ת'רד המלפפונים V6 - סיימנו (נכון לעכשיו)

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ת'רד המלפפונים V6 - דרוש רכז!

הודעהעל ידי שמואל1 » 10 אוגוסט 2019, 12:28

כספי שב, חתימה רשמית במכבי - בתחילת השבוע
הפורוורד, שחזר לישראל לאחר שביצע סידורים בארצות הברית, צפוי לחתום רשמית על החוזה אצל הצהובים מתל אביב לאחר תשעה באב, כשכל התנאים כבר נסגרו

https://www.one.co.il/article/341368.html
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי yellowaura » 10 אוגוסט 2019, 12:33

אחדשיודע כתב:לגבי בדיקות הסמים ב-NBA...

טייריק אוואנס לא הושעה מה-NBA לשנתיים (לפחות) בעקבות צריכת מריחאונה. העונשים הנוגעים לצריכת מריחאונה הרבה יותר קלים מזה (על "תפיסה" בפעם השלישית, אתה מושעה רק מ-5 משחקים).

ולא, בדיקות הסמים של ה-NBA לא נעשות ע"י WADA (או גוף שנמצא תחתיו) ובאופן כללי הקוד של WADA לגבי סימום לא מואמץ ע"י הליגה (להוציא אולי בדיקה לאיתור הורמני גדילה שהוכנסה בשנים האחרונות).

2 שאלות:
1. לפי מה שאתה אומר באופן חוקי אפשר להחתים ביורוליג? ממה שהבנתי ממך מדובר בגורמים שונים.
2. אני כבר רשמתי שבבדיקה מדובר בקבוצה מסוג- מת', קוקאין, lsd..לא ידוע מה ולא ידוע כמה. לא אומר שזה לא חמור אבל לא מעט אנשים קונבנציונלים ניסו קוק. אם הוא הפסיק מבחינתי שחקן בטופ לבל הזה זכאי לצאנס. אתה יודע משהו לגבי הסטטוס שלו?
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
PF- אנתוני גיל*, כספי, כהן
SF- קאליניץ'*, בראיינט*, זוסמן
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

הודעהעל ידי jol9 » 10 אוגוסט 2019, 12:39

אם מסתכלים על הרצוי, אז ברור ששחקן מהסוג של בראד וואנאמייקר זה האופטימלי. שחקן חזק פיזית, נסיון ביורוליג, שומר טוב, שמניע את הקבוצה בהתקפה, ולא מחפש את הסקור של עצמו.

רמה אחת מתחת לוואנאמייקר זה לדעתי שחקן כמו יוביץ'. אותן התכונות, רק פחות כשרון.

מכבי שיחקה במגרש שהוא לא שלה וביזבזה זמן, ולכן בקיץ שבו כמעט כל רכז ששווה משהו היה על השולחן, היא נשארת עם אופציות יקרות מדי (אדאמס, דילייני) או לא מתאימות בול למה שצריך או שניהם יחד.

במצב הזה אני לוקח את ההיכרות עם השחקן, עם האופי שלו, עם ההגנה ונסיון היורוליג, על פני התאמות כאלה ואחרות.
קול לא יהיה הרכז המוביל של מכבי. הוא יהיה אחד מהשלושה-ארבעה שינהלו את ההתקפות רוב הזמן (עם סקוטי, וולטרס ודיבה).
לא אידיאלי, אבל לדעתי אם מכבי תמתין עוד שבוע, ועוד שבוע, בסוף נישאר עם שחקן עם אותן בעיות של התאמות, אבל בלי נסיון ביורוליג, בלי היכרות עם האופי ועם סיכון מאוד גדול לנפילה.

סה"כ וולטרס וקול זה שדרוג מאוד משמעותי ביחס לפארגו וריי.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 10 אוגוסט 2019, 12:45

לגבי כספי - אז ראשית, אני לא חושב בשום אופן שזה יהיה נכון לשחרר את קלויארו. העונה ארוכה, כספי שחקן פציע, והדברים שקלויארו נותן הם אחרים.

שנית, התפקוד של כספי מעניין אותי. לצורך העניין, מה תהיה החמישייה.

מעניין מה כושר הקליעה של כספי. לדעתי זה יהיה מדד חשוב מאוד להצלחה שלו ושל הקבוצה העונה.

