אחדשיודע כתב:Jack55 כתב:אחדשיודע כתב:felix_r כתב:אחדשיודע כתב:אגב, הכי חכם היה אם הגאונים במכבי היו מביאים גם שחקן ל-1 וגם שחקן ל-2/3 (עם התכונות הנדרשות), ונפטרים משחקן משלים פחות הכרחי. הבעיה שכנראה ביזבזו את כל הכסף (על המשלימים), והפדרמנים לא מואילים להכניס את ידם לכיס, כך שאין מספיק מזומנים בשביל מהלך כזה.
לדעתי, מכבי בכוונה לא החתימה 2-3 דומיננטי כדי להשאיר יותר דקות לאבדיה וזוסמן
כן, ע"ע בנדר. ובכל מקרה, אם היית מפנה זר משלים אחד, עדיין הם יכלו לקבל דקות משמעותיות (בטח בליגה).
אתה מאמין שזוסמן יכול להפוך בעונה הקרובה לשחקן מחליף לגיטימי ביורוליג?
לא יודע, תלוי מה הציפיות והדרישות ממנו. אני תמיד חשבתי שעדיף לו ולנו, שייצא לעונת השאלה בקבוצה קטנה, כדי שיוכל לעבוד על הכדרור וניהול המשחק שלו, ובאופן כללי לקחת על עצמו יותר. אני לא רואה אותו מתקדם במכבי בצורה משמעותית באספקטים הללו, וזה חבל. אני מקווה שיוכל להיות יציב ועקבי יותר בכל הקשור לקליעה שלו ולהגנה (שזה כשלעצמו יכול להיות נחמד בשביל שחקן משלים), אבל לצערי אני רואה הרבה מזה כרגע.
הנושא של ההשאלה הוא נושא עמוק וארוך אז לא נכנס לזה עכשיו.
בגדול אני חושב שעם כל הכבוד לשחקנים המובילים שלנו, דווקא השחקנים המשלימים הם יהיו הכי חשובים בסגל.
מהמובילים אתה יודע מה פחות או יותר תקבל, לעומת זאת המשלימים מהספסל יהיו חייבים לתת עבודה ותרומה טובה בכמות דקות שהם מקבלים (אם זה 5 דקות או 20 דקות).
זוסמן לדעתי מאוד קריטי כי אם הוא אכן יצליח לעשות את עליית המדרגה הזאת ובאמת לתת עונה טובה כשחקן מהספסל ל15-20 דקות מכבי תרוויח ובגדול אחלה של שחקן משלים בלי כסף, נקווה בשבילנו (וגם בשבילו) שהוא יצליח.