ת'רד המלפפונים V5

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ת'רד המלפפונים V5

הודעהעל ידי cifkcv » 30 יולי 2019, 00:18

my man כתב:אולי כאן יבואו שחקני החמישייה

V5 על שם שחקני חמישייה.
אגב לגבי ג'יימס - עוד סאגה מעיקה בדרך - איףףףף למה היו צריכים לשחרר אותו בכלל.
cifkcv

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 30 יולי 2019, 00:31

וואלה מוציאים פוש על זה שכספי יצא לארה''ב לנסות למצוא קבוצה
אנחנו אשכרה תקועים באוגוסט עם 3 שחקני ספסל בגלל שחקן שטס לארה''ב, באוגוסט, בשביל למצוא קבוצה
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי קובי » 30 יולי 2019, 00:33

אגב, מילה על התנהלות מועדון אחר:
אז נכון שאפשר להביע ביקורת על כך ששידרו לג׳יימס שהוא בתוכניות ואז זרקו אותו ובסיטואציה לא אופטימלית.
מהצד השני, מילאנו זיהתה הזדמנות להשתדרג, ומנגד הבינה שיש לה פצצה מתקתקת ביד שהיא חייבת להיפטר ממנה ASAP והופ - שילמו מה שצריך על פי חוזה, בלי משחקים, בלי סנקציות, בלי משאים ומתנים וסיימו עם הסאגה הזו.
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי bigi » 30 יולי 2019, 00:39

לדעתי מכבי פשוט הבינה שאין לה אפשרות להתחרות על שחקנים איכותיים עם הקבוצות הגדולות אז הם החליטו לחכות לסגירת החוזים ב nba ולהביא 3 פליטי nba , בגדול אין לי בעיה עם זה אם יבואו שחקנים נחמדים גם בדקה 90 העיקר שאלו יהיו החתמות שמתאימות לשיטה של המאמן ..
bigi

הודעהעל ידי שמואל1 » 30 יולי 2019, 00:43

Holiday_Armadillo כתב:וואלה מוציאים פוש על זה שכספי יצא לארה''ב לנסות למצוא קבוצה
אנחנו אשכרה תקועים באוגוסט עם 3 שחקני ספסל בגלל שחקן שטס לארה''ב, באוגוסט, בשביל למצוא קבוצה

עקשן הכספי
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי שמואל1 » 30 יולי 2019, 00:44

bigi כתב:לדעתי מכבי פשוט הבינה שאין לה אפשרות להתחרות על שחקנים איכותיים עם הקבוצות הגדולות אז הם החליטו לחכות לסגירת החוזים ב nba ולהביא 3 פליטי nba , בגדול אין לי בעיה עם זה אם יבואו שחקנים נחמדים גם בדקה 90 העיקר שאלו יהיו החתמות שמתאימות לשיטה של המאמן ..

הפליטים האיכותיים משתחררים בספטמבר - אוקטובר. זה אומר שאתה מתחיל את העונה בלי שחקנים קריטיים שגם צריכים זמן הסתגלות לאירופה. זה לא יעבוד.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי my man » 30 יולי 2019, 00:44

מה שכן..בסופו של דבר- אני מאמין שכספי ימצא קבוצה שתיתן לו את המינימום..
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי שמואל1 » 30 יולי 2019, 00:45

my man כתב:מה שכן..בסופו של דבר- אני מאמין שכספי ימצא קבוצה שתיתן לו את המינימום..

חוזה מובטח? זה לא יהיה פשוט. וכספי גם אמר שהוא רוצה קבוצת פלייאוף. להערכתי רוב הסיכויים שהוא יחתום במכבי.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי my man » 30 יולי 2019, 00:45

שמואל1 כתב:
bigi כתב:לדעתי מכבי פשוט הבינה שאין לה אפשרות להתחרות על שחקנים איכותיים עם הקבוצות הגדולות אז הם החליטו לחכות לסגירת החוזים ב nba ולהביא 3 פליטי nba , בגדול אין לי בעיה עם זה אם יבואו שחקנים נחמדים גם בדקה 90 העיקר שאלו יהיו החתמות שמתאימות לשיטה של המאמן ..