שיהיה לו בהצלחה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 10 אוגוסט 2019, 12:45

במשחק עומד גם ככה למכבי אין מה למכור מול חלק גדול מהיורוליג. הגנה חזקה, המון ריצה ובלאגן, גם במחיר של טעויות ואיבודים.

חמישיה של קול, ווילבקין, בראיינט, כספי ובלאק היא חמישייה חזקה, שאם ישחקו איתה נכון יכולה לעשות לא מעט נזק ללא מעט יריבות. הבעיה היא בספסל, שם חוץ מבעמדה 5, יש הרבה מאוד חורים.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי 0ved1212 » 10 אוגוסט 2019, 12:52

קול לא יפתח וולטרס יפתח
וקול יעלה כגיבוי
0ved1212

הודעהעל ידי yellowaura » 10 אוגוסט 2019, 12:57

jol9 כתב:אם מסתכלים על הרצוי, אז ברור ששחקן מהסוג של בראד וואנאמייקר זה האופטימלי. שחקן חזק פיזית, נסיון ביורוליג, שומר טוב, שמניע את הקבוצה בהתקפה, ולא מחפש את הסקור של עצמו.

רמה אחת מתחת לוואנאמייקר זה לדעתי שחקן כמו יוביץ'. אותן התכונות, רק פחות כשרון.

מכבי שיחקה במגרש שהוא לא שלה וביזבזה זמן, ולכן בקיץ שבו כמעט כל רכז ששווה משהו היה על השולחן, היא נשארת עם אופציות יקרות מדי (אדאמס, דילייני) או לא מתאימות בול למה שצריך או שניהם יחד.

במצב הזה אני לוקח את ההיכרות עם השחקן, עם האופי שלו, עם ההגנה ונסיון היורוליג, על פני התאמות כאלה ואחרות.
קול לא יהיה הרכז המוביל של מכבי. הוא יהיה אחד מהשלושה-ארבעה שינהלו את ההתקפות רוב הזמן (עם סקוטי, וולטרס ודיבה).
לא אידיאלי, אבל לדעתי אם מכבי תמתין עוד שבוע, ועוד שבוע, בסוף נישאר עם שחקן עם אותן בעיות של התאמות, אבל בלי נסיון ביורוליג, בלי היכרות עם האופי ועם סיכון מאוד גדול לנפילה.

סה"כ וולטרס וקול זה שדרוג מאוד משמעותי ביחס לפארגו וריי
.

לא חושב שזו השוואה נכונה..
ההשוואה צריכה להיות

קיין+רול+פארגו מול בראיינט+קול+ וולטרס

הקו האחורי התחזק בעמדה 1 אך נחלש בעמדה 2 לדעתי.
הגודל ירד.

סהכ אם כספי + קול יחתמו גם לדעתי יחסית חיזוק.

אבל צריך לזכור שלא מעט קבוצות יורוליג התחזקו יותר לכן אני חושב שאם מסתכלים יחסית נחלשנו.

אם הייתה עלייה של 20% ב 3 קבוצות שהיו בעונה הקודמת ברמה שלנו ואנחנו עלינו ב 10% זה לא מנחם אותי.

לדעתי קול= בינוניות ומלחמה קשה מאוד על מקום 8

התקווה היחידה היא מגמת שיפור רצינית בשחקנים הקיימים
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

הודעהעל ידי שמואל1 » 10 אוגוסט 2019, 12:59

0ved1212 כתב:קול לא יפתח וולטרס יפתח
וקול יעלה כגיבוי
מסכים, לדעתי זו החמישייה- וולטרס, סקוטי, אייסי, כספי, בלאק
נוריס קול ואלייז'ה עולים מהספסל
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי yellowaura » 10 אוגוסט 2019, 13:02

שמואל1 כתב:
0ved1212 כתב:קול לא יפתח וולטרס יפתח
וקול יעלה כגיבוי
מסכים, לדעתי זו החמישייה- וולטרס, סקוטי, אייסי, כספי, בלאק
נוריס קול ואלייז'ה עולים מהספסל

גם לדעתי.
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

הודעהעל ידי MTA2311 » 10 אוגוסט 2019, 13:02

וולטרס ווילבקין זה שילוב הרבה פחות טוב
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי בשלות » 10 אוגוסט 2019, 13:03

לא יהיה אז רכז טבעי ,
יהיו כמה מנהלי משחק בטח .
לא אתפלא אם פתאום יסיתו את בראיינט לעמדת " הרכז " .
בשלות

הודעהעל ידי yellowaura » 10 אוגוסט 2019, 13:11

בשלות כתב:לא יהיה אז רכז טבעי ,

אם כל הכבוד לבראיינט...וולטרס הוא לא פח אשפה שעושים ממנו.
ביכולת ריכוז טהורה עדיין נראה לי השחקן הטוב במכבי.
יש לו ניסיון והוא התחיל את עונה שעברה מצויין.

