03 אוגוסט 2019, 16:27
תומר ט כתב:לא יודע עד כמה הוא אמין, אבל לפי הציוץ הזה:
https://twitter.com/Eduardo29713561/sta ... 1726935040After deciding not to signs Tyler Ennis, Maccabi Tel Aviv is still looking for a PG, i was told that Briante Weber who left Olympiacos last season and NBA free agent Jerryd Bayless who played for Minnesota last season are candidates.
03 אוגוסט 2019, 16:32
אחדשיודע כתב:Jack55 כתב:אחדשיודע כתב:felix_r כתב:אחדשיודע כתב:אגב, הכי חכם היה אם הגאונים במכבי היו מביאים גם שחקן ל-1 וגם שחקן ל-2/3 (עם התכונות הנדרשות), ונפטרים משחקן משלים פחות הכרחי. הבעיה שכנראה ביזבזו את כל הכסף (על המשלימים), והפדרמנים לא מואילים להכניס את ידם לכיס, כך שאין מספיק מזומנים בשביל מהלך כזה.
לדעתי, מכבי בכוונה לא החתימה 2-3 דומיננטי כדי להשאיר יותר דקות לאבדיה וזוסמן
כן, ע"ע בנדר. ובכל מקרה, אם היית מפנה זר משלים אחד, עדיין הם יכלו לקבל דקות משמעותיות (בטח בליגה).
אתה מאמין שזוסמן יכול להפוך בעונה הקרובה לשחקן מחליף לגיטימי ביורוליג?
לא יודע, תלוי מה הציפיות והדרישות ממנו. אני תמיד חשבתי שעדיף לו ולנו, שייצא לעונת השאלה בקבוצה קטנה, כדי שיוכל לעבוד על הכדרור וניהול המשחק שלו, ובאופן כללי לקחת על עצמו יותר. אני לא רואה אותו מתקדם במכבי בצורה משמעותית באספקטים הללו, וזה חבל. אני מקווה שיוכל להיות יציב ועקבי יותר בכל הקשור לקליעה שלו ולהגנה (שזה כשלעצמו יכול להיות נחמד בשביל שחקן משלים), אבל לצערי אני רואה הרבה מזה כרגע.
03 אוגוסט 2019, 16:37
03 אוגוסט 2019, 16:38
03 אוגוסט 2019, 16:45
אחדשיודע כתב:felix_r כתב:אחדשיודע כתב:אגב, הכי חכם היה אם הגאונים במכבי היו מביאים גם שחקן ל-1 וגם שחקן ל-2/3 (עם התכונות הנדרשות), ונפטרים משחקן משלים פחות הכרחי. הבעיה שכנראה ביזבזו את כל הכסף (על המשלימים), והפדרמנים לא מואילים להכניס את ידם לכיס, כך שאין מספיק מזומנים בשביל מהלך כזה.
כן, ע"ע בנדר. ובכל מקרה, אם היית מפנה זר משלים אחד, עדיין הם יכלו לקבל דקות משמעותיות (בטח בליגה).
03 אוגוסט 2019, 16:49
אחדשיודע כתב:אוי למכבי אם היא תהיה תלויה ביכולת של זוסמן ודומיו. לא משם תבוא הישועה.
03 אוגוסט 2019, 16:50
felix_r כתב:אחדשיודע כתב:felix_r כתב:אחדשיודע כתב:אגב, הכי חכם היה אם הגאונים במכבי היו מביאים גם שחקן ל-1 וגם שחקן ל-2/3 (עם התכונות הנדרשות), ונפטרים משחקן משלים פחות הכרחי. הבעיה שכנראה ביזבזו את כל הכסף (על המשלימים), והפדרמנים לא מואילים להכניס את ידם לכיס, כך שאין מספיק מזומנים בשביל מהלך כזה.
יש את אלייז'ה בריינט ב 2/3
03 אוגוסט 2019, 16:52
SirCharles כתב:מכבי חייבת פלור מנג'ר שינהל את ההתקפות. זה לא חייב להיות מישהו וירטואוז עם מסירות עין עקומה סטייל שאראס/תאודושיץ אבל כן מישהו שיודע לעשות את המהלך הפשוט ולתת את האקסטרא פס כדי להזיז את ההתקפה. במובן הזה אניס יכל להיות מצוין (אם היה כשיר).
בעונה שעברה עם סקוטי ראינו שהוא לא יודע מתי לתת את המסירות; בפיקנרול הוא פעם אחר פעם היה מפספס את הרגע הנכון למסור ואז קורא לחסימה נוספת (כי אין לו באמת צעד ראשון מהיר והוא מתקשה לעבור שומרים טובים בכדרור) ומבזבז את השעון וגם ככה רוב הזמן היה מסיים בעצמו בין עם בעליה לשלשה או בזריקה מקרוב. הוא לא טוב בחדירה והוצאה, הוא מתקשה תחת לחץ והוא גרוע במתפרצות (חוץ משלשה במעבר הוא לא באמת יודע להריץ מתפרצת ואפילו לא תמיד באיזה מסלול לרוץ ותוקע את ההתקפה). יש לו מדי פעם מסירות נאות של זיהוי הזדמנות כי למרות הכל הוא כן שחקן התקפה מוכשר (בוידאו של בלאק יש כמה דוגמאות טובות) אבל רכז שמניע התקפה ומזין את החברים (להזכירכם יש עוד 4 שחקנים על הפארקט שצריכים להשתתף בחגיגה) הוא לא בשום מצב שהוא.
