בלאט סיכם לשלוש עונות במכבי, או שלא?

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: בלאט סיכם לשלוש עונות נוספות במכבי תל אביב

הודעהעל ידי jol9 » 18 מאי 2012, 20:22

gandya כתב:אנחנו מכרים את דוויד, אם הוא מקבל הצעה של 1.8 יורו מצסק"א הוא הולך לשם, ואם הוא יישאר לא היה ולא נברא.
כמו שפליקס אמר כבר אתמול אין חדש תחת השמש.

צודק. דייויד הוא היחיד שהיה הולך על דבר כזה. אף מאמן אחר בעולם לא היה עושה את זה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yzafrir » 18 מאי 2012, 20:36

אני מניח שהסכום הוא לא נכון (כי בהרבה פחות הם לוקחים את אוברדוביץ' , מסינה או איבקוביץ'....) אבל כל הסיפור עם משפחתו של בלאט שלא רוצה לעזוב בהחלט הגיוני . גם אני לא בטוח שדיויד רוצה לעזוב אבל ברור שהוא מתייעץ עם משפחתו וכנראה שהם עוד לא באמת החליטו....
אופירע לא גילתה פה סוד מודיעיני שאי אפשר לגלות , יכול מאוד להיות שהילד שלו סיפר לחבר שסיפר לחבר אחר בפייס שצייץ לכל השכונה . זה לא סוד מדינה והילד לא מרגל רוסי...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי שמואל1 » 18 מאי 2012, 21:42

אחת הכתבות ההזויות ביותר ש ONE פרסמו בשנים האחרונות.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 18 מאי 2012, 21:45

yzafrir כתב:אני מניח שהסכום הוא לא נכון (כי בהרבה פחות הם לוקחים את אוברדוביץ' , מסינה או איבקוביץ'....) אבל כל הסיפור עם משפחתו של בלאט שלא רוצה לעזוב בהחלט הגיוני . גם אני לא בטוח שדיויד רוצה לעזוב אבל ברור שהוא מתייעץ עם משפחתו וכנראה שהם עוד לא באמת החליטו....
אופירע לא גילתה פה סוד מודיעיני שאי אפשר לגלות , יכול מאוד להיות שהילד שלו סיפר לחבר שסיפר לחבר אחר בפייס שצייץ לכל השכונה . זה לא סוד מדינה והילד לא מרגל רוסי...

מה אתה אומר? כנראה שאין לך שום מושג על הסכומים שמסינה היה מקבל שם. גם המשכורת של אוברדוביץ' לא נמוכה מזאת, וזה לאחר הקיצוצים
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי yzafrir » 18 מאי 2012, 21:50

felix_r כתב:
yzafrir כתב:אני מניח שהסכום הוא לא נכון (כי בהרבה פחות הם לוקחים את אוברדוביץ' , מסינה או איבקוביץ'....) אבל כל הסיפור עם משפחתו של בלאט שלא רוצה לעזוב בהחלט הגיוני . גם אני לא בטוח שדיויד רוצה לעזוב אבל ברור שהוא מתייעץ עם משפחתו וכנראה שהם עוד לא באמת החליטו....

מה אתה אומר? כנראה שאין לך שום מושג על הסכומים שמסינה היה מקבל שם. גם המשכורת של אוברדוביץ' לא נמוכה מזאת, וזה לאחר הקיצוצים

וכנראה שמה שמסינה ואוברדוביץ' קיבלו פעם הם בחיים לא יקבלו.....את אוברדוביץ' הם יכולים בקלות להשיג במחיר הזה כי אם אני לא טועה הוא חופשי בקיץ....
על מסינה אני לא מדבר בכלל אחרי הכשלון שלו במדריד...
ואם אתה רוצה להתחיל איתי בקוו כזה אז אין שום בעיה .
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי yellowaura » 19 מאי 2012, 08:15

הבעיה הנצחית של הרבה הישראלים...
לעבור לחו"ל ולקבל משכורת יפה או להישאר בארץ למען המשפחה.

אני חושב שבמקרה של בלאט הפער הוא כל כך גדול, אם מה שנאמר נכון (עונה אחת בצסק"א שווה לכמה עונות במכבי), שבהחלט שווה לו לעבור לצסק"א.