לא מדובר בשחקן הכי מלהיב אבל נכון להיום מדובר בשחקן לגיטימי ליורוליג. בראיינט לא הוכיח כלום ובטוח הוא לא רכז.

אגב משפט יפה שנאמרה בכתבה שצירפתי, לדעתי על ידי כריס סינגלטון- 12 נקודות ביורחליג = 22 נקודות בנ.ב.א.
אותו משפט אפשר לומר על הליגה הישראלית.

חכו קצת עם ההמלכה של בראיינט
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

הודעהעל ידי בשלות » 10 אוגוסט 2019, 13:12

yellowaura כתב:
בשלות כתב:לא יהיה אז רכז טבעי ,

אם כל הכבוד לבראיינט...וולטרס הוא לא פח אשפה שעושים ממנו.
ביכולת ריכוז טהורה עדיין נראה לי השחקן הטוב במכבי.
יש לו ניסיון והוא התחיל את עונה שעברה מצויין.

לא מדובר בשחקן הכי מלהיב אבל נכון להיום מדובר בשחקן לגיטימי ליורוליג. בראיינט לא הוכיח כלום ובטוח הוא לא רכז.

אגב משפט יפה שנאמרה בכתבה שצירפתי, לדעתי על ידי כריס סינגלטון- 12 נקודות ביורחליג = 22 נקודות בנ.ב.א.
אותו משפט אפשר לומר על הליגה הישראלית.

חכו קצת עם ההמלכה של בראיינט

האמת בכלל לא מזלזל בו , אחלה שחקן,
אבל אני לא אתפלא אם זה ייקרה בין היתר.
בשלות

הודעהעל ידי Blazergun » 10 אוגוסט 2019, 13:17

פשוט מייאש. איך את העמדה הכי חשובה הולכים לייאש בחבורה של קומבו גארדים שרק מחפשים איך לקלוע.
סמל אישי של המשתמש
Blazergun

הודעהעל ידי MM3 » 10 אוגוסט 2019, 13:25

אני לא מבין מה כולם מיואשים .. גם דילייני וגם אדאמס הם ״רכזים״ שמחפשים קודם כל קליעה .. לשם הכדורסל הלך בשנים האחרונות.
היתרון של אדאמס ודילייני על קול זה האחוזים לשלוש. ברמה הסטטיסטית ביורוליג אין הבדל בין קול לאדאמס. לא ביחס אסיסטים איבודים ולא בנקודות.

הרכז היחידי שהיה באמת על הפרק (וואנמייקר לא נחשב) שמחפש קודם מסירה זה מילוש .. כל השאר הם באותה קטגוריה של קול.

יחסית למה שאפשר למצוא בכסף של מכבי (700 ומטה) זאת אופציה לא רעה.
MM3

הודעהעל ידי Jack55 » 10 אוגוסט 2019, 13:29

עדיף שילוב של ווילבקין וקול מאשר וולטרס וסקוטי.
אמנם קול לא סגנון השחקן שמכבי צריכה, אבל הוא יכול להיות רעיון לא רע בכלל שיוסיף ויחזק לא מעט אופציות התקפיות ואלמנטים שחסרים בקבוצה.
בגדול, כמובן שהייתי מעדיף מנהל משחק אמיתי אבל גם אם קול יחתום לדעתי זאת לא אופציה כזאת רעה.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Jack55

הודעהעל ידי argof » 10 אוגוסט 2019, 13:36

באידאל: קחו את וולטרס, וילבקין ו-1M$ - תנו אדאמס, גראנט וקול
argof

הודעהעל ידי Blazergun » 10 אוגוסט 2019, 13:38

MM3 כתב:אני לא מבין מה כולם מיואשים .. גם דילייני וגם אדאמס הם ״רכזים״ שמחפשים קודם כל קליעה .. לשם הכדורסל הלך בשנים האחרונות.
היתרון של אדאמס ודילייני על קול זה האחוזים לשלוש. ברמה הסטטיסטית ביורוליג אין הבדל בין קול לאדאמס. לא ביחס אסיסטים איבודים ולא בנקודות.

