מכביסט כתב:asafb96 כתב:מכביסט כתב:חביב אורנג'ד כתב:מכביסט כתב:הלפרין בתור רכז???????
תגידו לי הם שפויים????????
זה לא התפקיד שלו!
לבן אדם אין מושג וגם לא יהיה מושג מה זה לרכז משחק.
ובכלל לתת את המפתחות לשחקן כזה לוזר ופחדן שלא יודע מה זה לעשות סל במאני טיים ובמיוחד לאחד שלא יודע ולעולם לא ידע מה זאת מנהיגות זאת התאבדות מקצועית מטורפת!.
הממ.. שתי אליפויות יורוליג, פעמיים סגן אלוף היורוליג כולל פעם אחת כרכז הראשון של מכבי...
אכן, לוזר שלא יודע לרכז... עדיף שחקן עם רקורד מרשים ויכולת ניהול משחק מבריקה כמו פרקינס....
קודם כל הלפרין מעולם ואני חוזר מעולם לא תיפקד כרכז בשום קבוצה בקריירה שלו כולל הנבחרת,
הוא תמיד היה בעמדה מס.2 ליד הרכז וגם בעונה ההיא שאתה טוען שהוא היה הרכז הראשון זה בולשיט אחד גדול כי ביינום וקאמינגס היו הרכזים והוא שיחק לידם כסקנד גארד לכל דבר ועניין.
לגבי יכולות הריכוז שלו הבן אדם באמת לא יודע לנהל משחק,זה שהוא שחקן פיק אנד רול טוב זה עדיין לא אומר שהוא מנהל משחק טוב,
יכולת ניהול המשחק שלו מאוד בינונית,יכולת המסירה שלו בינונית,יכולת קבלת ההחלטות שלו לוקה מאוד בחסר,הוא משחק לרוחב ,מאבד די הרבה כדורים,היחס אסיסטים\איבודים אצלו בדרך כלל שלילי,הוא לא מנהיג והוא לא אחד שיכול להפוך את השחקנים שלידו ליותר טובים.
ולגבי עניין הלוזריות הבן אדם הוא אכן שחקן לוזר שלא יודע מה זאת מנהיגות,
שחקן חסר ביצים שעושה במכנסיים ומאבד את ידיו ורגליו במאני טיים ולא חסרות דוגמאות לכך לאורך כל הקריירה שלו,
מספיק היה ביורובאסקט האחרון.
וכשזה מגיע לסל חשוב או מכריע הוא כמעט תמיד מפספס,
אז נכון שהיה לו פוקס חד פעמי של החיים בשלשה ההיא במדריד אבל זה לא משנה את העובדה שלרוב הוא מפספס.
ודבר אחרון אני מעולם לא טענתי שפרקינס צריך להיות הרכז.
מאיפה הבאת אתה כל זה??
ביינום וקאמינס?? באמת?? שניהם רכזים כמו שלאנגפורד ואנדרסון רכזים. הלפרין היה בקבוצה הזאת רכז, בלי צל של ספק בכלל. הוא ניהל את ההתקפה, הוא יצר מצבים, הוא מסר, והוא פשוט היה הרכז.
הוא לא יודע לנהל משחק? איזה שטויות. הוא שחקן פיק-אנד-רול מצוין, מנהל משחק מצוין, מוסר ומצוין, ויש לו קבלת החלטות יוצאת מהכלל. יחס אסיסטים איבודים שלילי? באמת? מאבד די הרבה? יחס האסיסטים-איבודים שלו תמיד, אבל תמיד היה גבוה. סתם דוגמא-בעונה במכבי, הוא מסר 4 אסיסטים למשחק, לעומת 1.7 איבודים ביורוליג, בקבוצה שהגיע עד הגמר, בא הוא היה הרכז הראשון. הוא תמיד הופך את השחקנים לצידו לטובים יותר. הדבר היחיד שנכון זה שהוא לא שחקן מאני טיים, אבל גם פה הגזמת הגזמה פראית. לא חסרות דוגמאות לכך באורך הקריירה? בוא, תן לי כמה דוגמאות שהוא באמת ברך מאחריות במאני טיים, אם הוא באמת עשה את זה הרבה לאורך הקריירה. הוא לא שחקן מאני טיים, אבל הפכת אותו פה לאיזה שחקן עלוב שהגיע עשרות פעמים בקריירה שלו למאני טיים ושברח כל פעם מחדש
צביקה שרף בכבודו ובעצמו לאורך כל התקופה שהוא אימן את הנבחרת טען לא פעם ולא פעמיים שהלפרין הוא לא רכז, וגם פיני גרשון בזמנו טען את זה כמה פעמים
ופה מדובר מאנשי מקצוע ותיקים ומנוסים שנמצאים כבר 50 שנה בכדורסל ולא באיזה אוהד כדורסל חובבן כמוני.