חברים בשבילנו זה בידור ולחלקנו יותר מזה אבל בשבילם זה ביזנס לפני הכל ואין לי עם זה שום בעיה.

אני ממש לא כעסתי על פארגו שהוא החליט לעזוב את מכבי (כן הייתי כועס אם זה היה באמצע עונה או כ-שבוע +/-).
סה"כ קריירה בספורט, במיוחד לשחקנים, היא קצרה והם חייבים לעשות הכל בשביל למצות אותה כלכלית.

אני חושב שאפשר לוותר על השיקול הכלכלי שהפערים יחסית קטנים או שגם ככה מדובר בסכומים אסטרונומים.
בכל מקרה ההנהלה שלנו צריכה לשחרר מעניין "המפסיד שלא בכבוד". בניגוד לסיפור פארגו, במידה ובלאט הולך אני מקווה שההנהלה תבין שזה שיקול עסקי לגיטימי ולא תשרוף את הגשר אליו בהמשך כמו ששרפנו את הגשר לפארגו (והכי גרוע הפגיעה בשם של מכבי, זה שחקן שבמקום לשבח את מכבי לחבריו ב-נ.ב.א מספר להם כמה קשוחה ולא גמישה מכבי)
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
PF- אנתוני גיל*, כספי, כהן
SF- קאליניץ'*, בראיינט*, זוסמן
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

הודעהעל ידי gandya » 19 מאי 2012, 08:58

אני מקווה שההנהלה תבין שזה שיקול עסקי לגיטימי ולא תשרוף את הגשר אליו

שטויות, האיש כנראה לעולם לא ידרוך יותר במכבי.
זה לא העניין שהייתה לו הצעה חלומית ועזב ממש לא זאת הבעיה, זה הדרך שהוא עשה זאת, האיש שיחק בהנהלת הקבוצה יותר מדי זמן, האגו של פדרמן לעולם לא ייסלח לזה(ובצדק).
לכל אחד יש תחליף גם לבלאט, שעדיין לא עשה שום דבר גדול(באמת) במכבי.
gandya

הודעהעל ידי yzafrir » 19 מאי 2012, 09:20

gandya כתב:
אני מקווה שההנהלה תבין שזה שיקול עסקי לגיטימי ולא תשרוף את הגשר אליו

שטויות, האיש כנראה לעולם לא ידרוך יותר במכבי.
זה לא העניין שהייתה לו הצעה חלומית ועזב ממש לא זאת הבעיה, זה הדרך שהוא עשה זאת, האיש שיחק בהנהלת הקבוצה יותר מדי זמן, האגו של פדרמן לעולם לא ייסלח לזה(ובצדק).
לכל אחד יש תחליף גם לבלאט, שעדיין לא עשה שום דבר גדול(באמת) במכבי.

האמת , בלאט אף פעם לא קיבל את התנאים לעשות משהו גדול . כל פעם צצו דברים אחרים כמו הצביון הישראלי או התערבות ההנהלה בהחתמת שחקנים וקיצוצי תקציב למינהם .
אם יש משהו שאני מאוד מעריך אצל פיני גרשון זה היכולת שלו להוציא הרבה כסף מהבעלים לשחקנים ולגרום להם כמעט לא להתערב בעיניינים מקצועיים . בלאט מאוד חלש בתחום הזה והוא לא יודע להציב גבולות . וכנראה שזה אחד הבעיות עם החוזה החדש שלו , שהוא מתעקש על זה שלא יתערבו לו ואולי אפילו שישאירו את אחד מהשניים לאנגפורד\הנדריקס...
ביחס לאפשרויות שבלאט קיבל בעונות שלו במכבי הוא פשוט הוציא מים מהסלע....
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי gandya » 19 מאי 2012, 09:39

felix_r כתב:

האמת שגם מכבי הציעו ממש לא מזמן לבלאט משכורת של של מעל מליון דולר, הוא בחר לאמן בדינמו ששילמה סכומים שלא רחוקים מהסכום המדובר(1.5 מליון יורו), הודח אחרי שנה, בתוספת כישלון לפני כן בטורקיה, קרנו ירדה, ומחוסר ברירה הלך לאמן קבוצה סוג ז ביוון(איריס), כך שהסכום לא נשמע מופרך כלל.
gandya

