gandya כתב:אנחנו מכרים את דוויד, אם הוא מקבל הצעה של 1.8 יורו מצסק"א הוא הולך לשם, ואם הוא יישאר לא היה ולא נברא.
כמו שפליקס אמר כבר אתמול אין חדש תחת השמש.
צודק. דייויד הוא היחיד שהיה הולך על דבר כזה. אף מאמן אחר בעולם לא היה עושה את זה.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
gandya כתב:אנחנו מכרים את דוויד, אם הוא מקבל הצעה של 1.8 יורו מצסק"א הוא הולך לשם, ואם הוא יישאר לא היה ולא נברא.
כמו שפליקס אמר כבר אתמול אין חדש תחת השמש.
yzafrir כתב:אני מניח שהסכום הוא לא נכון (כי בהרבה פחות הם לוקחים את אוברדוביץ' , מסינה או איבקוביץ'....) אבל כל הסיפור עם משפחתו של בלאט שלא רוצה לעזוב בהחלט הגיוני . גם אני לא בטוח שדיויד רוצה לעזוב אבל ברור שהוא מתייעץ עם משפחתו וכנראה שהם עוד לא באמת החליטו....
אופירע לא גילתה פה סוד מודיעיני שאי אפשר לגלות , יכול מאוד להיות שהילד שלו סיפר לחבר שסיפר לחבר אחר בפייס שצייץ לכל השכונה . זה לא סוד מדינה והילד לא מרגל רוסי...
felix_r כתב:yzafrir כתב:אני מניח שהסכום הוא לא נכון (כי בהרבה פחות הם לוקחים את אוברדוביץ' , מסינה או איבקוביץ'....) אבל כל הסיפור עם משפחתו של בלאט שלא רוצה לעזוב בהחלט הגיוני . גם אני לא בטוח שדיויד רוצה לעזוב אבל ברור שהוא מתייעץ עם משפחתו וכנראה שהם עוד לא באמת החליטו....
אופירע לא גילתה פה סוד מודיעיני שאי אפשר לגלות , יכול מאוד להיות שהילד שלו סיפר לחבר שסיפר לחבר אחר בפייס שצייץ לכל השכונה . זה לא סוד מדינה והילד לא מרגל רוסי...
מה אתה אומר? כנראה שאין לך שום מושג על הסכומים שמסינה היה מקבל שם. גם המשכורת של אוברדוביץ' לא נמוכה מזאת, וזה לאחר הקיצוצים
אני מקווה שההנהלה תבין שזה שיקול עסקי לגיטימי ולא תשרוף את הגשר אליו
gandya כתב:אני מקווה שההנהלה תבין שזה שיקול עסקי לגיטימי ולא תשרוף את הגשר אליו
שטויות, האיש כנראה לעולם לא ידרוך יותר במכבי.
זה לא העניין שהייתה לו הצעה חלומית ועזב ממש לא זאת הבעיה, זה הדרך שהוא עשה זאת, האיש שיחק בהנהלת הקבוצה יותר מדי זמן, האגו של פדרמן לעולם לא ייסלח לזה(ובצדק).
לכל אחד יש תחליף גם לבלאט, שעדיין לא עשה שום דבר גדול(באמת) במכבי.
felix_r כתב:yzafrir כתב:אני מניח שהסכום הוא לא נכון (כי בהרבה פחות הם לוקחים את אוברדוביץ' , מסינה או איבקוביץ'....) אבל כל הסיפור עם משפחתו של בלאט שלא רוצה לעזוב בהחלט הגיוני . גם אני לא בטוח שדיויד רוצה לעזוב אבל ברור שהוא מתייעץ עם משפחתו וכנראה שהם עוד לא באמת החליטו....
מה אתה אומר? כנראה שאין לך שום מושג על הסכומים שמסינה היה מקבל שם. גם המשכורת של אוברדוביץ' לא נמוכה מזאת, וזה לאחר הקיצוצים
In a statment that came exclusivly to Eurobasket Russia,a CSKA associate wants to clarify the false rumors regarding to CSKA and David Blatt.
'Last night it came to our information about a false info that came from Israeli Sport website called 'ONE' about us offering Blatt an offer for the 2012/2013 season.
