מלפפונים נון סטופ

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מלפפונים נון סטופ

הודעהעל ידי itay92 » 15 מאי 2012, 14:07

קודי כתב:
felix_r כתב:
~BenTom~ כתב:תגידו מה יש ליורובסקט מלונצ'אר ולידיי? מי אלה בכלל?

לונצ'אר הוא סנטר-פורווארד 210 ס"מ מחימקי. מוכשר התקפית אבל די רך בהגנה.
http://www.euroleague.net/competition/p ... code=E2010

לידיי הוא גארד אמריקאי של אוניקס קאזאן. רכז בנוני מאוד, קלע לא רע. לא ברמה של מכבי.
http://www.euroleague.net/competition/p ... ?pcode=COX

לונצ'אר יכול להתאים לעמדה 4 במידה שבלו עוזב ולא רוצים את מצ'באן ואילו לידיי יכול להתאים במידה שלנגפורד נשאר ורוצים לידו גארד ותיק וזול יחסית.

העלת לי כרגע רעיון דיי טוב.
במידה ושראמדיני ומאריץ' חותמים אפשר להשאיר את ג'יימס לעמדה 4 ובמידת הצורך כסותם חורים/אחד מההשניים נפצע בעמדה 5 .
itay92

הודעהעל ידי ~BenTom~ » 15 מאי 2012, 14:09

felix_r כתב:
~BenTom~ כתב:תגידו מה יש ליורובסקט מלונצ'אר ולידיי? מי אלה בכלל?

לונצ'אר הוא סנטר-פורווארד 210 ס"מ מחימקי. מוכשר התקפית אבל די רך בהגנה.
http://www.euroleague.net/competition/p ... code=E2010

לידיי הוא גארד אמריקאי של אוניקס קאזאן. רכז בנוני מאוד, קלע לא רע. לא ברמה של מכבי.
http://www.euroleague.net/competition/p ... ?pcode=COX

תודה
~BenTom~

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 15 מאי 2012, 14:25

yarinsaky כתב:מאריץ' צפוי להחליף את הנדריקס בשנה הבאה במכבי :

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4229376,00.html

על פניו הקו הקדמי המסתמן ( יחד עם גרגמל ) מקבל גובה רציני , כוח, ריבאונד, קצת יותר הגנה. נקווה שבלאט יוכל להוציא ממאריץ' יותר ממה שהוא הראה בשנתיים האחרונות, הוא צריך סוג של שיקום.

אני מצטערת אני מאוד מתקשה לקחת פרסומים של יעל שחרור ברצינות
הבחורה מעלה את שאראס כמועמד ''חתום'' בערך 8 פעמים בקיץ ולפעמים זורקת פנימה גם שמות כמו וויצ'יץ'
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי Thorin » 15 מאי 2012, 14:27

אני ממש נגד השארת הנדריקס כאופציה ל-4 במידה ומאריץ ושרמנדיני חותמים.
אני לא מבין איך קבוצה שרוצה להיות טופ באירופה יכולה לוותר על האופציה לשלוש בשתי עמדות הפנים.
אם זה קורה אין שום שחקן שיוצא החוצה לאיים, אחד התרגילים המיותרים העונה כשסופו וריצ'י יצאו החוצה, אף שומר שלהם לא בא אחריהם ופתח את הצבע, בשביל מה?

זאת תהיה החלטה רעה מאוד במידה ובלו עוזב , לא להחזיר את מילאן לקבוצה.
כדורסל אירופאי בנוי על שלשות ובמיוחד כאלו שבאות אחרי פיק אנד רול, אם אין לך את הנשק הזה אפשר פשוט לוותר מראש על העונה הזאת.
במיוחד ששלושת עמדות החוץ שלנו כל כך ירודות מטווח השלוש ולא נראה שזה הולך להשתפר בעונה הבאה.
Thorin