הודעהעל ידי שחף » 19 מאי 2012, 09:54

צסק''א: אין שום קשר לבלאט
In a statment that came exclusivly to Eurobasket Russia,a CSKA associate wants to clarify the false rumors regarding to CSKA and David Blatt.
'Last night it came to our information about a false info that came from Israeli Sport website called 'ONE' about us offering Blatt an offer for the 2012/2013 season.
Its the second time that this website is publishing those false rumors,and we want to clarify that no contact with Mr Blatt'
שחף

הודעהעל ידי felix_r » 19 מאי 2012, 10:12

שחף כתב:צסק''א: אין שום קשר לבלאט
In a statment that came exclusivly to Eurobasket Russia,a CSKA associate wants to clarify the false rumors regarding to CSKA and David Blatt.
'Last night it came to our information about a false info that came from Israeli Sport website called 'ONE' about us offering Blatt an offer for the 2012/2013 season.
Its the second time that this website is publishing those false rumors,and we want to clarify that no contact with Mr Blatt'

הם תמיד מכחישים לפני ההחתמה :)
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי שחף » 19 מאי 2012, 10:19

אז אתה מאמין לאופירה עם המקורות שלה אצל הכלב של משפחת בלאט?
שחף

הודעהעל ידי felix_r » 19 מאי 2012, 10:22

שחף כתב:אז אתה מאמין לאופירה עם המקורות שלה אצל הכלב של משפחת בלאט?

אני לא מאמין לאף אחד בצורה עיוורת, אבל לא שולל שחלק מהמידע הוא נכון.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי jol9 » 19 מאי 2012, 10:31

לפעמים יש לי רצון שבלאט באמת יבחר ללכת לכסף הגדול. החברים היקרים כמו גנדי ייברכו על המהלך, וייצפו לשיפור משמעותי על הקווים, וגם יישמחו כשנשמע
שמכבי מחתימה את אחד המאמנים העולים הטובים ביותר (או שאולי נקבל חזרה את דרוקר), ואז אחרי רצף של הפסדים, הם יתחילו לקלל את ההנהלה, שהביאה להם מאמן
כזה זבל, ושנתנה לבלאט ללכת, וייצפו מאותה הנהלה, להשקיע מליונים בשביל להביא לכאן מאמני על פנויים.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי gandya » 19 מאי 2012, 10:43

jol9 כתב:לפעמים יש לי רצון שבלאט באמת יבחר ללכת לכסף הגדול. החברים היקרים כמו גנדי ייברכו על המהלך, וייצפו לשיפור משמעותי על הקווים, וגם יישמחו כשנשמע
שמכבי מחתימה את אחד המאמנים העולים הטובים ביותר (או שאולי נקבל חזרה את דרוקר), ואז אחרי רצף של הפסדים, הם יתחילו לקלל את ההנהלה, שהביאה להם מאמן
כזה זבל, ושנתנה לבלאט ללכת, וייצפו מאותה הנהלה, להשקיע מליונים בשביל להביא לכאן מאמני על פנויים.

בוודאי, הרי אני ממש מת להעזיב את בלאט.
זה לא אני שאמרתי אלף פעם שלדעתי דוויד מאמן מעולה, והייתי רוצה לראות אותו ממשיך על הקווים של מכבי עוד שנים רבות.

רק שאצלי גם האישיות חשובה, וכל מלחמות כבוד הללו הם ממש לא לטובת המועדון, אם אחרי כל המשחקים בלאט בסופו של דבר ייברח מכאן(ולא הייתה לי שום טענה, אם מיד אחרי התקל עם פדרמן בלאט היה עזוב). אני מעמיד את המועדון לפני כל דבר אחר(הרבה לפני דוויד, שיש לו תחלפים), ואם הסגה של דוויד לא תסגר בימים הקרובים, ובסופו של דבר אחרי משחקים הוא ימצא את עצמו מאמן קבוצה אחרת, זה צריך להיות סוף הסיפור בין דויד למכבי ת"א.
gandya

הודעהעל ידי jol9 » 19 מאי 2012, 10:53

gandya כתב:
jol9 כתב:לפעמים יש לי רצון שבלאט באמת יבחר ללכת לכסף הגדול. החברים היקרים כמו גנדי ייברכו על המהלך, וייצפו לשיפור משמעותי על הקווים, וגם יישמחו כשנשמע

בוודאי, הרי אני ממש מת להעזיב את בלאט.
זה לא אני שאמרתי אלף פעם שלדעתי דוויד מאמן מעולה, והייתי רוצה לראות אותו ממשיך על הקווים של מכבי עוד שנים רבות.