הרכז היחידי שהיה באמת על הפרק (וואנמייקר לא נחשב) שמחפש קודם מסירה זה מילוש .. כל השאר הם באותה קטגוריה של קול.

כי הוא לא רכז, וכמה שאני לא רוצה את דילייני הוא לפחות לא היה צריך עזרה של שחקן בן 32 שבא מהליגה הלבנונית כדי להציל את העונה.. אין אף אחד בסגל הזה חוץ מוולטרס ( שגם הוא מעדיף לקלוע ) שיכול לרכז, והיו כל כך הרבה אופציות שהיו לא רק תאודוסיץ' או בראד אבל מכבי היא קבוצה של אקסים.
סמל אישי של המשתמש
Blazergun

הודעהעל ידי cifkcv » 10 אוגוסט 2019, 13:43

Blazergun כתב:
MM3 כתב:אני לא מבין מה כולם מיואשים .. גם דילייני וגם אדאמס הם ״רכזים״ שמחפשים קודם כל קליעה .. לשם הכדורסל הלך בשנים האחרונות.

כי הוא לא רכז, וכמה שאני לא רוצה את דילייני הוא לפחות לא היה צריך עזרה של שחקן בן 32 שבא מהליגה הלבנונית כדי להציל את העונה.. אין אף אחד בסגל הזה חוץ מוולטרס ( שגם הוא מעדיף לקלוע ) שיכול לרכז, והיו כל כך הרבה אופציות שהיו לא רק תאודוסיץ' או בראד אבל מכבי היא קבוצה של אקסים.

וואו איזו דמגוגיה.
בכל אופן, גם אדאמס הוא לא 'רכז' ואני אשמח שיהיה כאן.
לגבי קול, אני פחות בעדו כי אני נגד 'קאמבקים' כאלה בדרך כלל, מה גם שהקליעה שלו מחוץ לקשת רעה.
אבל יש מצב שהוא עדיף על אופציות אחרות בשוק כל עוד מכבי לא מוכנה להשקיע.
דילייני לא ימצא חוזה בנבא, גם בסין אני לא רואה שמתלהבים ממנו והוא לא מתלהב לשחק שם.
cifkcv

הודעהעל ידי Blazergun » 10 אוגוסט 2019, 13:48

cifkcv כתב:
Blazergun כתב:

וואו איזו דמגוגיה.
בכל אופן, גם אדאמס הוא לא 'רכז' ואני אשמח שיהיה כאן.
לגבי קול, אני פחות בעדו כי אני נגד 'קאמבקים' כאלה בדרך כלל, מה גם שהקליעה שלו מחוץ לקשת רעה.
אבל יש מצב שהוא עדיף על אופציות אחרות בשוק כל עוד מכבי לא מוכנה להשקיע.
דילייני לא ימצא חוזה בנבא, גם בסין אני לא רואה שמתלהבים ממנו והוא לא מתלהב לשחק שם.

דמגוגיה עלק, זה בדיוק מה שקרה ומה שיקרה אם תבנה שוב סגל עם קול בלי שום רכז.

כל ההחתמות השנה היו מעולות עם הימורים טובים (כמו בראיינט ) אבל דווקא בעמדה הכי חשובה ובשנה שבה גם האן בי איי וגם היורוליג היו מלאות ברכזים איכותיים לא משקיעים ובמקום זה מה אנחנו עומדים לקבל? שחקן עם קליעה לא יציבה שצריך את הכדור ביד אך לא יודע לנהל משחק ברמות הגבוהות ( ואל תביאו לי את מיאמי בתור דוגמה, היה לו שם את הפוינט פורוורד הטוב בהיסטוריה ) .

"כל עוד מכבי לא מוכנה להשקיע " - ואתה לא חושב שזו הבעיה חבר?

יש דיבורים גם על עוד שחקן בשם סנדי כהן שהולכים להביא אותו בתור פרויקט.. נראה אחלה לעתיד ונראה שיעשו איתו מה שעשו עם ג'ייק כהן.
סמל אישי של המשתמש
Blazergun

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Google Adsense [Bot] ו־31 אורחים