הודעהעל ידי er79 » 15 מאי 2012, 15:04

יעל שחרור סתומה שאין דברים כאלו. לגבי לנגפורד, אני מתחילת הדרך טענתי ועדיין טוען שהוא שכיר חרב. בגלל ההדחה שלו מחימקי והפציעה הוא היה חייב להתפשר, ומכבי הייתה הפשרה הזו, והוא בעצמו אמר שהוא יחזור להוכיח לכולם מה הוא שווה, הוא גם טען שהוא שייך למועדון המליון ויותר. הוא מצפה לקבל שכר דומה לשכר שהרוויח בחימקי, ולכן הוא לא יישאר במכבי, אני כמעט בטוח. אם ג'קסון רוצה מליון, הייתי מנסה להביא אותו למכבי תמורת 850 אלף כמו שמישהו פה טען, כנראה שהוא יסכים, ולהביא לעמדה 2 סקורר במקום לנגפורד. אם הייתי מהמר על שחקן צעיר בחצי מליון דולר ומטה - זה יהיה בעמדה 2, לא בעמדת הרכז. שיהיה ללנגפורד בהצלחה ושיקבל בראש מכבי, זה מה שאני מאחל לו.
er79

הודעהעל ידי קודי » 15 מאי 2012, 15:10

er79 כתב:יעל שחרור סתומה שאין דברים כאלו. לגבי לנגפורד, אני מתחילת הדרך טענתי ועדיין טוען שהוא שכיר חרב. בגלל ההדחה שלו מחימקי והפציעה הוא היה חייב להתפשר, ומכבי הייתה הפשרה הזו, והוא בעצמו אמר שהוא יחזור להוכיח לכולם מה הוא שווה, הוא גם טען שהוא שייך למועדון המליון ויותר. הוא מצפה לקבל שכר דומה לשכר שהרוויח בחימקי, ולכן הוא לא יישאר במכבי, אני כמעט בטוח. אם ג'קסון רוצה מליון, הייתי מנסה להביא אותו למכבי תמורת 850 אלף כמו שמישהו פה טען, כנראה שהוא יסכים, ולהביא לעמדה 2 סקורר במקום לנגפורד. אם הייתי מהמר על שחקן צעיר בחצי מליון דולר ומטה - זה יהיה בעמדה 2, לא בעמדת הרכז. שיהיה ללנגפורד בהצלחה ושיקבל בראש מכבי, זה מה שאני מאחל לו.

איזה שכיר חרב? מה אתה רוצה מבן אדם שהשווי שלו הוא כנראה לפחות באזור המיליון וחצי דולר לעונה וכנראה שגם יש לו הצעות כאלה, אבל הוא מוכן להישאר תמורת 1.1 מיליון? לא מכיר יותר מדי ישראלים או "שחקני בית" שהיו מוכנים לוותר על כל כך הרבה כסף בשביל מכבי. חוץ מזה, לספורטאי יש קריירה מוגבלת ובטח אי אפשר לצפות משחקן כמו לנגפורד, שנותרו לו אולי עוד 3-4 שנים לעשות הרבה כסף, שיוותר על זה בשביל החולצה הצהובה.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי ~BenTom~ » 15 מאי 2012, 15:10

er79 כתב:יעל שחרור סתומה שאין דברים כאלו. לגבי לנגפורד, אני מתחילת הדרך טענתי ועדיין טוען שהוא שכיר חרב. בגלל ההדחה שלו מחימקי והפציעה הוא היה חייב להתפשר, ומכבי הייתה הפשרה הזו, והוא בעצמו אמר שהוא יחזור להוכיח לכולם מה הוא שווה, הוא גם טען שהוא שייך למועדון המליון ויותר. הוא מצפה לקבל שכר דומה לשכר שהרוויח בחימקי, ולכן הוא לא יישאר במכבי, אני כמעט בטוח. אם ג'קסון רוצה מליון, הייתי מנסה להביא אותו למכבי תמורת 850 אלף כמו שמישהו פה טען, כנראה שהוא יסכים, ולהביא לעמדה 2 סקורר במקום לנגפורד. אם הייתי מהמר על שחקן צעיר בחצי מליון דולר ומטה - זה יהיה בעמדה 2, לא בעמדת הרכז. שיהיה ללנגפורד בהצלחה ושיקבל בראש מכבי, זה מה שאני מאחל לו.

לנגפורד לא שם עלינו עד שלא נציע לו יותר ממיליון...הוא גם סוליסט, אף פעם לא אהבתי אותו ,אפילו שהיה מאוד משמעותי העונה...לא אוהב סגנון כזה של שחקנים,יותר טוב שנביא רכז איכותי ונתפשר על 2 עם איזה הימור כמו בנקס וכו'
~BenTom~

הודעהעל ידי jol9 » 15 מאי 2012, 15:21

~BenTom~ כתב:

לנגפורד לא שם עלינו עד שלא נציע לו יותר ממיליון...הוא גם סוליסט, אף פעם לא אהבתי אותו ,אפילו שהיה מאוד משמעותי העונה...לא אוהב סגנון כזה של שחקנים,יותר טוב שנביא רכז איכותי ונתפשר על 2 עם איזה הימור כמו בנקס וכו'

אני חושב שצריך פעם אחת בעשור לתת לאוהדים לבנות את הקבוצה, ואז אחרי שהיא תתרסק אולי כולם יחזרו לפרופורציה.