רק שאצלי גם האישיות חשובה, וכל מלחמות כבוד הללו הם ממש לא לטובת המועדון, אם אחרי כל המשחקים בלאט בסופו של דבר ייברח מכאן(ולא הייתה לי שום טענה, אם מיד אחרי התקל עם פדרמן בלאט היה עזוב). אני מעמיד את המועדון לפני כל דבר אחר(הרבה לפני דוויד, שיש לו תחלפים), ואם הסגה של דוויד לא תסגר בימים הקרובים, ובסופו של דבר אחרי משחקים הוא ימצא את עצמו מאמן קבוצה אחרת, זה צריך להיות סוף הסיפור בין דויד למכבי ת"א.

האמת, כל הודעה שלך בנושא שלו היא בסגנון "שיילך הבוגד הזה לכסף הגדול, יהיה יותר טוב בלעדיו". תעבור על הפוסטים שלך בהקשר הזה ותראה.
אתה גם טורח לציין שהוא עוד לא עשה שום דבר גדול במכבי, ושיש לו תחליפים, ושהוא נכשל פה ונכשל שם, ובכלל שמכבי עשתה לו טובה שהביאה אותו.

מצטער, זה ממש לא נשמע כאילו אתה באמת רוצה לראות אותו ממשיך עוד שנים רבות.
דווקא בגלל שאתה מעמיד את הקבוצה מעל הכל, אתה צריך לרצות ולקוות שדייויד ימשיך בקבוצה, כי אתה יודע היטב, שהדייויד השני, לא יביא לך לכאן מאמן טופ אירופאי במקומו.
תקבל כאן את דן שמיר במקרה הטוב (ואני באמת חושב שדן הוא מאמן מצויין), איזשהו פנסיונר במקרה הפחות טוב, או סתם מאמן גרוע במקרה הרע.

מותר לכל בן אדם לבחון את האופציות שלו, ולא להחליט בתוך דקה לכאן או לכאן. דייויד נפגע מפדרמן בצדק, והחליט להשהות את החתימה. בזמן הזה קרו כל מיני דברים,
ופתאום נפתחו אופציות חדשות, שלא היו רלוונטיות לפני כן.
היחידים שיש להאשים בכל הסאגה הוא אדון פדרמן ומקורביו, שבהתחלה טינפו עליו בתקשורת, ועכשיו לא מוכנים לכל מיני סעיפים שדייויד רוצה בחוזה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי gandya » 19 מאי 2012, 11:06

האמת, כל הודעה שלך בנושא שלו היא בסגנון "שיילך הבוגד הזה לכסף הגדול, יהיה יותר טוב בלעדיו". תעבור על הפוסטים שלך בהקשר הזה ותראה.
אתה גם טורח לציין שהוא עוד לא עשה שום דבר גדול במכבי, ושיש לו תחליפים, ושהוא נכשל פה ונכשל שם, ובכלל שמכבי עשתה לו טובה שהביאה אותו.

דווקא בגלל שאתה מעמיד את הקבוצה מעל הכל, אתה צריך לרצות ולקוות שדייויד ימשיך בקבוצה, כי אתה יודע היטב, שהדייויד השני, לא יביא לך לכאן מאמן טופ אירופאי במקומו.
תקבל כאן את דן שמיר במקרה הטוב (ואני באמת חושב שדן הוא מאמן מצויין), איזשהו פנסיונר במקרה הפחות טוב, או סתם מאמן גרוע במקרה הרע.