הפליטים האיכותיים משתחררים בספטמבר - אוקטובר. זה אומר שאתה מתחיל את העונה בלי שחקנים קריטיים שגם צריכים זמן הסתגלות לאירופה. זה לא יעבוד.

מצד שני את זה עוד לא ניסינו..לא להביא שחקנים בכלל..זה משהו חדש..
כדאי לנסות..
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי my man » 30 יולי 2019, 00:45

שמואל1 כתב:
my man כתב:מה שכן..בסופו של דבר- אני מאמין שכספי ימצא קבוצה שתיתן לו את המינימום..

חוזה מובטח? זה לא יהיה פשוט. וכספי גם אמר שהוא רוצה קבוצת פלייאוף. להערכתי רוב הסיכויים שהוא יחתום במכבי.

אבל הוא רוצה קבוצת פלייאוף
#סליחה
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי שמואל1 » 30 יולי 2019, 00:46

my man כתב:
שמואל1 כתב:

כדאי לנסות..

לא ניסינו? רק בעונה שעברה לא הגיע מחליף לפארגו חצי עונה. ומה עם מאצ'י לאמפה ששוחרר ואף אחד לא הגיע במקומו?
מכבי אלופים בזה.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי שמואל1 » 30 יולי 2019, 00:46

my man כתב:
שמואל1 כתב:

אבל הוא רוצה קבוצת פלייאוף
#סליחה

בום
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי bigi » 30 יולי 2019, 00:54

my man כתב:
שמואל1 כתב:

כדאי לנסות..

אמרתי פליטי nba, חחח איכותיים ומחלקת הסקאוטינג של מכבי
זה כבר משהו אחר , אבל אולי כן יש סיכומים עם שחקנים עד תאריך מסויים ואם לא ימצאו חוזה יחתמו .. אי אפשר באמת לדעת
bigi

הודעהעל ידי arie85 » 30 יולי 2019, 01:17

גל גל כתב:אין יותר מה להטריל

לא תיהיה הפתעה בעמדת הרכז
מכירים את כל השמות

ההפתעה היחידה יכולה להיות עוד זר בעמדות 3-4-5

ואם מישהו כמו רודריגז שעדיין ללא קבוצה חותם, אתה לא תהיה מופתע?
arie85

הודעהעל ידי jol9 » 30 יולי 2019, 01:49

מהכתבה של ספורט5 עולה עניין אחד שממחיש עד כמה רע מכבי מתנהלת הקיץ, וזה בהנחה ומאמינים למה שנכתב.

בכתבה כתוב שמכבי באמת ניסתה להחתים את אחד מבין סלוקאס, וואנאמייקר ותאודוסיץ', וכל אחד נפל מסיבה אחרת. אבל זה או שקר גס שמפיצים מטעם הנהלת מכבי, או חלם התנהלותי מובהק. אתם מחכים שבועיים לאחד, שבועיים נוספים לשני, שבועיים לשלישי, ובסוף נשארים בלי כלום, במקום לחשב את המהלכים מראש, ולבנות אסטרטגיית גיוס סבירה ביחס לתקציב, לצורך המקצועי ולתדמית הנוכחית של המועדון.

אם היתה אסטרטגיה כזאת, אז היה אפשר להקריב שבוע-שבועיים ברדיפה אחרי חלומות, ובשאר הזמן להתמקד ברכזים שהם באמת בקליבר של מכבי מבחינה תקציבית, וגם שמתאימים לה מבחינה מקצועית ואישיותית.

אגב אסטרטגיה כזאת היתה יכולה גם לכלול את שאר השחקנים. למשל, אם משכיבים 2 מליון על רכז, אז בהכרח השחקנים האחרים יהיו זולים מאוד. אבל אם מחלקים את הכסף הזה, ומביאים נניח את יוביץ', אפשר היה יחד איתו להנחית את נאנלי או אולי את קוזמינסקאס, או אפשרויות רבות אחרות, של שחקנים טובים, שמכירים את היורוליג, שאפשר להכניס אותם לשיטת המשחק, ושיתאימו לשחק עם שאר השחקנים.
מה שנקבל בסוף במקרה הטוב זה את ג'יימס, ואז עוד שחקן או שניים ב-200K (כלומר חמישייה שתכלול את בראיינט או קלויארו או שניהם יחד), ובמקרה הפחות טוב, פייר ג'קסון בגרסה פחות מוכשרת ועוד פליט או שניים לצידו בחמישייה.