כשיש שחקן טוב בקבוצה, לא מוותרים עליו בשביל איזשהו שחקן וירטואלי שלא קשור לרמה הזאת. אני מזכיר שגם ווישנייבסקי לקח מהקופה 700-800K, ככה שזאת
יכולה להיות הרמה של השחקן שיגיע לכאן במקומו של לאנגפורד, ואז כל העונה תקום ותיפול על אוחיון ועל יותם בקו האחורי.
נראה מה תגידו אז...
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 15 מאי 2012, 15:23

קודי כתב:

איזה שכיר חרב? מה אתה רוצה מבן אדם שהשווי שלו הוא כנראה לפחות באזור המיליון וחצי דולר לעונה וכנראה שגם יש לו הצעות כאלה, אבל הוא מוכן להישאר תמורת 1.1 מיליון? לא מכיר יותר מדי ישראלים או "שחקני בית" שהיו מוכנים לוותר על כל כך הרבה כסף בשביל מכבי. חוץ מזה, לספורטאי יש קריירה מוגבלת ובטח אי אפשר לצפות משחקן כמו לנגפורד, שנותרו לו אולי עוד 3-4 שנים לעשות הרבה כסף, שיוותר על זה בשביל החולצה הצהובה.

אתה כל כך צודק,לא יודע מה עובר פה על אנשים בפורום בזמן האחרון
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי er79 » 15 מאי 2012, 15:26

קודי, מה גורם לך לחשוב שהוא מוכן להיות במכבי תמורת 1.1? התקשורת? התקשורת שמוכרת לך פה את שאראס כל שנה? לדעתי הוא שכיר חרב, לדעתי הוא לא יישאר פה, לדעתך כן,
איש באמונתו יחיה. ואם הוא רוצה להרוויח יותר, שיילך, אני לא אמרתי לו לא ללכת, מכבי תשכיל לעשות עם תשקיע את כספה ברכז ולא בלנגפורד.
er79

הודעהעל ידי קודי » 15 מאי 2012, 15:32

er79 כתב:קודי, מה גורם לך לחשוב שהוא מוכן להיות במכבי תמורת 1.1? התקשורת? התקשורת שמוכרת לך פה את שאראס כל שנה? לדעתי הוא שכיר חרב, לדעתי הוא לא יישאר פה, לדעתך כן,
איש באמונתו יחיה. ואם הוא רוצה להרוויח יותר, שיילך, אני לא אמרתי לו לא ללכת, מכבי תשכיל לעשות עם תשקיע את כספה ברכז ולא בלנגפורד.

למה הוא ישאר ב-1.1 מיליון? כי כל הכתבים ברשת טוענים את זה וכי יש למכבי אופציה עליו במחיר הזה. ואגב, לדעתי הוא לא ישאר פה בגלל שכמו שפדרמן אמר, הדור הצעיר יפוצץ עסקה על 30 אלף דולר ואני מניח שיש להם בשרוול איזה ילד שלא קרע זוג נעליים ולדעתם יהיה טוב יותר מלנגפורד (והכי חשוב - הוא יהיה הרבה יותר זול ממנו)...
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי jol9 » 15 מאי 2012, 15:45

er79 כתב:קודי, מה גורם לך לחשוב שהוא מוכן להיות במכבי תמורת 1.1? התקשורת? התקשורת שמוכרת לך פה את שאראס כל שנה? לדעתי הוא שכיר חרב, לדעתי הוא לא יישאר פה, לדעתך כן,

שכיר חרב הוא ביטוי ארכאי שלא מתאים למציאות. כולם הם שכירי חרב, כולל אותי ואותך. אני לא נמצא במקום העבודה שלי בגלל האהבה המטורפת שלי לתעשיית המוליכים למחצה.
אליהו לא נמצא במכבי, בגלל שזורם לו דם צהוב, ולאנגפורד לא נמצא במכבי כי הוא הנכד המאומץ של שמעון מזרחי.
זה כבר לא עובד ככה.