Its the second time that this website is publishing those false rumors,and we want to clarify that no contact with Mr Blatt'
שחף כתב:צסק''א: אין שום קשר לבלאטIn a statment that came exclusivly to Eurobasket Russia,a CSKA associate wants to clarify the false rumors regarding to CSKA and David Blatt.
'Last night it came to our information about a false info that came from Israeli Sport website called 'ONE' about us offering Blatt an offer for the 2012/2013 season.
Its the second time that this website is publishing those false rumors,and we want to clarify that no contact with Mr Blatt'
שחף כתב:אז אתה מאמין לאופירה עם המקורות שלה אצל הכלב של משפחת בלאט?
jol9 כתב:לפעמים יש לי רצון שבלאט באמת יבחר ללכת לכסף הגדול. החברים היקרים כמו גנדי ייברכו על המהלך, וייצפו לשיפור משמעותי על הקווים, וגם יישמחו כשנשמע
שמכבי מחתימה את אחד המאמנים העולים הטובים ביותר (או שאולי נקבל חזרה את דרוקר), ואז אחרי רצף של הפסדים, הם יתחילו לקלל את ההנהלה, שהביאה להם מאמן
כזה זבל, ושנתנה לבלאט ללכת, וייצפו מאותה הנהלה, להשקיע מליונים בשביל להביא לכאן מאמני על פנויים.
gandya כתב:jol9 כתב:לפעמים יש לי רצון שבלאט באמת יבחר ללכת לכסף הגדול. החברים היקרים כמו גנדי ייברכו על המהלך, וייצפו לשיפור משמעותי על הקווים, וגם יישמחו כשנשמע
שמכבי מחתימה את אחד המאמנים העולים הטובים ביותר (או שאולי נקבל חזרה את דרוקר), ואז אחרי רצף של הפסדים, הם יתחילו לקלל את ההנהלה, שהביאה להם מאמן
כזה זבל, ושנתנה לבלאט ללכת, וייצפו מאותה הנהלה, להשקיע מליונים בשביל להביא לכאן מאמני על פנויים.
בוודאי, הרי אני ממש מת להעזיב את בלאט.
זה לא אני שאמרתי אלף פעם שלדעתי דוויד מאמן מעולה, והייתי רוצה לראות אותו ממשיך על הקווים של מכבי עוד שנים רבות.
רק שאצלי גם האישיות חשובה, וכל מלחמות כבוד הללו הם ממש לא לטובת המועדון, אם אחרי כל המשחקים בלאט בסופו של דבר ייברח מכאן(ולא הייתה לי שום טענה, אם מיד אחרי התקל עם פדרמן בלאט היה עזוב). אני מעמיד את המועדון לפני כל דבר אחר(הרבה לפני דוויד, שיש לו תחלפים), ואם הסגה של דוויד לא תסגר בימים הקרובים, ובסופו של דבר אחרי משחקים הוא ימצא את עצמו מאמן קבוצה אחרת, זה צריך להיות סוף הסיפור בין דויד למכבי ת"א.
האמת, כל הודעה שלך בנושא שלו היא בסגנון "שיילך הבוגד הזה לכסף הגדול, יהיה יותר טוב בלעדיו". תעבור על הפוסטים שלך בהקשר הזה ותראה.
אתה גם טורח לציין שהוא עוד לא עשה שום דבר גדול במכבי, ושיש לו תחליפים, ושהוא נכשל פה ונכשל שם, ובכלל שמכבי עשתה לו טובה שהביאה אותו.
מצטער, זה ממש לא נשמע כאילו אתה באמת רוצה לראות אותו ממשיך עוד שנים רבות.
דווקא בגלל שאתה מעמיד את הקבוצה מעל הכל, אתה צריך לרצות ולקוות שדייויד ימשיך בקבוצה, כי אתה יודע היטב, שהדייויד השני, לא יביא לך לכאן מאמן טופ אירופאי במקומו.
תקבל כאן את דן שמיר במקרה הטוב (ואני באמת חושב שדן הוא מאמן מצויין), איזשהו פנסיונר במקרה הפחות טוב, או סתם מאמן גרוע במקרה הרע.
