my man כתב:אולי כאן יבואו שחקני החמישייה
V5 על שם שחקני חמישייה.
אגב לגבי ג'יימס - עוד סאגה מעיקה בדרך - איףףףף למה היו צריכים לשחרר אותו בכלל.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
my man כתב:אולי כאן יבואו שחקני החמישייה
Holiday_Armadillo כתב:וואלה מוציאים פוש על זה שכספי יצא לארה''ב לנסות למצוא קבוצה
אנחנו אשכרה תקועים באוגוסט עם 3 שחקני ספסל בגלל שחקן שטס לארה''ב, באוגוסט, בשביל למצוא קבוצה
bigi כתב:לדעתי מכבי פשוט הבינה שאין לה אפשרות להתחרות על שחקנים איכותיים עם הקבוצות הגדולות אז הם החליטו לחכות לסגירת החוזים ב nba ולהביא 3 פליטי nba , בגדול אין לי בעיה עם זה אם יבואו שחקנים נחמדים גם בדקה 90 העיקר שאלו יהיו החתמות שמתאימות לשיטה של המאמן ..
my man כתב:מה שכן..בסופו של דבר- אני מאמין שכספי ימצא קבוצה שתיתן לו את המינימום..
שמואל1 כתב:bigi כתב:לדעתי מכבי פשוט הבינה שאין לה אפשרות להתחרות על שחקנים איכותיים עם הקבוצות הגדולות אז הם החליטו לחכות לסגירת החוזים ב nba ולהביא 3 פליטי nba , בגדול אין לי בעיה עם זה אם יבואו שחקנים נחמדים גם בדקה 90 העיקר שאלו יהיו החתמות שמתאימות לשיטה של המאמן ..
הפליטים האיכותיים משתחררים בספטמבר - אוקטובר. זה אומר שאתה מתחיל את העונה בלי שחקנים קריטיים שגם צריכים זמן הסתגלות לאירופה. זה לא יעבוד.
שמואל1 כתב:my man כתב:מה שכן..בסופו של דבר- אני מאמין שכספי ימצא קבוצה שתיתן לו את המינימום..
חוזה מובטח? זה לא יהיה פשוט. וכספי גם אמר שהוא רוצה קבוצת פלייאוף. להערכתי רוב הסיכויים שהוא יחתום במכבי.
my man כתב:שמואל1 כתב:bigi כתב:לדעתי מכבי פשוט הבינה שאין לה אפשרות להתחרות על שחקנים איכותיים עם הקבוצות הגדולות אז הם החליטו לחכות לסגירת החוזים ב nba ולהביא 3 פליטי nba , בגדול אין לי בעיה עם זה אם יבואו שחקנים נחמדים גם בדקה 90 העיקר שאלו יהיו החתמות שמתאימות לשיטה של המאמן ..
הפליטים האיכותיים משתחררים בספטמבר - אוקטובר. זה אומר שאתה מתחיל את העונה בלי שחקנים קריטיים שגם צריכים זמן הסתגלות לאירופה. זה לא יעבוד.
מצד שני את זה עוד לא ניסינו..לא להביא שחקנים בכלל..זה משהו חדש..
כדאי לנסות..
my man כתב:שמואל1 כתב:my man כתב:מה שכן..בסופו של דבר- אני מאמין שכספי ימצא קבוצה שתיתן לו את המינימום..
חוזה מובטח? זה לא יהיה פשוט. וכספי גם אמר שהוא רוצה קבוצת פלייאוף. להערכתי רוב הסיכויים שהוא יחתום במכבי.
אבל הוא רוצה קבוצת פלייאוף
#סליחה
my man כתב:שמואל1 כתב:bigi כתב:לדעתי מכבי פשוט הבינה שאין לה אפשרות להתחרות על שחקנים איכותיים עם הקבוצות הגדולות אז הם החליטו לחכות לסגירת החוזים ב nba ולהביא 3 פליטי nba , בגדול אין לי בעיה עם זה אם יבואו שחקנים נחמדים גם בדקה 90 העיקר שאלו יהיו החתמות שמתאימות לשיטה של המאמן ..
מצד שני את זה עוד לא ניסינו..לא להביא שחקנים בכלל..זה משהו חדש..
כדאי לנסות..
גל גל כתב:אין יותר מה להטריל
לא תיהיה הפתעה בעמדת הרכז
מכירים את כל השמות
ההפתעה היחידה יכולה להיות עוד זר בעמדות 3-4-5
arie85 כתב:גל גל כתב:אין יותר מה להטריל
מכירים את כל השמות
ואם מישהו כמו רודריגז שעדיין ללא קבוצה חותם, אתה לא תהיה מופתע?
felix_r כתב:arie85 כתב:גל גל כתב:אין יותר מה להטריל
מכירים את כל השמות
ואם מישהו כמו רודריגז שעדיין ללא קבוצה חותם, אתה לא תהיה מופתע?
לפי מה שהבנתי, הוא כבר חתום במילאן. לא הכריזו על זה רשמית, מסיבה כלשהי. יש מצב שצסקא חייבת לו איזה פיצוי.
שמואל1 כתב:my man כתב:מה שכן..בסופו של דבר- אני מאמין שכספי ימצא קבוצה שתיתן לו את המינימום..
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], עידן ו־19 אורחים