מותר לכל בן אדם לבחון את האופציות שלו, ולא להחליט בתוך דקה לכאן או לכאן. דייויד נפגע מפדרמן בצדק, והחליט להשהות את החתימה. בזמן הזה קרו כל מיני דברים,
היחידים שיש להאשים בכל הסאגה הוא אדון פדרמן ומקורביו, שבהתחלה טינפו עליו בתקשורת, ועכשיו לא מוכנים לכל מיני סעיפים שדייויד רוצה בחוזה.

בוגד? אני לא מדבר במונחים הללו, אין דבר כזה בוגד(מבחינתי), יש דבר כזה סמל, וגם זה נדיר מאוד.
בלאט אכן לא עשה משהו גדול במכבי בכדי שאפשר יהיה לשים אותו באותה השורה של פיני\רלף-קליין\ ואפילו רחמנא ליצלן צביקה שרף. ואכן יש לבלאט תחליף(גם אם במיידי הקבוצה תפגע).
שיהיה ברור רציתי מאוד שבלאט ישאר, והדברים של פדרמן הוציאו אותי מכלאי, אבל זה היה לפני חודש, מאז זרמו הרבה מים בנהר, בכל יום שעובר בלי שיש פתרון(לכאן או לכאן), יורד לי מבלאט יותר ויותר. בלאט הוא לא אלוהי הכדורסל, ואין סיבה לאשר לו כל סעיף שעולה בדעתו. נפתחו לבלאט אופציות חדשות? שים אותן על השולחן, למה זה צריך לבוא מONE? תחליט לכאן או לכאן, זה בדיוק כמו שבלאט דפק את נבחרת ישראל בזמנו, והשאיר אותה ללא מאמן ממש ברגע האחרון, מבחינתי אם בלאט לא חותם תוך מספר שעות, מכבי צריכה לפנות למאמן אחר(וזה גם כנראה מה שייקרה).
gandya

Re: בלאט סיכם לשלוש עונות במכבי, או שלא?

הודעהעל ידי EulGam05 » 19 מאי 2012, 11:31

לא חושב שמכבי תפנה למאמן אחר, היא פשוט תקדם את גודס למאמן ראשי ואלא אם כן גודס יביא הצלחה פנומנלית כבר בעונתו הראשונה (פיינל-פור או סדרת הצלבה צמודה מול אחת הפייבוריטיות) אז הוא יעוף בסוף העונה ואותו סיפור יחזור על עצמו בעונה לאחד מכן עם מאמן אחר. לי באופן אישי אין כל כך חשק לבלות עוד 3-4 שנים בחילופי מאמנים כל עונה רק בשביל למצוא מאמן טוב.
EulGam05

הודעהעל ידי jol9 » 19 מאי 2012, 11:33

gandya כתב:

בוגד? אני לא מדבר במונחים הללו, אין דבר כזה בוגד(מבחינתי), יש דבר כזה סמל, וגם זה נדיר מאוד.
בלאט אכן לא עשה משהו גדול במכבי בכדי שאפשר יהיה לשים אותו באותה השורה של פיני\רלף-קליין\ ואפילו רחמנא ליצלן צביקה שרף. ואכן יש לבלאט תחליף(גם אם במיידי הקבוצה תפגע).
שיהיה ברור רציתי מאוד שבלאט ישאר, והדברים של פדרמן הוציאו אותי מכלאי, אבל זה היה לפני חודש, מאז זרמו הרבה מים בנהר, בכל יום שעובר בלי שיש פתרון(לכאן או לכאן), יורד לי מבלאט יותר ויותר. בלאט הוא לא אלוהי הכדורסל, ואין סיבה לאשר לו כל סעיף שעולה בדעתו. נפתחו לבלאט אופציות חדשות? שים אותן על השולחן, למה זה צריך לבוא מONE? תחליט לכאן או לכאן, זה בדיוק כמו שבלאט דפק את נבחרת ישראל בזמנו, והשאיר אותה ללא מאמן ממש ברגע האחרון, מבחינתי אם בלאט לא חותם תוך מספר שעות, מכבי צריכה לפנות למאמן אחר(וזה גם כנראה מה שייקרה).

לא אמרתי שקראת לו בוגד בפועל, אבל הסגנון של הפוסטים שלך הוא בהחלט כזה. משהו בסגנון של הפוסטים שכותבים על יותם הלפרין.

