המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
חוזה העסקה בהייטק הוא חוזה הדדי.MTA2311 כתב:שמואל1 כתב:האמת שזו דוגמה לא טובה. בהייטק זה קורה כל הזמן. אפשר לתת לך התראה של חודש לפני פיטורים והחוזה הדדי אז אין שום כסף שמקבלים.MTA2311 כתב:jol9 כתב:MTA2311 כתב:בושה וחרפה איך שחקן לא מוכן לוותר על כסף שמגיע לו לפי חוזה גועל נפש מי רוצה שחקן כל כך בעייתי שלא מוכן שיזרקו אותו מהקבוצה לפי החלטה של מאמן חדש ולא מוכן לוותר על כסף איכס
בגדול זה נכון, אבל אין שום סיבה לנהל את המאבק הזה בטוויטר
אח שלי אם היו מנחיתים לך מתכנת ("אני לא מתכנת אני מהנדס!!!!“) חדש על הראש, מפטרים אותך מהרגע להרגע ודורשים ממך לוותר על כסף, היית מנהל מאבק בכל פלטפורמה שהיית מצליח לגייס.
יש לו כוח והשפעה ברשתות החברתיות, המעסיק שלו השתין לו על הראש, אז הוא עושה מה שצריך בשביל לקבל לפחות את הכסף שמגיע לו.
אין לגיטימי מזה.
לא יודע על איזה חוזה אתה חתום, מדבר על מצב שיש לך חוזה, מפרים איתך את החוזה ולא משלמים לך את מה שמגיע לך. זאת הסיטואציה עם גיימס.
MTA2311 כתב:אפשר לא לרצות אותו ועדיין לחשוב שמותר לו לעשות מה שצריך בשביל להוציא כל שקל שמגיע לו, או שהכל פה חייב להיות דיכוטומי כי זה יותר קל תפיסתית?
Jack55 כתב:Blazergun כתב:אני לא מבין למה אתם כל כך רוצים את מייק ג'יימס?
תאמרו לי, מה שהוא עושה עכשיו בטוויטר לא מדליק לכם כבר נורת אזהרה?
דיי כבר, אני מעדיף שיחתימו נגר מאשר את סוני ווימס 2.0 , אפילו הוא לא זיין את השכל לכל העולם ואשתו בטוויטר.
ועכשיו שאלה לי אלייך (ואני לא ממעריצי ג'יימס אבל עדיין) - לא מעט פה רוצים את דילייני, אז במה הוא יותר טוב מג'יימס?
Blazergun כתב:Jack55 כתב:Blazergun כתב:אני לא מבין למה אתם כל כך רוצים את מייק ג'יימס?
דיי כבר, אני מעדיף שיחתימו נגר מאשר את סוני ווימס 2.0 , אפילו הוא לא זיין את השכל לכל העולם ואשתו בטוויטר.
ועכשיו שאלה לי אלייך (ואני לא ממעריצי ג'יימס אבל עדיין) - לא מעט פה רוצים את דילייני, אז במה הוא יותר טוב מג'יימס?
הוא לא, ואפילו יותר גרוע כי אתה לא יודע איך הוא מבחינת משחק.
מצידי שאפילו יחתימו נגר, רק שלא יביאו את ג'יימס.
הייתה לנו אפשרות לפנות לג'רמי לין או כל פליט NBA אחר שלפחות ירצה לנסות להוכיח שהוא מתאים לרמות גבוהות.
MTA2311 כתב:אפשר לא לרצות אותו ועדיין לחשוב שמותר לו לעשות מה שצריך בשביל להוציא כל שקל שמגיע לו, או שהכל פה חייב להיות דיכוטומי כי זה יותר קל תפיסתית?
Jack55 כתב:Blazergun כתב:Jack55 כתב:Blazergun כתב:אני לא מבין למה אתם כל כך רוצים את מייק ג'יימס?
הוא לא, ואפילו יותר גרוע כי אתה לא יודע איך הוא מבחינת משחק.
מצידי שאפילו יחתימו נגר, רק שלא יביאו את ג'יימס.
הייתה לנו אפשרות לפנות לג'רמי לין או כל פליט NBA אחר שלפחות ירצה לנסות להוכיח שהוא מתאים לרמות גבוהות.
אנחנו לא באמת יכולים להתחרות על שחקן כמו לין כאשר הוא המטרה הראשית של צסקא, זה סיפור אבוד מראש.
אם נהייה מציאותיים, במכבי מחפשים שם חם וגדול (בנוסף לכספי) שיציל אותה מהקיץ המביך עד עכשיו ומכך שהיו לפחות 5 רכזים טובים מאוד בשוק שמכבי לא הצליחו לשים עליהם יד.
ג'יימס עכשיו פנוי והם ילכו עליו בכל הכוח, גם אם נאהב את זה וגם אם לא נאהב את זה, אם שנה שעברה שתי "ההפצצות" של הקיץ היו ווילבקין ובלאק, הם רוצים שהשנה הם יהיו ג'יימס וכספי.
yellowaura כתב:Adam כתב:אני חושב שהרוב כאן יודעים מה הדעה שלי לגבי ג'יימס. נראה לי שגם נתתי מספיק סיבות (כולל סרטון) למה הוא לא צריך להיות פה.
כל ההתנהגות שלו עכשיו בטוויטר רק מוכיחה לי את מה שחשבתי עליו קודם.