זה מה שקורה למי שמחכה לתאודוסיץ', לכספי, לוואנאמייקר, לסלוקאס ולא יוזם וקובע מהלכים בעצמו.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 30 יולי 2019, 01:50

arie85 כתב:

מכירים את כל השמות

לפי מה שהבנתי, הוא כבר חתום במילאן. לא הכריזו על זה רשמית, מסיבה כלשהי. יש מצב שצסקא חייבת לו איזה פיצוי.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי arie85 » 30 יולי 2019, 01:51

felix_r כתב:
arie85 כתב:

מכירים את כל השמות

לפי מה שהבנתי, הוא כבר חתום במילאן. לא הכריזו על זה רשמית, מסיבה כלשהי. יש מצב שצסקא חייבת לו איזה פיצוי.

סבבה אבל אפשר להפתיע..
arie85

הודעהעל ידי Jack55 » 30 יולי 2019, 04:33

שמואל1 כתב:

הסיטואציה איתו מתחילה להיות קצת מפחידה, מכבי בונה עליו ובטוחה שיחתום באלף אחוז ואני בטוח שאין להם תוכנית גיבוי.
אני כן חושב שיחתום אבל עד ששום דבר לא סופי אי אפשר לדעת כלום, אם הוא משיג חוזה בNBA העונה של מכבי הלכה לפח, כמו שכתבתי אין לה תחליף אליו כי מבחינתה הוא שלהם.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Jack55

הודעהעל ידי ShiriV » 30 יולי 2019, 05:17

הגיע הזמן שגם אני אתלונן קצת.
אני באמת לא זוכרת עונת מלפפונים כל כך יבשה, משעממת ואפילו דוחה. אני מסתכלת על הסגל שנבנה פה עד עכשיו שמורכב ברובו משאריות שחקנים, מהימורים ומנגרים שלא מסוגלים לקנות סל ואני אשכרה לא רוצה שהעונה תיפתח בכלל. אני באמת לא זוכרת את עצמי בהרגשה כזו.
אני באמת חושבת שאין טעם לפתוח את העונה בכלל. היורוליג כבר אבוד מראש, הליגה ממשיכה להמציא חוקים הזויים כדי לרמוס אותנו (בחסות הרפיסות של ההנהלה מה שיותר מתסכל ומרגיז) וגם היא כבר מזמן לא מעניינת, אז ממה עוד נותר ליהנות כאוהד?
לקבוצה בסדר גודל של מכבי כבר אסור להישאר מאחור מבחינה תקציבית בעידן הזה. אנחנו רואים את הנסיגה ואת הקושי הרב בניהול משאים ומתנים שנופלים בזה אחר זה בגלל ש"אין כסף" ואין שום סיכוי שזה ישתנה כל עוד המועדון ממשיך להתנהל כמו שהוא מתנהל. בסוף נתרסק. אנחנו כבר כמעט שם..
מחליקה על מדבקה
סמל אישי של המשתמש
ShiriV

הודעהעל ידי 0ved1212 » 30 יולי 2019, 05:34

אני די בטוח שמכבי סיכמה עם שחקן או שניים ומחכים לדד ליין שנתנו להחריז רישמית
אני לא מאמין שספרופלוס היה נשאר עד עכשיו עם אי ידיעה איזה שחקן הוא רוצה
וחוץ מזה עוד שבועיים שלושה מתחילים האימונים והוא יודע טוב מאוד את חשיבות גיבוש הסגל ואימונים מוקדמים
אין מצב שהם יחכו עוד שבועיים שלושה
כמו שבאלק יכול למצוא קבוצה עד רביעי בחצות
ככה גם שחקן אחר ואז שידעו שפגה האופציה יחריזו על שחקן
משום מה אני עדיין סומך על ספרופולוס כי אם היה רוצה להיתפשר כבר היה פה רכז אחר
0ved1212

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־25 אורחים