מותר לכל בן אדם לבחון את האופציות שלו, ולא להחליט בתוך דקה לכאן או לכאן. דייויד נפגע מפדרמן בצדק, והחליט להשהות את החתימה. בזמן הזה קרו כל מיני דברים,
ופתאום נפתחו אופציות חדשות, שלא היו רלוונטיות לפני כן.
היחידים שיש להאשים בכל הסאגה הוא אדון פדרמן ומקורביו, שבהתחלה טינפו עליו בתקשורת, ועכשיו לא מוכנים לכל מיני סעיפים שדייויד רוצה בחוזה.
gandya כתב:האמת, כל הודעה שלך בנושא שלו היא בסגנון "שיילך הבוגד הזה לכסף הגדול, יהיה יותר טוב בלעדיו". תעבור על הפוסטים שלך בהקשר הזה ותראה.
אתה גם טורח לציין שהוא עוד לא עשה שום דבר גדול במכבי, ושיש לו תחליפים, ושהוא נכשל פה ונכשל שם, ובכלל שמכבי עשתה לו טובה שהביאה אותו.
מצטער, זה ממש לא נשמע כאילו אתה באמת רוצה לראות אותו ממשיך עוד שנים רבות.
דווקא בגלל שאתה מעמיד את הקבוצה מעל הכל, אתה צריך לרצות ולקוות שדייויד ימשיך בקבוצה, כי אתה יודע היטב, שהדייויד השני, לא יביא לך לכאן מאמן טופ אירופאי במקומו.
תקבל כאן את דן שמיר במקרה הטוב (ואני באמת חושב שדן הוא מאמן מצויין), איזשהו פנסיונר במקרה הפחות טוב, או סתם מאמן גרוע במקרה הרע.
מותר לכל בן אדם לבחון את האופציות שלו, ולא להחליט בתוך דקה לכאן או לכאן. דייויד נפגע מפדרמן בצדק, והחליט להשהות את החתימה. בזמן הזה קרו כל מיני דברים,
ופתאום נפתחו אופציות חדשות, שלא היו רלוונטיות לפני כן.
היחידים שיש להאשים בכל הסאגה הוא אדון פדרמן ומקורביו, שבהתחלה טינפו עליו בתקשורת, ועכשיו לא מוכנים לכל מיני סעיפים שדייויד רוצה בחוזה.
בוגד? אני לא מדבר במונחים הללו, אין דבר כזה בוגד(מבחינתי), יש דבר כזה סמל, וגם זה נדיר מאוד.
בלאט אכן לא עשה משהו גדול במכבי בכדי שאפשר יהיה לשים אותו באותה השורה של פיני\רלף-קליין\ ואפילו רחמנא ליצלן צביקה שרף. ואכן יש לבלאט תחליף(גם אם במיידי הקבוצה תפגע).
שיהיה ברור רציתי מאוד שבלאט ישאר, והדברים של פדרמן הוציאו אותי מכלאי, אבל זה היה לפני חודש, מאז זרמו הרבה מים בנהר, בכל יום שעובר בלי שיש פתרון(לכאן או לכאן), יורד לי מבלאט יותר ויותר. בלאט הוא לא אלוהי הכדורסל, ואין סיבה לאשר לו כל סעיף שעולה בדעתו. נפתחו לבלאט אופציות חדשות? שים אותן על השולחן, למה זה צריך לבוא מONE? תחליט לכאן או לכאן, זה בדיוק כמו שבלאט דפק את נבחרת ישראל בזמנו, והשאיר אותה ללא מאמן ממש ברגע האחרון, מבחינתי אם בלאט לא חותם תוך מספר שעות, מכבי צריכה לפנות למאמן אחר(וזה גם כנראה מה שייקרה).
EulGam05 כתב:לא חושב שמכבי תפנה למאמן אחר, היא פשוט תקדם את גודס למאמן ראשי ואלא אם כן גודס יביא הצלחה פנומנלית כבר בעונתו הראשונה (פיינל-פור או סדרת הצלבה צמודה מול אחת הפייבוריטיות) אז הוא יעוף בסוף העונה ואותו סיפור יחזור על עצמו בעונה לאחד מכן עם מאמן אחר. לי באופן אישי אין כל כך חשק לבלות עוד 3-4 שנים בחילופי מאמנים כל עונה רק בשביל למצוא מאמן טוב.
משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Google Adsense [Bot], גל גל, משה ו־22 אורחים