לגבי הנפילות של הלפרין במאני טיים כמו שכתבתי קודם מספיק היה ביורובאסקט האחרון שהוא חירב לנו משחקים וחוץ מזה היו עוד דוגמאות
כמו הפסד האליפות לחולון שהוא עשה 2 עבירות תוך דקה ויצא מהמשחק והפקיר אותנו,בעונת ספאחיה היו כמה משחקים שהוא פשוט עשה במכנסיים ברגעים מכריעים.
אין כאן שום ספק שהוא לא שחקן של מאני טיים ואסור בשום אופן לתת לו את הכדור במאני טיים.
מה שבטוח שאיתו כרכז ראשון רחמנא ליצלן לא נגיע רחוק,
לאורך השנים האחרונות כל קבוצה שזכתה ביורוליג עשתה את זה עם רכז טבעי ודומיננטי,איתו כרכז מוביל אנחנו לא נזכה בגביע אירופה.
אני לא אומר שהלפרין הוא חס וחלילה שחקן לא טוב ושהוא לא צריך להיות במכבי להיפך!!!! אני דווקא חושב שהוא שחקן טוב מאוד בתפקיד הטבעי שלו חוץ מהקטע של המאני טיים שזה לא קשור בכלל ליכולת אלא רק לאופי ואני בהחלט בעד שהוא יהיה במכבי כי צריכים אותו והוא יכול לעזור מאוד ולתרום בהרבה אספקטים,
אבל בשום פנים אופן לא בתור רכז!!!! זה יהיה מאוד חבל לבזבז אותו בעמדה לא טבעית ולהפסיד את הדברים שהוא נותן בעמדה הטבעית שלו.
ראיתי את כל המשחקים ביורובסקט, והוא לא חירב ולו משחק אחד. לא יודע מאיפה הבאת את זה.
המשחק מול חולון הוא היה רע במאני טיים, נכון, וגם על זה אפשר לטעון שזה "פוקס חד פעמי" כמו השלשה מול ריאל. היו כמה משחקים שהוא עשה במכנסיים ברגעים המכריעים? אז בוא, תן דוגמאות חוץ מהמשחק מול חולון, במקום לחזור על הסיסמאות האלה. זה לא אומר שהוא שחקן מאני טיים, שוב, אבל זה לא אומר שהוא מה שאתה, ועוד כמה אוהדים הפכו אותו.
כמו שאמרת, לא צריך לתת לו את הכדור במאני טיים. ואני בטוח שזה לא יקרה אם הוא יהיה במכבי, ככה שממש אין מה לדאוג. הוא לא יבוא לפה כשחקן המוביל בקוו האחורי.
ההגדרה שתמיד היה רכז טבעי ודומיננטי, וזה המתכון להצלחה, זה לא נכון. מי היה ה"רכז הטבעי והדומננטי" של אולי' השנה? ושל מכבי שהגיע עד הגמר, בשנה שעברה? ושל בארסה לפני שנתיים?
רכז טבעי ודומיננטי זה נשמע יפה ונחמד, בטח אם יש לך את דיאמנטידיס, אבל מכבי ממש לא יכולה להביא שחקנים כאלה. אין היום שחקנים כאלה בשוק, וגם אם היו, הם לא היו באים לפה. רכז "טבעי ודומיננטי" כמו שאתה מצפה, לא תראה פה בקרוב כנראה, אלא אם יפגעו עם מישהו בינגו.
כרכז ראשון לא נגיע איתו לשום מקום? הגענו איתו לגמר היורוליג. וכן, מבחינתי הוא היה הרכז הראשון, בטח שלא ביינום