jol9 כתב:~BenTom~ כתב:er79 כתב:יעל שחרור סתומה שאין דברים כאלו. לגבי לנגפורד, אני מתחילת הדרך טענתי ועדיין טוען שהוא שכיר חרב. בגלל ההדחה שלו מחימקי והפציעה הוא היה חייב להתפשר, ומכבי הייתה הפשרה הזו, והוא בעצמו אמר שהוא יחזור להוכיח לכולם מה הוא שווה, הוא גם טען שהוא שייך למועדון המליון ויותר. הוא מצפה לקבל שכר דומה לשכר שהרוויח בחימקי, ולכן הוא לא יישאר במכבי, אני כמעט בטוח. אם ג'קסון רוצה מליון, הייתי מנסה להביא אותו למכבי תמורת 850 אלף כמו שמישהו פה טען, כנראה שהוא יסכים, ולהביא לעמדה 2 סקורר במקום לנגפורד. אם הייתי מהמר על שחקן צעיר בחצי מליון דולר ומטה - זה יהיה בעמדה 2, לא בעמדת הרכז. שיהיה ללנגפורד בהצלחה ושיקבל בראש מכבי, זה מה שאני מאחל לו.
לנגפורד לא שם עלינו עד שלא נציע לו יותר ממיליון...הוא גם סוליסט, אף פעם לא אהבתי אותו ,אפילו שהיה מאוד משמעותי העונה...לא אוהב סגנון כזה של שחקנים,יותר טוב שנביא רכז איכותי ונתפשר על 2 עם איזה הימור כמו בנקס וכו'
אני חושב שצריך פעם אחת בעשור לתת לאוהדים לבנות את הקבוצה, ואז אחרי שהיא תתרסק אולי כולם יחזרו לפרופורציה.
כשיש שחקן טוב בקבוצה, לא מוותרים עליו בשביל איזשהו שחקן וירטואלי שלא קשור לרמה הזאת. אני מזכיר שגם ווישנייבסקי לקח מהקופה 700-800K, ככה שזאת
יכולה להיות הרמה של השחקן שיגיע לכאן במקומו של לאנגפורד, ואז כל העונה תקום ותיפול על אוחיון ועל יותם בקו האחורי.
נראה מה תגידו אז...
+1. ברגעים כאלה אני מעריך את ההנהלה, על אף הטעויות שלה. שהאוהדים יבנו קבוצה כזאת, ויוותרו על לאנגפורד כי הוא "שכיר חרב" ו"סוליסט", ונביא את ה"שחקן הצעיר בחצי מיליון דולר ומטה שיהיה סקורר", ואז נראה איזה שושלת חדשה תקום פה.
זאת הבעיה באוהדי מכבי. אם הוא היה היום שחקן בארסה או ריאל, היינו מזילים עליו ריר ומפנטזים עליו (כמו מאצ'בן), אבל בגלל שהוא במכבי, כל אחד מחפש מגרעות, ומדבר על מחליפים וירטואלים במקומו. אם נבארו היה פה היו אומרים הוא לא שומר, הוא חד גוני, ואגואיסט. אם קירילנקו היה פה היו אומרים שהוא אנמי בהתקפה לפעמים ולא לוקח מספיק על עצמו. לורבק הוא לא חוסם טוב ולא מספיק גבוה להיות סנטר, ספאנוליס אגואסיט שלא עוזב את הכדור, וכו' וכו' וכו', וכל אחד היה מביא פה שחקנים שעושים 16 נקודות בליגה האיטלקית, כמחליף לשחקנים האלה, ש"יתן את אותה תפוקה, רק יותר זול ויאפשר להשקיע יותר בעמדה אחרת".