מדובר בשחקן נהדר בסה"כ. עם המון כישרון (בהתקפה) בכדורסל. ועם כל זה, הוא ההגדרה הפשוטה של "ילד קקה". כל הדיבורי טוויטר האלו פשוט לא מקצועיים. הוא ספורטאי וכדורסלן לפני הכל והוא פשוט מאכזב את המקצוע בהתנהגות הילדותית הזאת. בן אדם נטול מחויבות שרואה רק דולרים בעיניים.
אין ספק שזה מתסכל לקבל יחס כזה של "מגיע בחור חדש והוא זורק אותך", אך זה לא מצדיק את כל ההתנהלות שלו. הוא צריך להבין שהוא בחר מקצוע לא קל עם השלכות, בו אתה לפעמים למעלה ולפעמים למטה. ככה או ככה אתה עושה בסופו של דבר הרבה יותר כסף מאדם ממוצע.
אנשים פה פשוט עיוורים לשם גדול, ושוכחים שכל השמות הגדולים לא מביאים תארים. להזכיר לכם את מקרה סוני ווימס לפני כמה שנים?
מייק ג'יימס לא צריך להיות בכלל אופציה שמכבי חושבים עליה. אם באמת הוא מועמד רציני, וחס וחלילה אפילו יגיע לכאן בסופו של דבר- באמת שאפשר לסגור את העונה שלנו.
צודק בכל מילה.
אני יכול להרגיע אותך שראשי מכבי לא עיוורים ואין שום סיכוי בעולם שיגיע.
חלק מהאנשים שוכחים שזה לא משחק מחשב שאתה מכניס שחקן עם ממוצע 89 ומעלה את הדירוג של הקבוצה.
יש לי לא מעט ניסיון עם אנשים שעבדו איתי שיצרו מרמור וסכסכנות...זה אופי שמתפתח עם השנים. קל מאוד להיות שלילי וזה מדבק.
זה בקלות יכול להשמיד קבוצה.
Rampel כתב:yellowaura כתב:Adam כתב:אני חושב שהרוב כאן יודעים מה הדעה שלי לגבי ג'יימס. נראה לי שגם נתתי מספיק סיבות (כולל סרטון) למה הוא לא צריך להיות פה.
מדובר בשחקן נהדר בסה"כ. עם המון כישרון (בהתקפה) בכדורסל. ועם כל זה, הוא ההגדרה הפשוטה של "ילד קקה". כל הדיבורי טוויטר האלו פשוט לא מקצועיים. הוא ספורטאי וכדורסלן לפני הכל והוא פשוט מאכזב את המקצוע בהתנהגות הילדותית הזאת. בן אדם נטול מחויבות שרואה רק דולרים בעיניים.
אין ספק שזה מתסכל לקבל יחס כזה של "מגיע בחור חדש והוא זורק אותך", אך זה לא מצדיק את כל ההתנהלות שלו. הוא צריך להבין שהוא בחר מקצוע לא קל עם השלכות, בו אתה לפעמים למעלה ולפעמים למטה. ככה או ככה אתה עושה בסופו של דבר הרבה יותר כסף מאדם ממוצע.
אנשים פה פשוט עיוורים לשם גדול, ושוכחים שכל השמות הגדולים לא מביאים תארים. להזכיר לכם את מקרה סוני ווימס לפני כמה שנים?
מייק ג'יימס לא צריך להיות בכלל אופציה שמכבי חושבים עליה. אם באמת הוא מועמד רציני, וחס וחלילה אפילו יגיע לכאן בסופו של דבר- באמת שאפשר לסגור את העונה שלנו.
צודק בכל מילה.
חלק מהאנשים שוכחים שזה לא משחק מחשב שאתה מכניס שחקן עם ממוצע 89 ומעלה את הדירוג של הקבוצה.
יש לי לא מעט ניסיון עם אנשים שעבדו איתי שיצרו מרמור וסכסכנות...זה אופי שמתפתח עם השנים. קל מאוד להיות שלילי וזה מדבק.
ראשי מכבי החתימו בעונה שעברה את פארגו אחרי שנכנס בהם בטוויטר כי הוא לא אהב את ההצעה הראשונה שהוא קיבל בקיץ. אולי הם לא עיוורים, אבל זה לא עצר אותם מלהמשיך במו"מ וגם להחתים אותו בסופו של דבר בסכום שהיה מקובל עליו.
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
זה ממש מוריד ממנו.לא אוהב את ההתעסקות הנרקיסיסטית הזוyellowaura כתב:Rampel כתב:yellowaura כתב:Adam כתב:אני חושב שהרוב כאן יודעים מה הדעה שלי לגבי ג'יימס. נראה לי שגם נתתי מספיק סיבות (כולל סרטון) למה הוא לא צריך להיות פה.
צודק בכל מילה.
ראשי מכבי החתימו בעונה שעברה את פארגו אחרי שנכנס בהם בטוויטר כי הוא לא אהב את ההצעה הראשונה שהוא קיבל בקיץ. אולי הם לא עיוורים, אבל זה לא עצר אותם מלהמשיך במו"מ וגם להחתים אותו בסופו של דבר בסכום שהיה מקובל עליו.
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
אי אפשר להשוות לרמת הטונים והשיח של גיימס עם האוהדים..זה סופר שכונה.
שמואל1 כתב:על פי הוחלט פה שמייק ג'יימס הוא סרטן בחדר ההלבשה?
לא שמעתי שום שחקן או מאמן שאמר עליו מילה רעה. אפשר להתווכח על היכולות ההגנתיות שלו או ההתאמה לקבוצה, אבל לא מדובר פה בהד קייס.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], JarJarBinx ו־26 אורחים