אתה יודע שהכסף שמכבי תשקיע ברכז יושקע בעצם שוב בשכיר חרב חדש, שאם ייתן עונה טובה, יעזוב מיד לאחר מכן, רק שכאן יש את הסיכון שהוא לא ייתן עונה טובה, ובסוף נשאר
עם כלום.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 15 מאי 2012, 15:56

אני מאמין שלאנגפורד ישאר כי רב הפרסומים מעידים על כך וגם המעט שלו בסך הכל ציינו שלא בטוח שישאר
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי asafb96 » 15 מאי 2012, 15:59

jol9 כתב:
~BenTom~ כתב:

אני חושב שצריך פעם אחת בעשור לתת לאוהדים לבנות את הקבוצה, ואז אחרי שהיא תתרסק אולי כולם יחזרו לפרופורציה.

כשיש שחקן טוב בקבוצה, לא מוותרים עליו בשביל איזשהו שחקן וירטואלי שלא קשור לרמה הזאת. אני מזכיר שגם ווישנייבסקי לקח מהקופה 700-800K, ככה שזאת
יכולה להיות הרמה של השחקן שיגיע לכאן במקומו של לאנגפורד, ואז כל העונה תקום ותיפול על אוחיון ועל יותם בקו האחורי.
נראה מה תגידו אז...

+1. ברגעים כאלה אני מעריך את ההנהלה, על אף הטעויות שלה. שהאוהדים יבנו קבוצה כזאת, ויוותרו על לאנגפורד כי הוא "שכיר חרב" ו"סוליסט", ונביא את ה"שחקן הצעיר בחצי מיליון דולר ומטה שיהיה סקורר", ואז נראה איזה שושלת חדשה תקום פה.
זאת הבעיה באוהדי מכבי. אם הוא היה היום שחקן בארסה או ריאל, היינו מזילים עליו ריר ומפנטזים עליו (כמו מאצ'בן), אבל בגלל שהוא במכבי, כל אחד מחפש מגרעות, ומדבר על מחליפים וירטואלים במקומו. אם נבארו היה פה היו אומרים הוא לא שומר, הוא חד גוני, ואגואיסט. אם קירילנקו היה פה היו אומרים שהוא אנמי בהתקפה לפעמים ולא לוקח מספיק על עצמו. לורבק הוא לא חוסם טוב ולא מספיק גבוה להיות סנטר, ספאנוליס אגואסיט שלא עוזב את הכדור, וכו' וכו' וכו', וכל אחד היה מביא פה שחקנים שעושים 16 נקודות בליגה האיטלקית, כמחליף לשחקנים האלה, ש"יתן את אותה תפוקה, רק יותר זול ויאפשר להשקיע יותר בעמדה אחרת".
asafb96

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 15 מאי 2012, 16:12

rc4991 כתב:אני מאמין שלאנגפורד ישאר כי רב הפרסומים מעידים על כך וגם המעט שלו בסך הכל ציינו שלא בטוח שישאר

כל קבוצה ומה שהיא מסוגלת להציע
לאנגפורד שווה 900 אלף יורו במילאנו? יש מצב כי אצלם זה לא הרבה
ההצעה של מכבי לפי ערוץ הספורט היא 800K השנה ו-1.2 מליון בשנה הבאה שזה המון למכבי
אם הוא לא מוכן לקבל את ההצעה הזאת אז שיילך להרוויח יותר כסף במקום אחר ושלום על ישראל
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי er79 » 15 מאי 2012, 16:27

Jol, אליהו לא שכיר חרב, אליהו היה יכול להרוויח יותר בקבוצה אחרת באירופה. והפואנטה שלי היא שלנגפורד רצוי ומבורך במכבי, אבל לא בכל מחיר. אני לא נכנס לו לכיס, זכותו להתפרנס, אבל אני מאמין שבמכבי הוא לא ישחק. בהיררכיה רכז טוב חשוב ממנו בעיניי. וקודי, שוב אני אומר שתפסיק לראות כל מה כתוב בתקשורת כמוצר מוגמר, והרי כל שנה אתה מקטר על פדרמן ובניו וכל שנה אתה בולע צפרדעים. מישהו הכניס לך איזה מקק בראש שדני פדרמן יטרפד עסקה בגלל 30 אלף דולר. מספיק עם השטויות האלו.
er79

