מחשב שאתה מכניס שחקן עם ממוצע 89 ומעלה את הדירוג של הקבוצה.

יש לי לא מעט ניסיון עם אנשים שעבדו איתי שיצרו מרמור וסכסכנות...זה אופי שמתפתח עם השנים. קל מאוד להיות שלילי וזה מדבק.

ראשי מכבי החתימו בעונה שעברה את פארגו אחרי שנכנס בהם בטוויטר כי הוא לא אהב את ההצעה הראשונה שהוא קיבל בקיץ. אולי הם לא עיוורים, אבל זה לא עצר אותם מלהמשיך במו"מ וגם להחתים אותו בסופו של דבר בסכום שהיה מקובל עליו.

אי אפשר להשוות לרמת הטונים והשיח של גיימס עם האוהדים..זה סופר שכונה.
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
PF- אנתוני גיל*, כספי, כהן
SF- קאליניץ'*, בראיינט*, זוסמן
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

הודעהעל ידי Blondjam » 26 יולי 2019, 22:51

yellowaura כתב:
Rampel כתב:
yellowaura כתב:

צודק בכל מילה.

אי אפשר להשוות לרמת הטונים והשיח של גיימס עם האוהדים..זה סופר שכונה.
זה ממש מוריד ממנו.לא אוהב את ההתעסקות הנרקיסיסטית הזו

Sent from my Redmi 6A using Tapatalk
Blondjam

הודעהעל ידי Hujirat » 26 יולי 2019, 22:58

לא מייק ג'יימס לא יגיע למכבי ולא הוא לא פיט טוב לסגל הקיים ולא הוא לא האדם/שחקן הכי "קבוצתי", אבל כששחקנים כמו קלאתס, מירוטיץ וטומפקינס מביעים בו תמיכה הוא גם כנראה לא סרטן כזה גדול.
Hujirat

הודעהעל ידי Jack55 » 26 יולי 2019, 22:59

אני לגמרי יכול להבין את הכעס שלו, הרי מילאנו ידעו שהם לא הולכים להמשיך איתו (ועובדה שהם חיפשו רכז אחר), אז למה רק ברגע שמאק חתם הודיעו לו שהוא לא בתוכניות?
זה לא בסדר בכלל ולא הוגן כלפיי ג'יימס, במקום שהם היו מודיעים לו מראש כמו שצריך ואז הוא היה מחפש לעצמו אלטרנטיבות אחרות, הם מודיעים לו את זה רק ברגע שמאק חותם ויוצרים אי נעימות.
בקיצור אין לי טענות כלפיי ג'יימס בסיפור הזה והיחידה שלא בסדר היא מילאנו, הוא כבר יודע שהוא לא ימשיך שם ושעשו לו קטע מסריח, אז מה אכפת לו לתת בראש ולצאת על המועדון הזה בתקשורת.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Jack55

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 26 יולי 2019, 23:21

הודיעו למייק ג׳יימס שהוא לא בתוכניות דקה לפני חודש אוגוסט, כשכל הקבוצות שיכולות לשלם לו כסף גדול וירצו אותו כבר מחוץ למשחק.
זו התנהלות מכוערת מצד מילאנו, אבל לכאורה חוקית בביזנס. לכאורה, רצו קודם להבטיח לעצמם שחקן איכותי במקומו ומרגע שזה קרה הפנו לו כתף קרה.

עכשיו- המאבק שלו מוצדק וקולני, והוא גם ינצח בו. זה די ברור. אני גם לא רואה תסריט שבו הוא לא מקבל את הכסף שלו עד הגרוש האחרון.

זו הקריירה שלו. הוא קרע את התחת בשביל הקבוצה שלו וההצלחה המקצועית לא באה. קורה.
המועדון שמשלם לו מחרבן עליו ושם אותו בנחיתות מבחינת החוזים שהוא מסוגל להשיג והקבוצות שהוא מסוגל לשחק בשבילן.
יש לו לגיטימציה מלאה להשחיר אותם ובסך הכל הוא נוהג בהם בכבוד רב.

עכשיו- הסאגה הזאת תצטרך להסגר בפיצוי מצד מילאנו וחוזה שישביע את רצונו. זה הכל. העצבים, התגובות, הכל כשר. כולה טוויטר.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי שמואל1 » 26 יולי 2019, 23:28

על פי הוחלט פה שמייק ג'יימס הוא סרטן בחדר ההלבשה?
לא שמעתי שום שחקן או מאמן שאמר עליו מילה רעה. אפשר להתווכח על היכולות ההגנתיות שלו או ההתאמה לקבוצה, אבל לא מדובר פה בהד קייס.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי arie85 » 26 יולי 2019, 23:46

הוא אומר שהוא פגוע בגלל שהוא פעמיים דיבר עם המאמן ופעמיים המאמן אמר לו שהוא נשאר, תחשבו שיש איתכם משפחה, אתם בטוחים במקום שלכם ופתאום אתם מגלים בתקשורת שאתם לא ממשיכים, זה פגיעה לא רק בכסף, זה הרבה יותר מזה.
מבחינת יכולות אישיות הוא האמריקאי הכי טוב שהיה ביורוליג מאז אנתוני פארקר לדעתי (ולא לא השוותי בניהם כי פארקר היה הגדול מכולם)
arie85

הודעהעל ידי arie85 » 26 יולי 2019, 23:47

שמואל1 כתב:על פי הוחלט פה שמייק ג'יימס הוא סרטן בחדר ההלבשה?
לא שמעתי שום שחקן או מאמן שאמר עליו מילה רעה. אפשר להתווכח על היכולות ההגנתיות שלו או ההתאמה לקבוצה, אבל לא מדובר פה בהד קייס.

צודק, אני הייתי נפגע כמוהו, מסינה מזכיר קצת את גרשון, מאמן על בעל אישיות שנייה במחלוקת
arie85

הודעהעל ידי אנטוניו » 26 יולי 2019, 23:51

הסאגה הולכת להיות ארוכה.
לא נראה שיחתום במכבי או בקבוצה אחרת בקרוב.
סמל אישי של המשתמש
אנטוניו

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], גל גל ו־24 אורחים