תראה, בלאט לא חייב לך או לי שום דבר. הוא לא חייב להחליט מהר, ובטח לא תוך שעות או דקות. הפשלה היתה של פדרמן, וזאת היתה פאשלה מתוכננת ומערכתית, כי מייד אחרי הראיון בישראל היום,
רצו כל מיני מקורבים לוואלה, לוואן ולספורט5, ונתנו שם ראיונות עוד יותר פוגעניים.
זה מפתיע שבלאט חושב האם כדאי לו להמשיך ולוקח את הזמן? אתה לא היית עושה את זה, אם במקום העבודה שלך, היו נותנים לך תחושה שאתה לא עושה עבודה טובה?

בלאט סה"כ אימן את מכבי 4 עונות. פעמיים הגיע לפיינל פור, מתוכן פעם אחת לגמר, פעמיים נפל במשחק מכריע לפני ההעפלה לפיינל פור.
פעמיים נכפה על בלאט לשחק בשלוש ליגות, ושתי הפעמים הוא הגיע לגמר ופעם אחת גם זכה.
מיותר לציין שעד עכשיו דייויד גם זכה בכל תואר מקומי אפשרי בכל העונות שלו במכבי.

נכון, הוא לא לקח אליפות אירופה עם מכבי עדיין, אבל הוא בהחלט כבר עכשיו, אחד המאמנים המוצלחים ביותר שהיה לקבוצה ב-20 השנים האחרונות.
תחליף יש לכל אחד, גם לקובי ברייאנט, גם למייקל ג'ורדן, גם לסטיב ג'ובס. השאלה היא איך ייראו הארגונים/קבוצות שהם השאירו מאחוריהם, לאחר לכתם.
אני חושב, שאם בלאט יילך, זה יפגע במכבי גם בטווח הקצר וגם בארוך. כמו שראינו מה שקרה לאחר עזיבתו הראשונה של פיני.

לגבי הסעיפים והאופציות - הוא יכול לדרוש מה שבא לו, ומנהלים על זה מו"מ. פשוט אחרי התקרית, כדאי שהצד הפוגע יתפשר קצת לטובת הצד הנפגע.
חוץ מזה, בלאט לא חייב לאף אחד לבוא ולשים את האופציות על השולחן. למעשה זאת תהיה טיפשות לעשות את זה, כי זה יכול לפגוע באותן האופציות אם הן קיימות.

ולבסוף, בלאט לא דפק שום נבחרת. היתה ממנו דרישה לא הגיונית, לעבור קורס הסמכה בו הוא עצמו מרצה בכיר... זה כמו לבקש מפרופסור למתמטיקה באוניברסיטה, לעשות שוב
את חדו"א ב' וגם להיבחן בקורס ולהגיש תרגילים...
אני גם חושב שעיקר המחלוקת היתה בעובדה שהדרישה היתה מיידית ולא מתפשרת, כשכל בר דעת מבין, שהיה אפשר להתגמש ולתת לדייויד להשלים את התעודה בזמנו החופשי (מה שאם
אינני טועה, הוא גם עשה לבסוף).
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

Re: בלאט סיכם לשלוש עונות במכבי, או שלא?

הודעהעל ידי gandya » 19 מאי 2012, 11:34

EulGam05 כתב:לא חושב שמכבי תפנה למאמן אחר, היא פשוט תקדם את גודס למאמן ראשי ואלא אם כן גודס יביא הצלחה פנומנלית כבר בעונתו הראשונה (פיינל-פור או סדרת הצלבה צמודה מול אחת הפייבוריטיות) אז הוא יעוף בסוף העונה ואותו סיפור יחזור על עצמו בעונה לאחד מכן עם מאמן אחר. לי באופן אישי אין כל כך חשק לבלות עוד 3-4 שנים בחילופי מאמנים כל עונה רק בשביל למצוא מאמן טוב.

well(כמו שדויד אומר), גם אני לא רוצה, אבל אם לא תהיה ברירה זה מה שייקרה.
אתה תצחק.. אבל אם כבר מאמן ישראלי(ואתה בטח תישפך עכשיו מצחוק), הייתי נותן צאנס ל(תחזיקו חזק) עופר ברקוביץ'..
gandya

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google Adsense [Bot], yon1, גל גל, משה ו־25 אורחים