הודעהעל ידי Chen » 15 מאי 2012, 16:29

Holiday_Armadillo כתב:
rc4991 כתב:אני מאמין שלאנגפורד ישאר כי רב הפרסומים מעידים על כך וגם המעט שלו בסך הכל ציינו שלא בטוח שישאר

ההצעה של מכבי לפי ערוץ הספורט היא 800K השנה ו-1.2 מליון בשנה הבאה שזה המון למכבי
אם הוא לא מוכן לקבל את ההצעה הזאת אז שיילך להרוויח יותר כסף במקום אחר ושלום על ישראל

הקטע שמכבי מסוגלת ליותר... פשוט אוהבים כאן לחסוך.. נגיד ולנגפורד עוזב, יביאו לפה גם רכז וגם 2 במשכורת של לנגפורד במקום לשלם ללנגפורד או למישהו אחר מיליון דולר ולהביא מישהו לידו בעוד קצת כסף.

הבנתי שאת לא אוהבת את לנגפורד, אבל אם הוא לא יהיה פה אנחנו נראה פה קו אחורי של היקמן ואיזה זביאן כלשהו, שאולי את מפנטזת על הקו הזה, אבל רוב האנשים כאן לא יהיו מרוצים וחלק אפילו ילכו לדרוש ממכבי החזר כספי על שקיות ההקאה שהם יקנו למשחקים.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Chen

הודעהעל ידי ~BenTom~ » 15 מאי 2012, 16:31

Chen כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

הקטע שמכבי מסוגלת ליותר... פשוט אוהבים כאן לחסוך.. נגיד ולנגפורד עוזב, יביאו לפה גם רכז וגם 2 במשכורת של לנגפורד במקום לשלם ללנגפורד או למישהו אחר מיליון דולר ולהביא מישהו לידו בעוד קצת כסף.

הבנתי שאת לא אוהבת את לנגפורד, אבל אם הוא לא יהיה פה אנחנו נראה פה קו אחורי של היקמן ואיזה זביאן כלשהו, שאולי את מפנטזת על הקו הזה, אבל רוב האנשים כאן לא יהיו מרוצים וחלק אפילו ילכו לדרוש ממכבי החזר כספי על שקיות ההקאה שהם יקנו למשחקים.

בכסף של לנגפורד אפשר להביא לפה את ג'קסון ואת פרקינס
~BenTom~

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 15 מאי 2012, 16:37

Chen כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

אני רוצה לראות אותך מביא כל שנה כסף מהכיס שלך ומנסה להתמודד עם אנשים שאומרים ''יש לו כסף הוא יכול להוציא מהכיס מליון, הוא פשוט אוהב לחסוך''
מכבי מועדון שמתנהל על פילוסופיית הברייק-איבן ואף אחד פה לא ישבור את הכיס בשביל לשלם ללאנגפורד סכומים שהמועדון הזה לא משלם
1.2 מליון למועדון כמו מכבי זה הרבה ואם לאנגפורד רוצה יותר אין שום בעיה, שיילך למועדון אחר שישלם לו יותר..ההצעה של מכבי מכובדת מאוד(למועדון כמו מכבי)ואם הוא רוצה לקבל הצעה אחרת שיקבל הצעה אחרת
אי אפשר לשבור את הכלים בגלל לאנגפורד..עם כל הכבוד לשחקן
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי ~BenTom~ » 15 מאי 2012, 16:46

Holiday_Armadillo כתב:
Chen כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

אני רוצה לראות אותך מביא כל שנה כסף מהכיס שלך ומנסה להתמודד עם אנשים שאומרים ''יש לו כסף הוא יכול להוציא מהכיס מליון, הוא פשוט אוהב לחסוך''
מכבי מועדון שמתנהל על פילוסופיית הברייק-איבן ואף אחד פה לא ישבור את הכיס בשביל לשלם ללאנגפורד סכומים שהמועדון הזה לא משלם
1.2 מליון למועדון כמו מכבי זה הרבה ואם לאנגפורד רוצה יותר אין שום בעיה, שיילך למועדון אחר שישלם לו יותר..ההצעה של מכבי מכובדת מאוד(למועדון כמו מכבי)ואם הוא רוצה לקבל הצעה אחרת שיקבל הצעה אחרת
אי אפשר לשבור את הכלים בגלל לאנגפורד..עם כל הכבוד לשחקן

:thumbup נכון
~BenTom~

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־20 אורחים