אפרופו הדיון על רכזים סקוררים שהם גם מוסרים עילאיים כמו שאראס/תאודושיץ או רכזים אחרים שהם פס פירסט (יוביץ' או אוחיון למשל) - הרכז המושלם להרכב הנוכחי הוא תואם אריאל מקדונלד. הוא לא היה מוסר גדול ולא סקורר גדול אבל הוא תמיד עשה את המהלך הנכון בזמן הנכון, שלט בקצב באופן מושלם והיה קילר בהגנה.
03 אוגוסט 2019, 17:02
אחדשיודע כתב:Jack55 כתב:אחדשיודע כתב:felix_r כתב:אחדשיודע כתב:אגב, הכי חכם היה אם הגאונים במכבי היו מביאים גם שחקן ל-1 וגם שחקן ל-2/3 (עם התכונות הנדרשות), ונפטרים משחקן משלים פחות הכרחי. הבעיה שכנראה ביזבזו את כל הכסף (על המשלימים), והפדרמנים לא מואילים להכניס את ידם לכיס, כך שאין מספיק מזומנים בשביל מהלך כזה.
אתה מאמין שזוסמן יכול להפוך בעונה הקרובה לשחקן מחליף לגיטימי ביורוליג?
לא יודע, תלוי מה הציפיות והדרישות ממנו. אני תמיד חשבתי שעדיף לו ולנו, שייצא לעונת השאלה בקבוצה קטנה, כדי שיוכל לעבוד על הכדרור וניהול המשחק שלו, ובאופן כללי לקחת על עצמו יותר. אני לא רואה אותו מתקדם במכבי בצורה משמעותית באספקטים הללו, וזה חבל. אני מקווה שיוכל להיות יציב ועקבי יותר בכל הקשור לקליעה שלו ולהגנה (שזה כשלעצמו יכול להיות נחמד בשביל שחקן משלים), אבל לצערי אני רואה הרבה מזה כרגע.
03 אוגוסט 2019, 18:22
03 אוגוסט 2019, 18:27
er79 כתב:התקוות שתולים פה בבראיינט זה אחד הדברים הכי הזויים שנתקלתי בהם
03 אוגוסט 2019, 18:31
Jack55 כתב:er79 כתב:התקוות שתולים פה בבראיינט זה אחד הדברים הכי הזויים שנתקלתי בהם
אין מה לעשות, יהיה לו תפקיד חשוב בשנה הבאה, אני מאמין שבמכבי בונים עליו על להיות הסקורר המוביל מהספסל בזמן שווילבקין נח.
הוא יהיה חייב לספק את הסחורה, אני מקווה שלא ניפול איתו.
03 אוגוסט 2019, 19:03
felix_r כתב:Jack55 כתב:er79 כתב:התקוות שתולים פה בבראיינט זה אחד הדברים הכי הזויים שנתקלתי בהם
אין מה לעשות, יהיה לו תפקיד חשוב בשנה הבאה, אני מאמין שבמכבי בונים עליו על להיות הסקורר המוביל מהספסל בזמן שווילבקין נח.
תפקיד חושב? או שלא.
הוא בערך אחד מתוך 5 שחקנים בסגל, שיכולים לשחק בעמדה 3: כספי, קלויארו, אבדיה וזוסמן... ובראיינט.
03 אוגוסט 2019, 19:11
שמוליק כתב:felix_r כתב:Jack55 כתב:er79 כתב:התקוות שתולים פה בבראיינט זה אחד הדברים הכי הזויים שנתקלתי בהם
תפקיד חושב? או שלא.
הוא בערך אחד מתוך 5 שחקנים בסגל, שיכולים לשחק בעמדה 3: כספי, קלויארו, אבדיה וזוסמן... ובראיינט.
שיחק עמדה 2 באילת והרבה פעמים ריכז את המשחק.
03 אוגוסט 2019, 19:15
03 אוגוסט 2019, 19:20
yellowaura כתב:מה המצב עם שון ליווינגסטון?
יש מצב שאף קבוצת נ.ב.א לא לוקחת אותו?
גם היום הוא שחקן טוב.
פוינט גארד טהור, גבוה. ראיית משחק מעולה, פוסט אפ ברמה גבוהה, קליעה טובה מתווך בינוני.
הגיוני יותר שהוא יודיע על פרישה אבל הייתי שמח לראות אותו במכבי.
03 אוגוסט 2019, 19:23
יכול להיות מדהים. הוא התבטא שהיה רוצה לחזור לשחק בקליפרס https://www.clipsnation.com/2019/7/25/8 ... -ideal-fit ואני חושב שגם הייתה התעניינות, אבל כרגע עדיין חופשי. נראה לי יותר הגיוני באמת שיפרוש או יחכה במהלך השנה שקבוצה תיקח אותו, אולי כספי ששיחק אתו יחד זמן קצר יוכל לשכנע אותו.yellowaura כתב:מה המצב עם שון ליווינגסטון?
גם היום הוא שחקן טוב.
פוינט גארד טהור, גבוה. ראיית משחק מעולה, פוסט אפ ברמה גבוהה, קליעה טובה מתווך בינוני.
03 אוגוסט 2019, 19:24
yellowaura כתב:מה המצב עם שון ליווינגסטון?
גם היום הוא שחקן טוב.
03 אוגוסט 2019, 19:26
האמת שהוא גם התבטא שהוא שוקל לפרוש, והוא מתלבט מה היא "הדרך הנכונה לסיים את הקריירה". כלומר לא נשמע בסטייט אוף מיינד של אירופה.yellowaura כתב:מה המצב עם שון ליווינגסטון?
גם היום הוא שחקן טוב.
03 אוגוסט 2019, 19:36