המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
אחדשיודע כתב:לגבי בדיקות הסמים ב-NBA...
טייריק אוואנס לא הושעה מה-NBA לשנתיים (לפחות) בעקבות צריכת מריחאונה. העונשים הנוגעים לצריכת מריחאונה הרבה יותר קלים מזה (על "תפיסה" בפעם השלישית, אתה מושעה רק מ-5 משחקים).
ולא, בדיקות הסמים של ה-NBA לא נעשות ע"י WADA (או גוף שנמצא תחתיו) ובאופן כללי הקוד של WADA לגבי סימום לא מואמץ ע"י הליגה (להוציא אולי בדיקה לאיתור הורמני גדילה שהוכנסה בשנים האחרונות).
jol9 כתב:אם מסתכלים על הרצוי, אז ברור ששחקן מהסוג של בראד וואנאמייקר זה האופטימלי. שחקן חזק פיזית, נסיון ביורוליג, שומר טוב, שמניע את הקבוצה בהתקפה, ולא מחפש את הסקור של עצמו.
רמה אחת מתחת לוואנאמייקר זה לדעתי שחקן כמו יוביץ'. אותן התכונות, רק פחות כשרון.
מכבי שיחקה במגרש שהוא לא שלה וביזבזה זמן, ולכן בקיץ שבו כמעט כל רכז ששווה משהו היה על השולחן, היא נשארת עם אופציות יקרות מדי (אדאמס, דילייני) או לא מתאימות בול למה שצריך או שניהם יחד.
במצב הזה אני לוקח את ההיכרות עם השחקן, עם האופי שלו, עם ההגנה ונסיון היורוליג, על פני התאמות כאלה ואחרות.
קול לא יהיה הרכז המוביל של מכבי. הוא יהיה אחד מהשלושה-ארבעה שינהלו את ההתקפות רוב הזמן (עם סקוטי, וולטרס ודיבה).
לא אידיאלי, אבל לדעתי אם מכבי תמתין עוד שבוע, ועוד שבוע, בסוף נישאר עם שחקן עם אותן בעיות של התאמות, אבל בלי נסיון ביורוליג, בלי היכרות עם האופי ועם סיכון מאוד גדול לנפילה.
סה"כ וולטרס וקול זה שדרוג מאוד משמעותי ביחס לפארגו וריי.
מסכים, לדעתי זו החמישייה- וולטרס, סקוטי, אייסי, כספי, בלאק0ved1212 כתב:קול לא יפתח וולטרס יפתח
וקול יעלה כגיבוי
שמואל1 כתב:מסכים, לדעתי זו החמישייה- וולטרס, סקוטי, אייסי, כספי, בלאק0ved1212 כתב:קול לא יפתח וולטרס יפתח
וקול יעלה כגיבוי
נוריס קול ואלייז'ה עולים מהספסל
בשלות כתב:לא יהיה אז רכז טבעי ,
יהיו כמה מנהלי משחק בטח .
לא אתפלא אם פתאום יסיתו את בראיינט לעמדת " הרכז " .
yellowaura כתב:בשלות כתב:לא יהיה אז רכז טבעי ,
יהיו כמה מנהלי משחק בטח .
לא אתפלא אם פתאום יסיתו את בראיינט לעמדת " הרכז " .
אם כל הכבוד לבראיינט...וולטרס הוא לא פח אשפה שעושים ממנו.
ביכולת ריכוז טהורה עדיין נראה לי השחקן הטוב במכבי.
יש לו ניסיון והוא התחיל את עונה שעברה מצויין.
לא מדובר בשחקן הכי מלהיב אבל נכון להיום מדובר בשחקן לגיטימי ליורוליג. בראיינט לא הוכיח כלום ובטוח הוא לא רכז.
אגב משפט יפה שנאמרה בכתבה שצירפתי, לדעתי על ידי כריס סינגלטון- 12 נקודות ביורחליג = 22 נקודות בנ.ב.א.
אותו משפט אפשר לומר על הליגה הישראלית.
חכו קצת עם ההמלכה של בראיינט
MM3 כתב:אני לא מבין מה כולם מיואשים .. גם דילייני וגם אדאמס הם ״רכזים״ שמחפשים קודם כל קליעה .. לשם הכדורסל הלך בשנים האחרונות.
היתרון של אדאמס ודילייני על קול זה האחוזים לשלוש. ברמה הסטטיסטית ביורוליג אין הבדל בין קול לאדאמס. לא ביחס אסיסטים איבודים ולא בנקודות.
הרכז היחידי שהיה באמת על הפרק (וואנמייקר לא נחשב) שמחפש קודם מסירה זה מילוש .. כל השאר הם באותה קטגוריה של קול.
יחסית למה שאפשר למצוא בכסף של מכבי (700 ומטה) זאת אופציה לא רעה.
Blazergun כתב:MM3 כתב:אני לא מבין מה כולם מיואשים .. גם דילייני וגם אדאמס הם ״רכזים״ שמחפשים קודם כל קליעה .. לשם הכדורסל הלך בשנים האחרונות.
היתרון של אדאמס ודילייני על קול זה האחוזים לשלוש. ברמה הסטטיסטית ביורוליג אין הבדל בין קול לאדאמס. לא ביחס אסיסטים איבודים ולא בנקודות.
הרכז היחידי שהיה באמת על הפרק (וואנמייקר לא נחשב) שמחפש קודם מסירה זה מילוש .. כל השאר הם באותה קטגוריה של קול.
כי הוא לא רכז, וכמה שאני לא רוצה את דילייני הוא לפחות לא היה צריך עזרה של שחקן בן 32 שבא מהליגה הלבנונית כדי להציל את העונה.. אין אף אחד בסגל הזה חוץ מוולטרס ( שגם הוא מעדיף לקלוע ) שיכול לרכז, והיו כל כך הרבה אופציות שהיו לא רק תאודוסיץ' או בראד אבל מכבי היא קבוצה של אקסים.
cifkcv כתב:Blazergun כתב:MM3 כתב:אני לא מבין מה כולם מיואשים .. גם דילייני וגם אדאמס הם ״רכזים״ שמחפשים קודם כל קליעה .. לשם הכדורסל הלך בשנים האחרונות.
כי הוא לא רכז, וכמה שאני לא רוצה את דילייני הוא לפחות לא היה צריך עזרה של שחקן בן 32 שבא מהליגה הלבנונית כדי להציל את העונה.. אין אף אחד בסגל הזה חוץ מוולטרס ( שגם הוא מעדיף לקלוע ) שיכול לרכז, והיו כל כך הרבה אופציות שהיו לא רק תאודוסיץ' או בראד אבל מכבי היא קבוצה של אקסים.
וואו איזו דמגוגיה.
בכל אופן, גם אדאמס הוא לא 'רכז' ואני אשמח שיהיה כאן.
לגבי קול, אני פחות בעדו כי אני נגד 'קאמבקים' כאלה בדרך כלל, מה גם שהקליעה שלו מחוץ לקשת רעה.
אבל יש מצב שהוא עדיף על אופציות אחרות בשוק כל עוד מכבי לא מוכנה להשקיע.
דילייני לא ימצא חוזה בנבא, גם בסין אני לא רואה שמתלהבים ממנו והוא לא מתלהב לשחק שם.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־35 אורחים